e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο στα περίπτερα
 Η Press Time αποκαλύπτει

-Έγκλημα με την Υγεία. Σε απελπιστική κατάσταση βρίσκονται τα Δημόσια Νοσοκομεία της χώρας. Χωρίς φαγητό οι ασθενείς στο «ΕΛΠΙΣ».

- Ο στρατηγός Ν. Γρυλλάκης σπάει τη σιωπή του. Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έξω από τα δόντια και τι λέει για τον πρωθυπουργό της Ρουμανίας και την απόπειρα αυτοκτονίας του.

-Θεριεύει το έγκλημα. Διαβάστε σε ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το ποιο είναι το αληθινό ποσοστό εγκληματικότητας για το οποίο ευθύνονται οι λαθρομετανάστες.

-Ακρωτηριάζουν τη γλώσσα. «Καταργούνται» στα βιβλία της Ε και ΣΤ Δημοτικού δύο σύμφωνα και τρία φωνήεντα.

Θεριεύει το έγκλημα


Διαβάστε στην Press Time



Ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το ποιο είναι το αληθινό ποσοστό εγκληματικότητας για το οποίο ευθύνονται οι λαθρομετανάστες.

Τα CDS που καίνε τον Αντρίκο.


Διαβάστε στην Press Time


Παρέμβαση Πεπόνη. Εξοργισμένη η οικογένεια Παπανδρέου.

Ο στρατηγός Ν. Γρυλλάκης σπάει τη σιωπή του.


Διαβάστε στην Press Time            

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έξω από τα δόντια και τι λέει για τον πρωθυπουργό της Ρουμανίας και την απόπειρα αυτοκτονίας του.

Έγκλημα με την Υγεία!


Διαβάστε στην Press Time


Χωρίς φαγητό οι ασθενείς στο «ΕΛΠΙΣ»
Σε απελπιστική κατάσταση βρίσκονται τα Δημόσια Νοσοκομεία της χώρας. Μετά την αποκάλυψη για τον «Καιάδα» της Λέρου μέσω της “PRESS Time” βρέθηκαν κάποιοι να ευαισθητοποιηθούν και να βρεθεί λύση. Σήμερα καταγράφουμε τις τραγικές ελλείψεις σε υλικά, φάρμακα. Τα λουκέτα στις εντατικές και τι συμβαίνει στο Νοσοκομείο «ΕΠΛΙΣ», όπου οι καταγγελίες είναι σοκαριστικές. «Την Πέμπτη δεν υπήρχε φαγητό», «¨Δεν είχαμε ούτε γάντια. Το Νοσοκομείο είναι σε τραγική κατάσταση και τα φέσια του αγγίζουν τα 6.100.000 ευρώ.

Πού να πάτε και τί να δείτε την Παρασκευή

Προτάσεις για εναλλακτικές εξόδους την Παρασκευή, με πολλή μουσική, θέατρο, σινεμά, και φεστιβάλ.

Στον "αέρα" η ανάπλαση του Πεδίου του Άρεως

Στον «αέρα» βρίσκεται η ανάπλαση του Πεδίου του Άρεως, λίγες ημέρες πριν τα τέλη Ιουλίου, ημερομηνία, που ολόκληρο το έργο, ύψους άνω των 9,5 εκατ. ευρώ, θα πρέπει να παραδοθεί στους κατοίκους της Αθήνας.

Για "ανάσταση" του ελληνικού τουρισμού μιλούν οι Γερμανοί

Μετά τη δραματική υποχώρηση των κρατήσεων για την Ελλάδα που κατέγραφαν ειδικά τους πρώτους μήνες του έτους, οι μεγάλοι γερμανικοί tour operator κάνουν λόγο για ανατροπή του κλίματος τις τελευταίες εβδομάδες.

Η μετρημένη κατανάλωση αλκοόλ κατά της αρθρίτιδας

Η κατανάλωση αλκοόλ - πάντα με μέτρο - μπορεί να αποδειχθεί ευεργετική για τις γυναίκες καθώς σύμφωνα με νέα έρευνα απομακρύνει τον κίνδυνο εμφάνισης αρθρίτιδας.

Κόκκινο πανί τα κόκκινα αυτοκίνητα για τα πουλιά

Άσχημα νέα για τους ιδιοκτήτες κόκκινων αυτοκινήτων. Σύμφωνα με έρευνα βρετανικής εταιρίας με αξεσουάρ αυτοκινήτων, τα πουλιά τείνουν να προτιμούν τα κόκκινα αυτοκίνητα για να εναποθέσουν τις ακαθαρσίες τους.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες "δεν συγκινούν" τους Βρετανούς

Δύο εβδομάδες πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες και στη Βρετανία δεν φαίνεται, ακόμη τουλάχιστον, να επικρατεί κλίμα ενθουσιασμού, όπως προκύπτει από δημοσκόπηση που δόθηκε την Παρασκευή στη δημοσιότητα.

Γερμανία: Εκτός σχολείου οι μαθητές ελληνικών σχολείων;

Το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί ομογενείς αλλά και όσοι Έλληνες επιθυμούν να μεταναστεύσουν στη Γερμανία, καθώς τα ελληνικά λύκεια της χώρας δεν δέχονται μεταγραφές μαθητών για το νέο σχολικό έτος, φέρνει στο φως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης.

Πρόταση καταπολέμησης της ανεργίας από τον ΕΒΕΑ

Πρόταση για την καταπολέμηση της ανεργίας στην Αττική, που για πρώτη φορά ξεπερνά τον εθνικό μέσο όρο, παρουσίασε ο πρόεδρος της ΚΕΕΕ και του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος στον υφυπουργό Ανάπτυξης και Υποδομών κ. Νότη Μηταράκη.

Ποιοι έχουν περισσότερους λόγους να εγκαταλείψουν το ευρώ

Επανέρχονται στο προσκήνιο τα σενάρια αποχωρήσεων από τη ζώνη του ευρώ, και αυτή τη φορά δεν αφορούν μόνο την Ελλάδα, αλλά και μεγαλύτερες οικονομίες, όπως εκείνη της προσφάτως υποβαθμισμένης Ιταλίας.

Οι 11 μέρες της... κρίσης

Από τις 28 Ιουλίου έως τις 8 Αυγούστου θα διαρκέσει κατά πάσα πιθανότητα η πιο σκληρή διαπραγμάτευση που έχει γίνει τους τελευταίους μήνες μεταξύ ελληνικής κυβέρνησης και της τρόικας των ελεγκτών.

Λαγκάρντ: Οι κυβερνώντες περισσότερο να εφαρμόζουν παρά να μιλάνε

 Ικανοποιημένη από τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης στο ζήτημα της επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου εμφανίζεται η Γενική Διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ.

ΔΝΤ: Αδιαπραγμάτευτοι οι στόχοι, όχι και οι τρόποι

Παράθυρο αναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου αφήνει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Χωρίς να αφήνει κανένα περιθώριο απόκλισης από τους στόχους, ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ, Τζέρι Ράις, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλαγής των τρόπων επίτευξης των στόχων αυτών.