e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ DEALnews


Deal μαζί σας στα περίπτερα
Εφημερίδα Deal news

Διαβάστε από την Παρασκευή όλα όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο του χρήματος.
Οικονομία, επιχειρήσεις, χρηματιστήριο και πολιτική.
Παρασκήνιο και αποκαλύψεις.
Deal news. Η αξιόπιστη εφημερίδα.

Ομολογία σοκ. ΔΝΤ. Δυστυχώς αποτύχαμε. Ο απόλυτος διχασμός για τη λιτότητα. Τώρα όλοι την πυροβολούν λέγοντας πως οδηγεί σε αδιέξοδο αλλά…
Ενώ προτείνουν ανάπτυξη και ευρωομόλογο ζητούν για την Ελλάδα μέτρα, ύφεση και ανεργία. Μια ανάλυση που θα συζητηθεί.

Εκλογές. Το διακύβευμα, τα διλλήματα και οι ευθύνες του πολιτικού κόσμου για να μην οδηγηθούμε στο αδιέξοδο. Τι θα κρίνει τη ψήφο των πολιτών. Η στρατηγική Βενιζέλου και η ρελάνς που επιχειρεί και το νέο οικονομικό πρόγραμμα του Αντώνη Σαμαρά.

Όλη η έκθεση της Morgan Stanley για τις αγορές. Η Ελλάδα, το φτηνό Χρηματιστήριο. Η Ευρωζώνη, οι μετοχές και το κλίμα που διαμορφώνεται. Ακόμα οι προβλέψεις των οίκων και γιατί έπεσαν δραματικά έξω το πρώτο τρίμηνο.

Οι αυξήσεις των αντικειμενικών αξιών


Διαβάστε στην Deal news

Έρχεται νέα καθίζηση για τα ακίνητα. Η ενιαία τράπεζα τιμών και το νέο σύστημα υπολογισμού.


Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Πολυχρόνης Συγγελίδης


Διαβάστε στην Deal news


Στο ράλυ με ηχηρές συμφωνίες. Η στρατηγική του και πως πατάει γκάζι στους 4 τροχούς κόντρα στην κρίση. Το στοίχημα με την πρεδρία του ΣΕΑΑ για την «ανάσταση» της αγοράς.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Όλα όσα συμβαίνουν στον επιχειρηματικό κόσμο.


Διαβάστε στην Deal news


Ο επιχειρηματίας φίλος του Άκη Τσοχατζόπουλου.
Ο Δάκης Ιωάννου και τα πετρέλαια του Ιονίου.
Ο Περιστέρης και η κόντρα του με τον Μπόμπολα.
Η προσφορά μαμούθ του Δημήτρη Μελισσανίδη και το μεγάλο έργο που χτυπά.


Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Deal αποκάλυψη


Διαβάστε στην Deal news



Το συμβαίνει στο μέτωπο των αποκρατικοποιήσεων;
Ποιες είναι οι ευθύνες του Μητρόπουλου.
Πως και γιατί οι ρώσοι προσβάλλουν και ζητούν ακύρωση του διαγωνισμού για τη ΔΕΠΑ.
Πως χάθηκε ο Αλ Θανί που επενδύει παντού εκτός Ελλάδας.
Η έρευνα της Κομισιόν για τις παράνομες κρατικές ενισχύσεις των υπό πώληση εταιριών και οι νέες αναβολές στις αποκρατικοποιήσεις από τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΤΑΙΠΕΔ.


Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Υποβάθμισε 13 ελληνικά κρατικά ομόλογα η Fitch

Στο στόχαστρο της Fitch Ratings μπήκε και πάλι η Ελλάδα. Ο διεθνής οίκος αξιολόγησης προχώρησε σήμερα στην υποβάθμιση 13 ελληνικών κρατικών ομολόγων στην κατηγορία «D» από «C», μετά την επιβεβαίωση από την κυβέρνηση ότι η ανταλλαγή των συγκεκριμένων τίτλων ολοκληρώθηκε στις 11 Απριλίου στο πλαίσιο του PSI.

Η Ελβετία κλείνει τα σύνορα σε οκτώ χώρες


Αντίποινα αποφάσισε η Ελβετία μετά την γαλλο-γερμανική απόφαση

Την ώρα που η Γερμανία και η Γαλλία ανακοίνωσαν σε κοινή επιστολή τους ότι επιθυμούν να έχουν τη δυνατότητα επαναφοράς των ελέγχων στα εθνικά τους σύνορα για μια περίοδο ενός μήνα στην περίπτωση που αποτύχει η φύλαξη των εξωτερικών συνόρων του χώρου Σένγκεν και απειλούν είτε με αναθεώρηση της Συνθήκης, είτε με αποπομπή της Ελλάδας από αυτήν, η Ελβετία διά στόματος της υπουργού Δικαιοσύνης της Συνομοσπονδίας ανακοίνωσε, την Τετάρτη 18 Απριλίου, την πρόθεση της χώρας να μειώσει τον αριθμό χορήγησης της λεγόμενης «άδειας Β» στους πολίτες της Πολωνίας, της Τσεχίας, της Ουγγαρίας, της Σλοβενίας, της Σλοβακίας, καθώς και των τριών χωρών της Βαλτικής -ήτοι της Λιθουανίας, της Λετονίας και της Εσθονίας- σε 2.000 για μια περίοδο 12 μηνών.

Χωρίς ρεύμα οι πελάτες των ιδιωτικών εταιρειών

Με τη διακοπή ρεύματος βρίσκονται αντιμέτωποι οι πρώην πελάτες των ιδιωτικών εταιρειών HELLAS POWER Α.Ε. και ENERGA POWER TRADING Α.Ε..

Μείωση του ελλείμματος τρεχουσών συναλλαγών κατά 44,1%

H αύξηση των εξαγωγών και η μείωση της δαπάνης για εισαγωγές καυσίμων περιόρισε κατά 44,1% το έλλειμμα του Ισοζυγίου Τρεχουσών Συναλλαγών στο πρώτο δίμηνο του έτους.

"Χάκαραν" την ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Άγνωστοι παραβίασαν το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης πριν από δύο εβδομάδες, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των πολιτών, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας.

Νερό για καλύτερη βαθμολογία στις εξετάσεις


Υψηλότερη βαθμολογία πετυχαίνουν οι διαγωνιζόμενοι που πίνουν νερό την ώρα των εξετάσεων, σύμφωνα με νέα έρευνα Βρετανών επιστημόνων.Επιστήμονες από τα πανεπιστήμια Ιστ Λόντον και Ουέστμινστερ εξέτασαν 447 φοιτητές του τμήματος Ψυχολογίας του πρώτου πανεπιστημίου.

Aθωώθηκε ο Φέρρης


Αθωωτική ήταν η απόφαση του δικαστηρίου για τον Κώστα Φέρρη μετά τη σύλληψή του για χρέη στο δημόσιο ύψους 140.000 ευρώ!

«Οι ελληνικές εκλογές θα διαμορφώσουν το μέλλον του ευρώ»

Όλα τα βλέμματα της Ευρώπης είναι καρφωμένα στις ελληνικές κάλπες που θα στηθούν σε λίγες ημέρες και τα αποτελέσματα που θα βγουν από αυτές, γιατί όπως υποστηρίζουν φοβούνται μια πολιτική αστάθεια η οποία θα προκαλέσει πρόβλημα σε ολόκληρη την Ευρωζώνη.

Λεμόνι: Μια ασπίδα για τον οργανισμό


Η δράση του λεμονιού είναι πολυδύναμη αφού αποτελεί ασπίδα για την υγεία, νόστιμη τροφή, ενώ θεωρείται ιδανικό και στην κοσμετολογία.

Η Apple σχεδιάζει mini iPad


Στα σχέδια της Apple φαίνεται πως είναι η δημιουργία μίας "μινιατούρας" iPad, και μάλιστα μέσα στους επόμενους μήνες.

Χρηματοδότηση 12 εκατ. ευρώ στα κόμματα για τις εκλογές

Τα κόμματα θα λάβουν 12 εκατ. ευρώ ως εκλογική ενίσχυση από τον κρατικό προϋπολογισμό, βάσει των όσων ίσχυσαν το 2009, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση, που υπέγραψαν ο υπουργός Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης και ο υπουργός Επικρατείας Παντελής Καψής.

ΔΝΤ και Παγκόσμια Τράπεζα κοιτούν τις ελληνικές εκλογές

Τι άλλο θα ήταν στο τραπέζι του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας πέρα από την ευρωπαϊκή κρίση χρέους και τις επιπτώσεις που έχει αυτή στην παγκόσμια οικονομία.

Χώμα από το σπίτι του Δημήτρη του Μητροπάνου φέρνουν οι συμπατριώτες του

Απλός και λιτός σε όλη του την πορεία παρά την μεγάλη επιτυχία και αγάπη που γνώρισε από τον κόσμο. Έτσι σήμερα λίγο χώμα από την αυλή του πατρικού του σπιτιού, αλλά και από την εκκλησία της Αγίας Μονής και του σχολείου όπου πήγαινε στα παιδικά του χρόνια...

Προθεσμία για τη Βίκυ Σταμάτη

Προθεσμία να απολογηθεί στις 27 Απριλίου για την υπόθεση της νομιμοποίησης παράνομων αμοιβών του Ακη Τσοχατζόπουλου ζήτησε και έλαβε από τον ανακριτή η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη.

Blackrock: Η βελτίωση των δημόσιων οικονομικών θα πάρει χρόνια

Η ανάκαμψη της ευρωζώνης έχει πολύ δρόμο ακόμη, αλλά θα έρθει εν τέλει, αλλά η ισοτιμία του ευρώ θα πρέπει να υποχωρήσει, δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της BlackRock, Laurenvce D. Fink, σύμφωνα με συνέντευξη που δημοσιεύεται σήμερα στη Le Figaro.

Πτώση στο ΧΑΑ ενόψει αποτελεσμάτων των τραπεζών


Σε αρνητικό έδαφος κινείται σήμερα το Χρηματιστήριο Αθηνών, καθώς οι επενδυτές βρίσκονται σε στάση αναμονής εν όψει και της δημοσίευσης των αποτελεσμάτων χρήσης 2011 από τις τράπεζες την Παρασκευή και ενώ συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για τους όρους κεφαλαιακής ενίσχυσης των τραπεζών.

Συσκέψεις Μπαμπινιώτη- εκπαιδευτικών για την αξιολόγηση

Διαδοχικές συναντήσεις στο υπουργείο Παιδείας έχει σήμερα ο Γιώργος Μπαμπινιώτης που έχει ορίσει ως κύριο θέμα συζήτησης την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

Ελλάδα…μακριά από εμάς

Ως στερεότυπο οικονομικής αποτυχίας περιφέρεται πλέον το όνομα της Ελλάδας σε Ευρώπη και Αμερική.

Απολογούνται σήμερα η σύζυγος και η κόρη του Τσοχατζόπουλου

Στον ανακριτή θα βρεθούν σήμερα η σύζυγος και η κόρη του Ακη Τσοχατζόπουλου, στο πλαίσιο των απολογιών για την υπόθεση της νομιμοποίησης παράνομων αμοιβών του πρώην υπουργού από εξοπλιστικά προγράμματα.

Σταδιακή βελτίωση του καιρού


Bελτίωση θα παρουσιάσει σήμερα ο καιρός, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, εντάσεως 5 με 7 μποφόρ, ενώ μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία.