e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ DEALnews


Deal μαζί σας στα περίπτερα
Εφημερίδα Deal news

Διαβάστε από την Παρασκευή όλα όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο του χρήματος.
Οικονομία, επιχειρήσεις, χρηματιστήριο και πολιτική.
Παρασκήνιο και αποκαλύψεις.
Deal news. Η αξιόπιστη εφημερίδα.



Αποκάλυψη.
Επιλεκτική πτώχευση από 1η έως 15 Σεπτεμβρίου.
Στο φως ο σχεδιασμός που βρίσκεται στην τελική του φάση.
Τέλος Αυγούστου ο ΟΔΔΗΧ ανοίγει το βιβλίο προσφορών.
Στόχος το 90% των ομολόγων που η αξία τους φτάνει τα 140 δις ευρώ.
Το πρόγραμμα του δημοσίου για ανταλλαγή με ιδιώτες – πιστωτές.
Οι 4 εναλλακτικές δυνατότητες που δίνονται.
Από την επιτυχία ή μη του εγχειρήματος εξαρτάται η οικονομία μας.


Ντοκουμέντο.
Τα λεφτά που πήραν οι τράπεζες από τα αποθεματικά.
Όλα τα ποσά που κατέθεσε το Δημόσιο το 20ήμερο.

Οι Τράπεζες που πήραν τα αποθεματικά του Δημοσίου

 

Διαβάστε στην Deal news


 
Έξι δις πήραν οι τράπεζες από τα αποθεματικά του ελληνικού δημοσίου τις τελευταίες 20 ημέρες.
Τα έγγραφα με τα ποσά αναλυτικά με κάθε Τράπεζα που αποκαλύπτει η deal και οι αποφάσεις Βενιζέλου για στήριξη ρευστότητας την οποία μάλιστα νομιμοποιεί με ρύθμιση που κατέθεσε στη Βουλή.
Πρωταθλήτρια στα ποσά η Eurobank ακολουθεί η Πειραιώς. Ελαχιστότατες οι καταθέσεις στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Ούτε ευρώ στην Αγροτική.


Deal και στην online εποχή http://www.dealnews.gr/
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Επιλεκτική πτώχευση τον Σεπτέμβριο

 

Διαβάστε στην Deal news


 Στο φως ο σχεδιασμός που βρίσκεται στην τελική του φάση.
1η έως και 15 Σεπτεμβρίου, για δύο εβδομάδες η επιλεκτική πτώχευση.
Τέλος Αυγούστου ο ΟΔΔΗΧΑ ανοίγει το βιβλίο προσφορών.
Από την επιτυχία του εγχειρήματος θα εξαρτηθεί η οικονομία της χώρας.
Στόχος το 90% των ομολόγων που η αξία τους φτάνει τα 140δις.
Οι 4 εναλλακτικές δυνατότητες και πως θα κινηθούν οι τράπεζες.


Deal και στην online εποχή http://www.dealnews.gr/
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

«Δώρο» στους ισχυρούς του παράνομου στοιχήματος

 
Διαβάστε στην Deal news


 Περίεργη ρύθμιση και νέες αλλαγές από το υπουργείο Οικονομικών στο νομοσχέδιο για τα τυχερά παιχνίδια.
«Παγώνουν» οι νέες άδειες του ιντερνετικού στοιχήματος και με τροπολογία-χάρη νομιμοποιούνται οι ξένες μεγάλες εταιρίες που αντιπροσωπεύονται από έλληνες επιχειρηματίες. Χάνει το Δημόσιο και κερδίζουν οι ισχυροί.


Deal και στην online εποχή http://www.dealnews.gr/
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Κρίση χρέους απειλεί την Ευρωζώνη

 
Διαβάστε στην Deal news


 Η κρίση χρέους απειλεί την Ευρωζώνη. Ζητείται νέο ταμείο ευρωπαϊκής βοήθειας με κεφάλαια ένα έως και τρίς ευρώ και παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, μόλις δύο εβδομάδες μετά τη Σύνοδο Κορυφής για την Ελλάδα.
Ο Μπαρόζο ζητάει να στηθεί εξ΄ αρχής το EFSF, με επιστολή του στους ηγέτες της Ευρωζώνης και κρούει τον κώδωνα για γρήγορη δράση. Παραδέχεται ότι το πρόβλημα δεν είναι ελληνικό.


Deal και στην online εποχή http://www.dealnews.gr/
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Οι μικρομέτοχοι κατά της ΑΒ Βασιλόπουλος

 

Διαβάστε στην Deal news


 Τρικυμία στους Βέλγους της ΑΒ Βασιλόπουλος. Οι μικρομέτοχοι πάνε στα δικαστήρια ζητώντας αποζημιώσεις 12 εκατομμυρίων ευρώ. Η έξοδος από το Χρηματιστήριο και οι μετοχές που αναγκάστηκαν να πουλήσουν.

Deal και στην online εποχή http://www.dealnews.gr/
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Έλληνας εφοπλιστής κατά της Ελλάδας




Διαβάστε στην Deal news

 

Ποιος είναι ο έλληνας εφοπλιστής που με μια ανθελληνική υστερία δημοσίευσε πληρωμένες καταχωρήσεις στον τύπο ζητώντας από την ΄Αντζελα Μέρκελ να μην βοηθήσει την Ελλάδα.


Δημήτρης Μαρκεσίνης. Ο κεφαλλονίτης του Λονδίνου που αυτοαποκαλείται νέος Ωνάσης και η πολυκύμαντη ζωή του.





Deal και στην online εποχή http://www.dealnews.gr/


Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν



Σκάνδαλο στο διαγωνισμό για τη Βεύη

 

Διαβάστε στην Deal news


 
Σκάνδαλο με το διαγωνισμό για το λιγνιτωρυχείο της Βεύης. Η παράνομη «φωτογραφική» διάταξη που μπήκε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας έφερε αποκλεισμούς και καταγγελίες. Με προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας και με αγωγές κατά των μελών της επιτροπής απαντά ο Όμιλος Κοπελούζου.


Deal και στην online εποχή http://www.dealnews.gr/
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Νέα πτώση στο Χ.Α.

Σε κλοιό πιέσεων βρέθηκε για μία ακόμη ημέρα το Χρηματιστήριο Αθηνών, με το γενικό δείκτη τιμών να διαμορφώνεται κάτω από τις 1.100 μονάδες.Συγκεκριμένα, ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης έκλεισε στις 1.086,43 μονάδες, σημειώνοντας πτώση 1,35%.

Οι προτάσεις ΕΣΕΕ για το φορολογικό


Τις προτάσεις της στο πλαίσιο του διαλόγου για την κατάρτιση ενός νέου Εθνικού Φορολογικού Συστήματος κατέθεσε με υπόμνημά της στο υπουργείο Οικονομικών η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου. Με 40 προτάσεις και βασικό αίτημα, ''την ψήφιση ενός απλού, σύγχρονου, δίκαιου και εφαρμόσιμου φορολογικού συστήματος με μακροχρόνια προοπτική που θα κατανέμει δίκαια τα βάρη σε όλες τις κοινωνικές ομάδες'', η ΕΣΕΕ προτείνει μεταξύ άλλων:

Ρίχνει ρευστό στην αγορά

Προσπάθειες αποκλιμάκωσης των αγορών της Ευρωζώνης κάνει ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Ζαν Κλοντ Τρισέ ο οποίος ανακοίνωσε ειδικό πρόγραμμα δημοπρασιών 6μηνης διάρκειας. 

Έρευνα σε βάρος της κας ΔΝΤ




Τη διεξαγωγή έρευνας σε βάρος της γενικής διευθύντριας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ, για το ρόλο της στην τεράστια αποζημίωση που είχε καταβληθεί στον Μπερνάρ Ταπί, επιχειρηματία και προσωπικό φίλο του προέδρου Νικολά Σαρκοζί επί των ημερών της στο υπουργείο Οικονομίας, διέταξε το Γαλλικό ειδικό δικαστήριο. Οι εισαγγελικές αρχές κατηγορούν τη Λαγκάρντ ότι καταχράστηκε την εξουσία της εγκρίνοντας την καταβολή αποζημίωσης ύψους 285 εκατ. ευρώ στον Ταπί το 2008. Ο επιχειρηματίας κατηγορούσε την τράπεζα Le Cr?dit Lyonnais (LCL) ότι τον εξαπάτησε στην διαδικασία της πώλησης του μεριδίου των μετοχών της εταιρίας αθλητικών ειδών Adidas που κατείχε.

Άρση ασυλίας & ποινική δίωξη του Χριστόφια ζητούν οι Κύπριοι

Ποινική Δίωξη του Δημήτρη Χριοστόφια και άρση της ασυλίας του ζητούν σε επιστολή τους προς το γενικό εισαγγελέα Πέτρο Κληρίδη, Κύπριοι πολίτες. Πιο συγκεκριμένα την επιστολή, υπογράφουν 5.000 άτομα και την παρέλαβε λειτουργός της Νομικής Υπηρεσίας, εκ μέρους του γενικού εισαγγελέα, από αντιπροσωπεία των πολιτών.

"Πονοκέφαλος" για τον δήμο Αθηναίων οι οίκοι ανοχής

«Πονοκέφαλο» προκαλεί στο δήμο Αθηναίων το φαινόμενο της παράνομης λειτουργίας οίκων ανοχής. 

Επαναπροσδιορισμό κονδυλίων του Μηχανισμού Διάσωσης ζητά ο Μπαρόζο

Έκκληση για την επαναξιολόγηση των κονδυλίων που έχει στη διάθεσή του το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοοικονομικής Σταθερότητας (ΕΤΧΣ) απευθύνει ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.  

"Προχωρήστε στην ανταλλαγή και δεν θα χάσετε"

Θετικά βλέπει την ανταλλαγή ελληνικών ομολόγων η HSBC η οποία υποστηρίζει ότι το πρόγραμμα θα πετύχει τους στόχους της φτάνει να τεθεί σε εφαρμογή τις επόμενες εβδομάδες.Η βρετανική τράπεζα τονίζει μάλιστα ότι το πρόγραμμα θα έχει την απόλυτη στήριξη των ιδιωτών καθώς οι επενδυτές θα λάβουν καλύτερης ποιότητας τίτλους ενώ συμπληρώνει πως όσοι δεν συμμετάσχουν μπορεί να ανακαλύψουν στην πορεία ότι θα τιμωρηθούν.

Σταθερά τα τιμολόγια της ΕΥΑΘ

Αμετάβλητα θα παραμείνουν καθ' όλη τη διάρκεια του 2011 τα τιμολόγια της Εταιρίας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, όπως διαβεβαιώθηκε στη διάρκεια της σημερινής επαναληπτικής τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων της ΕΥΑΘ ΑΕ, που έγινε με την διακριτική παρουσία εργαζομένων της βορειοελλαδικής επιχείρησης και αστυνομικών δυνάμεων της πόλης.  

Αμετάβλητο το επιτόκιο της ΕΚΤ

Στο 1,5% διατήρησε το βασικό της επιτόκιο η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), επιβεβαιώνοντας τις εκτιμήσεις των οικονομολόγων.  

Τρεις εναντίον της Google


Δριμεία επίθεση των Microsoft, Apple, Oracle και άλλων εταιρειών «κήρυξε» ο επικεφαλής νομικών υποθέσεων της Google, σε ένα σπάνιο δημόσιο ξέσπασμα, κατηγορώντας τις πως συνωμοτούν για να βλάψουν το δημοφιλές σύστημα Android.

Προς λήξη της απεργίας οι ιδιοκτήτες ταξί

Έκτακτη συνέλευση προκειμένου να ζητηθεί η αναστολή της απεργίας και των κινητοποιήσεων σε ολόκληρη τη χώρα συγκαλεί ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος, μετά από τη συνάντηση του προεδρείου των αυτοκινητιστών με τους περιφερειάρχες.  

Εντυπωσιακή έρευνα για την κρητική διατροφή

Την υπεροχή της κρητικής διατροφής για την υγεία αλλά και τη συμβολή της στην μακροβιότητα αποδεικνύει μελέτη που ξεκίνησε το 1960 στις ΗΠΑ και βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και στην οποία έχουν συμμετάσχει μέχρι τώρα 13.000 άνδρες από επτά χώρες.Τα αποτελέσματα της μελέτης, παρουσιάσθηκαν σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας, από την διαιτολόγο - διατροφολόγο και μέλος του ειδικού διδακτικού - εργαστηριακού προσωπικού του Πανεπιστημίου Κρήτης, Γιάννα Αποστολάκη.

12% λιγότερες θερμίδες αν μασάμε αργά

Όσοι μασούν την τροφή τους αργά προσλαμβάνουν λιγότερες θερμίδες, κυρίως επειδή το μάσημα συνδέεται με τα επίπεδα των ορμονών που ρυθμίζουν την όρεξη, σύμφωνα με κινεζική μελέτη. 

"Έφυγε" ο τελευταίος που φόρεσε το "ροζ τρίγωνο"


Ο Ρούντολφ Μπράζντα, ο τελευταίος γνωστός επιζήσας από τους ομοφυλόφιλους που είχαν εκτοπιστεί στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης, πέθανε σε ηλικία 98 ετών, αναφέρει ανακοίνωση που εκδόθηκε από το περιβάλλον του. 

Το ντουέτο του Tony Bennett με την Amy Winehouse

Ένα ντουέτο μεταξύ του θρυλικού τραγουδιστή της Jazz Tony Bennett και της αδικοχαμένης Amy Winehouse, πρόκειται να κυκλοφορήσει ως single για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Οι δυο καλλιτέχνες ηχογράφησαν το τραγούδι 'Body and Soul' τον περασμένο Μάρτιο, τέσσερις μήνες πριν από το θάνατο της Amy και αποτελεί μία από τις τελευταίες της ηχογραφήσεις.Σύμφωνα με τον Bennett, το 'Body and Soul' -το οποίο θα περιλαμβάνεται επίσης στο album του 'Tony Bennett: Duets II'- θα κυκλοφορήσει πριν από το album του, που θα βγει στις 20 Σεπτεμβρίου. Τα έσοδα από το single θα πάνε στο ίδρυμα που θα ξεκινήσει ο πατέρας της εκλιπούσας τραγουδίστριας, για την βοήθεια και στήριξη των νεαρών παιδιών κατά των ναρκωτικών.

Ξεκινούν οι συγχωνεύσεις εφοριών

Το σχέδιο συγχωνεύσεων και καταργήσεων εφοριών θέτει σε εφαρμογή το υπουργείο Οικονομικών από την ερχόμενη εβδομάδα με τις πρώτες 20 εφορίες να συγχωνεύονται σε 10. Πρόκειται για το σχέδιο εκσυγχρονισμού των εφοριών, με το οποίο όπως σημειώνουν παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών, οι 288 εφορίες που υπάρχουν σήμερα θα περιοριστούν σε 30 μεγάλες εφορίες με αντικείμενο κυρίως το ελεγκτικό έργο. 

"Κίνητρα για εγκατάσταση στο κέντρο της Αθήνας"


Σε δημόσια διαβούλευση πρόκειται να τεθεί σύντομα το νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο της Αθήνας, όπως αναφέρεται σε έγγραφο του Οργανισμού Ρυθμιστικού Σχεδίου και Προστασίας Περιβάλλοντος Αθήνας. Ένας από τους κύριους στόχους του Σχεδίου θα είναι η διατήρηση και επιστροφή της κατοικίας στις κεντρικές περιοχές της Αθήνας. 

Σε χειρουργική επέμβαση η Σόνια Γκάντι

Η πιο ισχυρή πολιτικός της Ινδίας, Σόνια Γκάντι, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο εξωτερικό, δήλωσε ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος Κόμματος του Κογκρέσου. Ο λόγος της επέμβασης δεν δημοσιοποιήθηκε.Η Γκάντι είναι επικεφαλής του κυβερνώντος Κόμματος του Κογκρέσου και ο γιος της Ραούλ θεωρείται ο επόμενος πρωθυπουργός.

Το ντόμινο και η επόμενη μέρα της Ευρωζώνης


Ένα βήμα πιο κοντά στην προσφυγή στον ευρωπαϊκό μηχανισμό διάσωσης των οικονομιών βρίσκονται από σήμερα το πρωί η Ιταλία και η Ισπανία. 

"Τα μέτρα λιτότητας καταστρέφουν την Ευρώπη"


Παγκόσμιο φαινόμενο αποτελεί η αύξηση του χρέους, σύμφωνα με άρθρο του «Spiegel-Online». Τα μέτρα λιτότητας, που είναι η λύση στο πρόβλημα του χρέους, μηδενίζει την ανάπτυξη με αποτέλεσμα η κρίση να απειλεί να καταστεί άλυτο πρόβλημα, κυρίως για τα κράτη της νότιας Ευρώπης.  

"Θα εξακρίβώσουμε εάν οι επενδύσεις στην Ελλάδα άξιζαν"

Ο οικονομικός διευθυντής του γερμανικού τηλεπικοινωνιακού ομίλου Deutsche Telekom, βασικού μετόχου του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος (ΟΤΕ), δήλωσε σήμερα ότι ο Όμιλος πρόκειται "να διακριβώσει εάν οι επενδύσεις του στην Ελλάδα άξιζαν τον κόπο", ασκώντας κριτική στις τοπικές κανονιστικές Αρχές."Θέλουμε να διακριβώσουμε εάν οι επενδύσεις στην Ελλάδα τελικά άξιζαν", δήλωσε ο Τιμότεους Χέτγκες στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Άφησε δε να εννοηθεί ότι από την απόφαση αυτή εξαρτάται η αγορά ή μη περαιτέρω ποσοστού 6% του ΟΤΕ από το ελληνικό Δημόσιο.

"Μπορεί να πάρουμε την 6η δόση με τους παλιούς όρους"

Την ανησυχία του εξέφρασε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος για τις εξελίξεις στην ευρωζώνη, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επηρεαστεί και η χώρα μας, λέγοντας: «Ενδέχεται και ανάλογα με τις εξελίξεις να πάρουμε την 6η δόση του δανείου με τους παλιούς όρους και όχι με εκείνους που αποφασίστηκαν στην τελευταία σύνοδο κορυφής στις Βρυξέλλες».  

Η Ke$ha τραγουδά στο άλμπουμ του A.Cooper!

Τι θα σκεφτόσασταν αν σας λέγαμε ότι η Ke$ha πρόκειται να συνεργαστεί μαζί με τον θρύλο της rock, Alice Cooper; Το πιθανότερο είναι να σας φαινόταν ανέκδοτο... Και όμως, η νεαρή pop τραγουδίστρια συμμετέχει στο νέο album του Cooper, που φέρει τον τίτλο 'Welcome 2 My Nightmare'! 

Υποχωρεί το ευρώ


Στην αγορά συναλλάγματος το ευρώ έναντι του δολαρίου υποχωρεί σε ποσοστό 0,84% και διαμορφώνεται στα 1,4244 δολάρια.  

Τα ναυπηγεία στην κυβερνητική σύσκεψη

Επί τάπητος τέθηκε η διευθέτηση των μισθών των εργαζομένων στα ναυπηγεία Ελευσίνας που παραμένουν απλήρωτοι, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η εταιρεία, αλλά και το ζήτημα των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, στη χθεσινή σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό.  

Άρχισαν και τα περί ιταλικής χρεοκοπίας


Το ενδεχόμενο χρεοκοπίας της Ιταλίας αναφέρει σε έκθεση του το Βρετανικό Κέντρο Οικονομικών και Επιχειρηματικών Ερευνών, ενώ για την Ισπανία αναφέρει ότι ίσως γλιτώσει. Στην έκθεση υπάρχουν αναφορές σε καλά και άσχημα οικονομικά σενάρια για τις δύο χώρες.  

Στους ιατρικούς συλλόγους η έκδοση άδειας επαγγέλματος

Το αίτημα 30 χρόνων να μεταφερθεί η αρμοδιότητα έκδοσης άδειας άσκησης του ιατρικού επαγγέλματος, από τις περιφέρειες (πρώην νομαρχίες) στους ιατρικούς συλλόγους, έκανε δεκτό ο υπουργός υγείας Ανδρέας Λοβέρδος στη συνάντηση που είχε με το Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.  

Δεν αλλάζει νομισματική πολιτική η ΕΚΤ

Αμετάβλητη αναμένεται να παραμείνει η νομισματική πολιτική της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, η διοικούσα επιτροπή της οποίας συνεδριάζει σήμερα, μεταδίδει το Γερμανικό Πρακτορείο επικαλούμενο αναλυτές της αγοράς.  

Εκτός πραγματικότητας τα περί ποσού υπερωριών

Διαψεύδονται από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης δημοσιεύματα ιστοσελίδας, σύμφωνα με τα οποία το υπουργείο προτίθεται να διαθέσει για τους καλοκαιρινούς μήνες το ποσό των 155.789 ευρώ, για υπερωριακή απασχόληση υπαλλήλων.  

Στα 6,63 δισ. ευρώ οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου

Στα 6,63 δισ. ευρώ αυξήθηκαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου στο πρώτο εξάμηνο του έτους, από 6,48 δισ. ευρώ στο διάστημα Ιανουαρίου-Μαΐου, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών για τα μηνιαία ταμειακά στοιχεία της γενικής κυβέρνησης και τις ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις.  

Σε θετικό έδαφος το Χ.Α.

Ανοδικά κινείται το Χρηματιστήριο Αθηνών, ανακτώντας μέρος των απωλειών που κατέγραψε κατά τη διάρκεια της προηγούμενης συνεδρίασης.Κέρδη καταγράφουν οι μετοχές των ΟΤΕ (+1,4%) και Coca-Cola Τρία Έψιλον (+1,5%), οι οποίες ανακοίνωσαν σήμερα τα οικονομικά τους αποτελέσματα για το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς.

Έκτακτη συνάντηση περιφερειαρχών-ΣΑΤΑ

Μηνύματα εκτόνωσης στέλνουν οι ιδιοκτήτες ταξί για τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις. «Πρέπει να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας, τις αντοχές μας, να λάβουμε υπόψη ότι κλείνει η Βουλή. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα υποστείλουμε τη σημαία του αγώνα, αλλά θα επανέλθουμε τον Σεπτέμβριο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος στο ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ99,5.