e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime



Αυτό το ΣάββατοΗ Press Time αποκαλύπτει



-Η Ελλάδα ξύπνησε. Εσείς; Παρωδία το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών, δείχνει ότι δεν έλαβαν το μήνυμα του κόσμου.

 
- Το ποτάμι της οργής φουσκώνει τώρα στις πλατείες. Το κίνημα του Μάη για τους αγανακτισμένους και το Facebook. Θα μετατραπεί σε χείμαρρο να συμπαρασύρει το πολιτικό σκηνικό.

 
-Το Συμβούλιο των αρχηγών: Ο Σαμαράς, ζήτησε να εφαρμοστεί η δική του φορολογική πολιτική. «Η τρόικα δεν τη δέχεται» του απάντηση ο Γιώργος. «Αυτό σημαίνει ότι πάμε σε εκλογές;», ρώτησε ο Αντώνης. Παπανδρέου: «Όχι, προχωρώ μόνος μου». Το παρασκήνιο με το ΠΑΣΟΚ. Εξασφάλισε την ψήφιση των μέτρων.


Παύλος Γερουλάνος: Υπουργός Πολιτισμού - Τουρισμού.

 



Διαβάστε στην Press Time


 Στις διμερείς συνεργασίες το μέλλον του τουρισμού. Μεγάλη πρόκληση το «άνοιγμα» σε ΗΠΑ, Κίνα, Ιαπωνία και Ινδία.




Λογαριασμός 9 εκατ. στην UBS για τον Άκη!

 

Διαβάστε στην Press Time


 Η αποκάλυψη του Μ. Ματαντού και η καταγγελία του δικηγόρου. Ντοκουμέντο. Μ. Ματαντός (κατάθεση στη Γερμανία) «μου ζητήθηκε να εμβάσω χρήματα στην Morgan Stanley με το όνομα «Κύρος».

Το Συμβούλιο των αρχηγών:


Διαβάστε στην Press Time


Ο Σαμαράς, ζήτησε να εφαρμοστεί η δική του φορολογική πολιτική. «Η τρόικα δεν τη δέχεται» του απάντηση ο Γιώργος. «Αυτό σημαίνει ότι πάμε σε εκλογές;», ρώτησε ο Αντώνης. Παπανδρέου: «Όχι, προχωρώ μόνος μου». Το παρασκήνιο με το ΠΑΣΟΚ. Εξασφάλισε την ψήφιση των μέτρων.

Πτώση 1,71% στο Χ.Α.

Στις 1.264,92 μονάδες, με απώλειες 1,71%, έκλεισε ο γενικός δείκτης τιμών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, μετά και την ολοκλήρωση της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στην οποία δεν επετεύχθη συναίνεση σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης της κρίσης.Η συνολική αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 117,98 εκατ. ευρώ.

"Προχωράω μόνος μέχρι το 2013"

Άγονο συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών



Σε τρικυμία φαίνεται πως έπεσε το καράβι που λέγεται Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών και στο τέλος ναυάγησε αφού όπως δείχνει το έντονα βαρύ κλίμα στο οποίο εξήλθαν του Προεδρικού Μεγάρου οι αρχηγοί των κομμάτων δεν βρέθηκε ουσιαστική κοινή γραμμή πλεύσης.

Δύο νέα πρόσωπα στην εθνική

Ο Φερνάντο Σάντος κάλεσε στην εθνική ομάδα, τον Κυριάκο Παπαδόπουλο της Σάλκε και τον Στέφανο Αθανασιάδη του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με τη Μάλτα στις 4 Ιουνίου στο "Γ. Καραϊσκάκης", για την προκριματική φάση του EURO 2012, αλλά και για το φιλικό με τον Ισημερινό, στις 7 Ιουνίου στη Νέα Υόρκη.

"Η Ελλάδα θα λάβει την πέμπτη δόση"

Την πεποίθησή του ότι η Ελλάδα θα λάβει την επόμενη δόση του δανείου από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ύψους 3,3 δις. ευρώ, εξέφρασε ο Νουτ Βέλινκ, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας της Ολλανδίας."Υπάρχει τεράστια πίεση στην Ελλάδα να πάρει αποφάσεις", τόνισε ο κ. Βέλινκ σε συνέντευξη που έδωσε σήμερα στο Άμστερνταμ, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg.

Επενδύσεις 1,3 δισ. για το φυσικό αέριο

Στην ανάπτυξη του συστήματος φυσικού αερίου, με έργα συνολικού ύψους 1,3 δισ. ευρώ, αποβλέπει το Πρόγραμμα Ανάπτυξης του Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΕΣΦΑ) για την περίοδο 2010 - 2014 που εγκρίθηκε από τον υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννη Μανιάτη.

Αίτημα Τσοχατζόπουλου να καταθέσουν όλα τα μέλη του ΚΥΣΕΑ στην Προανακριτική

Για την υπόθεση των υποβρυχίων


Επιστολή με την οποία ζητά να κληθούν και να καταθέσουν όλα τα μέλη που συμμετείχαν στο ΚΥΣΕΑ την περίοδο 2002 και ενέκριναν, όπως αναφέρει, τις συμβάσεις των γερμανικών υποβρυχίων απέστειλε προς τα μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής που διερευνά την υπόθεση ο πρώην υπουργός Άμυνας, Άκης Τσοχατζόπουλος.

Ισχυρό ενδιαφέρον από την Fraport για το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»

Πώληση έως 21% το 2012


Ο επικεφαλής της εταιρίας διαχείρισης του αεροδρομίου της Φρανκφούρτης επανέλαβε την Παρασκευή το ενδιαφέρον της Fraport για τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», εφόσον η κυβέρνηση προχωρήσει στην πώληση του ποσοστού του Δημοσίου.Η Fraport θα εξετάσει την είσοδό της στο αεροδρόμιο Αθηνών, εάν η Ελλάδα πωλήσει το ποσοστό της, είπε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Στέφαν Σούλτε, σύμφωνα με το Reuters.

Μνημείο κηρύχθηκε το σπίτι του Κεμάλ Ατατούρκ στη Θεσσαλονίκη

Τριώροφο κτίριο με αυλή


Με ομόφωνη απόφαση του Κεντρικού Συμβουλίου Νεωτέρων Μνημείων του υπουργείου Πολιτισμού κηρύχθηκε ως μνημείο το σπίτι του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ στη Θεσσαλονίκη.Ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ γεννήθηκε το 1881 στη Θεσσαλονίκη, σε ένα τριώροφο κτήριο, το οποίο είχε χτίσει ο πατέρας του και βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αποστόλου Παύλου και Αγίου Δημητρίου (τότε ΓενίΚαπί και Νουμάν Πασά).

«Όχι» στην κατάθεση ΚΥΣΕΑ για υποβρύχια

Αρνητικός ήταν ο πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής που διερευνά την υπόθεση των υποβρυχίων κος Μ. Μπόλαρης, να καταθέσει το ΚΥΣΕΑ.

Η Σελήνη διαθέτει όσο νερό έχει και η Γη

Το εσωτερικό της Σελήνης περιέχει όσο νερό διαθέτει η Γη, σύμφωνα με έρευνα που θέτει υπό αμφισβήτηση τη θεωρία της δημιουργίας του δορυφόρου του πλανήτη μας και υποστηρίζει ότι έχει εκατό φορές περισσότερο νερό από ότι πιστευόταν μέχρι σήμερα.Οι συγγραφείς της μελέτης κατέληξαν σε αυτά τα συμπεράσματα αφού εντόπισαν μόρια νερού και άλλα πτητικά στοιχεία σε ποσότητα μάγματος που είχαν φέρει οι αστροναύτες του Apollo 17, στην τελευταία αποστολή στο φεγγάρι το Δεκέμβριο του 1972.

Θετικά λόγια από στελέχη της ΕΚΤ για την ενδεχόμενη αναδιάταξη του ελληνικού χρέους

Προς συμφωνία για «εθελοντική μετακύλιση»


Δύο αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, -το μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου Μανουέλ Γκονζάλες - Παράμο και ο επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας της Αυστρίας Έβαλντ Νοβότνι- αναφέρθηκαν με θετικά λόγια στο ενδεχόμενο αναδιάταξης του ελληνικού χρέους, μέσω της εθελοντικής επαναγοράς ελληνικών ομολόγων από τους ιδιώτες κατόχους τους, κατά τα πρότυπα της «Πρωτοβουλίας της Βιέννης», η οποία αναπτύχθηκε το 2009 για να βοηθήσει τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης να αντιμετωπίσουν την κρίση. «Γενικά, μία Πρωτοβουλία της Βιέννης είναι ενδιαφέρουσα, καθώς είναι εθελοντική και σημαίνει ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτό που κάνουν οι ελληνικές αρχές», δήλωσε από τη Βαρκελώνη ο Ισπανός κεντρικός τραπεζίτης.

Εκκενώνονται σπίτια και ξενοδοχεία στην Ίμπιζα λόγω της πύρινης λαίλαπας

Μάχη με τις φλόγες


Σπίτια και ξενοδοχεία εγκαταλείπουν 1.000 κάτοικοι και τουρίστες στην ισπανική Ίμπιζα, καθώς μαίνεται η πυρκαγιά που έχει καταστρέψει πάνω από 2.000 στρέμματα γης.Οι φλόγες έφτασαν σε απόσταση μερικών εκατοντάδων μέτρων από την κοινότητα Σαντ Χοάν δε Λαβρίτχα, αναγκάζοντας τις Αρχές να απομακρύνουν ντόπιους και τουρίστες από την περιοχή.

"Ζωντανεύει" το ALTER


Μετά τις τελευταίες γενικές συνελεύσεις των εργαζομένων στο κανάλι του Μπουρναζίου, όλα δείχνουν ότι το πρόγραμμα του σταθμού θα επιστρέψει κανονικά στον αέρα. Oι δημοσιογράφοι, οι τεχνικοί και οι διοικητικοί υπάλληλοι του Alter αποφάσισαν κατα πλειοψηφία να αποδεχτούν την τελευταία-βελτιωμένη όσον αφορά την αποπληρωμή των δεδουλευμένων τους- πρόταση του Γιώργου Κουρή.

Επίθεση στα γραφεία του ΕΟΤ και το προξενείο μας στο Βερολίνο

Άγνωστοι επιτέθηκαν τη νύχτα στα γραφεία του ΕΟΤ και το ελληνικό προξενείο στο Βερολίνο προκαλώντας υλικές ζημιές


Επίθεση αγνώστων σημειώθηκε, χθες το βράδυ, εναντίον του γραφείου του ΕΟΤ και του Ελληνικού Προξενείου στο Βερολίνο.

Η επίθεση έγινε στις 3 το πρωί από ομάδα 10-15 μασκοφόρων προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές.

«Στήλη άλατος» αφήνει ο Μπερλουσκόνι τον Ομπάμα στο περιθώριο της G8

Παράπονα για τους δικαστές...


Ο Μπερλουσκόνι πλησίασε με το φωτογράφο του τον Αμερικανό πρόεδρο, ο οποίος ήταν καθισμένος στο μεγάλο τραπέζι στην αίθουσα της συνόδου της G8, χτυπώντας τον ελαφρά στον ώμο. «Παρουσιάσαμε τη μεταρρύθμιση της Δικαιοσύνης και για μάς είναι θεμελιώδες, γιατί αυτή τη στιγμή έχουμε περίπου μια δικτατορία δικαστών της Αριστεράς» δήλωσε. «Μού έκαναν 31 δίκες και αθωώθηκα σε όλες» συνέχισε μιλώντας επί δύο λεπτά στον απαθή, σιωπηλό και ελαφρώς έκπληκτο Μπαράκ Ομπάμα. «Δεν γνωρίζουμε εάν ο Μπερλουσκόνι θα ζητήσει την επέμβαση του ΝΑΤΟ» ειρωνεύεται η ιταλική αντιπολίτευση.

"Κληρώνει" εξελίξεις η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών

Έκλεισαν οι πόρτες της αίθουσας του Προεδρικού Μεγάρου όπου ξεκίνησε λίγο μετά τις 12:30 το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας κου Κάρολου Παπούλια μετά από αίτημα του πρωθυπουργού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπανδρέου, αναμένεται να θέσει το ζήτημα της συναίνεσης, είτε μέσω της στήριξης του νέου πακέτου μέτρων είτε μέσω της συμμετοχή σε κυβερνητικό σχήμα προσώπων κοινής αποδοχής.

Rooms to let.. τέλος

Προσπάθειες να σταματήσει το φαινόμενο της προσέλκυσης τουριστών από ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων κυρίως (Rooms to let) κατά τρόπο που δε συνάδει με το τουριστικό προϊόν όσο και με την εικόνα της χώρας καταβάλει ο ΕΟΤ σε συνεργασία με το ΞΕΕ.

Όχι αναδρομικοί φόροι για ημιυπαίθριους

Διευκρινήσεις για τους ημιυπαίθριους χώρους που διατηρούνται, γνωστοποιήθηκαν με εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών, με βάση την οποία δεν οφείλεται αναδρομικά οποιοσδήποτε φόρος.

Δεδομένη θεωρούν οι Ευρωπαίοι την ανάδειξη της Κριστίν Λαγκάρντ στην ηγεσία του ΔΝΤ

Κερδίζει πόντους


Οι Ευρωπαίοι θεωρούν, πλέον, δεδομένο τον διορισμό της Γαλλίδας υπουργού Οικονομικών Κριστίν Λαγκάρντ στην ηγεσία του ΔΝΤ, έπειτα και από τη δήλωση της Αμερικανίδας υπουργού Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον, η οποία χαιρέτισε την υποψηφιότητά της, όπως δήλωσε την Παρασκευή ευρωπαϊκή πηγή στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της Ομάδας των Οκτώ (G8) στην Ντοβίλ της Γαλλίας. Η κ. Λαγκάρντ δήλωσε την Παρασκευή στο ραδιόφωνο του BBC πως οι κατηγορίες εναντίον της στην υπόθεση Ταπί είναι ένας «πολιτικός ελιγμός» που έχει στόχο να την εξασθενήσει, ενώ υποστήριξε ότι ο σχετικός φάκελος είναι «άδειος».

Τι πρέπει να κάνουν όσοι δεν απογράφηκαν

Σήμερα στις 3:00 μ.μ. ολοκληρώνεται η προθεσμία για την απογραφή πληθυσμού κατ' οίκον. Όσοι δεν έχουν απογραφεί, θα πρέπει να απευθυνθούν στο γραφείο της γενικής απογραφής του τόπου μόνιμης κατοικίας τους.

Αύξηση 8,2% των τιμών παραγωγού στη βιομηχανία τον Απρίλιο

Στα ύψη ο πληθωρισμός χονδρικής


Αύξηση της τάξεως του 8,2% παρουσίασε τον Απρίλιο ο «πληθωρισμός χονδρικής», έναντι αύξησης 9,8% που σημειώθηκε κατά την ίδια σύγκριση των δεικτών του 2010 προς το 2009.

Νέο ραντεβού των «Αγανακτισμένων»

Πανευρωπαϊκή συγκέντρωση την Κυριακή στις μεγάλες πόλεις



Νέο ραντεβού σήμερα στις 6.00 μ.μ. δίνουν οι «Αγανακτισμένοι» στην πλατεία Συντάγματος, ενώ κάποιοι από αυτούς έχουν προχωρήσει σε διαμαρτυρία διαρκείας, καθώς, παρά τη βροχή διανυκτέρευσαν επί τόπου σε σκηνές. Πανευρωπαϊκή συγκέντρωση μέσω facebook διοργανώνεται στις πλατείες όλων των μεγάλων πόλεων την Κυριακή. Στο Facebook, και στη σελίδα των «Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα», συνεχής είναι η ροή δημοσιεύσεων από νέους και νέες που δηλώνουν το «παρών» στις κινητοποιήσεις.

Τα αποτελέσματα εκλογών της ΕΣΗΕΑ

Τα αποτελέσματα των εκλογών της 25ης και της 26ης Μαΐου 2011 για τη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ), ανακοινώθηκαν από την Εφορευτική Επιτροπή.

Τις σκηνές των «Αγανακτισμένων» στη Βαρκελώνη απομακρύνουν οι ισπανικές Αρχές

Εν όψει του τελικού του Champions League


Συνεργεία καθαρισμού ξεστήνουν από το πρωί της Παρασκευής τις σκηνές των «Αγανακτισμένων» της Βαρκελώνης, στην πλατεία της Καταλονίας, προκειμένου η πλατεία να είναι καθαρή ενόψει του τελικού του Champions League, ανακοίνωσε η καταλανική αστυνομία. «Όταν καθαριστεί η πλατεία μπορούν να επιστρέψουν, αλλά χωρίς σκηνές και επικίνδυνα αντικείμενα» προσθέτουν οι Αρχές.«Η πλατεία καθαρίζεται, η αστυνομία είναι εκεί για να διευκολύνει το έργο των συνεργείων καθαρισμού. Απομακρύνεται οποιοδήποτε αντικείμενο θα μπορούσε να είναι επικίνδυνο όπως κατσαρόλες και μαχαίρια» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Πάνω από τις 1.300 μονάδες επιστρέφει το Χρηματιστήριο

Στάση αναμονής στην αγορά


Ανοδικές τάσεις σημειώνει το Χρηματιστήριο την Παρασκευή, με τον γενικό δείκτη να επιστρέφει στα επίπεδα άνω των 1.300 μονάδων και τους επενδυτές να επικεντρώνουν την προσοχή τους στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, ενώ την ίδια ώρα το ΔΝΤ λέει ότι δεν θα εκταμιεύσει την επόμενη δόση του δανείου προς την Ελλάδα εάν δεν είναι εξασφαλισμένη η χρηματοδότηση του προγράμματος από την ΕΕ για τους επόμενους 12 μήνες.