e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Παράταση για τους κωδικούς των υποψηφίων

Παράταση ως την Παρασκευή 29 Ιουλίου δίνει το υπουργείο Παιδείας για όσους υποψηφίους δεν πρόλαβαν να αποκτήσουν τον προσωπικό κωδικό με τον οποίο θα συμπληρώσουν ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό τους.

Την Πέμπτη αρχίζει η εξόφληση των φαρμακοποιών

Στις 28 Ιουνίου θα ξεκινήσει η αποπληρωμή των οφειλών προς τους φαρμακοποιούς, όπως δεσμεύθηκε την Τρίτη ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος, κάνοντας έκκληση προς τον πρόεδρο του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) Θ. Αμπατζόγλου να αναστείλει τις νέες κινητοποιήσεις που έχει εξαγγείλει για την 1η Ιουλίου.

Εξετάζεται αύξηση της στρατιωτικής θητείας

Ανοιχτό το ενδεχόμενο αύξησης της στρατιωτικής θητείας κατά τρεις μήνες, άφησε ο νέος υπουργός Άμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Ιδιώτες «ράμπο» για είσπραξη λογαριασμών της ΔΕΗ

 «Βραχυκύκλωμα» προκαλούν στη ΔΕΗ οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί οι οποίοι ξεπερνούν το 1,1 δισ. ευρώ.

Ως εκ τούτου, επιτακτική γίνεται η ανάγκη είσπραξης των οφειλών, με τη δημόσια επιχείρηση να αναθέτει το έργο σε ιδιώτες ώστε να εισπράξει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα.

Ο Γιάννης Στουρνάρας νέος υπουργός Οικονομικών

Στο πηδάλιο του υπουργείου Οικονομικών τοποθετείται και επισήμως ο καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών και Γενικός Διευθυντής του ΙΟΒΕ, Γιάννης Στουρνάρας.

Kαμίνι η χώρα με 40 βαθμούς Κελσίου


Με καζάνι της κόλασης θα μοιάζει η Ελλάδα στο μεγαλύτερο της εύρος μέχρι την Τετάρτη, καθώς ο υδράργυρος ξέφυγε για τα καλά και αναμένεται να αγγίξει (και κατά τόπους να ξεπεράσει) τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Βασίλης Ράπανος

Έπειτα από νοσηλεία τεσσάρων ημερών, έλαβε σήμερα το μεσημέρι εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Βασίλης Ράπανος.

Στο "σφυρί" 38 αυτοκίνητα του πρίγκιπα Αλβέρτου

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό ανέθεσε στον οίκο δημοπρασιών Artcurial Motorcars την πώληση μέρους της συλλογής των αυτοκινήτων Bentley, Panhard, Citroën, Chevrolet, Plymouth, Porsche, την οποία κληρονόμησε από τον πατέρα του πρίγκιπα Ρενιέ.

Τουρκία και Β. Αφρική μας "τρώνε" τους τουρίστες

Δυσοίωνη, με βάση τις κρατήσεις για το πρώτο τετράμηνο, προμηνύεται για το 2012 η κατάσταση για τον ελληνικό τουρισμό, σύμφωνα με έρευνα της GfK Travel Insights, ενώ σημειώνεται ότι ο ανταγωνισμός από γειτονικές χώρες και συγκεκριμένα από την Τουρκία και τις χώρες της Β. Αφρικής -οι οποίες φαίνεται ότι ξεπερνούν τις κοινωνικές αναταραχές της περυσινής χρονιάς- είναι από τους πιο σοβαρούς αλλά και ευδιάκριτους λόγους της μείωσης της τουριστικής προσέλευσης.

Βρούτσης: "Ζοφερή" η κατάσταση στα ασφαλιστικά ταμεία

Έκκληση, προς εργοδότες και εργαζόμενους, να καταβάλουν τις εισφορές τους προς το κράτος απηύθυνε ο νέος υπουργός Εργασίας, Ιωάννης Βρούτσης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό REAL.

Εκτοξεύτηκε το κόστος δανεισμού της Ισπανίας

Εκρηκτική άνοδο κατέγραψε το κόστος δανεισμού της Ισπανίας, στην πρώτη δημοπρασία που διεξήχθη μετά το επίσημο αίτημα δανειοδότησης που κατέθεσε χθες η χώρα.

Στο 1,8% οι ενστάσεις στα στοιχεία κτηματογραφήσεων


Περίπου 49.000 αιτήσεις διόρθωσης/ενστάσεις, που αντιστοιχούν στο 3,6% του συνόλου των δικαιωμάτων, υποβλήθηκαν από τους πολίτες στα κτηματολογικά στοιχεία της ανάρτησης των νέων κτηματογραφήσεων που πραγματοποιήθηκε σε 33 περιοχές.

Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Τσίπρας

Μπαμπάς για δεύτερη φορά έγινε σήμερα το πρωί ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Η σύντροφος του κ. Τσίπρα, Μπέτυ Μπαζιάνα, έφερε στον κόσμο στις 7 το πρωί ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3.370 γραμμαρίων.

ΚΕΠΕ: Στο 6,7% η ύφεση για το 2012

 Άσχημα τα αποτελέσματα της έκθεσης του ΚΕΠΕ για την ελληνική οικονομία

 Ύφεση 6,7% το 2012 προβλέπει το Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ).

Μίνι κρίσιμο Ecofin στο Παρίσι

Οι υπουργοί Οικονομικών της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Ισπανίας και της Γαλλίας συναντώνται την Τρίτη στο Παρίσι, δύο ημέρες πριν από την κρίσιμη ευρωπαϊκή Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών, ανακοίνωσε ο γάλλος υπουργός Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί.

Τρεις άμεσες προτεραιότητες για την σωτηρία της ευρωζώνης


Η τραπεζική ένωση, η ενίσχυση της δημοσιονομικής ενσωμάτωσης και η απευθείας δανειοδότηση των «προβληματικών» τραπεζών από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ΕΜΣ), αποτελούν τις τρεις άμεσες προτεραιότητες για την Ευρωζώνη, σύμφωνα με την έκθεση για την οικονομική, δημοσιονομική, τραπεζική και πολιτική ενοποίηση, που κοινοποίησε στους Ευρωπαίους ηγέτες ο πρόεδρος της ΕΕ Χέρμαν Βαν Ρομπάι.

Σόρος: Η Γερμανία υπεύθυνη αν καταρρεύσει το ευρώ

 Δριμύ κατηγορώ στην Γερμάνια απευθύνει ο δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος, σε δηλώσεις του στους Financial Times.

Έκτακτη σύσκεψη για τα φάρμακα

 Υπό την απειλή νέων κινητοποιήσεων από την πλευρά των φαρμακοποιών, οι ηγεσίες των υπουργείων Υγείας και Εργασίας, συγκαλούν σήμερα έκτακτη σύσκεψη για το θέμα των φαρμάκων, παρουσία του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Νευρικότητα στο Χ.Α.



Σε αρνητικό έδαφος κινείται το Χρηματιστήριο Αθηνών την Τρίτη, καθώς εντείνεται η αβεβαιότητα εν όψει της ευρωπαϊκής συνόδου κορυφής μετά και την άρνηση του Βασίλη Ράπανου να αναλάβει το υπουργείο Οικονομικών.

Στο ευρωπαϊκό top 10 το εμπορικό λιμάνι του Πειραιά

Δυναμική ανάπτυξης, παρά την δυσμενή οικονομική συγκυρία, παρουσιάζει ο ΟΛΠ


«Πλώρη», για την ένταξή του στην πρώτη δεκάδα των ευρωπαϊκών λιμανιών βάζει το λιμάνι εμπορευματοκιβωτίων του Πειραιά. Στο πεντάμηνο του 2012 και οι δύο εταιρείες που διαχειρίζονται το Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων (Σ.ΕΜΠΟ) του Πειραιά καταγράφουν μεγάλα ρεκόρ ανόδου.