e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Θέτει θέμα πρωθυπουργού ο Κουβέλης

«Όλα πρέπει να μπουν στο τραπέζι και τα πρόσωπα που θα καταλάβουν τις υπουργικές θέσεις», ανέφερε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM ο Φώτης Κουβέλης.

Πάρτυ στην Ελλάδα

Ψήφο εμπιστοσύνης δίνει το Χρηματιστήριο Αθηνών, το οποίο, αν και έχει μετριάσει την πρωινή του εκρηκτική τάση, συνεχίζει την ανοδική τροχιά καταγράφοντας κέρδη.

Νόμιμη η εκπροσώπηση της Χρυσής Αυγής στο προεδρείο Βουλής


Εκπροσώπηση στο προεδρείο της νέας Βουλής αναμένεται να έχει αυτή την φορά η «Χρυσή Αυγή».

Εργαλεία βασανισμού στο κάστρο του κόμη Δράκουλα

Έκθεση εργαλείων βασανισμού, που χρησιμοποιούνταν κατά το Μεσαίωνα, φιλοξενεί από την περασμένη Παρασκευή ως και τις 14 Οκτωβρίου το Κάστρο Μπραν του θρυλικού κόμη Δράκουλα, στη Ρουμανία.

Σούλτς: Όχι περαιτέρω βοήθεια στην Ελλάδα

 Aπέκλεισε το ενδεχόμενο περεταίρω οικονομικής βοήθειας στην Ελλάδα ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σούλτς, ωστόσο τάχθηκε υπέρ της παραχώρησης περισσότερου χρόνου για την αποπληρωμή των δανείων.


Άμεσο σχηματισμό Κυβέρνησης ζητάει ο επιχειρηματικός κόσμος

Το σχηματισμό κυβέρνησης από ικανά και δυναμικά πρόσωπα, από τους καλύτερους των καλύτερων, ζητά ο επιχειρηματικός κόσμος υποστηρίζοντας πως η χώρα μας έχει τώρα τη μοναδική ευκαιρία για να πάει μπροστά.

«Όχι» ΠΑΣΟΚ στη δικομματική Βουλή

Συμφωνία πολιτικών αρχηγών και να ζητήσουν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να προχωρήσουν  κατευθείαν στη δεύτερη φάση των διερευνητικών εντολών, δηλαδή στη σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών, ζήτησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Το στίγμα της αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε ο Π. Σκουρλέτης

«Υπεύθυνη αντιπολίτευση για εμάς είναι η αντιπολίτευση που θα είναι συνεπής ως προς τις δεσμεύσεις της προς τους ψηφοφόρους της. Αν υπάρξουν έστω και κατ΄ ελάχιστον κάποια βήματα που θα ελαφρύνουν κάποιες κοινωνικές κατηγορίες, προφανώς θα τα ενθαρρύνουμε.

Γερμανία: Δεν κάνουμε εκπτώσεις στην Ελλάδα

Ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης Γκέοργκ Στράιτερ δήλωσε ότι δεν είναι η στιγμή για εκπτώσεις προς την Ελλάδα και πρόσθεσε ότι το χρονοδιάγραμμα για την εκπλήρωση από την Ελλάδα των δεσμεύσεών της ως προς την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων, παραμένει όπως συμφωνήθηκε.

Μετά τη νέα κυβέρνηση η παραίτηση Πικραμμένου

Στη διάθεση του προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια έθεσε την παραίτηση της κυβέρνησής του ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός, Παναγιώτης Πικραμμένος, η οποία όμως δεν έγινε δεκτή.

Τι έβγαλε η κάλπη

Στο 2,76% έκλεισε η ψαλίδα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ μετά την ολοκλήρωση των αποτελεσμάτων της εκλογικής αναμέτρησης της 17ης Ιουνίου.

H Intel αρνείται συμμαχία υπέρ προγραμματιστών

Η Intel δεν θα συμμετέχει στη συμμαχία των εταιριών που στόχος τους είναι να γίνει η δουλειά των προγραμματιστών λογισμικού ευκολότερη, εκμεταλλευόμενοι την ισχύ των επεξεργαστών προς όφελος των γραφικών.

Κίνδυνος μπλακ άουτ για τους πελάτες των Hellas Power και Energa



Τον κίνδυνο διακοπής ρεύματος αντιμετωπίζουν από την προσεχή Κυριακή, 24 Ιουνίου οι πρώην πελάτες των εταιρειών Hellas Power και Energa που δεν έχουν επιλέξει ακόμα νέο προμηθευτή και συνεχίζουν να προμηθεύονται ενέργεια από τη ΔΕΗ.

Νέα μείωση της δύναμης του ελληνικού εμπορικού στόλου

Νέα μείωση κατά 3,1% σημείωσε η δύναμη του ελληνικού εμπορικού στόλου (πλοία 100 κόρων και άνω) τον Απρίλιο εφέτος σε σύγκριση με την αντίστοιχη δύναμη του Απριλίου 2011 και διαμορφώθηκε σε 2001 πλοία.

Έρχεται ο Firefox 14!

Μπορεί να έχει περάσει  μικρό χρονικό διάστημα από την ημέρα που δόθηκε προς χρήση η καινούρια έκδοση του περιηγητή  Firefox 13 αλλά ήδη για τους φανατικούς της Mozilla η δοκιμαστική έκδοση του Firefox 14 και Firefox Aurora 15 είναι διαθέσιμες προς έλεγχο και χρήση.

Συνάντηση Τσίπρα - Σαμαρά

Συνάντηση Τσίπρα με τον Αντώνη Σαμαρά προγραμματίζεται για σήμερα στις 14:00, σύμφωνα με πληροφορίες. Το ραντεβού θα γίνει στη Βουλή.

Barclays: Μειωμένες οι πιθανότητες εξόδου της Ελλάδας

Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας μειώνει τις πιθανότητες αποχώρησης της Ελλάδας από την ευρωζώνη, εκτιμά αναλυτής της Barclays Capital, σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα της Ελλάδας.

Από σήμερα έως 5 Ιουλίου η υποβολή των μηχανογραφικών

Αρχίζει τη Δευτέρα η συμπλήρωση των μηχανογραφικών δελτίων συμμετοχής στην επιλογή για τις σχολές και τα τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Τα περίεργα των εκλογών

Μετά τα μικροπεριστατικά που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας, περίεργα προέκυψαν και από την κάλπη.

Στο πλευρό της Ελλάδας Ρομπάι και Μπαρόζο

Στον άμεσο σχηματισμό νέας κυβέρνησης ευελπιστούν οι πρόεδροι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν βαν Ρομπάι.

Γερμανία: Η Ελλάδα δεν πρέπει να πιεστεί υπερβολικά



Η Γερμανία περιμένει από τη νέα ελληνική κυβέρνηση να τηρήσει τις δεσμεύσεις της, δήλωσε ο γερμανός υφυπουργός Οικονονικών Στέφεν Κάμπετερ και πρόσθεσε πως μελλοντικές δόσεις του δανείου συνδέονται με τη δέσμευσή της για μεταρρυθμίσεις.

Ραχόι: "Καλή είδηση για την Ελλάδα, πολύ καλή είδηση για την ΕΕ και το ευρώ"


Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι χαιρέτισε το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ελλάδα λέγοντας ότι πρόκειται για μία "καλή είδηση για την Ελλάδα, πολύ καλή είδηση για την Ευρωπαϊκή Ενωση, για το ευρώ και επίσης για την Ισπανία".

To Facebook βλάπτει τις προσωπικές σχέσεις

Δε χωρά αμφιβολία ότι τα κοινωνικά δίκτυα μας καθορίζουν τις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ακόμα και όταν γνωρίζουμε κάποιον άνθρωπο έξω από αυτά.

Σόιμπλε: Πρέπει να συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις

 "Απόφαση για να συνεχιστούν οι βαθιές μεταρρυθμίσεις στη χώρα" εξέλαβε τα αποτελέσματα των εκλογών η Γερμανία, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Goldman Sachs: Η πολιτική αβεβαιότητα στην Ελλάδα παραμένει

Η εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας θα ανακουφίσει προσωρινά τις αγορές αλλά δεν αλλάζει τους όρους του παιχνιδιού καθώς τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα παραμένουν άλυτα, αναφέρει η Goldman Sachs στην πρώτη της αντίδραση μετά τα αποτελέσματα.

Μόντι: Η ελληνική ψήφος είναι μεγάλο μήνυμα για την Ευρώπη

Έφτασε στο Μεξικό όπου θα πραγματοποιηθεί η Σύνοδος Κορυφής των G-20 ο ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Μόντι, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών.

Τραπεζικό ράλι στο Χ.Α.

Ισχυρή άνοδος σημειώνεται σήμερα στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με τους επενδυτές να εμφανίζονται ανακουφισμένοι από το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής και την επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας.

Aρχίζει η διαδικασία σχηματισμού κυβέρνησης

Το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών αναμένεται να ανακοινώσει εντός ολίγου ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών, Αντώνης Μανιτάκης, ενώ στις 11.30 ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας θα δεχθεί τον απερχόμενο πρόεδρο της Βουλής Βύρωνα Πολύδωρα, ο οποίος θα τον ενημερώσει επίσημα για τα αποτελέσματα και τη δύναμη των κομμάτων στη νέα Βουλή.