e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει

-Συνωμοσία ενοχής! «Σκότωσαν» τον Έλληνα με το Μεσοπρόθεσμο και τώρα η Κομισιόν φοβάται τα χειρότερα. Η μυστική σύσκεψη στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Τώρα τρέμουν την κοινωνική αναταραχή. Σπρώχνουν τα κόμματα σε συγκυβέρνηση για να μη ζημιώσουν τα ταμεία τους.

-Μετράμε τις πληγές μας. Μαζικές ακυρώσεις κρατήσεων. Καταφέραμε να «σκοτώσουμε» τον τουρισμό.
- Ακόμα και στο 25% φτάνει η «φυγή» των ξένων τουριστών από το χάος στην Αθήνα
- SOS και έκκληση των ξενοδόχων και όλων των φορέων.
- Νέκρωσαν τα πεντάστερα του κέντρου που κινδυνεύουν με λουκέτο.

Ο Πάγκαλος ψηφίζει, η Χριστίνα τον «μαυρίζει».


 
Διαβάστε στην Press Time




«Αντάρτισσα» η σύζυγος του αντιπροέδρου. Οικογενειακή «ρήξη» για τον εφαρμοστικό νόμο.

Τρεις μισθοί για τον πρόεδρο του ΟΛΠ.


 
Διαβάστε στην Press Time




Γιώργος Ανωμερίτης. Αντιδρά στις ιδιωτικοποιήσεις των λιμανιών. Τον «καρφώνουν» οι «πράσινοι».

Όταν ο πρωθυπουργός συνάντησε τη «βασίλισσα» του Διαδικτύου, Αριάννα Χάφινγκτον.

 
Διαβάστε στην Press Time





Γιώργος Παπανδρέου: «Αναρωτιέμαι αν θα τα καταφέρω». Τι είπαν στο γεύμα τους.

Παραμένουν με μειωμένο μπάτζετ

Η οικογένεια Γιαννακόπουλου θα παραμείνει άλλον έναν χρόνο στην ΚΑΕ Παναθηναικός, αλλά με μειωμένο μπάτζετ.

Αν δεν αντιμετωπιστεί το θέμα της Siemens, η Βουλή δεν κλείνει, είπε ο Μ.Παπαϊωάννου

Την κατάθεση νομοσχεδίου, εντός των επόμενων ημερών, με το οποίο τα εγκλήματα που αφορούν, κυρίως, δημόσιους λειτουργούς και είναι ιδιαίτερης βαρύτητας για τη δημόσια πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου, θα αντιμετωπίζονται από την Δικαιοσύνη με ταχύτατες διαδικασίες, προανήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου. Παράλληλα, ο κ. Παπαϊωάννου άφησε να εννοηθεί ότι θα προχωρήσει η σύσταση προανακριτκής επιτροπής για τη Siemens.Απαντώντας σε ερώτηση για το θέμα της Siemens, που ετέθη από βουλευτές, ο υπουργός Δικαιοσύνης είπε ότι προφανώς η Βουλή δεν θα κλείσει τις εργασίες της, αν δεν αντιμετωπιστεί αυτό το ζήτημα, προσθέτοντας «και θα αντιμετωπιστεί ταχύτατα».

Σε διαβούλευση το νέο ΕΣΥ

Το «νέο ΕΣΥ» παρουσιάζει το υπουργείο Υγείας στο τελικό σχέδιο για τις λειτουργικές αναδιατάξεις των μονάδων παροχής υγείας. Η σχετική πρόταση τίθεται για 15 ημέρες σε γενική διαβούλευση, ενώ στην συνέχεια θα πάρει τον δρόμο προς τη Βουλή.

Οι προσγειώσεις και απογειώσεις αλλάζουν το κλίμα

Όσοι ζουν κοντά στα αεροδρόμια, δεν χάνουν μόνο τον ύπνο τους. Στις περιοχές αυτές παρατηρούνται αυξημένα επίπεδα βροχοπτώσεων και χιονοπτώσεων, επειδή οι συνεχείς απογειώσεις και προσγειώσεις αεροσκαφών, ιδίως υπό ορισμένες ατμοσφαιρικές συνθήκες, προκαλούν μεταβολές στα σύννεφα και κατ’ επέκταση στις τοπικές καιρικές συνθήκες, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα. Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον Άντριου Χέϊμσφιλντ του Εθνικού Κέντρου Ατμοσφαιρικών Ερευνών (NCAR) των ΗΠΑ, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο περιοδικό «Science», σύμφωνα με το «New Scientist», το «Scientific American» και το «Physics World», χρησιμοποίησαν δορυφορικές φωτογραφίες και υπολογιστικά μοντέλα πρόβλεψης του καιρού για να μελετήσουν την επίπτωση των αεροσκαφών στα νέφη σε ακτίνα 100 χιλιομέτρων γύρω από έξι μεγάλα αεροδρόμια (Λονδίνου, Φρανκφούρτης, Παρισιού, Σιάτλ, Σικάγο και Καναδά).

Διπλάσιος κίνδυνος γλαυκώματος για τους μύωπες

Διπλάσιο κίνδυνο εμφάνισης γλαυκώματος αντιμετωπίζουν οι μύωπες, σύμφωνα με μια νέα ολλανδική επιστημονική μελέτη, που δημοσιεύεται στο περιοδικό της Αμερικανικής Ακαδημίας Οφθαλμολογίας “Ophthalmology”.Σύμφωνα με την έρευνα της ομάδας με επικεφαλής τον δρα Νόμντο Γιανσόνιους του Ιατρικού Κέντρου του πανεπιστημίου του Γκρόνιγκεν, οι μύωπες, που αποτελούν σχεδόν το 1/3 του πληθυσμού έχουν κατά 90% αυξημένες πιθανότητες να αναπτύξουν και γλαύκωμα, μια από τις κύριες αιτίες τύφλωσης.

Βρετανία: Νωρίτερα αναπτύσσεται ο εγκέφαλος των μωρών

Αρκετά νωρίτερα από όσο θεωρούσαν οι επιστήμονες, τα μωρά μπορούν να αναγνωρίσουν τις φωνές και τη συναισθηματική κατάσταση του περιβάλλοντός τους, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύεται σε βρετανικά επιστημονικά περιοδικά.

Στο 15% η ανεργία στην Ελλάδα

Tο τέταρτο κατά σειρά μεγαλύτερο ποσοστό ανεργίας στην ΕΕ εμφανίζει η Ελλάδα (15%), με βάση τα στοιχεία που δημοσιοποίησε σήμερα η Εurostat για το πρώτο τρίμηνο του 2011. Από πλευράς αύξησης της ανεργίας σε ετήσια βάση, η Ελλάδα κατέχει τα πρωτεία, λαμβανομένου υπόψη ότι στο πρώτο τρίμηνο του 2010 η ανεργία ήταν στο 11%.

Κλεισμένη υπόθεση η 5η δόση

Η επόμενη δόση για Ελλάδα είναι "πρακτικά σίγουρη" τόνισε ο αρμόδιος επίτροπος Όλι Ρεν, μιλώντας σε φινλανδικά μέσα ενημέρωσης, σύμφωνα με το Reuters.

Μείωση φορολογικών εσόδων την περίοδο 2000-2009

Μείωση της συνολικής φορολογικής επιβάρυνσης, δηλαδή των φορολογικών εσόδων ως ποσοστό του ΑΕΠ, καταγράφεται την περίοδο 2000-2009 τόσο στην ΕΕ όσο και στην Ελλάδα, σύμφωνα με στοιχεία της Εurostat, που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι , σύμφωνα με την κοινοτική στατιστική υπηρεσία, η μείωση αυτή συνολικά για την ΕΕ δεν οφείλεται σε μειώσεις φόρων αλλά στη μείωση του ΑΕΠ κατά 4,3%, που διαπιστώθηκε τη διετία 2008-2009.

Αναβολή της δίκης που αφορά την υπόθεση ΑΣΠΙΣ για 25 Νοεμβρίου

Αναβλήθηκε σήμερα η εκδίκαση της υπόθεσης ΑΣΠΙΣ, για τις 25 Νοεμβρίου. Συγκεκριμένα σε αναβολή οδηγήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης της πλαστής εγγυητικής επιστολής του προέδρου του Ομίλου ΑΣΠΙΣ, Παύλου Ψωμιάδη, από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων. Η δίκη, που αναβλήθηκε, αφορούσε στην πλαστή εγγυητική επιστολή, για ποσό περίπου 550 εκατ.ευρώ, που είχε προσκομίσει τον Σεπτέβριο του 2009 ο κ. Ψωμιάδης στην Επιτροπή Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης, προσπαθώντας να κρύψει την κακή οικονομική κατάσταση της ασφαλιστικής εταιρείας του Ομίλου του.