e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Στο PSI τα ομόλογα των Ταμείων που κατέχει η ΤτΕ

Ομόλογα ύψους 18-19 δισ. ευρώ που διαχειρίζεται η Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ) για λογαριασμό ασφαλιστικών ταμείων θα ενταχθούν στο πρόγραμμα ανταλλαγής ελληνικού χρέους, όπως ανέφεραν στο Reuters δύο πηγές με γνώση του θέματος.

Θύμα χάκερ και ο Μάικλ Τζάκσον


Την κλοπή δεκάδων ηχογραφημένων αλλά ανέκδοτων τραγουδιών του Μάικλ Τζάκσον από την ιστοσελίδα της Sony, κατά την πρόσφατη παραβίασή της από χάκερ, επιβεβαίωσε η ίδια η εταιρεία.

Μεγάλα προβλήματα αντιμετώπισε το Facebook


Η πιο ευρεία βλάβη μέχρι στιγμής σημειώθηκε το πρωί στο δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης Facebook, το οποίο έχει περίπου 845 εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο, με αποτέλεσμα χιλιάδες χρήστες σε πολλές χώρες, κυρίως ευρωπαϊκές, να μην μπορούν να εισέλθουν στον ιστότοπο για περίπου δύο ώρες.

Οι Γερμανοί εγκαταλείπουν τα εγκόσμια...


Κάποιοι Γερμανοί μεσήλικες αποφασίζουν να επενδύσουν σε ένα ακριβό αυτοκίνητο, όμως υπάρχουν και άλλοι, σε μια κοινότητα στα νότια της χώρας, οι οποίοι εγκαταλείπουν την καριέρα τους, τα χρήματα και παν τι το εγκόσμιον για να γίνουν ιερείς.

"Σοβαροί κίνδυνοι αν δεν βοηθήσουμε την Ελλάδα"


Για σοβαρούς κινδύνους σε περίπτωση που δεν υπάρξει στήριξη της Ελλάδας προειδοποίησε σήμερα ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών, Γιαν Κες ντε Γιάγκερ, αρνούμενος πάντως να κάνει πρόβλεψη για την έκβαση του PSI.

Επιστολή Μπαρόζο προς τον Λουκά Παπαδήμο


Την ανάγκη ενίσχυσης της συνεργασίας, τις επόμενες εβδομάδες, ανάμεσα στην Ομάδα Δράσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και τις ελληνικές αρχές, με στόχο τον εντοπισμό, ως τις 28 Μαρτίου, των τομέων που χρήζουν τεχνικής υποστήριξης, προτείνει ο πρόεδρος της Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της Επιτροπής Πία Αρεκίλντε.

«Έφυγε» από τη ζωή η Σμαρούλα Γιούλη


Τρεις μήνες μετά τον τραγικό χαμό του συζύγου της Βαγγέλη Λιβαδά, η 78χρονη ηθοποιός Σμαρούλα Γιούλα «έφυγε» από τη ζωή.

Η ηπατίτιδα C θα θεραπεύεται έως το 2015


Την πεποίθηση ότι μέσα στα επόμενα δύο έως τρία χρόνια ο ιός της ηπατίτιδας C θα μπορεί να «απενεργοποιηθεί» πλήρως σε 90% των ασθενών, χάρη στις νεώτερες θεραπείες που εγκρίθηκαν πρόσφατα σε ΗΠΑ και Ευρώπη, αλλά και σε αυτές που βρίσκονται στο τελικό στάδιο δοκιμών και αναμένεται να εφαρμοσθούν έως το 2015, διατύπωσαν οι επιστήμονες συμμετέχοντες στο 22ο διεθνές συνέδριο της Πανασιατικής Εταιρείας Μελέτης του Ήπατος, στην Ταϊπέι, με τη συμμετοχή χιλιάδων επιστημόνων από τις χώρες της Ασίας, την Αυστραλία, τις ΗΠΑ και την Ευρώπη.

Ποιός ο ρόλος της Σελήνης στη βύθιση του Τιτανικού;

 Εδώ και 100 χρόνια η βύθιση του Τιτανικού έχει υπάρξει ίσως η πιο διάσημη και μελετημένη καταστροφή του 20ού αιώνα, με πρωταγωνιστή ένα κοινό παγόβουνο.

Ρέσλερ: Αμετανόητος επικριτής της Ελλάδας


«Η Ευρώπη θα είχε σήμερα προχωρήσει περισσότερο, αν είχε φροντίσει να εισαχθεί μια ομαλή διαδικασία πτώχευσης» κράτους-μέλους, δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας, Φίλιπ Ρέσλερ, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικώς με το εάν αισθάνεται δικαιωμένος, καθώς είχε από την αρχή μιλήσει για χρεοκοπία της Ελλάδας.

Η "σαπουνόπερα" των εκατομμυριούχων βουλευτών συνεχίζεται

Κρυφτό του παραλόγου από βουλευτές με καταθέσεις στο εξωτερικό

Χρειάστηκε κάτι παραπάνω από μία εβδομάδα ώστε να διαπιστωθεί ότι ο βουλευτής με τις καταθέσεις, ύψους 1 εκατ. ευρώ, στο εξωτερικό, δεν ήταν τελικά βουλευτής αλλά ο επιχειρηματίας, Ισίδωρος Κούβελος και δεν λέει να μπει ένα τέλος στην σαπουνόπερα των καταθετοφυγάδων βουλευτών.

Συμμετέχουν στην αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους


Την πρόθεσή της να συμμετάσχει στο πρόγραμμα ανταλλαγής ελληνικού χρέους (PSI) ανακοίνωσε η γερμανική αντασφαλιστική εταιρεία Munich Re, μία ημέρα προτού εκπνεύσει η σχετική προθεσμία. Η γερμανική αντασφαλιστική εταιρεία κατείχε ομόλογα ελληνικού Δημοσίου ύψους 400 εκατ. ευρώ στα τέλη Δεκεμβρίου.

Επιδείνωση της τουριστικής κίνησης διαπιστώνει ο ΣΕΤΕ


Οι ακραίες εκφράσεις εναντίον των Ευρωπαίων και κυρίως των Γερμανών έχουν επιδεινώσει σοβαρά το κλίμα στις σχέσεις των δύο λαών και επηρεάζουν ιδιαίτερα αρνητικά τη ροή των κρατήσεων για τη φετινή τουριστική περίοδο, δήλωσε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), Ανδρέας Ανδρεάδης, κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης ITB στο Βερολίνο.

Άδεια τα ράφια από φθηνά εμπορικά φάρμακα

Η ελληνική αγορά παρουσιάζει τεράστιες και σημαντικές ελλείψεις σε δεκάδες φθηνά εμπορικά φάρμακα, όπως αντιβιοτικά, φάρμακα για τον διαβήτη, την υπέρταση ή σκευάσματα για τη γαστρεντερίτιδα.

Αισιοδοξία Ρεν και Σόιμπλε για τα ελληνικό PSI

Την αισιοδοξία του για επαρκή συμμετοχή των ιδιωτών πιστωτών στο ελληνικό PSI εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, προβλέποντας αποδοχή της προσφοράς από «επαρκή πλειονότητα των πιστωτών».