e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Στα "ύψη" οι ακάλυπτες επιταγές

Στα 655,3 εκατ. ευρώ ανήλθε το σύνολο των ακάλυπτων επιταγών το πρώτο τετράμηνο του 2011.

Διαψεύδει το ενδεχόμενο απολύσεων στο Δημόσιο η κυβέρνηση

«Μόνο μετατάξεις »


«Δεν συζητάμε απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, η μονιμότητα των οποίων, άλλωστε, κατοχυρώνεται από τις διατάξεις του Συντάγματος» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, διαψεύδοντας δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία η τρόικα ζητά απολύσεις στο Δημόσιο.

Νέα στάση εργασίας αύριο στον ΗΣΑΠ

Ακινητοποιημένος θα παραμείνει αύριο 12:00-16:00 ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος σύμφωνα με απόφαση των εργαζομένων.Οι εργαζόμενοι κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους αντιδρώντας στην υποχρεωτική, όπως την χαρακτηρίζουν, μετάταξη 170 συναδέλφων τους,στο πλάισιο εφαρμογής του νόμου για την αναδιάρθρωση των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας.

Θρίλερ με την 5η δόση - εγκατέλειψε την Αθήνα η τρόικα

Σε σενάριο τρόμου έχει εξελιχθεί η αντιμετώπιση της ελληνικής κρίσης, από την ώρα που έγινε γνωστό η σύλληψη του Διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος Καν.

Ευρωπαίο "θέλει" η Μέρκελ στη διεύθυνση του ΔΝΤ

Η Ευρώπη έχει "πολλούς λόγους" για να διατηρήσει τη διεύθυνση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, δήλωσε σήμερα η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ.

Πεταλωτής: Η υπόθεση Στρος-Καν δε θα μας επηρεάσει

«Έχουμε θεσμική λειτουργία και συνεργασία με το ΔΝΤ», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, όταν ρωτήθηκε για τις συνέπειες που, ίσως, έχει στην προσπάθεια της Ελλάδας για ρυθμίσεις του χρέους της η υπόθεση του επικεφαλής του Ταμείου Ντομινίκ Στρος-Καν. Ο κ. Πεταλωτής πρόσθεσε ότι «αυτή η πορεία δεν επηρεάζεται από πρόσωπα, αλλά από συγκεκριμένες πολιτικές» και σημείωσε ότι «η προσωπική συμβολή μπορεί να παίζει ένα κάποιο ρόλο, αλλά η υπόθεση του Στρος-Καν δεν θα έχει επίπτωση στις διαπραγματεύσεις που κάνει η Ελλάδα».

Αύξηση πληθωρισμού στην ευρωζώνη

Ο πληθωρισμός στην ευρωζώνη έφθασε σε 30 μηνών υψηλά στο 2,8% τον Απρίλιο, λόγω της αύξησης των τιμών των καυσίμων και του ηλεκτρισμού, της στέγασης και του αλκοόλ και του καπνού, σύμφωνα με επίσημα σημερινά στοιχεία.

"Αβέρωφ" ετών 100


Ένα πολεμικό πλοίο που συνδέθηκε για περίπου μισό αιώνα με την ιστορία ενός έθνους, η δόξα του Πολεμικού Ναυτικού, το θωρηκτό "Γεώργιος Αβέρωφ", γιορτάζει το ιωβηλαίο των 100 χρόνων του.

"Ελληνικό" το ακριβότερο σπίτι στη Μελβούρνη

Ο ομογενής Σωκράτης Βασιλειάδης αφιέρωσε έξι χρόνια της ζωής του για να κτίσει μια υπερπολυτελή έπαυλη στο πιο ακριβό προάστιο της Μελβούρνης και της Αυστραλίας. Στο πολυδιαφημισμένο και αριστοκρατικό Τούρακ, το προάστιο των κροίσων!Μέσα σ’ αυτό το σπίτι, όπως γράφει η εφημερίδα "The Age", ο ομογενής έζησε όλο κι όλο έξι μέρες! Την έβδομη μέρα έφυγε για την Ευρώπη. Το τεράστιο και πολυτελέστατο σπίτι του έμεινε άδειο για πάνω από τρία χρόνια και τώρα πωλείται! Εικάζεται ότι η πώληση του θα αποφέρει στον ιδιοκτήτη του πάνω από 30 εκατομμύρια δολάρια Αυστραλίας. Δηλαδή, περίπου 23 εκατομμύρια ευρώ. Αν όντως πωληθεί σε αυτή την τιμή, τότε θα περάσει στην ιστορία ως το πιο ακριβό σπίτι της Βικτόριας.

Η ταβέρνα "φάρκακο" για Αλτσχάιμερ

Αν κανείς θέλει να έχει αυξημένες πιθανότητες να διατηρήσει υγιή τον εγκέφαλο του, καθώς περνάνε τα χρόνια, θα πρέπει -εκτός από το να λύνει σταυρόλεξα- να επισκέπτεται συχνά τους φίλους του, να πηγαίνει σε πάρτι, ταβέρνες και άλλες κοινωνικές συνεστιάσεις, στην εκκλησία, στο γήπεδο, σε ομαδικές εκδρομές, σε εθελοντικές και φιλανθρωπικές οργανώσεις ή, τέλος πάντων, οπουδήποτε υπάρχει κοινωνική επαφή με άλλους.

Κομισιόν: Η σύλληψη Στρος-Καν δε θα επηρεάσει την Ευρωζώνη

Καμμία επίπτωση, σε κανένα από τα προγράμματα στήριξης των κρατών μελών της Ευρωζώνης, δε θα έχει η σύλληψη του Ντομινίκ Στρος-Καν, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος της Κομισιόν.

Eρώτηση Σαμαρά στον πρωθυπουργό για την εγκληματικότητα και τη μετανάστευση

«Η κατάσταση εκτός ελέγχου»


Επίκαιρη ερώτηση στον πρωθυπουργό για το θέμα της ασφάλειας και της παράνομης μετανάστευσης κατέθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

Τροποποιήσεις στο πρόγραμμα Εξοικονόμηση Κατ' Οίκον ανακοίνωσε το ΥΠΕΚΑ

Συνεχίζεται μέχρι να εξαντληθούν οι πόροι


Παράταση χωρίς καταληκτική ημερομηνία και τροποποίηση του προγράμματος «Εξοικονόμηση Κατ' Οίκον» ανακοίνωσε το ΥΠΕΚΑ. Το συνεχιζόμενο ενδιαφέρον των πολιτών είναι ο λόγος, σύμφωνα με το υπουργείο, που το Πρόγραμμα παρατείνεται μέχρις εξαντλήσεως των πόρων ανά Περιφέρεια.

Γονίδιο του λίπους φαίνεται να λειτουργεί ως «γενικός διακόπτης» του μεταβολισμού

Το ON/OFF της παχυσαρκίας


Ένα γονίδιο που λειτουργεί στα λιποκύτταρα παίζει το ρόλο ενός «γενικού διακόπτη» του μεταβολισμού, καθώς ρυθμίζει άλλα γονίδια που σχετίζονται με τα επίπεδα χοληστερόλης και σακχάρου, το δείκτη μάζας σώματος και την παχυσαρκία, υποδεικνύει νέα βρετανική μελέτη.Οι ερευνητές θεωρούν μάλιστα ότι το ρυθμιστικό αυτό γονίδιο θα μπορούσε να γίνει μοριακός στόχος για νέα φάρμακα κατά της παχυσαρκίας και των μεταβολικών διαταραχών όπως ο διαβήτης.