e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Στην "πράσινη" οικονομία στρέφεται η Κομισιόν

Στροφή προς την πράσινη οικονομία επιχειρεί η Κομισιόν, μέσω μιας στρατηγικής που στοχεύει στη μετατόπιση της ευρωπαϊκής οικονομίας προς μεγαλύτερη και πιο βιώσιμη χρήση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

ΓΣΕΕ: Στο Ευρωκοινοβούλιο τα εργασιακά


Την παρέμβαση του ευρωκοινοβουλίου για τα μέτρα που επιβάλει η τρόικα στην Ελλάδα, ζητά η ΓΣΕΕ με επιστολή προς τον πρόεδρο του σώματος Μάρτεν Σουλτς.

Χρονοδιάγραμμα εκλογών από τον Καψή


Εκλογές αρχές Απρίλη είπε πως θα έχουμε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παντελής Καψής, κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης των δημοσιογράφων.

Εκλογές εδώ και τώρα ζητά ο Κουβέλης


Άμεση διεξαγωγή εκλογών ζητά ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, τονίζοντας ότι είναι «η μόνη καθαρή, έντιμη αλλά και δημοκρατικά χρήσιμη λύση».

Ράλι ανόδου με οδηγό τις τράπεζες


Συνεχίζεται το πάρτι στην ελληνική χρηματιστηριακή αγορά, στον απόηχο της έγκρισης των νέων μέτρων από το ελληνικό κοινοβούλιο.

Ρεν: Πιο απαιτητικό το δεύτερο πρόγραμμα

Ο ευρωπαίος επίτροπος Όλι Ρεν χαιρέτισε την υπερψήφιση του νομοσχεδίου και επεσήμανε πως οι επιπτώσεις από την άτακτη χρεοκοπία θα ήταν καταστροφικές για την Ελληνική κοινωνία.

Ικανοποιημένο το Βερολίνο από το ελληνικό ok


Την ικανοποίησή της για την υπερψήφιση του Μνημονίου εξέφρασε η γερμανική κυβέρνηση, διαμέσου του εκπρόσωπου της Αγκελα Μέρκελ, Στέφεν Ζάιμπερτ. «Χαιρετίζουμε ιδιαιτέρως αυτή την ψηφοφορία που καταδεικνύει την καλή θέληση της Ελλάδας να προχωρήσει σε δύσκολες μεταρρυθμίσεις», δήλωσε ο Στέφεν Ζάιμπερτ.

Την ημερομηνία αποπομπής του Γιώργου "δείχνει" ο Λοβέρδος

Γνωστό τοις πάση είναι πια πως ο Γιώργος Παπανδρέου μετρά μέρες ίσως και ώρες στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, αλλά ο Ανδρέας Λοβέρδος δείχνει την ημερομηνία αποπομπής του.

Προ των πυλών ο ειδικός λογαριασμός

Το πρώτο ...βήμα έγινε με την υπερψήφιση του Μνημονίου. Το δεύτερο, που δεν είναι άλλο από την έγκριση του νέου δανείου θα έρθει συνοδεία όπως φαίνεται ενός νέου είδους ελέγχου της ελληνικής οικονομίας.

Τετ α τετ Παπαδήμου - Παπουτσή για τα επεισόδια


 Με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη θα συναντηθεί στις 15.00 το μεσημέρι ο πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος, προκειμένου να ενημερωθεί για τα χθεσινά επεισόδια.

Στην μπανιέρα του ξενοδοχείου της βρέθηκε η Χιούστον

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Ουίτνεϊ Χιούστον, η οποία άφησε το Σάββατο την τελευταία της πνοή σε ξενοδοχείο του Μπέβερλι Χιλς, στο Λος Άντζελες, σε ηλικία 48 ετών, βρέθηκε νεκρή στην μπανιέρα του δωματίου της, μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Μίχαλος: Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα


Την υπερψήφιση του Μνημονίου σχολίασε ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), Κωνσταντίνος Μίχαλος.

Κυβέρνηση "τύπου Μόντι" και στην Ελλάδα;


Σε ανασχηματισμό της κυβέρνησης αναμένεται να προχωρήσει εντός της εβδομάδας ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, μετά τις παραιτήσεις έξι συνολικά υπουργών και υφυπουργών.

Ρέσλερ: Παραμένουμε επιφυλακτικοί με την Ελλάδα


Με επιφυλακτικότητα δήλωσε ότι αντιμετωπίζει την έγκριση από το ελληνικό κοινοβούλιο των νέων μέτρων λιτότητας ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας Φίλιπ Ρέσλερ, θεωρώντας ότι το καθοριστικό τώρα θα είναι η ετυμηγορία των θεσμικών πιστωτών της Ελλάδας, της τρόικας.

Μπαράζ "φορο-ελέγχων" προβλέπει το νέο μνημόνιο


Aυστηρά χρονοδιαγράμματα και διαδικασίες παρακολούθησης και ελέγχου των στόχων για τα έσοδα από τη φορολογία περιλαμβάνει το νέο μνημόνιο.

Νέα αύξηση στις τιμές εισαγωγών στη Βιομηχανία


Νέα άνοδο κατέγραψε ο Γενικός Δείκτης Τιμών Εισαγωγών στη Βιομηχανία (ΓΔΤΕ) τον Δεκέμβριο του 2011, σε σύγκριση με Δεκέμβριο του 2010, σύμφωνα με τα στοιχεία της ελληνικής Στατιστικής Αρχής.

Ελληνική ώθηση στο ευρώ


Ισχυρά κέρδη καταγράφει σήμερα το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα έναντι του δολαρίου, μετά το πράσινο φως που έδωσε η ελληνική Βουλή στα νέα μέτρα. Συγκεκριμένα το ευρώ ενισχύεται 0,5% στο 1.3259 δολάρια, από 1.3322 δολάρια στις 9 Φεβρουαρίου, το υψηλότερο επίπεδο από τις 21 Δεκεμβρίου.

Deloitte: Μέχρι το 2013 η ύφεση στην Ελλάδα

Ύφεση έως τις αρχές του 2013 σε Ελλάδα και Πορτογαλία βλέπει η Deloitte, στην τελευταία έκδοση των Προοπτικών της Παγκόσμιας Οικονομίας που αφορά το πρώτο τρίμηνο του 2012.

Η αρχή του τέλους του δικομματισμού – Δικό τους κόμμα οι ανεξάρτητοι


Μόλις 10 βουλευτές λιγότεροι από τη ΝΔ οι ανεξάρτητοι βουλευτές
Αμηχανία επικρατεί στα στρατόπεδα των δύο μεγάλων κομμάτων τα οποία βλέπουν την πτώση τους, ενώ το πολιτικό σκηνικό αλλάζει άρδην μετά τις διαγραφές, με τους ανεξάρτητους βουλευτές να αποτελούν, πλέον, μια μεγάλη δύναμη στο Κοινοβούλιο.

Ηλεκτροσόκ από τις αυξήσεις λόγω Μνημονίου

Τη στιγμή που χιλιάδες έλληνες πολίτες παλεύουν να επιβιώσουν από τις μειώσεις μισθών, τα χαράτσια και την όλη οικονομική κατάσταση της χώρας, τη στιγμή που χιλιάδες διαδήλωναν μπροστά από τη Βουλή να μην ψηφιστεί το νέο Μνημόνιο, η ΔΕΗ αναμένεται να αυξήσει τα τιμολόγια από το δεύτερο τρίμηνο του έτους.