e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο στα περίπτερα
Η Press Time αποκαλύπτει

-«Δωράκι» ένα… Boeing 737 σε υπουργό! «Παράπλευρη» αποκάλυψη του σκανδάλου Τσοχατζόπουλου. Ο Φουάντ Αλ-Ζαγιατ μοίραζε τα εκατομμύρια από την Αθήνα μέχρι και την Κύπρο! «Έδωσε» και τον Σμπώκο ο εξάδελφος.
-Της μίζας το κάγκελο. Ο «Αρχιερέας» Άκης και το γαϊτανάκι των άλλων υπεύθυνων
Η κατάθεση-φωτιά του Γενικού Διευθυντή εξοπλισμών που «καίει» όλο το ΚΥΣΕΑ.

-Σφίγγει ο κλοιός για τον Λαυρεντιάδη. Θα προφυλακιστεί, ή θα αφεθεί ελεύθερος; Οι τράπεζες η νέα μήνυση εναντίον του.

Τα νέα μέτρα-φωτιά.


Διαβάστε στην Press Time


Θέλουν να μας πνίξουν. Μας καταδικάζουν στη φτώχεια. Η αναλγησία της τρόικας. Ο φόβος για κοινωνική αναταραχή και η υποχωρητικότητα.

95 παραλίες επικίνδυνες για την υγεία!


Διαβάστε στην Press Time



Το άλλο πρόσωπο των ακτών μας πέρα από τις «γαλάζιες» σημαίες. SOS για Βούλα, Καβούρι, Λαγονήσι, Βάρκιζα κ.α.

COCA COLA ΜΕ Zero-Υπευθυνότητα.


Διαβάστε στην Press Time


Το νέο κρούσμα, η απόφαση του ΕΦΕΤ και το κλείσιμο του εργοστασίου.

Επίθεση με νεκρούς στην πρεμιέρα του Batman

Ένοπλη επίθεση στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Batman πραγματοποίησαν δυο ένοπλοι άνδρες σε σινεμά του Κολοράντο.

Ψηφιακά εκπέμπουν πλέον όλα τα κανάλια

Διεκόπη, από τις 3 τα ξημερώματα, το αναλογικό σήμα των ιδιωτικών καναλιών εθνικής εμβέλειας, από το κέντρο εκπομπής στον Υμηττό.

Η Ικαρία συνεχίζει να "καίει" τους Αυστριακούς

Με τρίτο κατά σειρά πρωτοσέλιδό της επανέρχεται στο θέμα περί «προσχώρησης της Ικαρίας στην Αυστρία» η αυστριακή λαϊκίστικη εφημερίδα «Χόιτε».

"Όχι άλλες περικοπές" λέει σύμβουλος της γερμανικής κυβέρνησης

Όχι σε άλλα σκληρά μέτρα λιτότητας στην ευρωζώνη, καθώς πλήττουν την ανάπτυξη τονίζει ο Πέτερ Μπόφινγκερ, μέλος του συμβουλίου εμπειρογνωμόνων της γερμανικής κυβέρνησης.

Η ευρωπαϊκή κρίση μέσα από τα... σακάκια της Μέρκελ

Μας έχει συνηθίσει σε μονολιθικές συμπεριφορές όσον αφορά τις αποφάσεις για την Ευρώπη και την ευρωζώνη. Οι στυλιστικές προτιμήσεις της γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ ωστόσο αποδεικνύουν ότι η πειθαρχία δεν είναι μόνο θέμα πολιτικής αλλά και... τρόπος ζωής!

2χρονη μίνι Μότσαρτ

Μπροστά σε κοινό διακοσίων ατόμων έπαιξε πιάνο μία δίχρονη, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και τον "τίτλο" της μικρής Μότσαρτ.

Το αρχαιότερο σουτιέν στον κόσμο

Η ιστορία των εσωρούχων πρέπει να ξαναγραφτεί, τονίζουν οι ειδικοί του χώρου, αφού οι ερευνητές του Πολυτεχνείου της Ζυρίχης απέδειξαν τώρα πως οι τέσσερις στηθόδεσμοι που βρέθηκαν στο ανάκτορο Λένγκμπεργκ στο Ανατολικό Τιρόλο στην Αυστρία, έχουν ηλικία 532 ετών και ανατρέπουν πλήρως τα μέχρι τώρα ισχύοντα, πως ο στηθόδεσμος πρωτοχρησιμοποιήθηκε πριν μόλις 100 χρόνια, ενώ η Μέρι Φελπς Γιάμπομπ έλαβε στις ΗΠΑ το σχετικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μόλις το 1914.

Στα σκαριά η ηλεκτρονική πληρωμή των τελών κυκλοφορίας

Ειδική εφαρμογή μελετά η Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων για το σχεδιασμό ειδικής εφαρμογής που θα αντικαταστήσει τα σήματα τελών κυκλοφορίας με αποδείξεις.

Έρχονται μειώσεις στις κλήσεις προς κινητά


Ευχάριστα είναι τα νέα για τους καταναλωτές, οι οποίοι θα δουν σύντομα τα έξοδα για τις τηλεφωνικές κλήσεις τους να μειώνονται.

Εξόφληση ληξιπρόθεσμων σε 60 δόσεις

«Ανάσα» στους οφειλέτες αλλά και στα έσοδα του προϋπολογισμού επιθυμεί να δώσει η κυβέρνηση μέσω ρύθμισης που προωθεί για την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων χρεών σε 60 δόσεις.

Επιφυλακτική άνοδος στο ΧΑΑ

Με ήπια κέρδη ξεκίνησαν οι σημερινές συναλλαγές στο Χρηματιστήριο της Αθήνας, σε συνέχεια της χθεσινής ανόδου και κόντρα στο αρνητικό κλίμα των διεθνών χρηματαγορών.