e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ DEALnews


Deal μαζί σας στα περίπτερα
Εφημερίδα Deal news

Διαβάστε από την Παρασκευή όλα όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο του χρήματος.
Οικονομία, επιχειρήσεις, χρηματιστήριο και πολιτική.
Παρασκήνιο και αποκαλύψεις.
Deal news. Η αξιόπιστη εφημερίδα.

Όλη η εμπιστευτική έκθεση του I I F για τις επιπτώσεις από μια ανεξέλεγκτη ελληνική χρεοκοπία . Να για τι πρέπει να μας σώσουν. Η έμμεση ομολογία-σοκ. Τι θα συμβεί στην Ευρωζώνη στην ΕΚΤ και σε πολλές χώρες εάν καταρρεύσουμε.
Το 1τρις και το κύμα που θα προκληθεί σε Ιταλία, Ισπανία και τράπεζες.

Ζουμ στην επιχειρηματική ζωή της χώρας.


Διαβάστε στην Deal news


Η έκθεση – sos της ΕΣΕΕ για το εμπόριο και η πτώση της καταναλωτικής δύναμης.
Ο Δομαζάκης η Creta Farm και το Εν Ελλάδι, το γιαούρτι που θα φτιάχνει στο Εβρίλ του Ιράκ ο Τσιναβός, η επόμενη μέρα στις ιχθυοκαλλιέργες με το …  μακροβούτι των γεωργιανών. Οι East truck επενδύσεις και ο Περιστέρης.


Deal και στην online εποχή  www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν



Διαβάστε στην Deal news

Γιατί γκρινιάζει ο Ιερώνυμος; Οι «άγιες μπίζνες» που βάλτωσαν και στην Πεντέλη.

Ανάλυση. Τι έρχεται στο Χρηματιστήριο. Τα τρία μέτωπα του δείκτη και οι ζημιές των εισηγμένων που φτάνουν τα 15δις .

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Διαβάστε στην Deal news 


Η Forthnet, τα προβλήματα, το πρόστιμο και η NOVA. Μαίνεται η κόντρα με τον ΟΤΕ TV.

Η μάχη για τις τιμές στα ράφια των Super Market. Ο πόλεμος των προσφορών από τις μεγάλες αλυσίδες.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Διαβάστε στην Deal news


Τι συμβαίνει με τον Μυτιληναίο; Η έρευνα για τα χρέη και η αντεπίθεση. «Δεν χρωστάω εγώ, το κράτος μου χρωστάει 216εκ.ευρώ».

Δύο Έλληνες εφοπλιστές οι Αγγελικούσης και Προκοπίου, ετοιμάζουν «εισβολή» στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και αλλάζουν τα δεδομένα.


Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Διαβάστε στην Deal news



Τράπεζες. Το φλερτ τωμ τραπεζιτών με τους ξένους επενδυτές. Τι θα ανακοινώσουν Εθνική και Eurobank.

Παροξυσμός για τις έρευνες πετρελαίου και αερίου στην Ελλάδα. Το ενδιαφέρον της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι εταιρίες και οι Έλληνες που παίρνουν θέσεις μάχης.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Οι προτεραιότητες του Γ. Μπαμπινιώτη


Οι πανελλαδικές εξετάσεις, το θέμα των βιβλίων, τα Πανεπιστήμια, αλλά και τα προγράμματα σπουδών έρχονται πρώτα στη λίστα προτεραιοτήτων του νέου υπουργού Παιδείας, Γιώργου Μπαμπινιώτη.

Αστεροειδής θα περάσει ξυστά από τη Γη


Ένας μεσαίου μεγέθους αστεροειδής θα περάσει πολύ κοντά από τον πλανήτη μας στις 15 Φεβρουαρίου 2013, σύμφωνα όμως με τις εκτιμήσεις των επιστημόνων της NASA, η Γη δεν κινδυνεύει, παρά τη σχετική ανησυχία που έχει ήδη αρχίσει να εξαπλώνεται διεθνώς, κυρίως μέσω των κάθε είδους καταστροφολόγων του Διαδικτύου.Ο αστεροειδής, που εκτιμάται ότι έχει πλάτος περίπου 45 μέτρων, έχει πάρει την ονομασία 2012 DA14 και, σύμφωνα με το Space.com, θα πλησιάσει τόπο πολύ τη Γη, που θα βρεθεί σε μικρότερη απόσταση από αυτήν από ό,τι οι τεχνητοί δορυφόροι που έχουν τεθεί σε γεωστατική τροχιά.

Τα φρούτα και λαχανικά μας κάνουν πιο ελκυστικούς


Εάν το γεγονός ότι είναι θρεπτικά δεν είναι αρκετό για να τρώει κανείς περισσότερα φρούτα και λαχανικά, οι ειδικοί ανακάλυψαν ακόμα μία "θαυματουργή" ιδιότητά τους, που θα μας κάνει να το ξανασκεφτούμε.

Στα σκουπίδια 1 δισ. ευρώ

Οι ποσότητες των φαρμάκων που δεν χρησιμοποιούνται και καταλήγουν στα σκουπίδια, αγγίζουν το υπέρογκο ποσό του 1 δισ. ευρώ το χρόνο.

Η Bobbi Kristina κληρονόμησε τη Whitney!

Δημοσιοποιήθηκε η διαθήκη της εκλιπούσας τραγουδίστριας Whitney Houston με την οποία ορίζει ως μοναδική κληρονόμο την μοναχοκόρη της. Όλα τα περιουσιακά στοιχεία καθώς και τα προσωπικά της αντικείμενα περνούν στα χέρια της Bobbi Kristina. Το χρηματικό ποσό που κληρονόμησε η 19χρονη κόρη της Houston ανέρχεται στα 20 εκατομμύρια δολάρια και θα είναι δεσμευμένο σε έναν τραπεζικό λογαριασμό έως ότου η Bobbi Kristina συμπληρώσει το 21ο έτος ηλικίας.

Παραιτήθηκε ο Μπεγλίτης από εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ


Την παραίτησή του από τη θέση του εκπροσώπου τύπου του ΠΑΣΟΚ, ανακοίνωσε ο Πάνος Μπεγλίτης, εκφράζοντας παράλληλα την στήριξή του στον Ευ. Βενιζέλο για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Ελληνική ώθηση στο ευρώ


Κέρδη για δεύτερη συνεχή ημέρα καταγράφει σήμερα το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα έναντι του γεν και του δολαρίου, ωθούμενο από τις εξελίξεις γύρω από το πρόγραμμα ανταλλαγής ελληνικών ομολόγων.

Αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα ο Χρυσοχοΐδης

Επέστρεψε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο Μιχάλης Χρυσχοΐδης αφήνοντας αιχμές για τον προκάτοχό του.

Συγκρατημένη αισιοδοξία για το «κούρεμα»

Κορυφώνεται σήμερα η αγωνία αναφορικά με την κατάληξη του ελληνικού PSI.
Σε λίγες ώρες από τώρα θα γνωρίζουμε το τελικό αποτέλεσμα, από πλευράς συμμετοχής στη διαδικασία, γεγονός το οποίο θα δώσει απαντήσεις σε πολλά από τα ερωτήματα των ημερών.

Στα 5,7 δισ. ευρώ τα "φέσια" του Δημοσίου

Στο ποσό-μαμούθ των 5,7 δισ. ευρώ ανήλθαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου στα τέλη Δεκεμβρίου του 2011.

Στο 1.033.507 οι άνεργοι στην Ελλάδα


Φτάνει τα επίπεδα της Ισπανίας

Συνεχίζει να σκαρφαλώνει η ανεργία στην Ελλάδα, καθώς τον Δεκέμβριο του 2011 έφτασε το εξωφρενικό ποσοστό του 21% από 14,8% το Δεκέμβριο του 2010 και 20,9% το Νοέμβριο του 2011.

Κουτρουμάνης: Έχουν ληθφεί μέτρα για τις συντάξεις "μαϊμού"


«Η διοίκηση του ΙΚΑ ΕΤΑΜ έχει φροντίσει να αναζητηθούν με κάθε νόμιμο μέσο τα παρανόμως εισπραχθέντα ποσά συντάξεων και έχει μεριμνήσει για την αποτροπή κάθε τέτοιας ζημιάς στο μέλλον», διαβεβαιώνει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργος Κουτρουμάνης, σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή προς απάντηση σχετικής ερώτησης της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Μαρίας Σκραφνάκη.

Τον Μάρτιο του 2013 θα λειτουργήσουν οι νέοι σταθμοί Μετρο

Επτά νέοι σταθμοί του μετρό οι οποίοι είναι έτοιμοι, θα δοθούν σε λειτουργία τον Μάρτιο του 2013, ενώ ως το 2017 θα είναι έτοιμη η επέκταση της γραμμής 3 προς το κέντρο του Πειραιά.

Αγωγή Τσίπρα κατά Bild

 Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας καταθέτει σήμερα στο Πρωτοδικείο Αθηνών αγωγή κατά της γερμανικής εφημερίδας Bild, για στοχευμένη επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ με «συκοφαντικό δόλο».

Συνεδριάζει με τη νέα σύνθεση το Υπουργικό

Με τη νέα του σύνθεση συνεδριάζει σήμερα στις 16:00 το υπουργικό συμβούλιο, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου.

Ηλιακή έκρηξη στέλνει ακτινοβολία στη Γη


Μια νέα μεγάλης ισχύος έκρηξη στον Ήλιο ήδη στέλνει καθ' οδόν προς τον πλανήτη μας ένα ακόμα κύμα ακτινοβολίας. Το ισχυρό ρεύμα φορτισμένων σωματιδίων του ηλιακού πλάσματος απειλεί να δημιουργήσει προβλήματα σε δορυφόρους, τηλεσκόπια σε τροχιά και σε διαστημικά σκάφη εντός του ηλιακού μας συστήματος, μάλλον όμως θα περάσει ''ξώφαλτσα'' από την ίδια τη Γη, σύμφωνα με τους επιστήμονες του διαστημικού κέντρου Goddard της NASA.

Θετικό κλίμα στο Χ.Α.

Με θετικό πρόσημο κινείται σήμερα ο γενικός δείκτης του Χ.Α., εν μέσω αισιοδοξίας για την επιτυχία του προγράμματος αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους (PSI).

Κατασχέσεις ακόμα και για 300 ευρώ


Σε ένα σαφάρι μέτρων, για όλους όσοι χρωστούν στο Δημόσιο, έχει επιδοθεί το Υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να εισπράξει 42 δισ. από ληξιπρόθεσμα χρέη προ οφείλουν φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις.

Υποχρεωτικά μέσω TAXISnet οι δηλώσεις για εισοδήματα άνω των 15.000

Μέσω του TAXISnet θα υποχρεωθούν να υποβάλουν από φέτος τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος οι μισθωτοί με ετήσιο εισόδημα που υπερβαίνει τα 15.000 ευρώ, σύμφωνα με το σχέδιο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων για διεύρυνση των υπόχρεων για ηλεκτρονική υποβολή δηλώσεων.

"Έρχεται" το Σεπτέμβριο ο πράσινος δακτύλιος


Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα τεθεί σε εφαρμογή ο «πράσινος» δακτύλιος στην Αθήνα, σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιώργος Παπακωνσταντίνου στον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο για τα θέματα του υπουργείου.

Αγγίζει το 70% η συμμετοχή στο PSI


Ανεβασμένη οι σφυγμοί τις Κυβέρνησης αφού περιμένει τη σημερινή μέρα να έχουν μια οριστική εικόνα για τη συμμετοχή των ιδιωτών στο πρόγραμμα ανταλλαγής των ελληνικών ομολόγων καθώς το βράδυ της Πέμπτης εκπνέει και προθεσμία για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα.