e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Η Ευρωπαική Επιτροπή διεξάγει ελέγχους στη Google

Στην επιτροπή ανταγωνισμού η Google για κατάχρηση θέσης μετά από καταγγελίες άλλων εταιριών με μηχανές αναζήτησης.Η επιτροπή θα επικεντρώσει την έρευνα της στο αν η Google υποβάθμισε την αξιολόγηση άλλων ανταγωνιστικών υπηρεσιών, πατρονάροντας τα αποτελέσματα αναζήτησης.

Μηχανή της Sanyo για ριζόψωμο κάνει θραύση στην Ιαπωνία!

Ποιός θα αγόραζε μία μηχανή που φτιάχνει ψωμί από ρύζι; Τουλάχιστον 58.000 Ιάπωνες που το αγόρασαν μέσα σε τρεις εβδομάδες. Η Sanyo τρέχει και δεν φτάνει τις παραγγελίες!Η μηχανή αυτή – η πρώτη στο είδος της – αλέθει ρύζι και φτιάχνει μία φρέσκια φρατζόλα ψωμί με το πάτημα ενός κουμπιού. Το φαινόμενο αποδίδεται στις νέες συνθήκες ζωής των Ιαπώνων οι οποίοι έχουν αλλάξει και διατροφικές συνήθειες, μη προλαβαίνοντας πλέον να μαγειρέψουν ρύζι. Μάλιστα πρόσφατα κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία – που έχει παράδοση χιλιετιών στη διατροφή με ρύζι – το ριζο – μπέργκερ, που είναι ένα είδος χάμπεργκερ με ψωμάκια φτιαγμένα από συμπιεσμένο ρύζι.

Ποιά είναι η ιδιοκτήτρια του Ήλιου!

Μάλιστα, "υπάρχει ένας Αμερικανός που με παρόμοια συμβολαιογραφική πράξη στοχεύει να γίνει... ιδιοκτήτης της Σελήνης.Δισεκατομμύρια χρόνια μετά από τον σχηματισμό του, η πηγή της ζωής, ο Ήλιος ανήκει πια σε μία Ισπανίδα, η οποία παρουσιάστηκε ενώπιον ενός συμβολαιογράφου για να ανακηρυχθεί ιδιοκτήτρια του άστρου, ανακοίνωσε σήμερα στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα 'La Voz de Galicia'."Είμαι ιδιοκτήτρια του Ήλιου, ενός αστεριού φασματικού τύπου G2, που βρίσκεται στο κέντρο του ηλιακού μας συστήματος, σε απόσταση περίπου 149,6 εκατομμυρίων χιλιομέτρων από την Γη ..." αναφέρει η συμβολαιογραφική πράξη, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Τα κορίτσια της Mexicana βγήκαν από τα ρούχα τους!

Κακό πράγμα η ανεργία και ο φόβος αυτής. Μετά την αίτηση πτώχευσης της μεγαλύτερης αεροπορικής εταιρείας του Μεξικό οι αεροσυνοδοί βγήκαν από τα ρούχα τους..Καθώς δεν βλεπουν φως από την εταιρεία, τα κορίτσια της Mexicana έβγαλαν τα ρούχα τους και έβγαλαν ημερολόγιο για το 2011 με σέξι πόζες μέσα στα αεροπλάνα που απειλούνται με καθήλωση. Η αεροπορική τώρα, έχει χρέη περίπου 800 δολάρια και έκανε αίτηση για πτώχευση τον Αύγουστο ενώ έχει αναστείλει τις υπηρεσίες της. Η Κοράλ Περέζ που διοργάνωσε το όλο εγχείρημα δήλωσε ότι “μία που είμαστε μαζεμένα τόσα ωραία κορίτσια” θα μπορούσαν να κάνουν κάτι για να μαζέψουν χρήματα.

To ποτό που καίει 200 θερμίδες σε 3 ώρες!

Είναι το όνειρο κάθε υπέρβαρου ή όποιου θέλει να χάσει κιλά χωρίς να χρειάζεται να "ράψει" το στόμα του...Εχει γεύση Cranberry, λέγεται Aspire και υποτίθεται οτι αφού το πιείς καις 209 θερμίδες σε 3 ώρες!

Βγαίνουν στην αγορά οικονομικά, ηλεκτρικά αυτοκίνητα!

Σχεδιάστηκαν στην Αυστραλία, κατασκευάζονται στην Κίνα και θα στοιχίζουν περίπου 7.500€...

"Έφαγε" 55 γκολ σε έναν αγώνα- Η χειρότερη ομάδα του κόσμου!

Η ομάδα ενός χωριού της Κορνουάλης είναι η ντροπή της "Γηραιάς Αλβιώνας". Η Madron FC έχει δεχθεί 227 γκολ σε 11 αγώνες, από τον Αύγουστο. "Ξέρουμε ότι ο κόσμος γελάει μαζί μας", δηλώνει ο προπονητής. Δείτε το βίντεο. Ο αθλητισμός προσφέρει χαμόγελο...και όταν ακόμα και οι ίδιοι οι συντελεστές μιας ποδοσφαιρικής ομάδας γελάνε με τα "χάλια" τους, τότε δεν έχουμε τύψεις που το κάνουμε και εμείς.

Στάση εργασίας αύριο στα τρόλεϊ

Χωρίς τρόλεϊ θα μείνουν αύριο οι δρόμοι της Αθήνας από τις 11:00-15:00.

Παράταση έως τις 28/12 για την περαίωση

Το Υπουργείο Οικονομικών, δίνει μια τελευταία ευκαιρία σε όσους επιθυμούν να ενταχθούν στη ρύθμιση, με καταληκτική ημερομηνία στις 28 Δεκεμβρίου.

'Ανοδος στα spread Ισπανίας και Ιταλίας και νέες αναταράξεις στο ευρώ

- Σπάνε σήμερα προς τα κάτω κάθε προηγούμενο ιστορικό ρεκόρ τα spread σε Ισπανία και Ιταλία

- Παρασέρνουν σε άνοδο όχι μόνο Ελλάδα και Ιρλανδία αλλά και το Βέλγιο!

- Μεγάλες διακυμάνσεις για το ευρώ που βρέθηκε ακόμα και στο 1,2980 έναντι του δολαρίου

Ο Αμερικανός διοικητής του ΝΑΤΟ στη Σμύρνη “βλέπει” το Αιγαίο... γκρίζο!

Δεν θα πάρει μέρος η Ελλάδα στη ΝΑΤΟικη άσκηση Noble Aspect που θα διεξαχθεί 1-2 ΔεκεμβρίουΗ Αθήνα πήρε την απόφαση να αποχωρήσουν οι ελληνικές δυνάμεις καθώς ο διοικητής του Αεροπορικού Στρατηγείου της Σμύρνης, Ραλφ Τζόντις, απέκλεισε ολόκληρη την περιοχή του Αιγαίου από τα σχέδια της άσκησης.

"Ο Σισέ δεν πωλείται"

"Στοπ"¨στην όποια φημολογία αφορά στο όνομα του Σισέ, βάζει ο Παναθηναϊκός, που κλείνει την "πόρτα" στους Βρετανούς "μνηστήρες".Άστον Βίλα και Φούλαμ φαίνεται ότι έχουν βάλει στο "στόχαστρο" τους τον Γάλλο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, αλλά οι "πράσινοι" δεν θέλουν καν να συζητήσουν αυτό το ενδεχόμενο, σε περίπτωση που γίνει κάποια επίσημη "κρούση".

Κοιτάσματα πετρελαίου στο Ιόνιο-Άδειες σε ιδιώτες για νέες έρευνες

Από τα τεράστια κοιτάσματα φυσικού αερίου νότια της Κρήτης στα πετρέλαια του Ιονίου όλα δείχνουν ότι υπάρχει κινητικότητα γύρω από τον ορυκτό πλούτοτης χώρας με τον υφυπουργό περιβάλλοντος να λέει στη Βουλή “ τα μηνύματα είναι αρκετά αισιόδοξα ότι μπορούμε να έχουμε θετικά αποτελέσματα”.

Λουκέτο σε 82 ιστοσελίδες που πωλούσαν προϊόντα μαϊμού

Στην πλειονότητα τους πωλούσαν απομιμήσεις που κατασκευάζονταν στην Κίνα. Συνολικά 82 ιστοσελίδες “κατέβηκαν” από τις υπηρεσίες δικτύου της αμερικανικής αστυνομίας...Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν σήμερα πως έκλεισαν 82 διαδικτυακούς τόπους που πρότειναν απομιμήσεις προϊόντων, που στην πλειονότητά τους κατασκευάζονταν στην Κίνα, καθώς και κινηματογραφικά έργα και πειρατικά μουσικά κομμάτια.

Σε κατηφόρα δίχως φρένα το ευρώ

Τη χειρότερη επίδοση μεταξύ των κυριότερων νομισμάτων του κόσμου έχει το ευρώ για το μήνα Νοέμβριο καθώς έχει υποτιμηθεί σχεδόν 7 % έναντι του δολλαρίου και 1,5% έναντι του ιαπωνικού γιέν.Στο χαμηλό των 1,3092 υποχώρησε το ευρώ στην Ασία με τους αναλυτές να στοιχηματίζουν σε νέα πτώση εξαιτίας της χθεσινής ανόδου κατά 20 μονάδες βάσης στα ιταλικά και ισπανικά ομόλογα.