e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

«Πρωταθλητές» στο άγχος οι Έλληνες εργαζόμενοι


Πρωτιά μεν, αρνητική δε κατέκτησαν οι Έλληνες εργαζόμενοι για το... άγχος τους.

Οι Έλληνες είναι οι πιο αγχωμένοι εργαζόμενοι στην Ευρώπη και ανησυχούν (σε ποσοστό 83%) ότι το εργασιακό άγχος -που θεωρείται παράγοντας ρίσκου για τις επιχειρήσεις- θα αυξηθεί πολύ κατά την επόμενη πενταετία.

Στο κυνήγι των 5 δισ. οι τραπεζίτες – Ελπίδες για ξένους επενδυτές

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στον τραπεζικό χώρο εν αναμονή της ανακεφαλαιοποίησης των ελληνικών και κυπριακών τραπεζών.

Διεκόπη η δίκη Ψωμιάδη για την Ασπίς


Στις 5 Απριλίου θα συνεχιστεί η δίκη του πρώην προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ομίλου «Ασπίς» Παύλου Ψωμιάδη, για την υπόθεση της πλαστής εγγυητικής επιστολής, ύψους 550 εκατομμυρίων ευρώ που είχε προσκομίσει στην Επιτροπή Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης για να συνεχιστεί η λειτουργία της ασφαλιστικής Ασπίς Πρόνοια.

Εκλογές στις 6 Μαΐου «βλέπει» και ο Κουβέλης

Για τις 6 Μαΐου φαίνεται πως κλειδώνουν οι εκλογές, όπως προκύπτει και από τις σημερινές δηλώσεις του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη.

Παπαδημούλης: Πρέπει να εμποδίσουμε την εφαρμογή του Μνημονίου

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης παραδέχθηκε ότι το ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει συζητήσεις με το Άρμα Πολιτών του Γιάννη Δημαρά, ενώ τόνισε πως στόχος του κόμματος του είναι να μην καταφέρουν την κοινοβουλευτική πλειοψηφία τα δύο μεγάλα κόμματα.

Στα 2,89 δισ. δολάρια οι πληρωμές για τα CDS


Ποσό ύψους 2,89 δισ. δολαρίων αποδόθηκε στους αγοραστές για τα ασφάλιστρα κινδύνου επί των ελληνικών κρατικών ομολόγων.

Σε ανοδική τροχιά το ΧΑΑ


«Ασανσέρ» το Χρηματιστήριο Αθηνών καθώς μετά την πρωινή πτώση δείχνει να παίρνει τα πάνω του με οδηγό τις τραπεζικές μετοχές.

Σε «ελεύθερη πτώση» οι καταθέσεις

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η εκροή καταθέσεων από τις ελληνικές τράπεζες.

Σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας που επικαλείται το Reuters, οι καταθέσεις νοικοκυριών και επιχειρήσεων στις ελληνικές τράπεζες υποχώρησαν κατά 2,7% το Φεβρουάριο έπειτα από πτώση 3% που είχαν σημειώσει τον Ιανουάριο και διαμορφώθηκαν στα 170,1 δισ. ευρώ, το χαμηλότερο δηλαδή επίπεδο από τον Οκτώβριο του 2006.

Προ των πυλών η ενίσχυση των μηχανισμών διάσωσης


Αισιόδοξος ότι εντός της εβδομάδας η Ευρωζώνη θα καταλήξει σε συμφωνία για την ενίσχυση του τείχους προστασίας εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Χέρμαν Βαν Ρόμπεϊ.

Στη Βουλή οι γερμανικές αποζημιώσεις

Το ζήτημα της διεκδίκησης των γερμανικών αποζημιώσεων θα απασχολήσει σήμερα την κοινή συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων και της Διαρκούς Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής.

ΕΣΕΕ: 68.000 λουκέτα σε ΜμΕ το 2011

Περίπου 68.000 λουκέτα σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις γνωστοποίησε η ΕΣΕΕ για το 2011 σε σύγκριση με το 2010.

Το διαδικτυακό μήνυμα του Tony Iommi


Με μήνυμα-ανακοίνωση στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος των Black Sabbath, Tony Iommi, ενημέρωσε τους fans για την πορεία της υγείας του, καθώς και για το μέλλον των Black Sabbath.

Ανοιχτή σε συνεργασίες (εκτός του ΠΑΣΟΚ) η Κατσέλη


Την πρόθεσή της να συνεργαστεί με άλλα κόμματα, στη βάση προγραμματικών συγκλίσεων, εξέφρασε η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας Λούκα Κατσέλη.

Με "fast track" τα κέντρα μεταναστών στην Αττική


Με διαδικασίες εξπρές σχεδιάζεται η δημιουργία τριών κέντρων προσωρινής φιλοξενίας παράνομων μεταναστών στην Αττική, μετά από σχετική απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.

Οι κοκκινομάλλες νιώθουν πιο έντονα τον πόνο


Περισσότερο πόνο αισθάνονται οι γυναίκες που έχουν κόκκινα μαλλιά, σε σχέση με όλες τις άλλες, σύμφωνα με νέα βρετανική έρευνα.

Μέχρι τον Ιούλιο η ηλεκτρονική υποβολή δηλώσεων Ε9

Μέχρι τις 31 Ιουλίου μπορούν οι φορολογούμενοι να υποβάλλουν τις δηλώσεις Ε9 για το 2012, που θα γίνει μόνο ηλεκτρονικά.

Moody’s: Διατηρεί το ΑΑΑ για τη Γερμανία


Σύσταση ΑΑΑ με σταθερό outlook διατηρεί η Moody's για την Γερμανία τονίζοντας ότι η μεγαλύτερη οικονομία της ευρωζώνης είναι «προηγμένη και διαφοροποιημένη» και πως στηρίζεται από την «μακρά παράδοση μακροοικονομικής πολιτικής που αποβλέπει στην σταθερότητα».

Ανοικτό το ενδεχόμενο επιβολής φόρου στις άδειες ταξί

Την πιθανότητα επιβολής φόρου φόρος στην μεταβίβαση των αδειών ταξί εξετάζει ο υπουργός Μεταφορών, Μάκης Βορίδης σε συνέντευξή του.

Σε προεκλογικό «πυρετό» ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

Σε ρυθμούς εκλογών κινούνται πλέον και επισήμως τα δύο μεγάλα κόμματα, την ώρα που το επικρατέστερο σενάριο για την ημερομηνία προσφυγής στις κάλπες είναι εκείνο της 6ης Μαΐου.

Νευρικότητα στο Χ.Α.

Νευρικότητα επικρατεί σήμερα στο Χ.Α., με τους επενδυτές να επικεντρώνονται στους όρους που θα καθορίσει η κυβέρνηση για την επανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.