e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ DEALnews


Deal μαζί σας στα περίπτερα
Εφημερίδα Deal news

Διαβάστε από την Παρασκευή όλα όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο του χρήματος.
Οικονομία, επιχειρήσεις, χρηματιστήριο και πολιτική.
Παρασκήνιο και αποκαλύψεις.
Deal news. Η αξιόπιστη εφημερίδα.


Όλο το δραματικό παρασκήνιο για το PSI. Ποιοι τίναξαν καταρχήν την κλεισμένη συμφωνία στον αέρα και ο νέος κύκλος διαβουλεύσεων.
Η αισιοδοξία και οι εκβιασμοί. Οι φήμες και το περίεργο παιχνίδι κύκλων της πολιτικής.

Οι κερδοσκόποι απειλούν την Ελλάδα για τα CACS. H στάση του ΔΝΤ, οι νέες προτάσεις των επενδυτών και η λύση που υπάρχει στα συρτάρια για το ελληνικό πρόβλημα. Γιατί διστάζει το ΔΝΤ.

Διαβάστε στην Deal news




Έρχονται εξελίξεις. Ώρα μηδέν στην ασφαλιστική αγορά.
-Δυσαρέσκεια από την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών για τις φήμες
-Οι επίσημοι έλεγχοι της Τράπεζας της Ελλάδας


Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Διαβάστε στην Deal news




Deutsche Bank – Goldman Sachs. Δύο τράπεζες, δύο αμαρτωλές ιστορίες.
Το Λας Βέγκας , ο Λευκός Οίκος και πόλεμος κατά της Ελλάδας


Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Διαβάστε στην Deal news



To εφοπλιστικό ενδιαφέρον για τον Αστέρα.
Τα βήματα του Σπύρου Θεοδωρόπουλου και ο ΣΕΒ, το αραβικό back net στη Forthnet και η συνεργασία ΔΕΗ – Κοπελούζου που αλλάζει τα δεδομένα.


Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Διαβάστε στην Deal news



Δύο θέματα που θα συζητηθούν. Τι συμβαίνει με τα κοιτάσματα του Πρίνου. Τα μυστήρια της Kavala oil και τα καυτά ερωτήματα που θέτουν οι μέτοχοι για τον Κωνσταντίνο Στέγγο και το Porto Carras.


Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Διαβάστε στην Deal news



Οι ιδιωτικοποιήσεις και το νέο πλάνο για το κυνήγι των εσόδων.
Οι δραματικές προειδοποιήσεις του Παπαδήμου στους πολιτικούς αρχηγούς. Ο διάλογος αλλά και το νέο κόμμα εκσυγχρονιστών που βρίσκονται στα σκαριά.


Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Η Ελλάδα επιλέγει την μετανάστευση

 Σε έξαρση βρίσκεται η ανεργία στη χώρα μας, με τα ελληνόπουλα να αποτελούν τη νέα γενιά μεταναστών και η Ελλάδα να κατατάσσεται στις πρώτες θέσεις μεταξύ των χωρών που οι πολίτες της επιλέγουν να κυνηγήσουν αλλού το όνειρο.

Έργα ύψους 2,4 δισ. ευρώ δημοπρατούνται το 2012


Τη δημοπράτηση έργων συνολικού προϋπολογισμού 2,4 δισ. ευρώ εντός του 2012, γνωστοποίησε ο υφυπουργός Υποδομών Γιάννης Μαγκριώτης, σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή προς απάντηση ερώτησης της βουλευτού της ΝΔ Μαρίας Κόλλια- Τσαρουχά για την «κατάρρευση κατασκευαστικών εταιρειών στη χώρα μας».

Τοποθέτηση Παπανδρέου για τους μισθούς ζητά η ΓΣΕΕ

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου με την ΓΣΕΕ.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος, η Συνομοσπονδία εγκαινίασε κύκλο επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς, ενόψει και του διαλόγου με τους εργοδότες για την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας.

Πώς θα υπαχθείτε στην ευνοϊκότερη ρύθμιση των οφειλών σας

Στην ευνοϊκότερη ρύθμιση που έχει προωθήσει ποτέ το Υπουργείο Οικονομικών αναμένεται να υπαχθούν περίπου 900.000 νοικοκυριά, επαγγελματίες και επιχειρήσεις, οι οποίοι χρωστούν συνολικά στο δημόσιο 42 δισ. ευρώ.

"Βουτιά" στις νέες παραγγελίες στη Βιομηχανία

Σημαντική πτώση της τάξης του 10,5% κατέγραψαν οι νέες παραγγελίες στη Βιομηχανία τον Νοέμβριο του 2011 σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2010.

Επιμένει σε εκλογές πριν το Πάσχα η ΝΔ

Η Νέα Δημοκρατία επαναλαμβάνει για άλλη μια φορά την θέση της να γίνουν εκλογές πριν το Πάσχα, μέσω του εκπροσώπου της, Γιάννη Μιχελάκη. Το χρονοδιάγραμμα που θέτει η Νέα Δημοκρατία έρχεται σε αντίθεση με το αντίστοιχο χρονοδιάγραμμα της Ιπποκράτους, καθώς το ΠΑΣΟΚ προσανατολίζεται για εκλογή προέδρου στα τέλη Μαρτίου.

Τρόικα-Βορίδης διαφωνούν στον τρόπο απελευθέρωσης στα φορτηγά

Διαφωνία μεταξύ της τρόικας και του υπουργού Μεταφορών Μάκη Βορίδη σημειώθηκε την Τετάρτη αναφορικά με τον τρόπο απελευθέρωσης στα φορτηγά.

Για 6 νέες υποβαθμίσεις προειδοποιεί η Fitch

Νέες απειλές κατά τις Ευρωζώνης εξαπέλυσε η Fitch Ratings. Ανώτατο στέλεχος του διεθνούς οίκου αξιολόγησης προειδοποίησε, σύμφωνα με το Reuters, ότι η αναθεώρηση της πιστοληπτικής ικανότητας έξι χωρών της ευρωζώνης, θα οδηγήσει σε υποβάθμιση κατά μία ή δύο βαθμίδες.

Μείωση του ΦΠΑ μελετά το υπουργείο Οικονομικών

Μείωση του ΦΠΑ εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Παντελή Οικονόμου.

"Επενδυτικό ενδιαφέρον για ενεργειακές έρευνες στην Ελλάδα"

Για σημαντικό ενδιαφέρον από επενδυτές για συμμετοχή στους διαγωνισμούς για την έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στο Ιόνιο, τη θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης και τα τρία "οικόπεδα" της Δυτικής Ελλάδας που έχουν προκηρυχθεί, έκανε λόγο σήμερα ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης, μιλώντας σε συνέδριο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος για τις έρευνες υδρογονανθράκων.

S&P: Οι αξιολογήσεις μας είναι αξιόπιστες


Ο νέος πρόεδρος του οίκου αξιολόγησης Standard & Poors Νταγκ Πίτερσον υπερασπίστηκε τις επιθετικότερου χαρακτήρα μεθόδους, που υιοθέτησε τον περασμένο Ιούνιο ο οίκος και οι οποίες οδήγησαν στην απώλεια του τριπλού "A" για τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Γαλλία.

Η Kodak δεν άντεξε τον ανταγωνισμό...


Η μεγάλη αμερικανική εταιρεία φωτογραφικών μηχανών Kodak ανακοίνωσε ότι υπέβαλε αίτηση για υπαγωγή της στο άρθρο 11 του πτωχευτικού νόμου των ΗΠΑ, μετά από μία μακρά περίοδο αρνητικών οικονομικών αποτελεσμάτων.

Σε αναζήτηση 600 δισ. δολ. το ΔΝΤ

Κεφαλαιακή "ένεση" της τάξης των 600 δισ. δολ. θα χρειαστεί το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στην προσπάθειά του να βοηθήσει τις χώρες που πλήττονται από την κρίση χρέους.

Έγκλημα στο δρόμο προς το "HOLLYWOOD"


Eνα κεφάλι, δύο χέρια και δυο πόδια βρέθηκαν σε μονοπάτι που οδηγεί στην τεράστια επιγραφή "H.O.L.L.Y.W.O.O.D" στο λόφο πάνω από το Λος Άντζελες, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Οι Αλβανοί φεύγουν κατά κύματα από την Ελλάδα

Αφιέρωμα στον επαναπατρισμό πολλών Αλβανών που ζουν στην Ελλάδα φιλοξενεί το βρετανικό περιοδικό Economist στη διαδικτυακή του έκδοση. Σημειώνει ότι η κρίση στη χώρα μας έχει οδηγήσει πολλούς Αλβανούς στην απόφαση να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Μπακογιάννη: Αναγκαία η συμμετοχή της ΕΚΤ στο "κούρεμα"

Την άποψη ότι είναι αναγκαία η συμμετοχή της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στο "κούρεμα" του ελληνικού χρέους προκειμένου αυτό να καταστεί βιώσιμο, διατύπωσε το βράδυ της Τετάρτης, από τα Χανιά, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη.

Κύμα ψύχους σαρώνει τη χώρα

Αίθριος καιρός αλλά και τσουχτερό κρύο είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού για την Πέμπτη, ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένονται πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και παγετός, αλλά και τοπικές βροχές και καταιγίδες.

Πολιτική Ψηφίζεται το πολυνομοσχέδιο-σκούπα

Ψηφίζεται σήμερα στην ολομέλεια της Βουλής το πολυνομοσχέδιο-σκούπα του υπουργείου οικονομικών, με το οποίο η κυβέρνηση επιχειρεί να κλείσει όλα τα ανοιχτά μέτωπα της ελληνικής οικονομίας. Το πολυνομοσχέδιο, το οποίο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, και την τροπολογία που προβλέπει την αυτόματη άρση όλων των περιορισμών προκειμένου να ανοίξουν 136 «κλειστά» επαγγέλματα, ψηφίστηκε χθες επί της αρχής από τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση, ενώ καταψηφίστηκε από τα κόμματα της αριστεράς.

Ράιχενμπαχ: Μην περιμένετε θαύματα για την Ελλάδα


Ρίχνει τις προσδοκίες των Ευρωπαίων για επίλυση του ελληνικού ζητήματος ο επικεφαλής της task force, Χόρστ Ράιχενμπαχ, λέγοντας να μην περιμένουν θαύματα για την Ελλάδα.

Ανοδικές τάσεις στο Χ.Α.

Σε θετικό έδαφος κινείται και σήμερα το Χρηματιστήριο Αθηνών, διευρύνοντας τα κέρδη της Τετάρτης, με τους επενδυτές να προεξοφλούν ότι θα υπάρξει άμεσα συμφωνία για το PSI.