e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Τα business plan του Πηλαδάκη για το γήπεδο της Λάρισας


Διαβάστε στη Deal News


Αυτό θα είναι το γήπεδο της Λάρισας .

Το Business plan του Κώστα Πηλαδάκη και η επένδυση των 41 εκατομμυρίων που ήδη αποτελεί μαγνήτη για τον εμπορικό κόσμο της περιοχής.
Τι αποκαλύπτει ο πρόεδρος της ΠΑΕ στην DEAL: «Συζητάμε για συνεργασία με τον Κοντομηνά και σύντομα θα προβούμε σε ανακοινώσεις».
Στο φως όλο το project. Η βοήθεια του Ανδρέα Βγενόπουλου και της Marfin στην προσπάθεια και οι ντόπιοι κατασκευαστές του έργου.

Συνάντηση Λάτση-Κωστόπουλου. Συζητήσαν ακόμα και για deal


Διαβάστε στην Deal News


Τι φέρνει η επόμενη μέρα στις τράπεζες; Τι προτάσεις θα καταθέσουν οι σύμβουλοι αποκρατικοποιήσεων; Τι κρύβει το μυστικό ραντεβού Λάτση-Κωστόπουλου στην Γενεύη; Οι δύο τραπεζίτες συζήτησαν ακόμη και συγχώνευση, αλλά τα αγκάθια είναι πολλά.Το κοινό μέτωπο Eurobank – Alpha έναντι των ξένων, οι αξιολογήσεις των οίκων και οι κυβερνητικοί χειρισμοί. Ακόμα οι κινήσεις των τραπεζών για να εξασφαλίσουν ρευστότητα , οι σκέψεις του Σάλλα της Πειραιώς και οι πρωτοβουλίες Πανταλάκη της ΑΤΕ.

Η άγνωστη διχόνοια στα Super Market Σκλαβενίτη



Διαβάστε στην Deal News

Τα αδέλφια Σκλαβενίτη και η πορεία τους στα …ράφια των Super Market που φέρνουν κέρδη.

Τα «όχι» στις προτάσεις των ξένων επενδυτών έφερε διχόνοια ,αλλά οι ευκαιρίες γι' αυτούς που τρέχουν τον όμιλο είναι μπροστά. Η διεκδίκηση της ALDI και η εξάπλωση με νέα καταστήματα.
Γιατί τα αδέλφια Σκλαβενίτη αποφεύγουν την δημοσιότητα.

Κόκκαλης και Μπόμπολας σε συμμαχία για στοίχημα και «φρουτάκια»


Διαβάστε στην Deal News


Η συμφωνία που έκλεισαν στο παρασκήνιο Κόκκαλης και Μπόμπολας για τον τζόγο.

«Εσύ στο στοίχημα , εγώ στα «φρουτάκια».
Ο πρώτος συνεργάζεται με τον ΟΠΑΠ και τρέχει για «κουλοχέρηδες» Ο δεύτερος είναι μέτοχος στο Καζίνο της Πάρνηθας και απλώνεται στα δίκτυα του για το online στοίχημα. Η συνάντηση τους , η αντίδραση του γιου Μπόμπολα ήθελε Αλαφούζο και γενικά η μάχη των ισχυρών για την χρυσή αγορά που απλώνεται σαν τεράστια ευκαιρία μπροστά τους.

Κραχ στα πολυτελή ΙΧ


Διαβάστε στην Deal News


Κραχ στην αγορά των πολυτελών αυτοκινήτων.

Την ώρα που γενικότερα σημειώνουν πτώση τα πολυτελή ΙΧ μένουν στις βιτρίνες.
90% κάτω οι πωλήσεις. Ούτε ένα Porche δεν αγοράστηκε.
Η πτώση στις εταιρίες του Λαινόπουλου του Βασιλάκη και του Συγγελίδη και ο πονοκέφαλος .Πόσα χάνουν οι ίδιοι, πόσα χάνει το κράτος .
Διαβάστε τις λεπτομέρειες και όλα τα στοιχεία στην Deal

Τα μυστικά των Ελλήνων εφοπλιστών


Διαβάστε στην Deal News

Οι ισχυροί Έλληνες εφοπλιστές και τα μυστικά τους, όπως αναδεικνύονται από τρεις ειδικές έρευνες. Ποιοι έχουν τα περισσότερα πλοία, οι νέες παραγγελίες και ποιοι είναι οι περισσότερο αναγνωρίσιμοι στην Ελλάδα. Τι ρόλο έχει συντελέσει σ’ αυτό η παρουσία τους στα ΜΜΕ στο ποδόσφαιρο και στην κοσμική ζωή.

Αγγελικούσης, Βαρδινογιάννης, Αγγελόπουλος, Ρέστης, Μελισσανίδης, Μαρινάκης, Πατέρας, κ.ά στο μικροσκόπιο.

Το ταμείο επιχειρηματικότητας και τα αποτελέσματα 6αμήνου







Διαβάστε στην Deal News

Το Ταμείο Επιχειρηματικότητας και τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Επιχειρηματιών μπορούν να αποτελέσουν το αντίδοτο στην κρίση;

Το σχέδιο της κυβέρνησης ,οι λεπτομέρειες και οι ευκαιρίες για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις.
Ακόμα, ποιοι νέοι φόροι έρχονται στην αγορά, το εργασιακό μνημόνιο και τα αποτελέσματα εξαμήνου που ανακοινώνουν οι εταιρείες. Πού οφείλεται η πτώση , πέρα από την κρίση.Focus στα μυστικά των επιχειρήσεων.

Τα 23 road show σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη




Διαβάστε στην Deal News

Κρίσιμος ο Σεπτέμβριος .Το στοίχημα των μεγάλων ελληνικών επιχειρήσεων και των Τραπεζών στα 23 roadshows κυρίως στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη .Η ευκαιρία να αλλάξει το κλίμα , ο ρόλος των ξένων οίκων και η κοινή γραμμή με την κυβέρνηση. Τι είπε ο πρόεδρος της Alpha Bank με τον Παπακωνσταντίνου , γιατί ο Λάτσης ζήτησε ραντεβού από τον πρωθυπουργό. Οι νέες εκθέσεις των ξένων οίκων και η αλλαγή στάσης Moody’s και Goldman Sachs.

Τραγωδία από τη σύγκρουση δύο αεροσκαφών F-16 - Νεκρός ο ένας από τους τρεις πιλότους

Νεκρός εντοπίστηκε λίγο πριν τις 17:00 ο πιλότος του μονοθέσιου F16 που συγκρούστηκε στον αέρα, νότια της Κρήτης, με ένα διθέσιο F16, στις 14:05.

Το αντίο του Ντάνιελ Σπέκχαρντ

Αποχαιρετιστήρια συνάντηση με το αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα είχε το μεσημέρι της Πέμπτης ο επί 3ετία πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα κ. Ντάνιελ Σπέκχαρντ.

Νέα πολύνεκρη επίθεση στο Αφγανιστάν

Μαχητές των Ταλιμπάν σκότωσαν σήμερα εννέα Αφγανούς αστυνομικούς στη βόρεια επαρχία Κουντούζ, δήλωσε ο κυβερνήτης της, σε άλλη μια επίθεση που εντάσσεται στην κλιμάκωση των ενεργειών τους στην άλλοτε σχετικά ήρεμη περιοχή της χώρας.

Τα κρατικά έσοδα στο ναδίρ, αναστενάζουν οι αγορές και οι πολίτες…

Ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα έδωσε ακόμη μία φορά ο Ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Όλι Ρεν σε συνέντευξή του στο CNN.

Σύγκρουση δύο F-16 στον αέρα – Σώοι οι δύο πιλότοι - Ψάχνουν τον 3ο χειριστή

- Πριν από λίγο συγκρούστηκαν δύο μαχητικά F-16 στον αέρα στην Κρήτη.



- Σώοι οι δύο από τους τρεις πιλότους. Οι δύο πιλότοι μεταφέρονται στο νοσοκομείο Ιεράπετρας.

Βασιλικός γάμος στις Σπέτσες

Πλήθος διασημοτήτων στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου

Παραμυθένια ήταν η ατμόσφαιρα στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στις Σπέτσες όπου πραγματοποιήθηκε η τέλεση των βασιλικών γάμων της Τατιάνα Μπλάτνικ και του γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Νικόλαου.

Συνελήφθη ο ληστής της Αλοννήσου

Συνελήφθη ο ένας από τους δράστες της μεγάλης ληστείας που είχε διαπραχθεί σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας της Αλοννήσου την Τρίτη.