e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

"Γιατί δεν θα συμβεί κλιματική καταστροφή"

Ο καθηγητής Χημείας Φριτς Φάρενχολτ, στέλεχος του ενεργειακού τομέα της Γερμανίας, παρουσίασε ένα βιβλίο που συνυπογράφει με τον συνάδελφό του τού πετρελαϊκού τομέα, Σεμπάστιαν Λούνινγκ, στο οποίο προβάλει την άποψη ότι η καύση των ορυκτών καυσίμων δεν βλάπτει τελικά την υγεία, παρότι οι Γερμανοί αποδίδουν πάρα πολλά φαινόμενα και συμβάντα στην υπερθέρμανση του πλανήτη.

«Κόπηκε» η Κοινωνία ώρα Mega


Τέλος για την Κύπρο το δίδυμο Καμπουράκης – Οικονομέας λόγω χαμηλής τηλεθέασης.

Αποφασίζουν για τα νέα μέτρα


Ημέρα κρίσιμων διαβουλεύσεων για το μέλλον της χώρας η σημερινή καθώς οι πολιτικοί αρχηγοί αναμένεται σήμερα να λάβουν την οριστική απόφαση για το εάν θα «υποκύψουν» ή όχι στις ασφυκτικές πιέσεις της τρόικας για τη λήψη νέων επώδυνων μέτρων.

Ξενοδοχεία αστέγων με 3 ευρώ την ημέρα


Αποφασισμένη φαίνεται πως είναι η Πολιτεία να μην αφήσει κανέναν άστεγο στο δρόμο και έτσι με το συμβολικό αντίτιμο των 3 ευρώ την ημέρα άστεγοι θα φιλοξενούνται σε ξενοδοχεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Μπεγλίτης: Τον Ιούνιο έρχονται νέα μέτρα


Για νέα μέτρα τον Ιούνιο, έκανε λόγο o εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Πάνος Μπεγλίτης, μιλώντας στη τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Αλλάζουν τα κριτήρια για το Αλτσχάιμερ


Σχεδόν όλοι οι άνθρωποι που σήμερα διαγιγνώσκονται με ήπια μορφή Αλτσχάιμερ, μπορεί τελικά να μην έχουν τη νόσο, αλλά απλώς μια ήπια νοητική διαταραχή, αν εφαρμοστούν τα νέα υπό συζήτηση κριτήρια σχετικά με τη διάγνωση των νοητικών προβλημάτων.

Εντός ευρωζώνης θέλει την Ελλάδα η Κομισιόν

Τέλος στα σενάρια που θέλουν την Ελλάδα εκτός ευρωζώνης, τα οποία έχουν φουντώσει τις τελευταίες ώρες, επιχείρησε να θέσει η Κομισιόν δια στόματος του εκπροσώπου Τύπου της Ολιβιέ Μπαγί.

Σπόγγοι και μεσογειακά φύκια "οι μακροβιότεροι" της Γης


Οργανισμοί που μοιάζουν με σπόγγους και των οποίων τα απολιθώματα ανακαλύφθηκαν στο εθνικό πάρκο Ετόσα της Ναμίμπια στην Αφρική, είναι πιθανότατα τα πρώτα ζώα του κόσμου, σύμφωνα με τους επιστήμονες που τα βρήκαν, γεγονός που μεταφέρει κατά δεκάδες εκατομμύρια χρόνια ακόμα πιο πίσω την εμφάνιση των ζώων.

Μπερίσα: Αλβανική ιθαγένεια σε όσους επενδύσουν πάνω από 100.000 ευρώ

Ο αλβανός πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα ζήτησε την αναθεώρηση του νόμου περί ιθαγένειας.

Ο κώδικας Grexit... πετάει την Ελλάδα εκτός ευρώ σε 18 μήνες

Πληθαίνουν οι φωνές και αυξάνονται οι πιθανότητες που θέλουν την Ελλάδα εκτός ευρώ.

ΥΠΟΙΚ: Στο 1,2 δισ. ευρώ τα έσοδα από τα τέλη κυκλοφορίας

Παρά το γεγονός ότι πολλοί πολίτες έσπευσαν να παραδώσουν τις πινακίδες των οχημάτων τους επειδή αδυνατούσαν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας, το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε ότι δεν υφίσταται υστέρηση στα έσοδα.

Σε ιδιωτικά χέρια η... μεταφορά ηλεκτρικού ρεύματος

«Μπιρ παρά» και χωρίς κανένα έλεγχο του Δημοσίου πωλούνται τα δίκτυα μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου.

Αυξήθηκε στο 50% η πιθανότητα εξόδου από το ευρώ

Τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια κινούνται πτωτικά, μετά την προειδοποίηση για ασθενή οικονομικά αποτελέσματα το πρώτο τρίμηνο από την ελβετική τράπεζα UBS και εν όψει της ολοκλήρωσης των διαπραγματεύσεων στην Αθήνα για το δεύτερο πακέτο στήριξης στην Ελλάδα.

Κουβέλης: Γυρίζουν τη χώρα δεκαετίες πίσω


«Χτύπημα σε βάρος των ανθρώπων της μισθωτής εργασίας και νέα ύφεση» προβλέπει ο Φώτης Κουβέλης με την υπογραφή του νέου μνημονίου.

Τουρκικό φρένο στην παροχή φυσικού αερίου στην Ελλάδα

Η Τουρκία διέκοψε σήμερα την παροχή φυσικού αερίου στην Ελλάδα, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο ανώτατους Τούρκους αξιωματούχους.

Στα 812,5 εκατ. τα έσοδα από τη δημοπρασία εντόκων

Το Δημόσιο άντλησε το ποσό των 812,5 εκατ. ευρώ, συμπεριλαμβανομένων μη ανταγωνιστικών προσφορών ύψους 187,5 εκατ. ευρώ από τη δημοπρασία εντόκων γραμματίων εξάμηνης διάρκειας που διενήργησε σήμερα.

Ζώντας με τα άγρια ζώα στην... πόλη

Αλεπούδες, ασβοί, κουνάβια, χελώνες, σκαντζόχοιροι, φίδια, άγρια πουλιά, ζουν στις πόλεις, κοντά στους ανθρώπους και όχι μόνο στα δάση και στα χωράφια, όπως πολλοί νομίζουν.

Facebook: Οι φωτογραφίες παραμένουν παρά τη διαγραφή

Την επόμενη φορά που θα επιχειρήσετε να ανεβάσετε μια φωτογραφία στο Facebook, μάλλον θα πρέπει να το σκεφτείτε πολύ καλά… Ο λόγος;

Στο 99 η Τυποεκδοτική


Τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η εκτυπωτική μονάδα που ανήκει στο ΚΚΕ βγήκαν και επίσημα στην επιφάνεια με την αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα, που κατέθεσε η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. Η ιστορική εκτυπωτική επιχείρηση του ΚΚΕ φέρεται να οδηγήθηκε στην έσχατη αυτή κίνηση λόγω των ασφυκτικών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει και των ληξιπρόθεσμων οφειλών που έχουν συσσωρευτεί. Ο κύκλος εργασιών της εταιρείας ανήλθε την 31/12/2010 στα 43.214.753 ευρώ και την 31/12/2009 στα 50.730.108 ευρώ.

Ρομπάι: Η Γερμανία αποδέχεται επιτέλους την ευθύνη της


Επέκρινε τη Γερμανία ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν βαν Ρομπάι, επειδή διαμαρτύρεται για το κόστος της διευθέτησης της κρίσης στην ευρωζώνη, αλλά πρόσθεσε πως πιστεύει ότι η Γερμανία αποδέχεται την ευθύνη επιτέλους.

Συνάντηση Βενιζέλου - Κουτρουμάνη με Τρόικα

Συνεχίζονται οι πυρετώδεις επαφές της Τρόικα με την κυβέρνηση προκειμένου να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατόν οι διαπραγματεύσεις για τη νέα δανειακή σύμβαση.

Αρβελέρ: Να μη ζήσουν οι νέοι γονατιστοί


Για τις ανθρώπινες αξίες και την κοινωνική προσφορά μέσα στο χρόνο μίλησε η διαπρεπής πανεπιστημιακός, Ελένη Γλύκατζη- Αρβελέρ σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Όμιλος Εθελοντών Κατά του Καρκίνου «Αγκαλιά-ΖΩ» στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

Το απόγευμα οι τελικές αποφάσεις

Στην τελική ευθεία έχουν εισέλθει πλέον οι διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με την τρόικα για τη νέα δανειακή σύμβαση. Οι διαπραγματεύσεις έχουν λάβει διαστάσεις δράματος, με τον Ευ. Βενιζέλο να τις χαρακτηρίζει "Λερναία Ύδρα".