e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Το νέο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη

Κόμμα βάσης, που θα συγκροτηθεί από απλούς ανθρώπους -ανάμεσά τους φυσικά νυν κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας- και το οποίο στη συνέχεια θα πλαισιωθεί από εν ενεργεία βουλευτές αποκτώντας ολοκληρωμένη δομή, όργανα και φυσικά ηγεσία, είναι το μοντέλο του πολιτικού οργανισμού, που ετοιμάζεται να συγκροτήσει η Ντόρα Μπακογιάννη.

Μεγάλη απάτη εις βάρος του οίκου Louis Vuitton

Ο Chong Lam και η Siu Yung Chan είναι οι δύο άνθρωποι που καταδικάστηκαν για μία από τις μεγαλύτερες απάτες με απομιμήσεις πολυτελών αντικειμένων στην Αμερικάνικη ιστορία. Οι δυο τους εισήγαγαν λαθραία από την Κίνα στην Νέα Υόρκη πλαστά αγαθά για συνολικό κέρδος που υπερέβη τα 100 εκατομμύρια δολάρια. Τα αντικείμενα αυτά ήταν κυρίως τσάντες, πορτοφόλια και βαλίτσες με τυπωμένο το χαρακτηριστικό λογότυπο του οίκου Louis Vuitton. Οι δύο απατεώνες, εκτός από την

Κυπριακό: Συνάντηση Χριστόφια - Ερογλου για το περιουσιακό

Δίωρη συνάντηση με επίκεντρο το περιουσιακό είχαν ο Κύπριος πρόεδρος Δημήτρης Χριστόφιας και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ντερβίς Ερογλου.

Οπως δήλωσε αμέσως μετά τη συνάντηση η νέα ειδική αντιπρόσωπος του γ.γ. του ΟΗΕ στην Κύπρο, Λίζα Μπάτεχναϊμ, οι δύο ηγέτες συμφώνησαν να συναντηθούν ξανά στις 23 Ιουνίου, καθώς και στις 9, 22 και 28 Ιουλίου.

Κατ αρχήν συμφωνία με τους προμηθευτές των νοσοκομείων

Σε καταρχήν συμφωνία με τους εκπροσώπους των προμηθευτών προχώρησαν οι υπουργοί Οικονομικών και Υγείας, προκειμένου να υπάρξει διακανονισμός στην εξόφληση των χρεών του δημοσίου και κατʼ επέκταση άμεση ομαλοποίηση των προμηθειών υλικών στα νοσοκομεία.

Όπως ανακοίνωσε μετά τη συνάντηση ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, θα

Πρόστιμο γιατί ήταν...καυτή


Πρόστιμο 300 δολαρίων πρέπει να πληρώσει μια μπαργούμαν από το Πέρθ της Αυστραλίας γιατί σύμφωνα με τους αστυνομικούς ήταν προκλητικά ενδεδυμένη.



Η 30χρονη Μέγκαν Μπρουκς εργαζόταν

Κοντά σε συμφωνία Μαρινάκης -Κόκκαλης για τον Ολυμπιακό.

Πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκονται πλέον ο Σωκράτης Κόκκαλης και ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ίσως έτσι ανοίξει ο δρόμος για την είσοδο του Ελληνα εφοπλιστή στα διοικητικά της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αν και όλα θα ξεκαθαρίσουν έως την Παρασκευή.

Σήμερα οι δύο άντρες συναντήθηκαν στα γραφεία του συλλόγου και συζήτησαν για περίπου τρεις ώρες.

Γ. Παπανδρέου: Αδικαιολόγητη η υποβάθμιση από τη Moody΄s


Aδικαιολόγητη χαρακτήρισε ο Πρωθυπουργός την υποβάθμιση της Ελλάδας από τον οίκο αξιολόγησης Moody's, κατά την εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο.

Επισήμανε μάλιστα πως η υποβάθμιση σχολιάστηκε αρνητικά και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενώ έκανε εκ νέου αναφορά στη συζήτηση που έχει ανοίξει για «το όλο

Χτυπούν τους ομοφιλόφιλους στην Ιταλία

'Ακρως επικίνδυνη "μόδα" έχουν γίνει οι επιθέσεις κατά ζευγαριών ομοφυλόφιλων στην Ιταλία, μία κατάσταση η οποία αυξάνεται τα τελευταία χρόνια.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε τελευταία θύματα ήταν ο ο Ματέο και ο Ενρίκο, 27 και 31 ετών, αντίστοιχα, οι οποίοι

Βαρειά προσβολή για το Πολεμικό ναυτικό, λέει τώρα ο Βενιζέλος

ΔΙΑΠΡΑΧΘΗΚΑΝ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΠΑΤΙΣΤΑ ΧΡΟΥΣΑΛΑ. ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΗ;
Το ενδεχόμενο να καρατομηθούν ή να υποστούν διοικητικές κυρώσεις και άλλοι αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού, πέραν του διευθυντή του πλωτού μουσείου, άφησε ανοιχτό ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφερόμενος στο φιάσκο με την κοσμική εκδήλωση πάνω στο ιστορικό σκάφος.

Μείωση κατα 5% στα ελληνικα ομόλογα


ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤ

Με δύο κινήσεις -μία μέρα μετά την υποβάθμιση της ελληνικής οικονομίας- η ΕΚΤ και η Moody's βυθίζουν ακόμη περισσότερο στην απαξία οικονομία και χρηματοπιστωτικό σύστημα. Η ΕΚΤ ανακοίνωσε μείωση 5% (haircut ή "κούρεμα" στην αργκό της αγοράς) στα ελληνικά ομόλογα περικόπτοντας έτσι τα ποσά που μπορούν να αντλήσουν οι τράπεζες, και η Moody's με τη σειρά της υποβάθμισε έξι από αυτές, ως άμεση αντίδραση

Η Βαρκελώνη απαγορεύει τη μπούρκα στους δημόσιους χώρους

Η Βαρκελώνη είναι η πρώτη μεγάλη πόλη της Ισπανίας που επιβάλλει απαγόρευση της μπούρκας, του νικιάμπ και κάθε είδους ισλαμικής μαντήλας που καλύπτει το πρόσωπο. Το Βέλγιο και η Γαλλία κινούνται επίσης προς απαγόρευση της μπούρκας ακόμη και στους δρόμους.



Στις 1.530,04 μονάδες ο γενικός δείκτης τιμών του Χ.Α

ΠΤΩΣΗ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 0,69%






Φθηνά τη γλύτωσε το Χ.Α με την υποβάθμιση από την Moody's, κλείνοντας με μικρή πτώση, μετά από ανοδική κίνηση πέντε συνεχών συνεδριάσεων. O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 1.530,04 μονάδες σημειώνοντας...


Πρόστιμα του ΕΣΡ

Την επιβολή προστίμου 3.000 ευρώ στον ραδιοφωνικό σταθμό "Λήμνος Fm 100" του νομού Λέσβου, αποφάσισε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), καθώς ο σταθμός δεν είχε στείλει στο ΕΣΡ τα στοιχεία που ορίζει το Προεδρικό Διάταγμα 310/1996.

Υστερα από ...

Διπλή ντροπή η...δωρεά για Πατίτσα!


Αυτός ο...χαμογελαστός Πατίτσας που κυκλοφορεί με κοτζάμ Αστον Μάρτιν ΔΕΝ ντράπηκε καθόλου όταν τόλμησε να κάνει και...δωρεά 5 ψωροχιλιάρικων για την απρέπεια που έγινε με το Αβέρωφ; Το ότι του τα γύρισαν πίσω, είναι το λιγότερο που θα μπορούσε να συμβεί. Και καλά, την πλήρωσε ο ναύαρχος, ποιος ήταν. Το "λαμπερό ζευγάρι" που δεν σεβάσθηκε τον ιερό χώρο, δεν θα λογοδοτήσει; Μόνο και μόνο για την απόπειρα της δωρεάς-κοροϊδία θα έπρεπε! Ελεος. Δε αγοράζονται όλα με λεφτά, πόσο μάλλον με 5 ψωροχιλιάρικα για κοτζάμ Αβέρωφ. Ούτε με 50.000 δεν "καθάριζες" βρε...Πατίτσα!

Ανανέωσε ο Αραμπατζής στην ΑΕΚ

Την κιτρινόμαυρη φανέλα θα συνεχίσει να φοράει για τρία ακόμη χρόνια ο Γιάννης Αραμπατζής, που έβαλε σήμερα την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

Ανυποχώρητη η ΟΛΜΕ, στον αέρα η βαθμολόγηση των Πανελλαδικών

Συνεχίζεται τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή η αποχή των καθηγητών από τη βαθμολόγηση των γραπτών των πανελλαδικών εξετάσεων.Το διοικητικό συμβούλιο της ΟΛΜΕ συνεδρίασε το μεσημέρι της Τρίτης αλλά δεν έκανε δεκτές τις προτάσεις του υπουργείου Παιδείας για τον τρόπο πληρωμής των καθηγητών βαθμολογητών. Οι εκπαιδευτικοί αποφάσισαν να συνεχίσουν την αποχή τους, τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή, ενώ επιφυλάσσονται να διευρύνουν τον κύκλο των κινητοποιήσεών τους.



Επιπρόσθετη χρέωση 5% επιβάλει η ΕΚΤ επι των ελληνικών ομολόγων

                               





Μετά την πρόσφατη υποβάθμιση τους από την Moody's.




Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα επιβάλει επιπρόσθετη χρέωση 5% στα ελληνικά κρατικά ομόλογα που κατατίθενται ως ενέχυρο από τα πιστωτικά ιδρύματα με στόχο την άντληση ρευστότητας, μετά την...

Γιούνκερ: Ακατανόητη η υποβάθμιση της Ελλάδας

«Παράλογη» χαρακτήρισε ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν – Κλοντ Γιούνκερ την υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας από τον οίκο Moody’s και συμπλήρωσε ότι «οι χρηματοπιστωτικές αγορές θα δουν μέσα σε μερικούς μήνες ότι είχαν άδικο».



Ανακάμπτει το ευρώ έναντι του δολαρίου

Άνοδο καταγράφει το ευρώ έναντι του δολαρίου, καθώς η ισχυρή ζήτηση στις σημερινές δημοπρασίες ομολόγων περιόρισε τις ανησυχίες σχετικά με τα προβλήματα χρέους στην ευρωζώνη.

Ραγδαία αύξηση των Τσέχων κατά της ένταξης στο ευρώ

O αριθμός των Τσέχων που είναι κατά της ένταξης της χώρας τους στο ευρώ [EUR=X] αυξήθηκε κατά περίπου 50% από το Φεβρουάριο παρόλο που η πλειονότητα εξακολουθεί να είναι υπέρ, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιοποιήθηκε σήμερα.

Eνισχύσεις 190 εκατ. ευρώ για την Ψηφιακή Σύγκλιση

Eνισχύσεις ύψους 190 εκατ. ευρώ για φέτος σε επιχειρήσεις από το χώρο του εμπορίου, της Πληροφορικής, εκδοτικούς οίκους και μέσα ενημέρωσης προβλέπει το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα για την Ψηφιακή Σύγκλιση του ΕΠΑΝ. Παράλληλα προχωρούν προγράμματα για το Δημόσιο Τομέα με στόχο την ανάπτυξη της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, νέων υποδομών κ.λπ.

Σοκολάτα αντί για ... βενζίνη !

Θα γεμίζουμε το ρεζερβουάρ μας, στο.....ζαχαροπλαστείο !Είναι δυνατόν να τρέξει ένα αυτοκίνητο με σοκολάτα;



Kαλά, ίσως όχι εξ ολοκλήρου με σοκολάτα αλλά και άλλα υλικά που έχουν σαν πρώτη ύλη την σοκολάτα...


Το έγγραφο του ΓΕΝ που μετέτρεψε το Θωρηκτό Αβέρωφ σε πίστα

Ένα έγγραφο που υπεγράφη το Νοέμβριο του 2009 δείχνει πως η συμφωνία να μετατραπεί το ιστορικό θωρυκτό Αβέρωφ σε χώρο δεξίωσης πανηγυριών έχει κλείσει εδώ και πολύ καιρό. Βέβαια στο έγγραφο φαίνεται πως ο λόγος της διεξαγωγής της εκδήλωσης ήταν ο εορτασμός των 100 χρόνια μετά της καθέλκυσης του Αβέρωφ στα πλαίσια των ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΩΝ.

Πυρά Ολι Ρεν κατά Moody’s

«Αιφνιδιαστική και ατυχή» χαρακτήρισε ο Όλι Ρεν την χρονική στιγμή που επέλεξε η Moody’s να υποβαθμίσει τα ελληνικά κρατικά ομόλογα σε Ba1 από Α3...


Με ομόλογα το εφάπαξ των δημ.υπαλλήλων

Με καλυμμένα από το Κράτος δάνεια σχεδιάζει η κυβέρνηση να...

Σοβαρός τραυματισμός για την Αθηνά Ωνάση

Τρείς μήνες εκτός των ιππικών αγώνων θα παραμείνει η Ελληνίδα κληρονόμος έπειτα από ατύχημα που είχε κατά την διάρκεια τουρνουά.

Τέλος οι συμβασιούχοι

Η εντολή που έφθασε στην ΕΡΤ από τα κυβερνητικά χείλη είναι «τέρμα οι συμβασιούχοι. Δεν ανανεώνεται καμία...


Υπ. Παιδείας: Κανονικά οι εξετάσεις ειδικών μαθημάτων

Κανονικά θα διεξαχθεί η εξέταση των ειδικών μαθημάτων για τους αποφοίτους Λυκείου και τους κατόχους πτυχίου Β΄ κύκλου ΤΕΕ σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.

Κομισιόν: Υπέρ της ευρωπαϊκής πορείας της Τουρκίας η λύση του Κυπριακού

Την εκτίμηση ότι η λύση του Κυπριακού θα διευκολύνει τις διαπραγματεύσεις Τουρκίας - ΕΕ εξέφρασε ο Ευρωπαίος Επίτροπος, αρμόδιος για τη Διεύρυνση, Στέφαν Φούλε, και πρόσθεσε ότι «δεν είναι απαισιόδοξος για τη λύση».

Συστράτευση των ελληνοαμερικανών για ενίσχυση του Ταμείου Στήριξης

Να ανοίξουν τα πορτοφόλια τους οι ομογενείς των ΗΠΑ και να ενισχύσουν το Ταμείο Στήριξης της Ελλάδας, δίνοντας το παράδειγμα και για την απανταχού ομογένεια, ζήτησε ο συντονιστής της Περιφέρειας ΗΠΑ του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού (ΣΑΕ) Θεόδωρος Σπυρόπουλος.

Στο ΕΣΥ τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Ανοίγουν και για τους πολίτες τα στρατιωτικά νοσοκομεία μετά τη δέσμη μέτρων που ανακοίνωσε ο υπουργός Άμυνας.Σύμφωνα με τα νέα μέτρα καθημερινά θα ανακοινώνονται τα διαθέσιμα κρεβάτια που υπάρχουν στα στρατιωτικά νοσοκομεία και σε συνεργασία με το ΕΣΥ θα πηγαίνουν στα αντίστοιχα στρατιωτικά νοσοκομεία οι πολίτες που έχουν ανάγκη νοσηλείας.

Κίνδυνοι για τους χρήστες πορνογραφικών sites

Οι επισκέπτες των sites με πορνογραφικό περιεχόμενο διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να πέσουν θύματα κυβερνοεπίθεσης σύμφωνα με έρευνα.

Η έρευνα έγινε από το International Secure System Lab και υποστηρίζει ότι λόγω του μεγάλου ανταγωνισμού, στους ιστοτόπους με περιεχόμενο μόνο για ενήλικες, επιτήδειοι του ίντερνετ βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για να τοποθετήσουν βλαβερό υλικό και για να στήσουν "μηχανές" με τις οποίες αποσπούν χρήματα από τους χρήστες.

Στην εποχή της ψηφιακής τηλεόρασης εισέρχεται η Αττική

Στην εποχή της ψηφιακής τηλεόρασης περνά η Αττική από τα ξημερώματα της Παρασκευής.


Η εταιρεία Digea-Ψηφιακός Πάροχος ΑΕ, η οποία έχει αναλάβει την εκπομπή ψηφιακού σήματος για τους επτά ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας, θα ξεκινήσει στις 18 Ιουνίου την εκπομπή ψηφιακού σήματος από τα κέντρα εκπομπής της Αίγινας και του Υμηττού, παρέχοντας ψηφιακό σήμα συνολικά σε πάνω από 4.500.000 κατοίκους.

Ξεκινούν οι μετατάξεις για τους υπαλλήλους του δημόσιου τομέα

Εν όψει της εφαρμογής του σχεδίου του Καλλικράτη και του ορισμού των 325 δήμων και των 13 αιρετών περιφερειών, ξεκινά η διαδικασία των μετατάξεων σε δήμους, νομαρχίες και περιφέρειες. Τις προσεχείς ημέρες αναμένονται...


Χωρίς Μετρό αύριο η Αθήνα - Στάση εργασίας στα ΜΜΜ την Πέμπτη

Αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους φέρονται οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αλλά και στον ΟΣΕ. Χωρίς Μετρό για ένα 24ωρο, και συγκεκριμένα αύριο Τετάρτη θα μείνει η Αθήνα. Οι εργαζόμενοι αποφάσισαν σήμερα το πρωί να κατεβάσουν ρολά αύριο λόγω απολύσεων που έγιναν. Μάλιστα όπως ανέφερε ο πρόεδρος τον εργαζομένων στο Newsit υπάρχει το ενδεχόμενο οι απεργίες να συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες.

Τα πάνω κάτω έχει φέρει η επιστολή Παπανδρέου-Παμπούκη στη SIEMENS

http://nationalpride.files.wordpress.com/2010/03/papandreou.jpg
Μεγάλο εκνευρισμό έχει προκαλέσει, σε μεγάλο εκδοτικό συγκρότημα, η επιστολή Παπανδρέου-Παμπούκη, σύμφωνα με την οποία οι δυο άνδρες ζητούν από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της SIEMENS HELLAS να μεταβιβαστούν στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, όλα τα στοιχεία που έχει η εταιρία στη διάθεσή της. Κάποιοι νιώθουν να θίγονται και ξεκίνησαν ήδη τις πιέσεις προς όλες τις κατευθύνσεις, χρησιμοποιώντας κάθε μέσο που έχουν στην κατοχή τους!

Αμερικανός με «αποστολή να δολοφονήσει» τον Οσάμα μπιν Λάντεν συνελήφθη στο Πακιστάν

Ένας Αμερικανός οπλισμένος με πιστόλι, σουγιά και σπαθί συνελήφθη στο βόρειο Πακιστάν με αποστολή να δολοφονήσει τον Οσάμα μπιν Λάντεν, ανέφερε η αστυνομία της χώρας την Τρίτη.

Κοντά σε συμφωνία Σ. Κόκκαλης – Β. Μαρινάκης

Ραγδαίες εξελίξεις δρομολογούνται για τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με την έντονη φημολογία που έχει ξεσπάσει για την επαναπροσέγγιση των κ.κ. Σωκράτη Κόκκαλη και Βαγγέλης Μαρινάκη.

Γάμος υιού Κολιοπάνου-Ρουσόπουλος... Μέρος 2ο

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhMH-9amF3Y9fyZ1Gq3NQhNkThnpxXMttua9LoJJMe7z-RlohNNjzC3MRBOWZKpSFaM9BwxCTxbLp7Gq1Hy5bUx6QIDa-iGjYIvIp1u7dIxBM8Ql77RLBlKaDs_JxsD6OvpoRB6eQWbF_1M/s400/%CE%A1%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82.jpg
Η άλλη εκδοχή...
Το θέμα του Πολιτικού με το Π κεφαλαίο όπως σας είπαμε και τα 2 Κ, μπλέκεται ακόμα περισσότερο αν συνυπολογίσουμε και τη σχέση του Μεγαλοδημοσιογράφου με συνάδελφό του μεγαλοδημοσιογράφο αλλά και με κορυφαία πολιτική προσωπικότητα του κεντροδεξιού χώρου! Μιλάμε για...

Δείχνει επίορκους εφοριακούς

Οι καταγγελίες του 57χρονου λογιστή Ν. Κασιμάτη προκάλεσαν το "ενδιαφέρον" της εισαγγελίας εφετών στη Θεσσαλονίκη η οποία ελέγχει διεξοδικά τις καταγγελίες του φερόμενου ως βασικού πρωταγωνιστή του σκανδάλου των παράνομων επιστροφών ΦΠΑ.

Με εντολή του προϊστάμενου της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης, θα διενεργηθεί προκαταρκτική έρευνα για

Εμφύλιος επιβίωση στο κατεστημένο των ΜΜΕ


Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις σε επιχειρηματικό επίπεδο που καθρεπτίζεται φυσικά και στα media που ελέγχονται από επιχειρηματίες. Οι πρόσφατες εξελίξεις στην Ελευθεροτυπία και το Έθνος, η γκρίνια στον ΔΟΛ που βαδίζει στα όρια της χρεοκοπίας, οι περικοπές στον όμιλο Αλαφούζου, τα πολλά προβλήματα και η αναστάτωση σε άλλες εφημερίδες όπως το Πρώτο Θέμα, η Real News, η Veto κ.λπ. και το μεγάλο ψαλίδι που

Οι σxέσεις Κόκκαλη Siemens. Πρόσωπα κλειδιά "καίνε " τον Σωκράτη.


www.press-time.comΘα βάλει η Εξεταστική το μαχαίρι στο… κόκκαλο;
Θα τολμήσει η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, η οποία καλεί τον μεγαλοεπιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη για την υπόθεση της Siemens και τις μίζες να βάλει το μαχαίρι στο κόκαλο; Η κλήση του κ. Κόκκαλη που έρχεται μετά από… σαράντα κύματα (αφού πολλές φορές ζητήθηκε, άλλες τόσες συζητήθηκε, αλλά ποτέ δεν έγινε) κατά πολλούς δεν θα είναι τίποτε άλλο παρά μόνο μια «τυπική διαδικασία». Αυτό, βέβαια, είναι κάτι το οποίο εξαρτάται σχεδόν αποκλειστικά από τα μέλη της Εξεταστικής και το

Κάθε πόλη και ρουλέτα

www.press-time.com
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΧΕΔΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΖΙΝΟ ΣΕ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ
Κρήτη, Μύκονος, Σαντορίνη πρώτες στη λίστα
- 55,6% αυξήθηκε σε μια τετραετία ο τζίρος της αγοράς του τζόγου
- 5 δισ. ευρώ υπολογίζεται ο παράνομος τζόγος στην Ελλάδα

- 1 δισ. ευρώ από την προφορολόγηση, τα εκτιμώμενα έσοδα για το δημόσιο
- 5 δισ. ευρώ (από περίπου 2,5 που είναι σήμερα) τα υπολογιζόμενα καθαρά ετήσια κέρδη του δημοσίου από τα τυχερά παιχνίδια
Σε μια αγορά που και μεγάλους τζίρους έχει και δεν χτυπήθηκε από την κρίση, αλλά και αποτελεί οικονομικό

Τι γράφουν σήμερα οι εφημερίδες


Η χαώδης κατάσταση που επικρατεί στα ελληνικά νοσοκομεία με τις πολλαπλές ελλείψεις και παραλείψεις που διαπιστώνονται, τα ενθαρρυντικά λόγια για την πορεία εφαρμογής του προγράμματος σταθερότητας της χώρας μας από Τρισέ και Ακερμαν, αλλά και η νέα υποβάθμιση της Ελλάδας από τον οίκο Moody's και η προειδοποίηση της τρόϊκας για υψηλό πληθωρισμό και παρατεταμένη ύφεση, το Ασφαλιστικό και οι πολλαπλές

Moody's: Νέα υποβάθμιση των ελληνικών ομολόγων

Ανακοίνωση-απάντηση  απο το υπουργείο Οικονομίας


Στην υποβάθμιση της αξιολόγησης των ελληνικών ομολόγων κατά τέσσερις βαθμίδες, σε Ba1 από A3, προχώρησε τη Δευτέρα η Moody's, τοποθετώντας τη χώρα στην κατηγορία υψηλού κινδύνου (junk).

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η κίνηση αυτή αντανακλά τις εκτιμήσεις για τις μεσοπρόθεσμες πιστοληπτικές δυνατότητες της χώρας μας.

Πρόταση για τον FLASH


Και όμως.Υπήρξε όμιλος επιχειρηματιών που έκανε πρόταση στους Κυριακίδη- Λαυρεντιάδη να αγοράσουν τον  ραδιοφωνικό σταθμό Flash.Η πρόταση μάλιστα ήταν καλή σε ότι έχει σχέση με το ποσό και τους όρους αλλά η απάντηση που δόθηκε ήταν πως "δεν πωλείται".Απλά μετά το λουκέτο στην παθητική 'Σφήνα", και την Εσπρέσο Κύπρου που δεν είχε λόγο ύπαρξης, αυτό αθ είναι το τελευταίο τεύχος του  περιοδικού free.Κι αυτό γιατί η ύλη του περιοδικού δεν έφτασε ποτέ την ταυτότητα πού ήθελε η ιδιοκτησία του.

Τον δήμαρχο του Πειραιά πρέπει να πιάσουν ,οχι τον Σεφερλή

Ο Π.Φασούλας δεν ελέγχεται μόνο φια το "Δέλφινάριο,όπου παράνομα θέλει να το παραχωρήσει στον Ολυμπιακό, χωρίς κάν να του ανήκει αλλά κατηγορείται και για την γενικότερη πολιτική του στον Πειραιά.
"Απλήρωτους εργαζομένους έχει και ο τρίτος μεγαλύτερος Δήμος της χώρας μας, ο Πειραιάς, στην Δημοτική Επιχείριση Πολιτισμού!

Η εφοπλιστική οικογένεια Πάτιστα εξαπάτησε ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ το ελληνικό κράτος



Η εφοπλιστική οικογένεια Πάτιστα εξαπάτησε ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ το ελληνικό κράτος.


Ο διευθυντής του πλωτού μουσείου ήδη απομακρύνθηκε. Οι εφοπλιστές θα πληρώσουν με κάποιον τρόπο; Το έγγραφο   είναι σαφές.

To όνειρο της φαντασμένης Χρουσαλά




















Καμίνι θα είναι σήμερα η Χώρα

Στα ύψη θα ανέβει την Τρίτη ο υδράργυρος σε όλη τη χώρα, ενώ δεν αποκλείεται η θερμοκρασία να αγγίξει στα μέσα της εβδομάδας ακόμη και τους 40 βαθμούς Κελσίου. Σε καμίνι θα μετατραπεί η πρωτεύουσα, ενώ αναμένεται συνωστισμός στις παραλίες στα ανατολικά προάστια του νομού. Τον κώδωνα κινδύνου κρούει το υπουργείο Υγείας προς όλες τις ευπαθείς ομάδες...

Ολες οι βεβαιωμένες και μη οφειλές των ΜΜΕ στο δημόσιο





Διαβάστε τα σε μεγένθυνση