e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Απεριόριστη «δύναμη πυρός» στον ESM

Αποφασισμένη να δώσει λύση στα προβλήματα της ευρωζώνης εμφανίζεται μερίδα των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων.

Νέα παράταση φορολογικών δηλώσεων

 Εκπνέει σήμερα η προθεσμία για την ηλεκτρονική υποβολή φορολογικών δηλώσεων και το Υπουργείο Οικονομικών αποφάσισε να δώσει «σιωπηρή» παράταση χρόνου.

Στο Μαξίμου για διευκρινίσεις η τρόικα

Νέα συνάντηση με τους εκπροσώπους της τρόικας είχε σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

Lamborghini Aventador με σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων

Eναρμονισμένη στο πνεύμα της εποχής, η Aventador, θα εφοδιαστεί με ένα σύγχρονο σύστημα απενεργοποίησης έξι κυλίνδρων, όταν δεν απαιτείται η χρήση τους, για την καλύτερη δυνατή εξοικονόμηση καυσίμου.

Ο Johnny Depp στο νέο άλμπουμ των Aerosmith

Τα τρία τελευταία χρόνια οι Aerosmith συγκεντρώνουν υλικό για το νέο άλμπουμ τους που τελικά θα κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου. Για να τραβήξουν την προσοχή του κοινού, επιστράτευσαν στη νέα δουλειά τους Johnny Depp, Carrie Underwood και Julian Lennon.

Οι ελληνικές συμμετοχές της Τρίτης (31/07)

Κολύμβηση, κωπηλασία, σκοποβολή, πόλο και ιστιοπλοΐα περιλαμβάνει το ελληνικό μενού των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου την Τρίτη (31/07).

Η γηραιότερη δασκάλα γιόγκα

Γιαγιά - θαύμα 93 ετών διδάσκει γιόγκα και είναι τόσο ευλύγιστη που θα τη ζήλευαν και 20χρονες.

Εργαλείο διάγνωσης Alzheimer από Έλληνες επιστήμονες

Tο πρωτόκολλο πρώιμης διάγνωσης της νόσου Alzheimer σχεδίασαν Έλληνες ερευνητές του Ιόνιου Πανεπιστημίου, ανοίγοντας το δρόμο για την πρόληψη και την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση και θεραπεία της νευροεκφυλιστικής νόσου, που απασχολεί ολοένα και περισσότερο τις σύγχρονες κοινωνίες και παρουσιάζει ραγδαία επιδείνωση.

Στον άσσο η Δωδώνη

Τορπιλίζεται η ιδιωτικοποίηση της γαλακτοβιομηχανίας


Σε τεντωμένο σχοινί βαδίζει η διαδικασία για την ιδιωτικοποίηση της μεγαλύτερης ελληνικής γαλακτοβιομηχανίας, Δωδώνη με τους Αγροτικού Συνεταιρισμούς να έχουν βγάλει τα «μαχαίρια».

Χ.Α.: Πάνω από τις 600 μονάδες ο Γ.Δ.

Σε θετικό έδαφος κινείται και σήμερα το Χρηματιστήριο Αθηνών, διευρύνοντας τα κέρδη 2,26% της προηγουμένης συνεδρίασης.

Deal Alpha Bank – Emporiki και στο βάθος Κατάρ

Στο προσκήνιο επανέρχονται τα σενάρια που θέλουν τη διοίκηση της Alpha Bank να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον γαλλικό κολοσσό Credit Agricole για την απόκτηση της ελληνικής θυγατρικής της, Emporiki Bank ενώ με την άκρη του ματιού της έχει «lock-άρει» το Paramount Fund του Κατάρ για την κεφαλαιακή στήριξη του νέου σχήματος.

Στον «καιάδα» δύο νομισμάτων η Ελλάδα

Είδαν και απόειδα οι ευρωπαίοι οικονομολόγοι, για την συνταγή που χορηγούν στην Ελλάδα, τα τελευταία πέντε χρόνια, για τη διάσωσή της και επανέρχονται δριμύτεροι παίζοντας το τελευταίο τους χαρτί.