e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων για 300 ευρώ


Σε κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων (ακινήτων, καταθέσεων κ.λπ.), για ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο που υπερβαίνουν τα 300 ευρώ, μπορεί να προχωρά το υπουργείο Οικονομικών, ενώ, ειδικότερα για μισθούς και συντάξεις έως 1.000 ευρώ δεν προβλέπεται κατάσχεση.

Πρόγραμμα για την αναβάθμιση του ιστορικού κέντρου της Αθήνας

«Aθήνα Ξανά» τιτλοφορείται η προγραμματική συμφωνία που υπέγραψαν πριν από λίγο η υπουργός Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Άννα Διαμαντοπούλου, ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης και ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.

«Πράσινο» από ΕΕΤΤ σε 12 προγράμματα του ΟΤΕ


Εγκρίθηκαν από αρμόδια αρχή δώδεκα οικονομικά προγράμματα του ΟΤΕ.
Συγκεκριμένα, κατά τις δύο πρόσφατες συνεδριάσεις της, στις 3 και 5 Απριλίου, η Ολομέλεια της ΕΕΤΤ ενέκρινε:

Υποψήφια με το ΛΑΟΣ η Βάνα Μπάρμπα


Στο πολιτικό «στίβο» αποφάσισε να εισέλθει η Βάνα Μπάρμπα, θέτοντας υποψηφιότητα για τις επερχόμενες εκλογές στο πλευρό του Γιώργου Καρατζαφέρη.

Πριν τις εκλογές οι λαθρομετανάστες στα στρατόπεδα


Την πεποίθηση του, πως το πρώτο κέντρο υποδοχής λαθρομεταναστών θα είναι έτοιμο να δεχτεί τους πρώτους «εισαχθέντες» πριν τις εκλογές, εξέφρασε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Δύο σενάρια για απελευθέρωση των τιμολογίων του ηλεκτρικού

Δύο σενάρια για την απελευθέρωση των τιμολογίων του ηλεκτρικού και τη σταδιακή προσαρμογή τους ώστε να αντανακλούν το κόστος παραγωγής, που θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2013, εξετάζει το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Γαλαξίας με σχήμα διαμαντιού


Μία διεθνής ομάδα αστρονόμων ανακάλυψε έναν πολύ ασυνήθιστο και λαμπερό γαλαξία, το σπάνιο σχήμα ορθογωνίου του οποίου μοιάζει εντυπωσιακά με διαμάντι.

Ένοχος κρίθηκε εκ νέου ο Π. Ψωμιάδης


Ένοχος κρίθηκε εκ νέου ο τελών εν αργία Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης για τη γνωστή υπόθεση μείωσης προστίμων σε πρατηριούχο υγρών καυσίμων, κατά τη νομαρχιακή του θητεία.

Απειλούν με κινητοποιήσεις διαρκείας οι φαρμακοποιοί


Με συνέχιση των κινητοποιήσεων απειλούν οι φαρμακοποιοί, οι οποίοι λένε ότι θα προσφύγουν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τις καθυστερήσεις των πληρωμών από τα ασφαλιστικά Ταμεία.

Επίθεση... ανθρωπιάς από το Skype


Η τεχνολογία αλλάζει τον τρόπο που οι άνθρωποι σκέφτονται και λειτουργούν, αλλά μήπως αυτό είναι υποτιμητικό για τις ανθρώπινες σχέσεις;

Επετειακό δείπνο προς τιμήν του Τιτανικού


Εστιατόριο του Χονγκ Κονγκ πρόκειται να τιμήσει την 100η επέτειο από την βύθιση του Τιτανικού προσφέροντας το ίδιο δείπνο των δέκα πιάτων που είχε σερβιριστεί στους επιβάτες της πρώτης θέσης λίγο πριν το πλοίο βυθιστεί.

Τα... ζόμπι εισέβαλλαν στις Βρυξέλλες


Το περασμένο Σαββατοκύριακο οι Βρυξέλλες γέμισαν από... "ζωντανούς νεκρούς": εκατοντάδες πολίτες, παθιασμένοι οπαδοί των ταινιών φρίκης, βάφτηκαν με ψεύτικο αίμα και έκαναν πορεία στη βελγική πρωτεύουσα.

Πόσο πρέπει να μελετούν οι μαθητές στο σπίτι;


Άκρως αντιπαραγωγική κρίνεται από αυστραλούς επιστήμονες η πολλή δουλειά στο σπίτι για τους μαθητές. Οι επιστήμονες επισημαίνουν ότι όχι μόνο δεν τους βοηθούν να μάθουν περισσότερα αλλά δρουν ανασχετικά και στις επιδόσεις τους.

Χωρίς ΚΤΕΛ τη Μ. Πέμπτη


Μία νέα απεργία έρχεται να βάλει φωτιά στις μετακινήσεις των εκδρομέων του Πάσχα. Οι εργαζόμενοι στα ΚΤΕΛ όλης της χώρας προγραμματίζουν απεργία για τη Μεγάλη Πέμπτη με αίτημα να σταματήσουν οι απολύσεις που δέχονται τους τελευταίους μήνες, ωστόσο ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ διαβεβαιώνει ότι η απεργία δεν θα επηρεάσει τα δρομολόγια.

Ρινικό σπρέι τύπου... «Βιάγκρα»


Μία νέα και αν μη τι άλλο πρωτότυπη μέθοδο βελτίωσης των σεξουαλικών επιδόσεων των ανδρών ανακάλυψαν επιστήμονες του πανεπιστημίου της Καλιφόρνια Πρόκειται για ένα νέο ρινικό σπρέι, που περιέχει ωκυτοκίνη, τη λεγόμενη και «ορμόνη της στοργής» και το οποίο μπορεί να δράσει ως Βιάγκρα.

Σρέντερ: Η Γερμανία δεν έδειξε αλληλεγγύη στην Ελλάδα

Για άλλη μια φορά ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Γκέρχαρντ Σρέντερ παραδέχθηκε ότι η πατρίδα του έχει ωφεληθεί όσο καμία άλλη χώρα από την Νομισματική Ένωση και την εισαγωγή του ευρώ και επιρρίπτει στην κυβέρνηση της καγκελαρίου Μέρκελ ολιγωρία στο ζήτημα της Ελλάδας και της αντιμετώπισης της ευρωκρίσης. Σε συνέντευξή του στην στην οικονομική εφημερίδα Handelsblatt ο κ. Σρέντερ δηλώνει: «Στην αρχή της κρίσης υπήρξε η εσφαλμένη εντύπωση ότι η κρίση του ευρώ θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί με τη διάθεση μερικών δισεκατομμυρίων ευρώ σε δάνεια προς την Ελλάδα κι ότι δε θα υπήρχε κίνδυνος "μόλυνσης" άλλων χωρών. Η πραγματικότητα ήταν εντελώς διαφορετική. Οι ευρωπαίοι εταίροι ζητούν την αλληλεγγύη της Γερμανίας, γιατί η Γερμανία έχει ωφεληθεί όσο καμία άλλη χώρα από τη νομισματική Ένωση και την εισαγωγή του ευρώ. Αυτό το οικονομικό πλεονέκτημα έχει φυσικά και το πολιτικό του τίμημα. Συνεπώς, μια κατηγορία που μπορεί να προσάψει κανείς στην γερμανική κυβέρνηση αναφορικά με την ευρωκρίση είναι ότι για μεγάλο διάστημα αρνήθηκε να παράσχει στην Ελλάδα την πλήρη αλληλεγγύη της».

Στη διάθεση του πρωθυπουργού η παραίτηση Ραγκούση

Παρά τις έντονες πιέσεις που δέχεται ο Γιάννης Ραγκούσης επιμένει στην άρνησή του να ψηφίσει την τροπολογία για την χρηματοδότηση των κομμάτων, χαρακτηρίζοντάς την «χαριστική βολή στην αξιοπιστία των κομμάτων».

Επιστροφές φόρων με τόκο


Απόφαση σταθμός για τους φορολογούμενους αποτελεί το γεγονός ότι το Δημόσιο θα κληθεί να επιστρέψει, έντοκα, φόρους, πρόστιμα κ.λπ. που έχουν καταβληθεί και το Δικαστήριο τα ακυρώνει.

Στο 1,7% ο πληθωρισμός τον Μάρτιο

Υποχώρησε στο 1,7% ο πληθωρισμός τον Μάρτιο, από 2,1% τον προηγούμενο μήνα, όπως ανακοίνωσε τη Μ. Δευτέρα η Ελληνική Στατιστική Αρχή.

"Κλειδώνει" η 6η Μαΐου για τις εκλογές

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει η διαδικασία των εκλογών, καθώς τη Μ. Τετάρτη αναμένεται να διαλυθεί η Βουλή, ενώ οι πολίτες θα προσέλθουν στις κάλπες στις 6 Μαΐου.