e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Μαζική κατάθεση πινακίδων οχημάτων


Τριπλάσιες είναι εφέτος οι καταθέσεις πινακίδων οχημάτων στις εφορίες- λόγω αδυναμίας πληρωμής των τελών κυκλοφορίας-, με αποτέλεσμα να σχηματίζονται ατελείωτες ουρές κάθε πρωί.

Υπόσχεται ρευστότητα ο Ράιχενμπαχ

Γρήγορη ρευστότητα στην αγορά υποσχέθηκε ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης της Κομισιόν, Χόρστ Ράιχενμπαχ στο χθεσινοβραδινό δείπνο που είχε με παράγοντες της ελληνικής οικονομίας.

Κανέλλη: Πώς πήρα σπίτι στην Εκάλη

Εξηγήσεις για το σπίτι της στην Εκάλη έδωσε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη μετά τις επικρίσεις που δέχθηκε αφού εμφανίστηκε στη βουλή κρατώντας ψωμί και γάλα.Με συνέντευξή της στο Crash η κ. Κανέλλη λέει: «Αγόρασα το σπίτι από μία συμμαθήτρια της μητέρας μου , που... ήθελε να μετακομίσει. Το αγόρασα 90.000.000 δραχμές με δάνειο, το οποίο ξεχρέωσα τον περασμένο μήνα».

Άμεση εφαρμογή των απαφάσεων της συνόδου ζητά ο Σμάγκι

Την άμεση εφαρμογή των αποφάσεων της τελευταίας συνόδου κορυφής ζητά ο Λορέντζο Μπίνι Σμάγκι, μέλος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), λέγοντας πως «το θεσμικό πλαίσιο στην Ευρώπη έχει αλλάξει απροσδόκητα τους τελευταίους 18 μήνες της κρίσης».Ο κ. Σμάγκι τόνισε σήμερα ότι οι ευρωπαϊκές αποφάσεις για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους, συχνά λαμβάνονται αργά και υπό πίεση από τις αγορές, εκθέτοντας το χρηματοοικονομικό σύστημα σε νέα αδυναμία».

H πλατεία Κλαυθμώνος ζωντανεύει ξανά


Με νέο λειτουργικό πρόσωπο, σύμφωνο με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, παραδίδεται στους δημότες και τους επισκέπτες της Αθήνας η ιστορική Πλατεία Κλαυθμώνος.

«Κάποια Κυριακή βράδυ η Ελλάδα θα βγει από το ευρώ»

«Μετά από εβδομάδες φημών, κάποια Κυριακή βράδυ, ο Έλληνας πρωθυπουργός θα ανακοινώσει πως η χώρα εγκαταλείπει το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα και πως θα επιστρέψει στο εθνικό της νόμισμα», έτσι ξεκινά σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times η ιστορία της επιστροφής της χώρας μας στο ευρώ, αναζωπυρώνοντας έτσι για άλλη μια φορά τα σενάρια περί εξόδου.

Καθυστέρηση στο "deal" Google - Motorola

Με αρκετή καθυστέρηση αναμένεται να ολοκληρωθεί το "σίριαλ" εξαγοράς της Motorola Mobility από την Google, μετά από σχετική ανακοίνωση της Κομισιόν.Η Google είχε ανακοινώσει τον περασμένο Αύγουστο την εξαγορά της Motorola Mobility, έναντι 12,5 δισ. δολαρίων.

Ραγκούσης: Υπάρχει σχέδιο διάσπασης του ΠΑΣΟΚ

H νέα ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ θα βγει μέσα από τις εκλογές από τη βάση και όχι μέσω άλλων λύσεων, επεσήμανε ο Γιάννης Ραγκούσης.

"Φτερά" κάνουν 13 δισ. ευρώ ετησίως λόγω φοροδιαφυγής

Το αστρονομικό ποσό των 13 δισ. ευρώ χάνει ετησίως το Δημόσιο από το φαινόμενο της φοροδιαφυγής που καλπάζει στη χώρα μας, βάζοντας την Ελλάδα στην πρώτη θέση της διαφθοράς ανάμεσα στις χώρες - μέλη του ΟΟΣΑ.

Σχολική εκδρομή; Λεφτά δεν υπάρχουν...


Μειωμένες θα είναι φέτος οι πολυήμερες "αποδράσεις" των μαθητών τόσο στο εσωτερικό όσο και το εξωτερικό, λόγω της οικονομικής κρίσης.Όπως αναφέρει το Έθνος, η οικονομική δυσπραγία των γονέων, η άρνηση των εκπαιδευτικών να συμμετέχουν σε αυτές - αφού δεν θα αμείβονται για τις μετακινήσεις τους - και οι αυστηρές προδιαγραφές που θέτει το υπουργείο Παιδείας, είναι οι κυριότεροι λόγοι.

Βρήκε ο Dior τον αντικαταστάτη του Galliano;


Ο κόσμος το ΄χει τούμπανο και μεις κρυφό καμάρι! Ο λόγος για τον αντικαταστάτη του John Galliano στον οίκο Dior...

Μετά τον Βενιζέλο ποιος;

Πόσο πιθανό είναι ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος να μην είναι αυτός ο οποίος θα κληθεί να εφαρμόσει τα νέα σκληρά μέτρα που ζητά από την Ελλάδα η τρόικα;

Newsweek: Προσοχή! Είναι η Άνγκελα

Στην 'Ανγκελα Μέρκελ έστριψε τα βέλη του το αμερικάνικο περιοδικό Newsweek, με εξώφυλλο τίτλο «Προσοχή! Είναι η Άνγκελα».

Τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Παπαδήμου μέσω… Twitter

Ο πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος αποφάσισε παρουσιάσει τις κινήσεις του μέσω Twitter, αναρτώντας αναλυτικά στη δημοφιλή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης τα πεπραγμένα της κυβέρνησής του. Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του:

Ακινητοποιείται το μετρό την Πέμπτη

Με απεργία αντιδρούν οι εργαζόμενο του μετρό στις «εξοντωτικές περικοπές και στις επερχόμενες μαζικές απολύσεις μέσω της εργασιακής εφεδρείας».

Σε αρνητικό έδαφος ο Γ.Δ

Στο ίδιο κλίμα με τα ευρωπαϊκά ταμπλό κινείται και ο Γενικός Δείκτης του Χρηματιστήριο Αθηνών ο οποίος κινείται σε αρνητικό έδαφος.

Από την Πέμπτη το εορταστικό ωράριο

Στις 15 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσουν τα καταστήματα να δουλεύουν σε εορταστικούς ρυθμούς, αυξάνοντας τις ώρες λειτουργίας τους και αναμένοντας οι εφετινές πωλήσεις να καλύψουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος από τις ζημιές που έχουν επιφέρει τα μέτρα λόγω της κρίσης.