e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Συνεχίζουν να σηκώνουν οι Έλληνες τα λεφτά τους από τις τράπεζες

Συνεχίστηκε και τον Ιούλιο η εκροή καταθέσεων επιχειρήσεων και νοικοκυριών.Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος στο τέλος Ιουλίου το υπόλοιπο των καταθέσεων επιχειρήσεων και νοικοκυριών μειώθηκε κατά 4,3 δισ. ευρώ σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα υποχωρώντας στα 212,2 δισ. ευρώ.

Στους 18 οι νεκροί από τον ιό του Δυτικού Νείλου

Σε 18 ανέρχεται πλέον ο συνολικός αριθμός των θανάτων από τη λοίμωξη που προκαλεί ο ιός του Δυτικού Νείλου, ενώ ο αριθμός των ατόμων που έχουν, μέχρι στιγμής προσβληθεί έχει φτάσει τους 177.

Σήμα κινδύνου για τις επιπτώσεις του σολάριουμ

Στην Αυστραλία εντοπίζονται πάνω από 10.000 συμπτώματα με μελάνωμα το χρόνο

Προσοχή συστήνουν οι επιστήμονες σε όσους επιλέγουν το τεχνητό μαύρισμα, γιατί είναι ύποπτο ότι ότι συνδέεται στενά με το μελάνωμα.

Επικεφαλής του IFO: Περαιτέρω λιτότητα μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα σε "εμφύλιο"

Περαιτέρω μέτρα λιτότητας θα φέρουν την Ελλάδα στο χείλος του «εμφυλίου πολέμου,» δήλωσε ο Hans-Werner Sinn, επικεφαλής του Γερμανικού think tank IFO, αναφέρει η Βρετανική Guardian.

Αλλάζει χέρια ο Παναθηναϊκός – Θετικοί Πατέρας και Βγενόπουλος στην πρόταση Τζίγγερ

- Ο Πατέρας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Τζίγγερ, του είπε πως βλέπει θετικά την πρόταση και ζήτησε συνάντηση, παρουσία του Βγενόπουλου, η οποία θα γίνει την Τετάρτη

To IWatch είναι πραγματικότητα. Είναι ένα IPod Nano

Η Apple κατασκευάζει υπολογιστές, ταμπλέτες, φορητούς media players, οθόνες και αρκετά άλλα πράγματα, αλλά μέχρι και σήμερα δεν έχει κατασκευάσει ρολόγια. Αλλά περιμένετε, έχει. Είναι το νέο iPod nano.

Ο Ν. Κακλαμάνης «ανοίγει» την αντιπαράθεση

Προτείνει τηλεοπτική αναμέτρηση στον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη



Ανοιχτός σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση με τον υποψηφίο του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Αριστεράς, πρώην Συνήγορο του Πολίτη, Γιώργο Καμίνη δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης.

Με παπούτσια και αβγά κατά του Μπλερ

Το ταξίδι του Τόνι Μπλερ στην Ιρλανδία, το Σάββατο, για να προωθήσει εκδοτικά το δικό του «Ταξίδι», τα απομνημονεύματά του, δεν αποδείχτηκε και τόσο ειδυλλιακό.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Τάσος Μαντέλης για την υπόθεση της Siemens

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, μετά από απόφαση του Συμβουλίου Εφετών, ο ο πρώην υπουργός Τάσος Μαντέλης, κατηγορούμενος για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα στην υπόθεση της Siemens.

Πρώτη στις ανατιμήσεις η Ελλάδα

Οδηγεί την κούρσα των αυξήσεων στην Ευρώπη σε προϊόντα και υπηρεσίες



Πανευρωπαϊκή «πρωτιά» στις ανατιμήσεις προϊόντων και υπηρεσιών κατέκτησε για μια ακόμη φορά η Ελλάδα.

Ώδινεν όρος και έτεκεν... ανασχηματισμό

Η αντίστροφη μέτρηση για ανασχηματισμό της κυβέρνησης έχει ξεκινήσει


Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, οι αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα θα ανακοινωθούν τις αμέσως προσεχείς ώρες και, προφανώς, πριν από την άνοδο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια της Διεθνούς Εκθέσεως.

Δύσκολη σχολική χρονιά για την τσέπη των γονιών - 350 ευρώ για σχολικά είδη!

Δυσβάσταχτο και αυτό το κόστος για πολλές οικογένειες που μέσω κρίσης βλέπουν το πορτοφόλι τους να αδειάζει.

Αν και υπάρχει η πρόθεση από την πλευρά των εμπόρων να κρατήσουν σταθερές τις τιμές στα σχολικά είδη αυτό τον χειμώνα, φαίνεται πως για μια οικογένεια το οικονομικό βάρος δεν θα αλλάξει και πολύ.