e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Παιδιά ανήλικα σε σπηλιά


Πέντε παιδιά ηλικίας από οκτώ μηνών ως έντεκα ετών, τα οποία ο πατέρας τους ανάγκαζε να ζουν από τη γέννησή τους σε μια σπηλιά εντόπισαν σήμερα οι τοπικές αρχές της Κολομβίας.
Τα παιδιά που δεν είχαν έρθει ποτέ σε επαφή με τον έξω κόσμο, απολαμβάνουν την φροντίδα της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας της χώρας.

Παρέμβαση γυναικών στον Πάπα

Και όμως κάποιες γυναίκες που είναι ερωτευμένες με ιερείς της Καθολικής Εκκλησίας έκαναν παρέμβαση στον Πάπα, προκειμένου να αρθεί η αγαμία των Καθολικών ιερέων.

Σε λίγες ώρες το "Οπα" στον τελικό της Eurovision!

Η ελληνική συμμετοχή θα ανέβει στην 11 θέση στη σκηνή του Telenor Arena

Η εμφάνιση του Γιώργου Αλκαίου και των Friends στον πρώτο ημιτελικό απέσπασε θετικά σχόλια με αποτέλεσμα να οδηγήσει... την Ελλάδα ανάμεσα στα φαβορί των προγνωστικών και των γραφείων στοιχημάτων. Το τραγούδι "Οπα" έχει σκαρφαλώσει στην έκτη θέση. Σε λίγες ώρες, η ελληνική αποστολή θα ανέβει στη σκηνή του Telenor Arena για να διεκδικήσει την πρώτη θέση.

Πέθανε κρατούμενος κατά τη μεταφορά του σε νοσοκομείο

Ο 31χρονος είχε συλληφθεί για κατοχή κοκαϊνης

Ο 31χρονος που συνελήφθη, έχοντας στην κατοχή του 4,1 γραμμάρια κοκαϊνης, οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τήμα Κολωνού, το βράδυ της Παρασκευής.

«Άρνηση» Σημίτη να πάει στην Εξεταστική

Με δήλωσή του, που, προφανώς, δεν αρμόζει σε πρώην πρωθυπουργό, εάν και εφόσον δεν έχει τι να αποκρύψει, ο Κώστας Σημίτης απάντησε στην τοποθέτηση της Νέας Δημοκρατίας να κληθεί ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για το σκάνδαλο Siemens.

Δεν άντεξε στoν πoλιτισμό και γύρισε στη ζούγκλα

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΓΛΗΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΟΤΖΗΣ

Πριν απο περίπου 3 χρόνια μια γυναίκα χωρίς ρούχα βρέθηκε να προσπαθεί να κλέψει φαγητό απο ένα σπίτι. Η γυναίκα αυτή δεν μπορούσε να μιλήσει, δεν είχε ίχνος πολιτισμού και είχε συμπεριφορά άγριου ζώου. Η ηλικία της υπολογίζεται κάπου στα 30 και για πολλά χρόνια ζούσε στα δάση μαζί με τα άγρια ζώα. Μόλις τη βρήκαν την έβαλαν και πάλι στον πολιτισμό. Εδώ και λίγες μέρες όμως η γυναίκα αυτή...

Δέσμευση λογαριασμού του Τ. Μαντέλη σε ελληνική τράπεζα

Την εντολή έδωσε ο αντιεισαγγελέας κ. Γκρόζος που προΐσταται της Επιτροπής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος.


Στη δέσμευση λογαριασμού του Τάσου Μαντέλη σε ελληνική τράπεζα (σύμφωνα με πληροφορίες στην Alpha Bank), προχώρησε η Επιτροπή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, που κάνει έρευνα και στο πόθεν έσχες του πρώην υπουργού.


Την άρση του τραπεζικού, χρηματιστηριακού και φορολογικού απορρήτου του Τάσου Μαντέλη και των οικείων του ζητά η επιτροπή Οικονομικών των κομμάτων για να πραγματοποιήσει σε έλεγχο των δηλώσεων «πόθεν έσχες» από τότε που εισήλθε στην πολιτική.
Έλεγχος και στον Θ. Τσουκάτο

Το STAR εκτός EUROVISION

Χωρίς το Star Channel θα πρέπει να συνηθίσουμε τη Eurovision, μιας και η EBU πήρε στους δημοσιογράφους του καναλιού τα διαπιστευτήρια μετά από "κόλπο" που τους κόστισε, αφαιρώντας τους όπως φαίνεται το δικαίωμα να καλύψουν ρεπορτάζ του θεσμού τα επόμενα 3 χρόνια.

Τραυματισμός 8χρονης απο πυροβόλο όπλο

Ένα οκτάχρονο κοριτσάκι τραυματίστηκε τη νύχτα απο πυροβόλο όπλο κάτω απά άγνωστες συνθήκες και μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο.Το περιστατικό έγιε στην οδό Καραϊσκάκη 24 στο Ζεφύρι.

Στο «κόκκινο» οι αμερικανικές μετοχές

Πτωτικά κινήθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας οι αμερικανικές μετοχές, με την υποβάθμιση της Ισπανίας από τον οίκο αξιολόγησης Fitch να εντείνει τις ανησυχίες για την κρίση χρέους στην Ευρώπη.



Ειδικότερα, ο δείκτης Dow Jones [.DJI] σημείωσε πτώση 1,19%, κλείνοντας στις 10.136,63 μονάδες.


Απώλειες 1,24% κατέγραψε και ο S&P 500, ο οποίος διαμορφώθηκε στις 1.089,41 μονάδες.