e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ DEALnews


Deal μαζί σας στα περίπτερα
Εφημερίδα Deal news


Διαβάστε από την Παρασκευή όλα όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο του χρήματος.
Οικονομία, επιχειρήσεις, χρηματιστήριο και πολιτική.
Παρασκήνιο και αποκαλύψεις.
Deal news. Η αξιόπιστη εφημερίδα.


H κρυφή εντολή της τρόϊκας.
Οι οδηγίες Σόιμπλε, τα ραντεβού και ο στόχος.
Λύνει το μυστήριο για το ελληνικό χρέος.

Η μυστική αποστολή της Τρόικας στην Αθήνα


Διαβάστε στην Deal news



 Δεν είναι το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και οι αποκρατικοποιήσεις ο στόχος της Τρόικα που εγκαταστάθηκε ξανά στην Αθήνα. Η κρυφή εντολή Σόιμπλε, τα ραντεβού και η διερεύνηση για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.
Τα ραντεβού που κλείστηκαν στην Αθήνα, οι «άτακτοι» υπουργοί», η αδράνεια Παπανδρέου ο ευέξαπτος Ρέππας και η εικόνα που μας εκθέτει.


Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Νέο παιχνίδι από το τραπεζικό καρτέλ

 

Διαβάστε στην Deal news




 Εμπόριο χρεοκοπίας από το διεθνές τραπεζικό καρτέλ στα πλευρά της Ελλάδας.
Πουλάνε νέα παράγωγα, τα RSD και προωθούν τα ομόλογα Drady. Ποια είναι πως εφαρμόστηκαν στην Κορέα ποιος τα «κατευθύνει» και γιατί θέλουν να μας μπλέξουν ακόμα περισσότερο.


Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Πιέσεις στις Τράπεζες

 

Διαβάστε στην Deal news



 Πως οι τράπεζες δέχονται τώρα την επίθεση της Τρόικας. Γιατί δεν πρέπει να στηρίζονται στις ενισχύσεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Τα tress test και οι πιέσεις για συγχωνεύσεις. Πως κινούνται οι τραπεζίτες για να μειώσουν τα κόστη με απολύσεις και λουκέτα σε καταστήματα.


Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Εφιαλτικά σενάρια για το Χ.Α

 

Διαβάστε στην Deal news



 Στοιχήματα για νέα πτώση του Χρηματιστηρίου. Ποιοι και πως οι ξένοι βάζουν τώρα πτωτικό στόχο τις 1.100 μονάδες του Γενικού Δείκτη και τις 550 μονάδες του δείκτη FTSE. Στα χαμηλά 14 ετών κατρακυλούν οι Τράπεζες. Τι λένε οι αναλυτές για τις μέρες που έρχονται..


Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Οι έλληνες του πριγκιπικού γάμου

 

Διαβάστε στην Deal news




 Ο Θόδωρος Αγγελόπουλος, η Γιάννα και οι άλλοι καλεσμένοι του Μπάκιγχαμ στο γάμο του Ουίλιαμ.
Ο Λάτσης, η Εριέττα, η Ντόροθυ, το ζεύγος Λαιμού και ο τέως, η Σοφία της Ισπανίας. Φωτορεπορτάζ και παραλειπόμενα. Οι παρέες, οι συζητήσεις και ποιοι έλαμψαν δια της απουσίας τους.


Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Σφαγή υπουργών για τη ΔΕΘ

 

Διαβάστε στην Deal news


 Σφαγή στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Ποιος θα είναι ο εκλεκτός που θα πάρει τη θέση του προέδρου. Οι 4 αρχηυποψήφιοι, η διαδρομή τους, οι σχέσεις τους και ο παρασκηνιακός πόλεμος που παίζεται μεταξύ των υπουργών.


Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Το κόλπο του Λάτση στη Ρόδο

 

Διαβάστε στην Deal news


 Το γκολφ, τα ξενοδοχεία και τα σχέδια επέκτασης του Λάτση που θα βρεθεί απέναντι στους οικολόγους. Γιατί θέλει να συμμαχήσει με τους αδελφούς Λασκαρίδη και ποιοι θα είναι αντίπαλοί του, για το μεγάλο φιλέτο της Ρόδου.


Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Γ. Γλου: Η Puma μου χρωστά

 

Διαβάστε στην Deal news


 Ο Γιώργος Γλου λίγο μετά την αναβολή της συζήτησης στο Πρωτοδικείο Αθήνας και την αίτηση πτώχευσης, δίνει την άλλη διάσταση για τη διαμάχη του με την Puma. «Η πολυεθνική μου χρωστάει 30 εκ. ευρώ»


Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Οι εταιρίες για το ελληνικό πετρέλαιο

 

Διαβάστε στην Deal news




 Έρχονται οι Ισραηλινοί για το πετρέλαιο στον Πατραϊκό και το Ιόνιο. Ποιες ξένες εταιρίες εμφανίζονται ως μνηστήρες για το ελληνικό «μαύρο χρυσάφι» και πως θα κινηθούν τα ΕΛΠΕ και οι ντόπιοι ενδιαφερόμενοι.


Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Το αφεντικό της Ρεαλ και τα ελληνικά αεροδρόμια

 
Διαβάστε στην Deal news




 Το σχέδιο της Hochtief για τα αεροδρόμια της Ελλάδας. Χτυπάει Κρήτη και Κέρκυρα. Ποιοι Έλληνες κατασκευαστές τρίβουν τα χέρια τους. Ο μεγαλομέτοχος της εταιρίας, που είναι και το αφεντικό στη Ρεαλ Μαδρίτης κατέχει πλέον και το αεροδρόμιο των Τιράνων.


Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Αντιδράσεις προκαλεί η βόλτα του Στρος-Καν με Porsche στους παριζιάνικους δρόμους

Ειρωνίες και αμηχανία


Την ώρα που η Ελλάδα ζει… στο ρυθμό των δηλώσεων, αλλά και των πολιτικών του Ντομινίκ Στρος-Καν ως επικεφαλής του ΔΝΤ, στη γενέτειρα του Γάλλου πολιτικού έχει ξεσπάσει από καιρό σάλος για τον «παραδόπιστο DSK» όπως αποκαλείται από τους πολιτικούς του αντιπάλους.Το τελευταίο στιγμιότυπο που έδωσε αφορμή για αιχμηρά σχόλια εναντίον του φερόμενου ως επικρατέστερου για το χρίσμα των Σοσιαλιστών στις γαλλικές προεδρικές εκλογές του 2012 ήταν μία φωτογραφία του Στρος-Καν και της συζύγου του Αν Σινκλέρ δίπλα σε ένα υπερπολυτελές αυτοκίνητο αξίας 150.000 ευρώ.

«Σφιχτό» πρόγραμμα εξυγίανσης του ΥΠΕΣ στους υπερχρεωμένους δήμους

Σε τροχιά επιτήρησης οι ΟΤΑ


Σε πρόγραμμα εξυγίανσης μπαίνουν οι υπερχρεωμένοι δήμοι της χώρας, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης. Το πρόγραμμα προβλέπει για τους εν λόγω δήμους πάγωμα προσλήψεων, πάγωμα χρηματοδότησης ορισμένων εκδηλώσεων δημοσίων σχέσεων και υποχρέωση υλοποίησης του προγράμματος εντός συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος.Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε την Πέμπτη ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, 24 δήμοι της χώρας, από τους συνολικά 325, βρίσκονται στο «κόκκινο» σε ό,τι αφορά την οικονομική τους κατάσταση, ενώ και άλλοι 34 έχουν συνολικό χρέος, σε σχέση με τα τακτικά τους έσοδα, έως και 100%.

Τα Βαλκάνια αποτελούν κέντρο διακίνησης ναρκωτικών, αναφέρει έκθεση της Europol

Περνούν από εκεί πριν μεταφερθούν στην ΕΕ


Κεντρικό σημείο για την «οδό» της παράνομης διακίνησης ναρκωτικών από και προς την Ευρωπαϊκή Ένωση χαρακτηρίζονται τα Βαλκάνια στην τελευταία έκθεση της Europol για το οργανωμένο έγκλημα στην Ευρώπη.Στην έκθεση αναφέρεται ότι πολυεθνικές εγκληματικές ομάδες έχουν συσπειρωθεί γύρω από το Κόσοβο, την ΠΓΔΜ και την Αλβανία και ότι η ηρωίνη από την Τουρκία και η κοκαΐνη από τη Λατινική Αμερική αποθηκεύονται στα Βαλκάνια πριν από τη μεταφορά τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σε μία δίκη συγχωνεύονται οι απειλές κατά Βαρθολομαίου και η Εργκενεκόν

«Συνδέονται οι δύο υποθέσεις»


Οι καταγγελίες που είχαν διατυπωθεί για σχεδιαζόμενη απόπειρα δολοφονίας του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου θα ενταχθούν στην εξελισσόμενη δίκη για την υπόθεση Εργκενεκόν, όπως αποφάσισε την Πέμπτη το Ανώτατο Ποινικό Δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης.

Ειδικό βραβείο θα λάβει ο Αλ Πατσίνο στο Φεστιβάλ της Βενετίας

Στις 4 Σεπτεμβρίου


Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Αλ Πατσίνο θα παραλάβει το βραβείο «Δόξα στον Κινηματογραφιστή» στο φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας που θα διεξαχθεί από τις 31 Αυγούστου έως τις 10 Σεπτεμβρίου. Ο Αλ Πατσίνο θα παραλάβει το βραβείο στις 4 Σεπτεμβρίου.

Απορρίπτει και πάλι ο Τρισέ τα περί αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους

«Να προωθηθεί το πρόγραμμα»


Την πάγια άποψη του, ότι το μείζον στην περίπτωση της Ελλάδας είναι η προώθηση του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής, επανέλαβε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζαν Κλοντ Τρισέ, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο Ελσίνκι.

Μείωση τιμολογίων ΔΕΗ για εμπορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις από το δίκτυο μέσης τάσης

Σε εφαρμογή από την 1η Ιουνίου


Μειώνονται από 1ης Ιουνίου τα τιμολόγια της ΔΕΗ για εμπορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις που τροφοδοτούνται από το δίκτυο μέσης τάσης, σύμφωνα με απόφαση του υφυπουργού Ενέργειας Γ. Μανιάτη, έπειτα από σχετική εισήγηση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή για την 32η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

Μετ' εμποδίων οι μετακινήσεις


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που θα περιλαμβάνουν απαγόρευση στάσης-στάθμευσης και σταδιακή διακοπή κυκλοφορίας, θα ισχύσουν την Κυριακή 8 Μαΐου από τις 08.00 έως τις 18.30, λόγω της 32ης Μαραθώνιας Πορείας Ειρήνης. Η διαδρομή, όπου θα ισχύσουν σταδιακά τα μέτρα, καλύπτει κεντρικούς δρόμους των Δήμων Μαραθώνα - Ν. Μάκρης, Ραφήνας, Παλλήνης, Αγίας Παρασκευής, Χαλανδρίου, Χολαργού – Παπάγου και Ψυχικού – Φιλοθέης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Ο διάδοχος του Οσάμα υπεύθυνος για το θάνατό του

Αραβική εφημερίδα αποκαλύπτει ότι ο αλ-Ζαουάχρι ευθύνεται για τον εντοπισμό και το θάνατο του Οσάμα Μπιν Λάντεν

Σταθεροποιητικές τάσεις στο Χρηματιστήριο την Πέμπτη


Σταθεροποιητικές τάσεις στο Χρηματιστήριο επικρατούν την Πέμπτη, με τον γενικό δείκτη να κινείται κάτω από τις 1.400 μονάδες, καθώς το κλίμα στην ελληνική αγορά παραμένει εύθραυστο, καθώς επιμένουν τα σενάρια για αναδιάρθρωση χρέους.Στις 11:40 ο γενικός δείκτης κατέγραφε κέρδη 0,13% στις 1.389,39 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφωνόταν στα 12,8 εκατ. ευρώ.

Προσωρινό «λουκέτο» βάζουν πρατήρια βενζίνης λόγω του πλαφόν

Αντιδράσεις στην αγορά


Κλείνουν από σήμερα, Πέμπτη, 30 από τα 80 πρατήρια βενζίνης που λειτουργούν στην Κέρκυρα, καθώς όπως υποστήριξαν οι ιδιοκτήτες τους στην έκτακτη γενική συνέλευση του σωματείου το βράδυ της Τετάρτης, είναι ασύμφορη η τιμή του «πλαφόν» γιατί αγοράζουν πιο ακριβά.

Αύξηση του επιδόματος ανεργίας και επιμήκυνση της περιόδου καταβολής του ζητεί ο Γ. Παναγόπουλος

Φόβοι για «ψαλίδι»


Το επίδομα ανεργίας δεν είναι προνοιακό επίδομα, αλλά ασφαλιστικό δικαίωμα, τόνισε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γ. Παναγόπουλος, σε παρέμβαση του στον ΒΗΜΑ 99,5 αμέσως μετά τη συνέντευξη της γγ Κοινωνικών Ασφαλίσεων Αθηνάς Δρέττα στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό, σχετικά με την εμπλοκή που παρατηρείται στο θέμα των επιχορηγήσεων σε ΙΚΑ-ΟΑΕΔ.