e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Η Google προστατεύει τις υπό εξαφάνιση γλώσσες

Tη δημιουργία μίας ιστοσελίδας για την προστασία των υπό εξαφάνιση γλωσσών και οι οποίες υπολογίζονται στο 50% των συνολικά υπαρχόντων γλωσσών ανακοίνωσε η Google

Μειωμένο το εμπορικό έλλειμμα τον Απρίλιο

 Μειωμένο κατά 14,2% εμφανίστηκε το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου, χωρίς πετρελαιοειδή, τον Απρίλιο του 2012 και διαμορφώθηκε στα 1.049,2 εκατ. ευρώ, από 1.222,3 εκατ. ευρώ που ήταν τον Απρίλιο του 2011.

Υποβάθμισε την Κύπρο η Fitch

 Στην υποβάθμιση της αξιολόγησης της Κύπρου σε «ΒΒ+» από «ΒΒΒ-», με αρνητική προοπτική, προχώρησε σήμερα η Fitch Ratings.

Tι ζητάμε από την Eυρώπη


Mνημόνιο: Φάκελος επαναδιαπραγμάτευση

Bασικό αίτημα κατ' αρχήν η επέκταση του Προγράμματος Oικονομικής Πολιτικής

Tι ζητάμε, τουλάχιστον κατ' αρχήν, από την Eυρώπη; Tην επέκταση του Προγράμματος Oικονομικής Πολιτικής κατά δύο χρόνια, με παράλληλη αύξηση της χρηματοδότησης κατά 16 έως 20 δισ. ευρώ.

Η Μαδρίτη κατέθεσε επισήμως αίτημα ευρω-βοήθειας

Η Ισπανία έδωσε τη Δευτέρα στη δημοσιότητα την επίσημη επιστολή της με την οποία ζητεί βοήθεια από τη ζώνη του ευρώ, χωρίς πάντως να παράσχει τις λεπτομέρειες του σχεδίου που θα πρέπει να είναι έτοιμο για τις 9 Ιουλίου, ημερομηνία της επόμενης συνεδρίασης του Eurogroup.

Πέθανε ο μοναδικός "Μοναχικός Χόρχε"

Ο "Μοναχικός Χόρχε", η τελευταία γιγάντια χελώνα του είδους της, που ζούσε σε ένα από τη νησιά του αρχιπελάγους των Γκαλάπαγκος, πέθανε την Κυριακή σε ηλικία 100 ετών, χωρίς να αφήσει απογόνους, ανακοίνωσαν οι αρχές του Εθνικού Πάρκου.

Χιλιάδες προσλήψεις στο δημόσιο τα τελευταία 2 χρόνια

Περίπου 70.000 νέες προσλήψεις πραγματοποιήθηκαν στο δημόσιο τα τελευταία δύο χρόνια, αποκαλύπτει έκθεση της μόνιμης αντιπροσωπείας της τρόικας στην Αθήνα, όπως αυτή δημοσιεύεται στο Βήμα της Κυριακής.

Στις 13:00 οι βαθμολογίες των υποψηφίων στις πανελλαδικές

Τέρμα στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων στις πανελλαδικές εξετάσεις μπαίνει σήμερα, καθώς στα λύκεια της χώρας αναμένεται να αναρτηθούν οι πίνακες με τις βαθμολογίες τους σε όλα τα μαθήματα στα οποία διαγωνίστηκαν.

Σόιμπλε: Η Ελλάδα δεν έχει προσπαθήσει επαρκώς

Εμμένει στη σκληρή του στάση απέναντι στη χώρα μας ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, υποστηρίζοντας ότι η Ελλάδα δεν έχει εκπληρώσει τις δεσμεύσεις της και δεν έχει καταβάλει αρκετές προσπάθειες για την καταπολέμηση των αιτιών της κρίσης.

«Έκρηξη» επιχειρησιακών και ατομικών συμβάσεων

Με αλματώδεις ρυθμούς αυξάνονται το τελευταίο διάστημα οι επιχειρησιακές και ατομικές συμβάσεις, επιδεινώνοντας την ήδη απογοητευτική κατάσταση που επικρατεί στην αγορά εργασίας.

H επόμενη ημέρα για τις επιχειρήσεις στην Eλλάδα

Παρά την όποια αισιοδοξία, οι «άμυνες» παραμένουν και το ζητούμενο του εμπορικού κόσμου είναι μια κυβέρνηση μακράς πνοής

«Στο κόκκινο» το Χ.Α.

Έντονα πτωτικές τάσεις επικρατούν στο Χρηματιστήριο Αθηνών, καθώς μετριάζονται οι προσδοκίες για ουσιαστικές αποφάσεις στην επικείμενη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στις Βρυξέλλες.