e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESSTIME


Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει




-Σε κλοιό ασφαλείας το σπίτι Χρυσοχοϊδη- Ματσούκα. Μυστικοί αστυνομικοί, περιπολίες και δρακόντεια φύλαξη. Τρέμουν νέο χτύπημα των τρομοκρατών.


-Ποια είναι τα «τρωτά» σημεία των ευαίσθητων στόχων από τους τρομοκράτες. Γιατί δεν φυλάσσονται.


-Κραυγή αγωνίας από την περιφέρεια: Η ανεργία και τα λουκέτα σκοτώνουν την επαρχία. Βουλευτές και τοπικοί φορείς ζητούν μέτρα τώρα από την κυβέρνηση.

Παιδεία ώρα μηδέν


Διαβάστε στην Press Time




Ερωτήματα φωτιά για την Άννα Διαμαντοπούλου, την ίδια ώρα που… μοιράζονται λεφτά για επικοινωνιακό σύμβουλο

Μετάθεση- χάδι για τον Πάρι Κασιδόκωστα.


Διαβάστε στην Press Time




Τον μετέθεσαν από το Σκαραμαγκά στην… Αμφιάλη. Στη Λήμνο… αποβιβάστηκε ο γιος του Ζαγορίτη, πρωταγωνιστής του σκανδάλου με τη Τζούλια. Και νέο κρούσμα στην Πάτρα: Ναύτης – γιος κομματικού στελέχους της ΝΔ, έμπασε ανήλικη στο στρατόπεδο.

Οι κρυφές παγίδες στη ρύθμιση των χρεών για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.


Διαβάστε στην Press Time


Οι τράπεζες, οι κυβερνητικές αποφάσεις και τι πρέπει να προσέξετε.

Κραυγή αγωνίας από την περιφέρεια


Διαβάστε στην Press Time


Η ανεργία και τα λουκέτα σκοτώνουν την επαρχία. Τα δραματικά στοιχεία για κάθε περιοχή. Βουλευτές και τοπικοί φορείς ζητούν μέτρα τώρα από την κυβέρνηση.

Σε κλοιό ασφαλείας το σπίτι Χρυσοχοϊδη- Ματσούκα


Διαβάστε στην Press Time


Μυστικοί αστυνομικοί, περιπολίες και δρακόντεια φύλαξη στην οικία του υπουργού. Τρέμουν νέο χτύπημα των τρομοκρατών. Ποια είναι τα «τρωτά» σημεία των ευαίσθητων στόχων από τους τρομοκράτες. Γιατί δεν φυλάσσονται.

Σκάνδαλο εκατομμυρίων καταγγέλλει o Καρατζαφέρης για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά


ΜΙΖΕΣ ΚΑΤΕΛΗΓΑΝ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ






Ο Καρατζαφέρης καταγγέλει σκάνδαλο με μίζες εκατομμυρίων ευρώ από τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά προς εταιρίες στο εξωτερικό που μέσω Ελβετίας κατέληγαν σε άνθρωπο που εδρεύει στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εκτίμησε ότι οι μίζες...

Σιγουριά Παπανδρέου ότι τo ασφαλιστικό ν/σ θα περάσει

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο PBS, ο Γ. Παπανδρέου, τόνισε ότι το ασφαλιστικό νομοσχέδιο θα περάσει σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως: «Είναι πάρα πολύ επίμαχο αυτό το ζήτημα και γι' αυτό δείχνουμε ότι υπάρχει ισχυρή πολιτική βούληση και ότι, ναι, μπορούμε..

Αναλυτικές οδηγίες με την εφαρμογή το Φόρου Πολυτελείας


Αναλυτικές οδηγίες με την εφαρμογή το Φόρου Πολυτελείας δίνει με εγκύκλιο του το υπουργείο Οικονομικών η οποία απεστάλη σε όλες τις εφορίες.

Στην εγκύκλιο ορίζεται ότι ...

Στις 1.456,72 μονάδες o Γενικός Δείκτης Τιμών

ΆΝΟΔΟ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 0,32%






O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 16:30, στο Χ.Α διαμορφώθηκε στις 1.456,72 μονάδες σημειώνοντας άνοδο σε ποσοστό 0,32%. Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 45,97 εκατ. ευρώ. Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει...

Πιάνει δουλειά ο Σάντος, να τι είπε για την εθνική

Παρουσιάσθηκε και επίσημα ο Φερνάντο Σάντος ως διάδοχος του Οτο Ρεχάγκελ στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου. Ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας αρχικά είπε: «Είναι μεγάλη μου τιμή που είμαι εδώ μαζί σας. Αυτά τα οκτώ χρόνια ήταν επιτυχημένα χρόνια για την ομάδα. Από εκεί και πέρα ξεκινάει ένα νέος κύκλος για την Εθνική Ομάδα. Τα λόγια είναι περιττά στο ποδόσφαιρο και μεγαλύτερη αξία έχουν οι πράξεις. Είναι σημαντικό ότι η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών με ξέρει. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε χαρά στον ελληνικό λαό μέσα από τα παιχνίδια μας».Για την προσαρμογή του στα νέα δεδομένα: «Οκτώ χρόνια που βρίσκομαι στην Ελλάδα είναι πάρα πολλά. Παρόλο που έχω δυσκολία να μιλήσω ελληνικά, ποτέ δεν είχα πρόβλημα να τα κατανοήσω. Το πιο σημαντικό είναι ότι αντιπροσωπεύω μία ολόκληρη χώρα. Πρέπει να δείχνουμε καρδιά. Να δείξουμε οργάνωση, να έχουμε καθαρό μυαλό. Είμαι σίγουρος ότι σε αυτόν τον τομέα θα έχουμε επιτυχία. Γνωρίζω καλά την ελληνική νοοτροπία. Ξέρω ότι οι Έλληνες παίκτες έχουν πάθος και δίνουν πάντα το 200%. Από εκεί και πέρα είναι διαφορετικό να δουλεύεις κάθε μέρα με τους παίκτες σου. Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα μικρά διαστήματα που θα συγκεντρωνόμαστε».

Ο ρώσος μαθηματικός Πέρελμαν αρνήθηκε να λάβει το βραβείο του ινστιτούτου CMI



ΚΑΙ ΤΟ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ



Ο ρώσος μαθηματικός Γκριγκόρι Πέρελμαν, στον οποίο απονεμήθηκε τον Μάρτιο το βραβείο Χιλιετίας του Ινστιτούτου Μαθηματικών Clay (CMI) δήλωσε στο CMI έπειτα από πολλές εβδομάδες αναμονής ότι δεν θα δεχθεί το βραβείο που συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο ύψους ενός εκατομμυρίου δολάριων.

"Ο δόκτορας ...

Πάνω από τα 13.000 ευρώ ανά κεφάλι οι υπερωρίες στην ΕΡΤ!

Ιδού η...αρχή της λίστας με τα ποσά των υπερωριών που χτυπάνε μαζί με την...τσέπη μας όλοι αυτοί οι απασχολούμενοι στο ευαγές ίδρυμα της κρατικής TV. Αν ξεχωρίζετε τα νούμερα, ξεκινούν πάνω από το 1000ρικό το μήνα, από 13.000 και βάλε. Με τόσα χρήματα όχι μόνο προκαλούν, αλλά, μας κάνουν και εξοργιζόμαστε ακόμα πιο πολύ με όλους, είτε φταίνε, είτε δεν φταίνε. Βάλτε ένα τέλος σε αυτό το αίσχος. Ποιοι και πως δικαιολογούν τόσο υπέρογκες αμοιβές; Από...υπερωρίες; ΕΛΕΟΣ!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ    

Το ευρώ έναντι του δολαρίου σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 0,51%


Στην αγορά συναλλάγματος το ευρώ έναντι του δολαρίου σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 0,51%, και διαμορφώνεται στα 1,2582 δολάρια. Το ευρώ διαπραγματεύεται στα 109,890 γιεν, στο 0,8260 με τη Στερλίνα και...

Οριακές μεταβολές στα επιτόκια χορηγήσεων και καταθέσεων

Οριακές μεταβολές εμφάνισαν τον Μάιο τα επιτόκια χορηγήσεων και καταθέσεων. Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Τράπεζα της Ελλάδος στις καταθέσεις τα επιτόκια κινήθηκαν ανοδικά.

"Εξω όλοι ΤΩΡΑ απο την ΕΡΤ!"

Κόφτε τώρα τις υπερωρίες σε ΟΛΟΥΣ στην ΕΡΤ, ως έκτακτο μέτρο σε καιρούς κρίσης. ΝΤΡΟΠΗ, βρε. Τι θα πει 13-14.000 ευρώ υπερωρίες; Πάνω από ένα ολόκληρο χιλιάρικο το μήνα σε δημοσιογράφο, εικονολήπτη κ.λ.π. από πού και ως που δικαιολογείται; Μου ήρθε ο λογαριασμός του ρεύματος και...λιποθύμησα.
ΔΕΝ θέλω ούτε και εγώ να πληρώνω όλους αυτούς στην ΕΡΤ. ΚΟΦΤΕ τους ΤΩΡΑ!
Ούτε υψηλόμισθους, ούτε χαμηλόμισθους. Έχει δίκιο ο προηγούμενος. Λίγοι Χ πολλά= πολλά, πολλοί Χ λίγα= πάλι...πολλά! Άρα, δυο φορές Χ πολλά, πάει ΠΟΛΥ, πάρα ΠΟΛΥ. Πεντακόσια άτομα και πολλά είναι, άκου 5.500! ΜΕΛΙ έχει η ρημάδα και δεν την απαρνούνται ούτε οι...φτωχοί πλην όμως τίμιοι των 800 ευρώ;

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Ο Οτσαλάν καλεί την Άγκυρα και το PKK να εξετάσουν το ενδεχόμενο μιας εκεχειρίας

Ο Αμπντουλάχ Οτσαλάν, ο φυλακισμένος ηγέτης του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK), κάλεσε την Άγκυρα και την ένοπλη οργάνωσή του να εξετάσουν το ενδεχόμενο μιας εκεχειρίας, ενώ οι συγκρούσεις έχουν πολλαπλασιαστεί τις τελευταίες εβδομάδες, μετέδωσε σήμερα το φιλοκουρδικό πρακτορείο ειδήσεων Firat.

Το ακριβότερο διαζύγιο στην ιστορία!

Κλείνει οσονούπω η πολύμηνη υπόθεση διαζυγίου του Tiger Woods από τη σύζυγό του Elin Nordegren, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, όλα τα ζητήματα έχουν διευθετηθεί και το μόνο που μένει είναι κάτι υπογραφές εντός της επόμενης εβδομάδας. Η διατροφή που θα λάβει η Elin, αντικείμενο αντιπαράθεσης εδώ και εβδομάδες, θα φτάνει σε ύψος τα 750 εκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ για το διαζύγιο μιας διασημότητας!

Μέλι έχει αυτη η ΕΡΤ, ΕΛΕΟΣ!

Διάβαζα μια δακρύβρεχτη επιστολή ανώνυμου δημοσιογράφου-εργαζόμενου στην ΕΡΤ σε άλλο blog και εξοργίσθηκα. Κλαίγεται ο κύριος γιατί του δίνουν τόσα χρόνια, κοντά μια 10ετία, μισθό μόλις 800 ευρώ και θα του τα κάνουν 900. Δώρα δεν παίρνει και τον βάζουν και να υπογράψει ότι δεν θα δουλέψει αλλού. Δυστυχία και κακομοιριά σε όλο της το μεγαλείο. Θα πείτε, ναι αυτός σου φταίει και όχι τα golden boy;
Όλοι μου φταίνε. Γιατί προσέξτε: λίγοι Χ πολλά= πολλά, πολλοί Χ λίγα= πάλι...πολλά! Εγώ δεν θέλω να πληρώνω κανένα τους, πέρα από τους απολύτως απαραίτητους. Και αν τέλος πάντων αδικείσαι τόσο πολύ από δαύτη την ΕΡΤ, σήκω και φύγε. Αν διαθέτεις τις στοιχειώδεις επαγγελματικές ικανότητες, ζήτα δουλειά αλλού. Μέλι έχει αυτή η ρημάδα η ΕΡΤ και την θέλετε όλοι τόσο πολύ, ή...στεναχώριεστε που δεν τα παίρνετε όλοι τόσο χοντρά όσο οι άλλοι; Μια ολάκερη δεκαετία στην ΕΡΤ τι περιμένεις ρε φίλε; Εγώ έπαιρνα κάπου 1.400, μου έδωσαν 2.000 και είπα άντε γεια. Και δε λέω, κρίση τώρα. Προ κρίσης τι έκανες;
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Πως αρχίζει η εποχή Σάντος στην εθνική

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ, ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ DEAL. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ: 
Η πικρή αλήθεια για τον Φερνάντο Σάντος είναι ότι ο προκάτοχος του στον πάγκο της εθνικής Ελλάδας, Οτο Ρεχάγκελ, τοποθέτησε πολύ ψηλά τον πήχη στα 9 χρόνια της συνεργασίας του με την Ε.Π.Ο., τόσο που οι περισσότεροι θεωρούν ότι ο Πορτογάλος δεν θα καταφέρει να ξεπεράσει τα επιτεύγματα του Γερμανού!

Η κατάκτηση του «τιμημένου ευρωπαϊκού» στο EURO 2004 αποτελεί την «κορωνίδα» των διακρίσεων του ελληνικού ποδοσφαίρου από καταβολής του, μια επιτυχία που θα είναι αδύνατο να ξεπερασθεί- εκτός αν η ομάδα αξιωθεί από τον Θεό να πάρει κάποτε το...Παγκόσμιο Κύπελλο, ή έστω να φθάσει σε τελικό για να γίνουν συγκρίσιμα τα μεγέθη.Αν αποδειχθεί ότι τα θαύματα επαναλαμβάνονται, στην καλύτερη περίπτωση ο 56χρονος Σάντος θα «ισοφαρίσει» τον 72χρονο συνάδελφο του μόνο αν σηκώσει κι αυτός ένα EURO. Είχε απόλυτο δίκιο, λοιπόν, ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. Σοφοκλής Πιλάβιος όταν σχολίασε ότι ο Ρεχάγκελ «αφήνει πίσω του βαριά κληρονομιά». Ο πρώην προπονητής ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ βάζει το δικό του στοίχημα, αποφασισμένος να το κερδίσει και η DEAL κάνει ένα «συγκριτικό τεστ», αναλύοντας τους λόγους για τους οποίους προτιμήθηκε...

Επί πληρωμή το site των Times

Μια από τις γνωστότερες βρετανικές εφημερίδες, οι "The Times" του Λονδίνου, διαθέτει επί πληρωμή το περιεχόμενο του ιστότοπού της στο Ίντερνετ και έγινε η πρώτη μη εξειδικευμένη εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας που προχώρησε σ' αυτή την ενέργεια.

Εκτοξεύθηκε η τιμή της αμόλυβδης

Σε 1,53 ευρώ το λίτρο διαμορφώνεται η μέση τιμή της αμόλυβδης, από 1,518 χθες Πέμπτη και 1,516 προχθές Τετάρτη, πριν την αλλαγή των συντελεστών ΦΠΑ, σύμφωνα με τα στοιχεία του Παρατηρητηρίου Τιμών του υπουργείου Οικονομίας.

Τέλος Ιουλίου παραδίδεται ο σταθμός Μεταμόρωσης του προαστιακού

Μέχρι τέλος Ιουλίου θα δοθεί σε λειτουργία και χρήση στο επιβατικό κοινό, ο σταθμός του Προαστιακού στη Μεταμόρφωση, ο οποίος είναι έτοιμος εδώ και καιρό, αλλά δεν λειτούργησε εξαιτίας γραφειοκρατικών διαδικασιών, μεταξύ των οποίων ήταν και η κόντρα μεταξύ της ΕΡΓΟΣΕ και της Πολεοδομίας για τη μη έκδοση νόμιμης άδειας.


Πως κατάντησε η...Γη

Ετσι θα γίνει κάποτε η Γη. Πότε; Σε λίγα χρόνια ίσως. Αυτή την εικόνα θα δείχνει από το διάστημα. Θα ζούμε για το...δούμε; Οχι!  
Ωραίο χρωματάκι, αλλά που να οφείλεται, άραγε; Στη μόλυνση, στους..εξωγήινους, στους πολιτικούς;  

Ντιέγκο, νίκησε τους!

Μεγάλα ματς στο Μουντιάλ. Βραζιλία με Ολλανδια σήμερα και Αργεντινή με Γερμανία αύριο. Νίκησε τους τους γερμαναράδες Ντιέγκο, στείλε τους σπιτάκι τους να σκάσει η Μάρκελ από το κακό της. Ολοι με την Αργεντινή το Σάββατο! Δώσε της και μια...βουβουζέλα δώρο να έχει να ασχολείται με κάτι.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Πήγαινε σπιτάκι σου, Μέρκελ, μεγαλοκοπέλα μου!

Ο συνασπισμός της Αγγελα Μέρκελ "δεν θα επιβιώσει για πολύ". Αυτό πιστεύουν περίπου τα δύο τρίτα των Γερμανών (το 62%) σύμφωνα με δημοσκόπηση του Ινστιτούτου Infratest-dimap για το τηλεοπτικό δίκτυο ARD. Το 68% των Γερμανών θεωρεί "χαστούκι" για την Μέρκελ το γεγονός ότι ο υποψήφιος για την προεδρία Κρίστιαν Βουλφ δεν εξελέγη παρά με την τρίτη ψηφοφορία, την στιγμή που ο συνασπισμός CDU-CSU-FDP διαθέτει θεωρητικά επαρκή πλειοψηφία ώστε να εκλεγεί κατά την πρώτη ψηφοφορία.Για τα τρία τέταρτα των Γερμανών (77%) "η Αγγελα Μέρκελ δεν έχει πλέον τον έλεγχο του συνασπισμού της" και μόνο το 31% θεωρεί ότι "τώρα, μετά την εκλογή του νέου προέδρου, η κυβέρνηση θα εκκινήσει από νέα αφετηρία".

Γκιούλ: Η Τουρκία δεν γυρίζει την πλάτη της στη Δύση

Ο Τούρκος πρόεδρος ξεκαθάρισε πως «η Τουρκία είναι κομμάτι της Ευρώπης».



Η Άγκυρα αποτελεί κομμάτι της Ευρώπης και παραμένει προσηλωμένη στη Δύση παρά τους στενούς δεσμούς της με χώρες στη Μέση Ανατολή, δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος Αμπντουλάχ Γκιούλ σε συνέντευξη που παραχώρησε στους Τimes του Λονδίνου.

Αφηστε τα κύριε υπουργέ τα 100 ευρουλάκια!

Ελεος κύριε Λοβέρδο μας! Αυξημένο επίδομα από… ανθρώπινο λάθος στο νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό και προκάλεσε νέο αλαλούμ στην κυβέρνηση, λέει η είδηση. Με ανακοίνωση που απέστειλε προ ολίγου ο υφυπουργός Εργασίας, Γ. Κουτουμάνης, διευκρίνισε ότι «το ύψος του επιδόματος θα παραμείνει στο σημερινό επίπεδο, δηλαδή στα 800 ευρώ και όχι στα...900. Αφήστε το καλέ, το 100άρικο, τι ψυχή έχουν 100 ευρουλάκια; Η γιαγιά μου με 100 Ε "βγάζει" το σούπερ μάρκετ του μήνα της, τι τρώει η Χριστιανή; Χαβιάρι; 
AΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Πάμε όλοι στη...Ρουμανία!

Εντάξει, κύριε υπουργέ. Κύριε Γιώργο Παπακωνσταντίνου. Δεχόμαστε, η εφημερίδα που το έγραψε στην πρώτη της σελίδα, δεν υποστηρίζει την κυβέρνηση, αλλά, την αντιπολίτευση. Αλλά, αν είπατε ότι θα κάνετε την Ελλάδα...Ρουμανία, αν βγει αντισυνταγματικό το μημόνιο θεωρείται "βαρύ". Αν δεν το είπατε, να διαψεύσετε. Να μεταναστεύσουμε, ή να καταργήσουμε το Σύνταγμα μας "ζητά", δηλαδή, αυτή η δήλωση; Γιατί αν είναι να μας συμβούν όοολα αυτά, τότε, χίλιες φορές να πάμε εμείς στη Ρουμανία, παρά να έρθει η...Ρουμανία στην Ελλάδα. Κι αν εν πάση περιπτώση θα πρέπει να "στείλουμε" κάποιους στη...Ρουμανία, δόξα τον Θεό υπάρχουν πάμπολλά παραδείγματα. Ο συνδικαλιστής με τις καταθέσεις των 9 εκ ευρώ, π.χ.!  
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ  

Αγοράζει Γκοβού, πουλάει Λέτο;

Αν ο Τζίγγερ αγοράζει τον Γκοβού, αλλά πουλάει τον Λέτο στην Μπενφίκα, όπως γράφουν οι Πορτογάλοι, θα πρέπει να αντικαταστήσει και τον Αργεντίνο. Εκτός αν δεν πρέπει να δίνουμε σημασία σε ότι γράφουν οι ξένοι. Σε αυτή την περίπτωση, τότε, δεν θα πιστέψουμε ούτε τους Γάλλους οι οποίοι...ντύνουν το φιλαράκι του Σισέ στα πράσινα. Και το νου σας: μη τυχόν και σκεφθείτε να πουλήσετε τον Τζιμπρίλ η τον Ζιλμπέρτο! Αυτο το τελευταίο το λένε οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, που περιμένουν με αγωνία την αντίδραση του πολυμετοχικού στην "εποχή Μαρινάκη" του Ολυμπιακού, χωρίς Βγενόπουλο στις "επάλξεις"...

Αυξημένο επίδομα από ανθρώπινο λάθος στο Ασφαλιστικό


Αυξημένο επίδομα από… ανθρώπινο λάθος στο νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό και προκάλεσε νέο αλαλούμ στην Με ανακοίνωση που απέστειλε προ ολίγου ο υφυπουργός Εργασίας, Γ. Κουτουμάνης, διευκρίνισε ότι «το ύψος του επιδόματος θα παραμείνει στο σημερινό επίπεδο, δηλαδή στα 800 ευρώ. Το νέο ποσό γράφτηκε....

Η ώρα του πρωθυπουργού!

Από αλλού το περίμεναν και από αλλού τους ήρθε στο ΠΑΣΟΚ. Τροχιοδεικτικό για πιθανή εσωκομματική «ανταρσία» κατά τη διάρκεια της ύψιστης πολιτικής σημασίας ψήφισης του επίμαχου ασφαλιστικού νομοσχεδίου αλλά και ενδεικτικό της εν γένει κατάστασης στην κυβέρνηση και στο κόμμα είναι το «μπαϊράκι που σήκωσε» η Βάσω Παπανδρέου.
Ένα ένα τα παραδοσιακότερα στελέχη του κινήματος ξεσπαθώνουν κατά των μελών της κυβέρνησης, αφουγκραζόμενα αυτό που αδυνατούν να καταλάβουν οι έχοντες τα κυβερνητικά πόστα.
Δηλαδή τα μηνύματα οργής του κόσμου που βλέπει το κύμα λεηλασίας να γιγαντώνεται και την ελπίδα να πεθαίνει.

Tο 100% της Endesa Hellas πέρασε στον όμιλο Μυτιληναίου

Ολοκληρώθηκε από τον όμιλο Μυτιληναίου η εξαγορά του 50,01% της Εdesa Hellas που κατείχε η ισπανική Endesa SAαφού ολοκληρώθηκαν όλες οι νομικές διαδικασίες και ο όμιλος καθίσταται πλέον ο μοναδικός μέτοχος στην Εndesa Hellas που δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία ηλεκτρικής ενέργειας.

Στο "σφυρί" η περιουσία του Τόλη Βοσκόπουλου


Στο «σφυρί» με δημόσιο πλειστηριασμό βγάζει το υπουργείο Οικονομικών το μεγαλύτερο μέρος της ακίνητης περιουσίας του Τόλη Βοσκόπουλου. Στο Υποθηκοφυλακείο της Νίκαιας έχει εγγραφεί κατάσχεση της ακίνητης περιουσίας του τραγουδιστή και συζύγου της βουλευτού του ΠαΣοΚ κυρίας Αντζελας Γκερέκου για βεβαιωμένα χρέη προς την Εφορία ύψους... 3,5 εκατ. ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι....

Μια εικόνα χίλιες λέξεις...

Ο Σαμαράς πρόεδρος, ο Αβραμόπουλος αντιπρόεδρος, ο Λυκουρέντζος γραμματέας... Εκπροσωπούνται απόλυτα ΠΟΛΑΝ, ΚΕΠ και ΔΗΑΝΑ!

Βενιζέλος: Η έρευνα για τα εξοπλιστικά δεν θα σταματήσει πουθενά


Τη διαβεβαίωση ότι ο έλεγχος που διενεργεί η ελληνική δικαιοσύνη για τις συμβάσεις των εξοπλιστικών προγραμμάτων δεν θα σταματήσει πουθενά, έδωσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος, τονίζοντας...

Εντοπίστηκαν τα «γονίδια της μακροζωίας»

Πιο κοντά στο μυστικό της μακροζωίας βρίσκονται οι επιστήμονες, οι οποίοι ανακάλυψαν ένα μοτίβο γονιδίων που αποκαλύπτει με μεγαλύτερη ακρίβεια ποιος έχει περισσότερες πιθανότητες να υπερβεί τα 100 έτη ζωής –ακόμη και όταν διαθέτει γονίδια που σχετίζονται με ασθένειες.

Συνταξιούχος της Ολυμπιακής και η Μιλένα

Αφού έφαγαν το καταπέτασμα και μας φέσωσαν για διακόσια χρόνια να δείτε που στο τέλος θα φάνε κι εμάς… Ο λόγος για την τέως υπουργό του Σημίτη και «ιδιαιτέρα» γραμματέα του «σιδερένιου» μακαρίτη Ανδρέα Παπανδρέου, Μιλένα Αποστολάκη. Φάτα όλα Μιλένα. Μην αφήνεις τίποτε...Η κυρία Αποστολάκη βγαίνει στην σύνταξη πρόωρα στην Ολυμπιακή, με τον νόμο που έφτιαξε η ΝΔ και που τροποποίησε πρόσφατα ο κολλητός της υπουργός, «Βασιλάκης Καΐλας», κατά κόσμον Λοβέρδος...

Από 5 Ιουλίου η έναρξη περιφρούρησης του δάσους του Σέιχ Σου


Αρχίζει τη Δευτέρα, 5 Ιουλίου, η επίσημη περιφρούρηση του δάσους του Σέιχ Σου στη Θεσσαλονίκη από τη δημοτική αστυνομία και τις εθελοντικές ομάδες...

Ερχονται αυξήσεις στα εισιτήρια


Tον «ασκό του Αιόλου» ανοίγει η κυβέρνηση για τις αστικές συγκοινωνίες και τον ΟΣΕ που συγκεντρώνουν ελλείμματα περίπου 12 δισ. ευρώ μετά την καθυστέρηση που παρουσιάστηκε...

Β.Μαρινάκης: Όποιους παίκτες θέλουμε τους παίρνουμε

«Όχι μεταγραφές υπό πίεση» είναι η φιλοσοφία της εποχής Μαρινάκη στον Ολυμπιακό. Κύκλοι του μεγαλοεφοπλιστή ξεκαθαρίζουν με κάθε ευκαιρία ότι δεν πρόκειται να κάνουν το λάθος και να βιαστούν στα μεταγραφικά θέματα υπό την πίεση του αγώνα με την Μπέσα και με αφορμή τη μεταγραφή του Μοντεστό επεσήμαναν:...

Ο Α. Λυκουρέντζος εξελέγη νέος γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής


Δια βοής εξελέγη από την Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ ο νέος γραμματέας της κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος.Καθώς ο κ. Λυκουρέντζος ήταν ο μόνος υποψήφιος, προτάθηκε...

Στο ΣτΕ οι ακτοπλόοι για τις τιμές στα ναύλα

Ζητούν να ακυρωθεί πλέγμα υπουργικών αποφάσεων

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την κατάργηση των ορίων καθορισμού ανώτατης τιμής στα ναύλα προσέφυγαν η Ενωση Επιχειρήσεων Ναυτιλίας και oι εταιρείες «Κρήτης ΑΕ», «Λέσβου ΑΕ», «Hellenic Seaways».
Ειδικότερα, ζητάνε να ακυρωθούν ως αντίθετες στο κοινοτικό δίκαιο οι αποφάσεις με τις οποίες καθορίζονται τα ανώτατα όρια για καθαρούς ναύλους οικονομικής ή ενιαίας θέσης επιβατών, οχημάτων και εμπορευμάτων...

Αυστηρά τα πρόστιμα για τους καπνιστές


Απαγορεύεται από 1ης Σεπτεμβρίου το κάπνισμα σε όλους τους κλειστούς δημόσιους χώρους, ενώ τα πρόστιμα στους παραβάτες καπνιστές θα ανέρχονται από 50 έως 500 ευρώ ανάλογα με τον αριθμό των υποτροπών...

Στο 10% παραμένει η ανεργία στην ευρωζώνη τον Μάιο

Σταθερή στο 10% παρέμεινε η ανεργία στην ευρωζώνη τον Μάιο έναντι προς τα κάτω αναθεωρημένων στοιχείων για τον Απρίλιο.

Επισπεύδεται η επιστροφή ΦΠΑ σε επιχειρήσεις

Επισπεύδεται από σήμερα, 2 Ιουλίου, με απόφαση του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ο χρόνος για τις επιστροφές Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ) σε επιχειρήσεις για ποσά μέχρι 30.000 ευρώ, οι οποίες θα γίνονται χωρίς να έχει προηγηθεί προσωρινός έλεγχος.