e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Ανοδος 2,44% στο Χ.Α.

Με άνοδο 2,44% έκλεισε ο Γενικός Δείκτης Τιμών στο Χρηματιστήριο Αθηνών, εν αναμονή της ανακοίνωσης του ονόματος του νέου Πρωθυπουργού και της σύνθεσης του νέου κυβερνητικού σχήματος.

FT: Η Ελλάδα της δραχμής σε έξι "πράξεις"

 Την ώρα που στο πολιτικό σκηνικό της Ελλάδας λαμβάνουν χώρα ιστορικές αλλαγές προκειμένου να αποφευχθούν οι ολέθριες συνέπειες που θα είχε για τη χώρα μας μία ενδεχόμενη έξοδος από την Ευρωζώνη, δημοσίευμα των Financial Times, μας δίνει την «ευκαιρία» να παρακολουθήσουμε την υποθετική πορεία της χώρας μας, αρχής γενομένης από την επιστροφή στη δραχμή.

Γατούλα περπάτησε 3.000 χλμ για να βρει τον...αδελφό της

Γατούλα περπάτησε 3.000 χιλιόμετρα από τον μακρινό βορρά της Αυστραλίας μέχρι το άλλο άκρο της ηπείρου για να επανενωθεί με τον αδελφό της...

Επαφές Γερουλάνου για την επιστροφή των μαρμάρων

Με εκπροσώπους της Βρετανικής Επιτροπής για την Επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα θα συναντηθεί σήμερα ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος βρίσκεται στο Λονδίνο για την Παγκόσμια Τουριστική 'Εκθεση.

Απέλυσαν τον Αη Βασίλη...


Αντιμέτωποι με την διαχείριση του προϋπολογισμού εν μέσω οικονομικής κρίσης, οι Αρχές της κομητείας Σάφολκ της Νέας Υόρκης ανακοίνωσαν ότι δεν έχουν άλλη επιλογή από το να απολύσουν τον...Άγιο Βασίλη.

11 Νοεμβρίου 2011: Μια μέρα σαν όλες τις άλλες ή μήπως όχι;

Εδώ και ένα αιώνα έχει να εμφανιστεί μια ημερομηνία με έξι «άσσους» ή τρία «11» στη σειρά. Αυτό θα συμβεί την ερχόμενη Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011 (11/11/11), κάτι που ξυπνά αισχατολογικές προβλέψεις.

Κρατάει "γερά" ο τουρισμός και τον Οκτώβριο


Φως στο τούνελ της ελληνικής οικονομίας δίνει για μια ακόμη φορά ο τουρισμός, καθώς τον Οκτώβριο οι αφίξεις αλλοδαπών στα ελληνικά αεροδρόμια αυξήθηκαν κατά 7,16%.

Mατιές της CIA σε Facebook και Twitter

Eιδική ομάδα της CIA παρακολουθεί καθημερινά την κίνηση και τα updates σε ιστοσελίδες δικτύωσης, όπως Facebook και Twitter, δίνοντας στον Λευκό Οίκο αναφορά για την άποψη της κοινής γνώμης.

Σε δίκη πρώην διευθυντικό στέλεχος της Citibank


Ένα πρώην διευθυντικό στέλεχος της Citibank της Ινδονησία προσήχθη σε δίκη, με την κατηγορία ότι καταχράστηκε 5 εκατομμύρια δολάρια από τους λογαριασμούς πλουσίων πελατών τους οποίους διαχειριζόταν.

Στα χνάρια της MF Global η Goldman Sachs;

Λίγες ημέρες μετά την κατάθεση από την MF Global αίτησης για υπαγωγή στον πτωχευτικό κώδικα, ο Νουριέλ Ρουμπινί προειδοποιεί ότι ανάλογη «τύχη» μπορεί να έχουν και άλλοι κολοσσοί της παγκόσμιας αγοράς, όπως η Goldman Sachs, η Jefferies & Co και η Barclays.

Φέκτερ: Η Ιταλία δεν μπορεί να ελπίζει σε βοήθεια


Την ώρα η οικονομία της χώρας βρίσκεται υπό την άμεση απειλή της κρίσης χρέους και οι ευρωπαϊκές πιέσεις για την τήρηση του δημοσιονομικού προγράμματος εντείνονται, η αυστριακή υπουργός Οικονομικών Μαρία Φέκτερ, απορρίπτει το ενδεχόμενο παροχής βοήθειας στην Ιταλία.

Στο 1,3 δισ. το ποσό από τα έντοκα γραμμάτια


Το ποσό των 1,3 δισ. ευρώ άντλησε το ελληνικό δημόσιο από τη δημοπρασία 6μηνων έντοκων γραμματίων διάρκειας 26 εβδομάδων. Το επιτόκιο διαμορφώθηκε στο 4,89% από 4,86% στην προηγούμενη αντίστοιχη δημοπρασία, στις 11 Οκτωβρίου.

Βάζει πολιτικά πρόσωπα στη νέα κυβέρνηση η ΝΔ;

Έντονες ήταν οι φήμες μέχρι και σήμερα που ήθελαν τη Νέα Δημοκρατία να μην θέλει να συμμετέχει στο νέο κυβερνητικό σχήμα. Ωστόσο ο εκπρόσωπος της ΝΔ άφησε σήμερα ανοιχτό το ενδεχόμενο τελικώς να τοποθετηθούν πολιτικά στελέχη στη νέα κυβέρνηση.«Δεν αποτελεί θέσφατο η τοποθέτηση στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι δεν θα συμμετάσχουν πρόσωπα από τη ΝΔ στη νέα κυβέρνηση συνεργασίας», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μιχελάκης μιλώντας στην τηλεόραση του Αντ1.

Σόιμπλε: Ασύμφορη για τους πιστωτές η κατάρρευση της Ελλάδας

Τους έως τώρα υπολογισμούς της γερμανικής κυβέρνησης, σύμφωνα με τους οποίους το κόστος διάσωσης της Ελλάδας είναι πλέον ανάλογο με το κόστος κατάρρευσής της. έρχεται να ανατρέψει ο Υπουργός Οικονομικών της χώρας, Βόλφανγκ Σόιμπλε.

Θρεπτική η φλούδα των φρούτων


Η φλούδα φρούτων και λαχανικών θεωρείται πολύ θρεπτική καθώς περιέχει συστατικά που θωρακίζουν µε πολλούς τρόπους την υγεία µας.Γι’ αυτό και οι ειδικοί συνιστούν να βρούµε τρόπους να τρώµε µε τη φλούδα τους όσο περισσότερα µπορούµε, είτε στύβοντας ολόκληρο το φρούτο, είτε βράζοντας τις φλούδες του και πίνοντας το ζουµί, είτε βάζοντας στον αποχυµωτή ολόκληρα τα φρούτα, ώστε να πίνουµε όλα τα συστατικά τους.

"Διεκδίκησε το κομμάτι της Ελλάδας που σου ανήκει!"


Μετά το ριάλιτι του βρετανικού Channel 4 "Γίνε Έλληνας για μια Εβδομάδα", έρχεται και δεύτερο παιχνίδι εμπνευσμένο από την ελληνική κρίση, αυτή τη φορά ωστόσο πιο ακραίο, καθώς εκατοντάδες ευρωπαίοι αξιώνουν και από ένα κομμάτι της Ελλάδας...

Λήγει η προθεσμία για την έκτακτη εισφορά

Αύριο Τετάρτη 9 Νοεμβρίου λήγει η προθεσμία για την δεύτερη δόση της έκτακτης εισφοράς και του τέλους επιτηδεύματος, αλλά και της δόσης που αντιστοιχεί στον φόρο εισοδήματος.

Η άμεση ενίσχυση του EFSF στην ατζέντα του Ecofin

 Επί τάπητος θα τεθεί η ενίσχυση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF) στο σημερινό Ecofin στις Βρυξέλλες, την ώρα που Ελλάδα και Ιταλία βάλλονται από τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.

Ξαναμπήκε στο "παιχνίδι" ο Παπαδήμος


Κερδίζει έδαφος ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΚΤ, Λουκάς Παπαδήμος, ο οποίος είναι από τους επικρατέστερους για την πρωθυπουργική θέση της μεταβατικής κυβέρνησης συνεργασίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπαδήμος συναντάται αυτή την ώρα με τον Γιώργο Παπανδρέου, ενώ στις 12.00 θα συνεδριάσει το Υπουργικό Συμβούλιο, όπου θα ζητηθούν οι παραιτήσεις των υπουργών για το σχηματισμό νέας κυβέρνησης.

Θέλει την Ελλάδα στο ευρώ ο Βεστερβέλε

Υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στην ευρωζώνη τάσσεται ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Γκουίντο Βεστερβέλε, προειδοποιώντας ότι ενδεχόμενη αποχώρησή της θα δημιουργούσε κινδύνους για τη γερμανική οικονομία και την Ευρώπη.Τις δηλώσεις αυτές φέρεται να τις έκανε ο Γερμανός ΥΠΕΞ στην εφημερίδα Hamburger Abendblatt, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg

Οκτάωρα και μάθημα το Σάββατο το τίμημα των καταλήψεων

Το είπε και το κάνει το υπουργείο Παιδείας το οποίο προειδοποιούσε τους μαθητές να σταματήσουν τις καταλήψεις. Έτσι λοιπόν προκειμένου να αναπληρωθούν οι χαμένες ώρες μαθημάτων οι μαθητές των σχολείων που είχαν κατάληψη θα κάνουν οκτάωρα και μαθήματα τα Σάββατα, σύμφωνα με με εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας.

"Ανεβαίνει" περιμένοντας το νέο Πρωθυπουργό

 Η αναμονή του νέου πρωθυπουργού της μεταβατικής κυβέρνησης συνεργασίας έδωσε ώθηση στο Χρηματιστήριο Αθηνών, καθώς παρά την πτωτική έναρξη, ο Γενικός Δείκτης κινείται ανοδικά.

Πανό στην Ακρόπολη από τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ


Πανό στην Ακρόπολη με σχόλια κατά της λιτότητας στα αγγλικά, ανήρτησε η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ.Συγκεκριμένα λέει: "Όχι στη κυβέρνηση των τραπεζιτών, η λιτότητα δεν είναι λύση αντίστασης"