e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Το party animal Pippa Middleton

Η Pippa Middleton ήταν ένα από τα πρόσωπα που έκλεψε την παράσταση στο γάμο της αδερφής της, δούκισσας Catherine με τον πρίγκιπα William, όπου εκτέλεσε χρέη κουμπάρας και σχολιάστηκε περισσότερο από τον καθένα για την κομψή παρουσία της. Αμέσως μετά το γεγονός, όμως, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από το παρελθόν της που δεν την κολακεύουν ιδιαίτερα...Μια φωτογραφία της Pippa, όπου η ίδια απεικονίζεται μεθυσμένη και ντυμένη με μίνι... φόρεμα φτιαγμένο από χαρτί τουαλέτας, έχει κάνει το γύρο του κόσμου. Όπως αναφέρουν ξένα μέσα ενημέρωσης, η μικρή αδερφή της Catherine ήταν party animal όσο φοιτούσε στο πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου στο τμήμα Αγγλικής φιλολογίας.

Τι θα κάνει στη ζωή της η δούκισσα Catherine;

Μπορεί η Catherine Middleton να έγινε πλέον μέλος της βασιλικής οικογένειας, αφού παντρέυτηκε τον πρίγκιπα William, τον δεύτερο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, όμως η ίδια δεν ζητάει τίποτα άλλο από το να γίνει μια καλή νοικοκυρά και να ζήσει μια ήρεμη ζωή μακριά από κοσμικά events...

12χρονη κόρη του μπιν Λάντεν επιβεβαίωσε το θάνατο του πατέρα της

Μία από τις κόρες του Οσάμα μπιν Λάντεν επιβεβαίωσε ότι ο πατέρας της σκοτώθηκε από Αμερικανούς στρατιώτες λέγοντας ότι η ίδια ήταν παρούσα κατά την επιχείρηση που έγινε στην κατοικία του ηγέτη της Αλ Κάιντα στην πόλη Αμποταμπάντ.

Μυρμήγκια σε μέγεθος πτηνών ζούσαν κάποτε στην Αμερική

Τιτάνας της Ηώκαινου


Αμερικανοί ερευνητές εντόπισαν σε ιζήματα μιας αρχαίας λίμνης στο Ουαϊόμινγκ ένα καλοδιατηρημένο απολίθωμα ενός άγνωστου μέχρι σήμερα γιγάντιου είδους μυρμηγκιών που ζούσε πριν από περίπου 50 εκατομμύρια έτη. Το είδος που ονομάστηκε Titanomyrma lubei είχε μέγεθος ανάλογο με εκείνο μικρών πτηνών όπως το κολιμπρί.Απολιθώματα γιγάντιων μυρμηγκιών έχουν βρεθεί στην Αφρική αλλά και στην Ευρώπη όπως αυτά που εντοπίστηκαν στην Γερμανία και ανήκουν σε είδος που είχε μέγεθος ανάλογο με εκείνο του τρυποφράκτη (ή τρωγλοδύτη), ενός μικρού πτηνού που τρυπώνει συχνά σε τρύπες προκειμένου να προφυλαχθεί από την κακοκαιρία και την παγωνιά.

Σε διετή φυλάκιση καταδικάστηκε ο γιατρός του Γ.Αλβέρτη, γαμπρού του Μ.Έβερτ

Αθωώθηκε ο δεύτερος γιατρός


Σε φυλάκιση δύο ετών καταδικάσθηκε, από το 6ο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, ύστερα από διαδικασία έξι μηνών, ο γιατρός που με το λάθος του προκάλεσε μόνιμη σωματική αναπηρία στον Γιώργο Αλβέρτη, σύζυγο της Αλεξίας Έβερτ και γαμπρό του αποθανόντος πρώην προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδη Έβερτ. Το δικαστήριο αθώωσε τον δεύτερο γιατρό που κατηγορήθηκε για την υπόθεση.

Πολιτικές αναταράξεις και πάλι από δηλώσεις Στρος Καν για την προσφυγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ


Δεύτερος γύρος αντιπαράθεσης


Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό της χώρας ανάβουν δηλώσεις του επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν, σχετικά με την προσφυγή της Ελλάδας στον μηχανισμό στήριξης και τις συνεννοήσεις του με τον Γιώργο Παπανδρέου.

Ευρωπαϊκή περιοδεία ξεκινά στις 15 Μαΐου η Χάρις Αλεξίου

Και μία σημαντική βράβευση


Μήνας της Χάρις Αλεξίου θα είναι ο Μάιος, καθώς η Ελληνίδα καλλιτέχνης ξεκινά (15/5) μεγάλη ευρωπαϊκή περιοδεία, ενώ στις 9 του μήνα θα βρεθεί στη Φλωρεντία για να παραλάβει το βραβείο «Una vita per la musica - Giglio d'Oro» από το Ίδρυμα «Premio Galileo 2000», που εδώ και 14 χρόνια βραβεύει εξέχουσες προσωπικότητες της ευρωπαϊκής ηπείρου.

Αύξηση 4,5% στο καλάθι της νοικοκυράς

Όλο και αυξάνεται το καλάθι ενός μεσαίου ελληνικού νοικοκυριού με το ποσό να έχει φτάσει στα 2.293,83 ευρώ τον Μάρτιο του 2011, σε σχέση με τον Μάρτιο 2010 που κόστιζε 2.195,05 ευρώ.

Πτωτικές τάσεις στο Χρηματιστήριο την Τετάρτη

Επιμένει το αρνητικό κλίμα


Απώλειες σημειώνει την Τετάρτη το Χρηματιστήριο, εν μέσω νευρικότητας στις ευρωπαϊκές αγορές.

Ο διάδοχος του Οσάμα είναι τώρα ο υπ΄αριθμόν 1 κίνδυνος για τις ΗΠΑ


Ο Αιγύπτιος γιατρός Αϊμάν αλ-Ζαουάχρι που αναμένεται να διαδεχθεί τον Οσάμα Μπιν Λάντεν στην ηγεσία της αλ Κάιντα θα είναι ο νέος εχθρός Νο 1 της Αμερικής προειδοποίησε ο διευθυντής της CIA Λίον Πανέτα σε συνέντευξή του στο CBS. Το Νο 2 της τρομοκρατικής οργάνωσης, μέχρι το θάνατο του Μπιν Λάντεν, είναι ο πιο πιθανός διάδοχός του, αλλά αυτό δεν θα γίνει τόσο γρήγορα, αφού ο Ζαουάχρι ανησυχεί περισσότερο για την ασφάλειά του μετά την επιχείρηση των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων στο Πακιστάν που οδήγησε στο θάνατο του Οσάμα.

Μετά το καλοκαίρι η κατάργηση των φοροαπαλλαγών

Βάσει εισοδηματικών κριτηρίων


Μετά το καλοκαίρι θα κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που μεταξύ άλλων θα προβλέπει τη χορήγηση φοροαπαλλαγών βάσει εισοδηματικών κριτηρίων. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, πρόθεση της κυβέρνησης είναι φορολογούμενοι με εισοδήματα μεγαλύτερα των 55.000 ευρώ να εξαιρεθούν από το 80% των φοροαπαλλαγών.

Στις αρχές Ιουνίου σε πλήρη λειτουργία η Ενιαία Αρχή Πληρωμών στο Δημόσιο

Ομογενοποιούνται τα συστήματα μισθοδοσίας


Στις αρχές Ιουνίου αναμένεται να τεθεί σε πλήρη λειτουργία η Ενιαία Αρχή Πληρωμών στο Δημόσιο, καθώς μέχρι τότε θα έχει ολοκληρωθεί η μηχανογραφική υποστήριξη από την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) του υπουργείου Οικονομικών.

Financial Times: Κούρεμα 55% στα ελληνικά ομολόγα

Αναπόφευκτη θεωρούν την αναδιάρθρωση
 
Στη σημερινή του έκδοση οι Financial Times φιλοξενούν απόψεις αναλυτών και διαχειριστών που θεωρούν σχεδόν σίγουρο ένα «κούρεμα» της αξίας των ελληνικών ομολόγων κατά 55%.  

Επαφές Παπανδρέου με ξένους ηγέτες για να σταματήσουν τα σενάρια περί αναδιάρθρωσης

Προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι


Παρασκηνιακές επαφές για να πέσουν οι τόνοι σχετικά µε την πιθανή αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους είχε τις τελευταίες ηµέρες ο Γιώργος Παπανδρέου.