e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Τι δηλώνει ο Λάτσιος για την Μακρυπούλια

Τι δηλώνει ο Λάτσιος για την ΜακρυπούλιαΓια την Ζέτα Μακρυπούλια, την Ματθίλδη Μαγγίρα και την Ευγενία Μανωλίδου μίλησε ο Γιάννης Λάτσιος, που βρέθηκε στην πρεμιέρα του «Kings of Mykonos».


Ο διευθυντής ψυχαγωγικού προγράμματος του ΑΝΤ1 και κριτής του reality χορού του καναλιού ανακοίνωσε ότι δεν σκοπεύει να κάνει καριέρα μπροστά από την τηλεόραση, ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να τον δούμε και του χρόνου στους δέκτες μας. Πάντα, από την θέση του κριτή!
Με το προσόν αυτό της… κρίσης, σχολίασε, στην κάμερα του «Πολύ Μπλα Μπλα», υπέρ- θετικά το υποκριτικό ταλέντο της Ζέτας Μακρυπούλια, η οποία πρωταγωνιστεί στο «Kings of Mykonos». «Μου άρεσε πάρα πολύ», είπε και αν μπορούσε ας έκανε και αλλιώς, να ακούσει πάλι τα εξαμάξις την Κυριακή!
Ωστόσο ξεκαθάρισε ότι οι φήμες που θέλουν την Ζέτα Μακρυπούλια να κάνει πρωινό δεν ευσταθούν, παρόλο που είναι πολύ καλή στον ρόλο της παρουσιάστριας.
Όσον αφορά την «κόντρα» Μανωλίδου- Μαγγίρα και όσα ακούγονται για τον τελικό, ότι δηλαδή τυχαία- επίτηδες θα μείνουν οι δυο τους στον τελικό, ο κ. Λάτσιος τόνισε ότι χθες η Ματθίλδη Μαγγίρα ήταν έτοιμη για αποχώρηση… Καταλαβαίνετε «φούντωση» που θα πήρε η Ματθίλδη…
Πάντως, δεν απέκλεισε τον ενδεχόμενο να τον δούμε να… χορεύει στον τελικό.

Πηγή: gossip-tv.gr