e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ DEALnews




H “DEAL” αποκαλύπτει

SOS από τον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας. Ποιος θα αντέξει; Η φυγή της Βιοχάλκο άνοιξε τον ασκό του Αιόλου. Ποιοι ακολουθούν. Πώς «λυγίζει» ο οικονομικός ιστός της χώρας.

Όλο το παρασκήνιο των εξελίξεων με τον Στασινόπουλο και ποιοι ακολουθούν. Γιατί το Μαξίμου βλέπει «επίθεση» των «τζακιών» και στροφή τους προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Δημήτρης Δασκαλόπουλος του ΣΕΒ ρίχνει νέα βόμβα: «χρειαζόμαστε έναν υπουργό Οικονομικών της ανάκαμψης». Τι άλλο είπε ο ίδιος στον τσάρο. Τι καταθέτει στην deal. Πώς τοποθετούνται άλλοι εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου.


Deal κι άλλες αποκλειστικότητες


42 Αμερικανικά  Pension and Insurance funds που επένδυσαν σε τραπεζικές μετοχές εγείρουν αγωγές κατά του Δημοσίου και των τραπεζών. Απαιτούν 50 δισ.  Μέχρι τον Γενάρη η BlackRock στα Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα. Πόσα χρήματα θα χρειαστούν εκ νέου οι τράπεζες.

Στο φως όλο το «παζάρι» της Wind με τους Άραβες της Emirates Telecommunication για το 41% της Forthnet. Θέλουν όλη την εταιρία. Το ατού που κρατάει στα χέρια της η Wind. Θα προλάβει να σωθεί η επιχείρηση;