e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Αναζητούνται μάρτυρες για τροχαίο στον Κηφισό

Θανάσιμα τραυματίστηκε μοτοσικλετιστής το απόγευμα της προηγούμενης Τετάρτης, στις 17:00, στη Λεωφόρο Κηφισού, στο ρεύμα προς Λαμία, λίγα μέτρα μετά το ύψος του σταθμού των ΚΤΕΛ.

Εγκληματική αμέλεια η απουσία ιατρού από τα πλοία της γραμμής!

http://www.simplonpc.co.uk/BlueStarFerries/Blue_Star_Paros-igb-03.jpgΒΑΛΤΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ

Μόνο ως εγκληματική αμέλεια τόσο της πολιτικής εξουσίας όσο και των ιδιοκτητών επιβατηγών πλοίων, μπορεί να χαρακτηριστεί η απουσία ιατρού-έστω και ειδικευόμενου-στα δρομολόγια εσωτερικού, σε πλοία που μεταφέρουν χιλιάδες επιβατών καθημερινά. Γράφουμε αυτό το άρθρο με αφορμή ένα γεγονός που συνέβη χθες, στο βραδινό δρομολόγιο της Blue Star Ferries, από Πάρο για Πειραιά. Συγκεκριμένα, 2 ώρες πριν το λιμάνι του Πειραια και ενώ όλα έβαιναν καλώς...

Σε αγωνιστική ετοιμότητα οι κτηνοτρόφοι

Άκαρπη απέβη η συνάντηση που είχαν οι κτηνοτρόφοι της χώρας με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Κέρδη 3,38% στο Χ.Α.

Με σημαντικά κέρδη της τάξης του 3,38% άνοιξε την εβδομάδα ο γενικός δείκτης τιμών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κλείνοντας στις 1.595,21 μονάδες, μετά την απόφαση του Πεκίνου να ενισχύσει την ευελιξία του κινεζικού νομίσματος που πυροδότησε κλίμα ευφορίας στις διεθνείς αγορές.

Ανησυχεί ο σύνδεσμος τουριστικών γραφείων για τη νέα απεργία των ναυτεργατών



ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΩΝ Π.Ε.Μ.Ε.Ν.ΚΑΙ ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ






Την ανησυχία του για την ανεξάρτητη απεργία των σωματείων ναυτεργατών Π.Ε.Μ.Ε.Ν. και ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, για τις 23.06.2010 εκφράζει με ανακοίνωση του ο σύνδεσμος τουριστικών γραφείων (Ηαττα). Ο Σύνδεσμος τονίζει ότι ενώ...

Διάψευση των φημών για πρόωρες εκλογές

Διέψευσε κατηγορηματικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τα σενάρια εκλογών το Νοέμβριο, ενώ επίσης απέκλεισε και το ενδεχόμενο ανασχηματισμού.

Μάθημα ζωής από την κορυφή του Ολύμπου έδωσαν ορειβάτες, εθελοντές και παιδιά

Η μαζικότερη κατάκτηση της κορυφής του Ολύμπου (2.918 μέτρα) έγινε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου από 86 άτομα, ανάμεσα τους ορειβάτες, γιατροί, εθελοντές δότες και παιδιά που είχαν υποβληθεί σε μεταμόσχευση.


Τα παιδιά ύψωσαν συμβολικά ένα πανό με το μήνυμα: «Πάρε μέρος στην αλυσίδα, γίνε και εσύ εθελοντής δότης. Δώρισε αίμα-μυελό οστών, ομφάλιο αίμα σε δημόσια τράπεζα».

Πεταλωτής για την αποχή των εκπαιδευτικών από τη βαθμολόγηση γραπτών








“Εμείς περιμένουμε την απόφαση της ΟΛΜΕ η οποία θα δείξει ότι σέβεται την αγωνία όλων των μαθητών και των γονιών αλλά και όλων μας για να τελειώσει αυτή η ταλαιπωρία”, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής ερωτηθείς σχετικά με την...

Tρισέ: Ισχυρό το πρόγραμμα για την Ελλάδα

"H Ευρωζώνη έχει ένα ισχυρό πρόγραμμα για να βοηθήσει χώρες όπως η Ελλάδα και το ευρώ είναι αξιόπιστο νόμισμα" δήλωσε ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Ζαν Κλοντ Τρισέ, σε συνέντευξη του στο Russia Today.

Μίχαλος: Οχι στον επιμελητηριακό Καλλικράτη

Την αντίθεσή του στην προοπτική εφαρμογής σχεδίου "Καλλικράτη" για τα επιμελητήρια εξέφρασε σήμερα ο πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού επιμελητηρίου της Αθήνας κ. Κ. Μίχαλος μιλώντας σε ημερίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων για τον αναπτυξιακό νόμο και την αναμόρφωση της επιμελητηριακής νομοθεσίας.

Ο Λέοναρντ Κοέν επιστρέφει με νέο δίσκο

Ο καναδός τραγουδιστής, Λέοναρντ Κοέν, μετά από έξι ολόκληρα χρόνια, ετοιμάζει το νέο του δίσκο που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι την επόμενη άνοιξη.



Ύστερα από περίπου μια δεκαετία απουσίας, ο Κοέν επέστρεψε τον Ιανουάριο του 2008, με συναυλίες από το Λονδίνο μέχρι το Τελ Αβίβ ενώ, έξι χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του δίσκου «Dear Heather», ο γνωστός μουσικός αποκάλυψε την παραγωγή του νέου του άλμπουμ.

Γ. Σταρκ: Αξιόπιστο το πρόγραμμα του ΔΝΤ για Ελλάδα

Φιλόδοξο και αξιόπιστο χαρακτήρισε το πρόγραμμα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ΔΝΤ για την Ελλάδα το μέλος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) Γιούργκεν Σταρκ, εκτιμώντας ότι οι αγορές δεν έχουν κατανοήσει πλήρως το περιεχόμενό του.

Θετικοί ρυθμοί ανάπτυξης το 2011 για όλους, πλην Ελλάδας

Θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης το 2011 για όλες οι χώρες-μέλη της ΕΕ, με εξαίρεση την Ελλάδα, αναμένει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή όπως αναφέρει στη μηνιαία έκθεσή της για την κατάσταση της απασχόλησης και τις ευρύτερες προοπτικές στον κοινωνικό τομέα, που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Νέες κινητοποιήσεις στον ΟΣΕ

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ, αντιδρώντας στο σχέδιο αναδιάρθρωσης και εξυγίανσης του οργανισμού, τα ελλείμματα του οποίου πλησιάζουν τα 10 δισ. ευρώ.

Κόλπος Μεξικού: φόβοι για τη δημιουργία «νεκρής ζώνης»

Δελφίνια και καρχαρίες συγκεντρώνονται έξω από τις παραλίες της Φλόριντα, προσπαθώντας να αποφύγουν την πετρελαιοκηλίδα...

BP: «Είπε ψέματα, αγνόησε προειδοποιήσεις πριν το ατύχημα»

Κατηγορίες για πλασματικά στοιχεία σχετικά με το μέγεθος της διαρροής

Νέες «βολές» δέχεται η BP, αυτή τη φορά από Αμερικανό γερουσιαστή, ο οποίος κατηγορεί τον πετρελαϊκό κολοσσό για «εξαπάτηση του Κογκρέσου».

Λοβέρδος: Να συζητηθούν όλα στη Βουλή

Υπέρ της συζήτησης στη Βουλή όλων των θεμάτων που αφορούν το ασφαλιστικό τάχθηκε ο υπουργός εργασίας και κοινωνικών ασφαλίσεων κ. Ανδρέας Λοβέρδος...

Πως να μειώσετε, τους λογαριασμούς πετρελαίου...

Mε το νέο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ οίκον»...Το εν λόγω πρόγραμμα, θα τεθεί σε ισχύ στα τέλη Ιουνίου και θα δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες κατοικιών να τοποθετήσουν με επιδότηση διπλά τζάμια ή κουφώματα.

Παράλληλα, το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιηθούν και άλλες εργασίες εξοικονόμησης ενέργειας στην κατοικία.

Εφ' όλης της ύλης η συζήτηση Παπαρήγα - Παπούλια

Συνάντηση με την Αλέκα Παπαρήγα, είχε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, ύστερα από αίτημα της γενικής γραμματέως του ΚΚΕ."Είχα προγραμματίσει να ζητήσω να σας συναντήσω ανεξαρτήτως των τελευταίων εξελίξεων", ανέφερε στον πρόεδρο η κ. Παπαρήγα...


Coca-Cola 3E: «Ανοιχτή» σε νέες εξαγορές

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο νέων εξαγορών ο διευθύνων σύμβουλος της Coca-Cola Τρία Έψιλον, Δώρος Κωνσταντίνου, κατά την ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας.

Διάβημα στην Αργεντινή για ακύρωση παραγγελίας ροδάκινων ύψους 2,4 εκατ. ευρώ

Σε διάβημα προς τον πρέσβη της Αργεντινής, Jorge Alejandro Mastropietro, προέβη ο υφυπουργός Εξωτερικών, Σπύρος Κουβέλης, με αφορμή την ακύρωση παραγγελίας ροδάκινων ύψους 2,4 εκατ. δολαρίων προς την Αργεντινή.

Επιχείρηση “ασφαλές κέντρο” από σήμερα

Με τη συμμετοχή της Ελληνικής Αστυνομίας, του ΣΔΟΕ και του ...



Δήμου της Αθήνας αρχίζει από σήμερα η επιχείρηση «ασφαλές Κέντρο».

Δείτε, την μοναδική παραλία γυμνιστών στην Αττική...

Για όσους αγαπούν, την "γυμνή" επαφή με την φύση...

Η Cameron Diaz προτιμά το κτηνώδες sex!

H sexy ηθοποιός Cameron Diaz αποκάλυψε τα πάντα για τις σεξουαλικές της προτιμήσεις, σε συνέντευξη της στο νούμερο ένα αντρικό περιοδικό, το Playboy. Χωρίς δισταγμό αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως της αρέσει το κτηνώδες sex, πως έλκεται ερωτικά από γυναίκες, ενώ μίλησε και για την πρώτη της φορά... Θέλετε και άλλα;



Μυρίζει μπαρούτι στο ΠAΣOΚ

Μπαρούτι μυρίζει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠαΣοΚ όπου ο ένας μετά τον άλλον οι βουλευτές διατυπώνουν και δημοσίως τις αντιρρήσεις τους για τις ανατροπές στο Εργασιακό και το Ασφαλιστικό. Η κυβέρνηση, από την πλευρά της, σε μία προσπάθεια...

Το τσάι και ο καφές προστατεύουν την καρδιά

Η κατανάλωση αρκετών φλιτζανιών τσαγιού ή καφέ καθημερινά φαίνεται να προστατεύει από τις καρδιοπάθειες, σύμφωνα με μια ολλανδική επιστημονική έρευνα, που διήρκεσε 13 χρόνια και μελέτησε 40.000 άτομα.

Η Ρωσία περιορίζει το φυσικό αέριο προς Λευκορωσία

Ο ρώσος πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ ζήτησε από τον ενεργειακό κολοσσό Gazprom να περιορίσει από τις 06:00 ώρα Γκρήνουιτς (09:00 ώρα Ελλάδας) τις εξαγωγές φυσικού αερίου προς τη Λευκορωσία, χώρα με την οποία η Ρωσία βρίσκεται σε διαμάχη για τις οφειλές της, ανακοίνωσε σήμερα το γραφείο Τύπου του Κρεμλίνου.

Η ΒΡ ανακοίνωσε ότι έχει δαπανήσει δυο δισ. δολ. για την αποκατάσταση των ζημιών

Η βρετανική πετρελαϊκή εταιρία ΒΡ ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει δαπανήσει δυο δισεκατομμύρια δολάρια για την αποκατάσταση των ζημιών από την πετρελαιοκηλίδα στον Κόλπο του Μεξικού και ότι έχει καταβάλει αποζημιώσεις ύψους 105 εκατομμυρίων δολαρίων στους πληγέντες.

Προβόπουλος: Θα τα καταφέρουμε - Δεν τίθεται θέμα χρεωκοπίας

Αισιόδοξος οτι τα μέτρα που έχουν ληφθεί θα αποδώσουν εμφανίστηκε ο Διοικητής της ΤτΕ.



Ο κ. Π,ροβόπουλος, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι τα δημοσιονομικά και διαρθρωτικά μέτρα που λαμβάνονται στο πλαίσιο του πακέτου στήριξης των ΕΕ/ΔΝΤ θα βοηθήσουν τη χώρα να επιστρέψει σε τροχιά ανάπτυξης και να επιτύχει τη διατηρησιμότητα των δημοσιονομικών της.

Φορο - παγίδα στήνει η εφορία

Φορο-παγίδα μέσω των πιστωτικών καρτών στήνει σε καταστηματάρχες και επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών η Εφορία, για να εντοπίσει όσους κρύβουν τον τζίρο τους και «κλέβουν» ή δεν αποδίδουν εγκαίρως στο Δημόσιο τον ΦΠΑ που εισπράττουν από τους...

Στο εδώλιο 16 για τις μετοχές «φούσκες»






Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσουν 16 συνολικά άτομα, μεταξύ των οποίων η πρώην ανακρίτρια Κωνσταντίνα Μπουρμπούλια και οι επιχειρηματίες Τρύφων Αποστολόπουλος και Παναγιώτης Πανούσης, για την υπόθεση με τις μετοχές - «φούσκες»...


Εφοδος σε 15 νοσοκομεία

Οργιο διαφθοράς και απροκάλυπτης μίζας για την προώθηση συγκεκριμένων ορθοπεδικών υλικών αποκάλυψαν οι ελεγκτικές υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών. Στο κύκλωμα εμπλέκονται 11 εταιρείες προμήθειας ορθοπεδικών υλικών και 15 νοσοκομεία του...

Αλλάζει απο αύριο το πρόγραμμα του Mundial

ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΑ ΣΤΙΣ 14:30






Το νου σας να μη χάσετε αγώνες απο αύριο, γιατί αλλάζουν οι ώρες που γίνονται τα παιχνίδια του Mundial. Tα ματς ξεκινάνε πλέον στις πέντε και όχι στις 14:30...


ενώ θα γίνονται τέσσερα κάθε μέρα, τα οποία όμως θα παίζουν τις ίδιες ώρες, δηλαδή 2 ματς στις πέντε και δύο το βράδυ.



troktiko

Απεργούν οι Ναυτεργάτες

Νέα ταλαιπωρία περιμένει τους πολίτες που έχουν προγραμματίσει να ταξιδέψουν με πλοία, καθώς από τα μεσάνυχτα της Τρίτης οι ναυτεργάτες θα απεργήσουν.

Στο Προεδρικό Μέγαρο Παπαρήγα και Καρατζαφέρης

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα έχουν σήμερα η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.