e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESSTIME

Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει




-Φέρνουμε στο φως το… σιδηρόδρομο της μίζας στον ΟΣΕ. Ποιες είναι οι σκανδαλώδεις συμβάσεις με τη Siemens, ποιοι τις υπέγραψαν και ποιες καταθέσεις τους «καίνε».


-9 εκατομμύρια ευρώ στους λογαριασμούς έξι Ελλήνων αξιωματούχων για ελαττωματικά βαγόνια και άχρηστα τρένα. Ο ρόλος του Μαντέλη και τα ξαδέλφια του Καραμανλή.

Ο Μαρινάκης το νέο αφεντικό του Ολυμπιακού

Διαβάστε στην PRESS TIME

Όλο το παρασκήνιο του μεγάλου deal στο λιμάνι. Τι είπαν Κόκκαλης- Μαρινάκης, πώς κατέληξαν στη μεταβίβαση του 67% των μετοχών, τα ταμεία του Ολυμπιακού και τι θα γίνει με Κομινάκη και Λούβαρη.

Αρχαιοελληνική τραγωδία η κρίση


Διαβάστε στην PRESS TIME




Ο διάσημος Αμερικανός Πανεπιστημιακός, Rick Wolff γράφει για την ελληνική κρίση, τα ψέματα και όλα όσα καλούμαστε να πληρώσουμε χωρίς να… χρωστάμε.

Ρίξε φως στο «ιερό» φαγοπότι

Διαβάστε στην PRESS TIME




Ανοιχτή επιστολή- καταγγελία. Τι ζητά ο Σωτήρης Τζούμας από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Θωρηκτό προκλήσεων κατά της κοινωνίας


Διαβάστε στην PRESS TIME


Το «Αβέρωφ», τα ρουσφέτια και οι μεταθέσεις που απολαμβάνουν οι εκλεκτοί. Οι ευθύνες του Υπουργείου, τα «βύσματα» και τι θα γίνει μετά το σάλο με το γλέντι στο ιστορικό θωρηκτό.

Ποιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ «φλερτάρει» με τη διαγραφή


Διαβάστε στην PRESS TIME




Απίστευτη πρόκληση και παρανομία από βουλευτή του κυβερνόντος κόμματος. Για δεύτερη φορά παρέβη την προσωπική εντολή που του είχε δώσει ο Γιώργος Παπανδρέου. Τι θα κάνει τώρα ο πρωθυπουργός;

Ο… σιδηρόδρομος της μίζας στον ΟΣΕ


Διαβάστε στην PRESS TIME




Φέρνουμε στο φως τη διαπλοκή και τις σκανδαλώδεις συμβάσεις. Ποιοι πήραν τα 9 εκατομμύρια της Siemens για να παραλάβουν ελαττωματικά βαγόνια και άχρηστα τρένα. Ο υπουργός και τα ξαδέλφια του Καραμανλή.

Στο φως νέα στοιχεία για φοροδιαφυγή








Νέο «κύμα» φοροδιαφυγής από γιατρούς και συμβολαιογράφους εντόπισε το ΣΔΟΕ . Οι σαρωτικοί έλεγχοι περιλαμβάνουν οff-shore εταιρείες και ύποπτες αγοραπωλησίες ακινήτων μεγάλης αξίας. Στο «στόχαστρο» μπαίνουν επίσης αδήλωτες πισίνες και σκάφη αναψυχής. Έρχονται «λουκέτα» για νυχτερινά κέντρα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με...

Επίσημο τέλος για Γιαννάκη!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού αποτελεί και επίσημα πλέον ο Παναγιώτης Γιαννάκης όπως ανακοίνωσε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ.Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Μία εφαρμογή που βρίσκει το κλεμμένο iPhone σας!

Μία εφαρμογή ήρθε για να σας βοηθήσει να βρείτε το iPhone ή το iPad σας σε περίπτωση που σας το κλέψουν ή απλά δεν θυμάστε που το έχετε αφήσει.

Στο ”απόσπασμα” Ντομενέκ και ”απατεώνες”!

Στο εκτελεστικό απόσπασμα έχουν στήσει τον προπονητή της Γαλλίας, Ραϊμόν Ντομενέκ, οι Γάλλοι δημοσιογράφοι τον οποίο θεωρούν τον μοναδικό υπαίτιο για την απογοητευτική πορεία των «τρικολόρ» στο Παγκόσμιο Κύπελλο και ακόμη μία αποτυχημένη παρουσία σε μεγάλη διοργάνωση.
Τα παράπονα και η γκρίνια των Γάλλων υπήρχε και πριν

Αποτελέσματα εργαστηριακών ερευνών για τον «Επαναστατικό Αγώνα»

ΚΑΙ ΤΗ ΡΟΥΚΕΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ



Από τις εργαστηριακές εξετάσεις, που διενεργεί η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας σε πειστήρια που σχετίζονται με την τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας», προέκυψε ότι η ρουκέτα η οποία χρησιμοποιήθηκε για την επίθεση κατά του κτιρίου της Πρεσβείας των Η.Π.Α. την 12-01-2007, έχει βληθεί-εκτοξευτεί από τον αντιαρματικό εκτοξευτή ρουκετών, που βρέθηκε και κατασχέθηκε την 19-04-2010 σε διαμέρισμα 5ου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Αιγίνης 8 και Ύδρας στην Κυψέλη Αττικής, το οποίο χρησιμοποιούσε η ως άνω τρομοκρατική οργάνωση.

Πηγή: troktiko

Φρίκη στην Αυστρία!

1,000,0000 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ



Κάθε όριο διαστροφής ξεπερνά η συλλογή που εντόπιση η αστυνομία σε σπίτι ενός 53χρονου στην Αυστρια.

Δήλωση Γιώργου Αλογοσκούφη σχετικά με την εξεταστική της Siemens


"Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα σχετικά με την εξεταστική επιτροπή που ερευνά την υπόθεση της Siemens ο π. Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γ. Αλογοσκούφης δήλωσε:


«Με έκπληξη διάβασα σε σημερινά δημοσιεύματα ότι η εξεταστική επιτροπή για την υπόθεση Siemens με αναφέρει ως έχοντα υπογράψει συμβάσεις με την εν λόγω εταιρεία. Δηλώνω ...

Νέος πρόεδρος για τον Ολυμπιακό ο Κομηνάκης;

Νέος πρόεδρος για τον Ολυμπιακό ο Σωκράτης Κομηνάκης που έχει τη wind και γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ο Νίκος Καραχάλιος. Όπως όλα δείχνουν αποχωρεί ο Σωκράτης Κόκκαλης, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Ο Κομηνάκης είναι φίλος του Βαγγέλη...

Οι εφημερίδες που πήραν καταχωρήσεις από την siemens μέσω civitas


AΠΟΚΑΛΥΨΗ



ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ - ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ






Ιδού ποιες εφημερίδες πλήρωνε για καταχώρηση η siemens μετά το σκάνδαλο μέσω της εταιρείας του Φλέσσα. Μιλάμε για την civitas που έκανε την δουλειά της για να ...."καθαρίσει" την ...

Παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός της Φινλανδίας

Ο φινλανδός πρωθυπουργός Μάτι Βανχάνεν υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του στην πρόεδρο της χώρας Τάρια Χαλόνεν, ύστερα από επτά χρόνια στην ηγεσία της κυβέρνησης...


Πρώτες αντιδράσεις πρώην υπουργών για άνοιγμα λογαριασμών τους

Έντονες αντιδράσεις γεννά η απόφαση της εξεταστικής επιτροπής που διερευνά την υπόθεση Ζήμενς (Siemens) να δοθεί στη δημοσιότητα ο πρώτος κατάλογος υπουργών των οποίων ζητείται το άνοιγμα των τραπεζικών...

Τα πρώτα γενέθλια γιορτάζει το Νέο Μουσείο Ακρόπολης

Το νέο Μουσείο της Ακρόπολης συμπλήρωσε στις 16 Ιουνίου τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του έχοντας υποδεχθεί πάνω από δύο εκατομμύρια επισκέπτες. Με αυτή την αφορμή άνοιξε τις πόρτες της και η πρώτη θεματική του έκθεση με τίτλο «Περικλής Ξανθίππου».



Αυξήθηκε κατά 3,7% ο τζίρος στη βιομηχανία

Αύξηση 3,7% παρουσίασε ο Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη Βιομηχανία (σύνολο εγχώριας και εξωτερικής αγοράς) του μηνός Απριλίου 2010, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο Δείκτη του Απριλίου 2009, έναντι μείωσης 24,7% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2009 προς το 2008.

Οι αγορές “στηρίζουν” την Ισπανία

Να πιάνουν τόπο δείχνουν οι διαβεβαιώσεις ότι η...

Συσκευή θα προειδοποιεί για επιληπτική κρίση

Με μια νέα μέθοδο θα μπορεί πλέον κάποιος να προλαμβάνει μια επιληπτική κρίση.



Ένας επιληπτικός στην Αυστραλία έγινε ο πρώτος ασθενής στον κόσμο στον οποίο εμφυτεύεται μία συσκευή που προειδοποιεί για επερχόμενη κρίση, ανακοίνωσαν σήμερα γιατροί στη Μελβούρνη.

34 βαθμοί το Σαββατοκύριακο – Βροχές και τοπικές καταιγίδες

Αλλαγή του σκηνικού με βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στις ορεινές ηπειρωτικές περιοχές και σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια περιμένουμε από σήμερα το απόγευμα και για όλο το Σαββατοκύριακο.

Κόντρα στη Βουλή γιά την Υγεία

Η κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία μετά το “εμπάργκο”...

Αξιοποιείται η ακίνητη περιουσία της Βουλής

Την εκμετάλλευση των ακινήτων της Βουλής στο πλαίσιο αναθεώρησης του σχεδιασμού για τις ανάγκες στέγασης των υπηρεσιών της, αποφάσισε ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου, κ. Φίλιππος Πετσάλνικος.


Μεταξύ άλλων προβλέπεται – αντί για την ενοικίαση κτιρίων με την υπογραφή προσυμφώνων, όπως έγινε κατά το 2009 – η αξιοποίηση κτιρίων που ανήκουν στη Βουλή, πολλά από τα οποία είναι νεοκλασικά ιστορικής αξίας που κινδυνεύουν με κατάρρευση.






Ο κ. Πετσάλνικος προχώρησε μάλιστα στην ακύρωση των προσυμφώνων που είχαν συναφθεί για τη μίσθωση κτιρίων, καθώς και στη μη ανανέωση συμβάσεων ενοικίασης, που θα επιβάρυναν τον προϋπολογισμό της Βουλής με τουλάχιστον 4.970.000 ευρώ ετησίως.

Ακριβέστερη χρονολόγηση των δυναστειών των Φαραώ

Μια διεθνής ομάδα επιστημόνων κατάφερε για πρώτη φορά να ορίσει πιο ξεκάθαρες και επιστημονικά τεκμηριωμένες χρονολογίες για τις δυναστείες των Φαραώ που κυβέρνησαν την Αίγυπτο επί χιλιάδες χρόνια.


Αυτό κατέστη εφικτό με την ραδιο-χρονολόγηση υπολειμμάτων φυτών και άλλων οργανικών υλικών που βρέθηκαν σε βασιλικούς τάφους.

Έμφυτη η αίσθηση του προσανατολισμού

Στο συμπέρασμα ότι γεννιόμαστε με έμφυτη την αίσθηση της κατεύθυνσης και του προσανατολισμού συγκλίνουν δύο επιστημονικές έρευνές που δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό «Science».

ΥΠΟΙΚ: Εντατικοποίηση των ελέγχων για εξάλειψη της φοροδιαφυγής

Εντατικοποίηση των ελέγχων για πλήρη εξάλειψη της φοροδιαφυγής προανήγγειλε ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, κατά την επίσκεψή του στα γραφείου του ΣΔΟΕ


Κάλεσε μάλιστα τους εργαζομένους να συμβάλουν με όλες τους τις δυνάμεις στη μάχη για την αντιμετώπιση της διαφθοράς και της φοροδιαφυγής.

Η Standard and Poor's υποβάθμισε την BP

Oι μετοχές της BP έχουν xάσει το 40% της αξίας τους μέσα σε δύο μήνες από το τέλος του Απριλίου
 
Ο διεθνής οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Standard and Poor's υποβάθμισε κατά δύο μονάδες τη βρετανική πετρελαϊκή εταιρεία BP στο «Α», από «ΑΑ-».

«Δύσκολο αλλά θα τα δώσουμε όλα»

Προσγειωμένος ο Ότο Ρεχάγκελ, υπόσχεται ότι η Ελλάδα θα παλέψει κόντρα στην Αργεντινή. Τα πιθανά σενάρια πρόκρισης…

Ουσιαστικά... απαλλαγή!


Απαλλάσσονται και οι τέσσερις κατηγορούμενοι από το αδίκημα της συμμετοχής σε αυτοκτονία ενώ καταργούνται και οι περιοριστικοί όροι οι οποίοι τους είχαν επιβληθεί. Οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση Ζαχόπουλου πέφτουν στα μαλακά.

Σε βαθμό πλημμελήματος παραπέμπονται τελικά, για την υπόθεση Ζαχόπουλου οι Θέμος Αναστασιάδης, Γιάννης Μακρυγιάννης ο εργατολόγος Χρήστος Νικολιτσόπουλος

Πτώση της θερμοκρασίας σήμερα

Η πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα κεντρικά και βόρεια και οι σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα.Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στη δυτική και κεντρική Μακεδονία και από το απόγευμα και στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 και πρόσκαιρα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Την ανησυχία του για το μέλλον της ΒΡ εκφράζει ο πρόεδρος της Ρωσίας

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, εξέφρασε ανησυχίες για το μέλλον της BP, η οποία δραστηριοποιείται στη Ρωσία μέσω της εταιρείας... χόλντινγκ TNK-BP και δήλωσε ότι ελπίζει η βρετανική πετρελαϊκή εταιρεία να είναι σε θέση να απορροφήσει τις ζημίες που θα έχει εξαιτίας της πετρελαιοκηλίδας στον Κόλπο του Μεξικού.

Η Βαρκελώνη απαγορεύει τη μπούρκα στους δημόσιους χώρους

Η Βαρκελώνη είναι η πρώτη μεγάλη πόλη της Ισπανίας που επιβάλλει απαγόρευση της μπούρκας, του νικιάμπ και κάθε είδους ισλαμικής μαντήλας που καλύπτει το πρόσωπο. Το Βέλγιο και η Γαλλία κινούνται επίσης προς απαγόρευση της μπούρκας ακόμη και στους δρόμους.

Αντιδράσεις προκαλεί στην Βρετανία η είδηση για ριάλιτι το οποίο θα γυριστεί στην Αγία Νάπα

Σύμφωνα με πληροφορίες συνεργία του ΒΒC 3 θα ακολουθήσουν μία 20χρονη Βρετανή στις διακοπές της στην Αγία Νάπα της Κύπρου. Το ιδιαίτερο με την νεαρή κοπέλα είναι ότι της έχει απαγορευτεί από το δικαστήριο η κατανάλωση αλκοόλ σε όλους τους δημόσιους χώρους της Αγγλίας και της Ουαλίας.