e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο στα περίπτερα
Η Press Time αποκαλύπτει

-Τα χειρότερα έρχονται! Προκλητική ομολογία του υπουργού Λυκουρέντζου για την Υγεία. Όταν ο υπουργός Υγείας λέει στους διοικητές των Νοσοκομείων ότι «οι Έλληνες δεν έχουν δει τα χειρότερα που έρχονται από το φθινόπωρο», τι μπορεί να σημαίνει; Μπορούν και πώς με την έλλειψη χρημάτων να διορθώσουν τα «εγκλήματα» Λοβέρδου; Σε αναβρασμό όλος ο κλάδος της Υγείας από τα «φέσια» του ΕΟΠΥΥ.

-Της διαπλοκής το κάγκελο! Η εθνική, ο Λάτσης, οι αποκρατικοποιήσεις και ο τζόγος.

- Η δράση του «δράκου» της Πάρου. 21χρονος ο βασικός ύποπτος.

Ως εδώ κυρία Ρεπούση!


Διαβάστε στην Press Time

       
Οι ιεράρχες εναντίον της Ακόμη και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έβαλλε εναντίον της για τον εκκλησιασμό.

Εξελίξεις το Σεπτέμβριο


Διαβάστε στην Press Time



Μετωπική Σαμαρά-Τσίπρα. Τι θα συμβεί με τη Siemens και στη ΔΕΘ.

Της διαπλοκής το κάγκελο!


Διαβάστε στην Press Time

Η εθνική, ο Λάτσης, οι αποκρατικοποιήσεις και ο τζόγος. Η κωλοτούμπα του πρωθυπουργού για τον ΟΠΑΠ. Οι αντιμαχόμενες παρατάξεις των επιχειρηματιών.
Ποιος είναι όμηρος των συμφερόντων; Τα «δωράκια» των τραπεζών και ποιοι ψάχνονται.

Τα χειρότερα έρχονται!



Διαβάστε στην Press Time

Τεράστιες οι ευθύνες για το κατάντημα του ΕΟΠΥΥ και των Νοσοκομείων.
Προκλητική ομολογία του υπουργού Λυκουρέντζου για την Υγεία.
Όταν ο υπουργός Υγείας λέει στους διοικητές των Νοσοκομείων ότι «οι Έλληνες δεν έχουν δει τα χειρότερα που έρχονται από το φθινόπωρο», τι μπορεί να σημαίνει; Μπορούν και πώς με την έλλειψη χρημάτων να διορθώσουν τα «εγκλήματα» Λοβέρδου; Σε αναβρασμό όλος ο κλάδος της Υγείας από τα «φέσια» του ΕΟΠΥΥ. Φαρμακοποιοί, γιατροί, ιδιωτικές κλινικές. Αόριστες υποσχέσεις φέρνουν κινητοποιήσεις. Σε απόγνωση οι ασθενείς. Οι ανεύθυνοι-υπεύθυνοι παίζουν με την υγεία μας.

Σταθεροποιητικές τάσεις στο Χ.Α.

Σταθεροποιητικές τάσεις επικρατούν στο Χρηματιστήριο Αθηνών μετά τις απώλειες της χθεσινής συνεδρίασης, ελλείψει καταλυτών.

Πυλώνας για την ελληνική οικονομία η κρουαζιέρα

Η κρουαζιέρα αποτελεί για τη χώρα μας έναν κλάδο με δυνητικά έσοδα δύο δισ. ευρώ, σύμφωνα με μελέτη της Διεύθυνσης Στρατηγικής και Οικονομικής Ανάλυσης της Εθνικής Τράπεζας.

Σπεύσατε για τα δελτία κοινωνικού τουρισμού

Επανέρχεται δριμύτερο το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους», καθώς από σήμερα, Παρασκευή, ξεκινά η διάθεση των δελτίων κοινωνικού τουρισμού, τα οποία προσφέρουν διακοπές έξι ημερών.

Εισαγγελέας καλεί Ρουμελιώτη για την υπόθεση του ΔΝΤ

Άνοιξαν οι «Ασκοί του Αιόλου» με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην εκπροσώπου της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Παναγιώτη Ρουμελιώτη ότι το πρόγραμμα δημοσιονομικής εξυγίανσης της χώρας από το ΔΝΤ ήταν γνωστό πως θα αποτύχει.

«Ψαλιδίζονται» οι δόσεις στο φόρο εισοδήματος

Την αναμενόμενη αρνητική στάση της τρόικα συνάντησε το φιλόδοξο σχέδιο του υπουργείο Οικονομικών για τη δυνατότητα εξόφλησης του φόρου εισοδήματος σε πολλές δόσεις.

Ενημερώνουν τη Βουλή για την ΑTEbank Προβόπουλος - Στουρνάρας

Μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσαν οι αποφάσεις για την  ΑTEbank, ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος Γιώργος Προβόπουλος και ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, θα ενημερώσουν το μεσημέρι για το θέμα την Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής.

«Ναι» στην εφεδρεία

 «Ναι» στην εφεδρεία είπε χθες η Επιτροπή Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας, απορρίπτοντας δύο αιτήσεις με τις οποίες γυναίκες υπάλληλοι ζητούσαν να ανασταλεί η αυτοδίκαιη θέση τους σε προσυνταξιοδοτική διαθεσιμότητα.