e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Η Press Time αποκαλύπτει

- «Γουνάκια» για το Μνημόνιο! Όλο το παρασκήνιο για την αποστολή της δικογραφίας Πεπόνη- Μουζακίτη για ποινικές ευθύνες Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Τι θα γίνει με τη Βουλή και το Ειδικό Δικαστήριο.

Αθήνα ώρα μηδέν


Διαβάστε στην Press Time





Τα οκτώ μεγάλα «θα» του Καμίνη και η… πικρή αλήθεια. Τι δεν τήρησε ο «άρχων» της πρωτεύουσας

Αρχαιοκάπηλοι με 1.600 θησαυρούς



Διαβάστε στην Press Time



Αναζητούνται οι επιχειρηματίες «αγοραστές». Η εξιχνίαση της υπόθεσης από τον Γιώργο Τσούκαλη.

Δραματική έκκληση του υφυπουργού Υγείας για τους αστέγους



 Διαβάστε στην Press Time


Από ποιους ζητά βοήθεια o υφυπουργός, Μάρκος Μπόλαρης και ο σχεδιασμός του για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Το ξήλωμα των τοκογλύφων, τώρα άρχισε!





Διαβάστε στην Press Time



Έρχονται και άλλες συλλήψεις μετά τη μαφία της Θεσσαλονίκης. Πώς δρούσαν οι εγκληματικές οργανώσεις.

«Γουνάκια» για το Μνημόνιο!


Διαβάστε στην Press Time




Όλο το παρασκήνιο για την αποστολή της δικογραφίας Πεπόνη- Μουζακίτη για ποινικές ευθύνες Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Τι θα γίνει με τη Βουλή και το Ειδικό Δικαστήριο.

Αυτή είναι η νέα Alfa Romeo Giulia;

Ο ανεξάρτητος Γάλλος σχεδιαστής Vincent Montreuil εμπνεύστηκε ένα μοντέλο που σίγουρα θα κάνει τις καρδιές των απανταχού φίλων της Alfa Romeo να χτυπήσουν πιο δυνατά!

Τι λέει η Κομισιόν για τους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα


Στις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις μεταξύ της Τρόικας και των ελληνικών αρχών στην Αθήνα, παρέπεμψε ο Αμαντέου Αλταφάζ, εκπρόσωπος του επιτρόπου Οικονομικών Όλι Ρεν, απαντώντας σε ερώτηση για τις εργασιακές σχέσεις στον ιδιωτικό τομέα.

Στον Σαμαρά η Τρόικα

 Σε συνέχεια της σημερινής συνάντησης με τον πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, οι επικεφαλής της Τρόικα θα συναντηθούν αύριο με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά και με το οικονομικό επιτελείο του κόμματος.

Πρόστιμο έως 0,1% του ΑΕΠ σε δημοσιονομικά "απείθαρχες" χώρες

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο θα μπορεί να επιβάλει πρόστιμο έως και 0,1% του ΑΕΠ (Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος) σε χώρες της ΕΕ που δεν υιοθετούν στο Σύνταγμά τους τον κανόνα για ισοσκελισμένο προϋπολογισμό, προβλέπει το τελευταίο προσχέδιο του δημοσιονομικού συμφώνου, το οποίο θα συζητηθεί στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις 30 Ιανουαρίου.

Σε ακινησία 3.823 ιδιωτικά σκάφη λόγω των αυξημένων τεκμηρίων διαβίωσης

Ο φόβος που έχει προκληθεί στους φορολογούμενους, από τα νέα αυξημένα τεκμήρια διαβίωσης που ψηφίστηκαν από τη Βουλή τον Ιούνιο του 2011 και θα ισχύσουν για τη φορολόγηση του 2012, έχει οδηγήσει πολλούς ιδιοκτήτες ιδιωτικών σκαφών αναψυχής, να προχωρήσουν σε ακινησία των σκαφών τους.

Το 1 δισ. θα φτάσουν τα αιτήματα αποζημίωσης για το "Concordia"

Το ένα δισεκατομμύριο ευρώ μπορεί να φτάσουν τα αιτήματα αποζημίωσης για την τραγωδία του Concordia, όσα δηλώνουν στον ιταλικό Τύπο στελέχη του τομέα των ασφαλιστικών εταιριών.

Αποσύρεται η κούκλα Steve Jobs


Αλλαγή στα σχέδιά της αναγκάστηκε να κάνει κινεζική εταιρεία, που δημιούργησε κούκλα με τη μορφή του ιδρυτή της Apple, μετά από αντίδραση της εταιρείας και της οικογένειάς του.

Σημίτης: «Πολιτικά μοιραίο λάθος το Μνημόνιο»

Ιδιαίτερα επικριτικός προς όλους όσοι συνέταξαν το Μνημόνιο αλλά και προς τον Γιώργο Παπανδρέου εμφανίζεται ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης.

Μονή του Αγίου Όρους με εισόδημα 1,7 εκατ. ευρώ!

Καθαρό φορολογητέο εισόδημα ύψους 1.794.748,07 ευρώ έχει δηλώσει για το 2011 η Ιερά Μονή Φιλοθέου του Αγίου Όρους, όπως προκύπτει από έγγραφο που διαβιβάστηκε στη Βουλή από τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο. Το έγγραφο διαβιβάστηκε μετά από ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος έχει ζητήσει να ενημερωθεί αν έχουν ελεγχθεί οι επιχειρηματικές δραστηριότητες της μονής Φιλοθέου και οι συνθήκες εκμετάλλευσης υπόγειου σταθμού αυτοκινήτων στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Απεβίωσε αιφνιδίως ο Ι. Κεφαλογιάννης

Απεβίωσε αιφνιδίως το πρωί, σε ηλικία 79 ετών, ο πρώην υπουργός Ιωάννης Κεφαλογιάννης, γόνος κρητικής οικογένειας με μεγάλη πολιτική παράδοση, ο οποίος εκλεγόταν βουλευτής Ρεθύμνης από το 1958 έως το 2007, συμπληρώνοντας 14 θητείες στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

Αποκλιμακώνονται τα CDS


Υποχωρούν σήμερα τα CDS των ισπανικών και των ιταλικών ομολόγων, εν μέσω της αισιοδοξίας που επικρατεί για την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ της Ελλάδας και των ιδιωτών πιστωτών για το PSI.Σύμφωνα με τη Markit, τα CDS των πενταετών ιταλικών ομολόγων υποχωρούσαν νωρίτερα κατά 11 μονάδες βάσης στις 469 μονάδες βάσης, ενώ τα CDS των ισπανικών ομολόγων υποχωρούσαν κατά 8 μονάδες βάσης στις 375 μονάδες βάσης.

Σκληροί όροι για το PSI με «σφραγίδα» αγγλικού δικαίου


Οριστικοποιείται, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, το περιεχόμενο της συμφωνίας, μεταξύ της Ελλάδας και των πιστωτών της, σχετικά με το μείζον θέμα της ανταλλαγής ομολόγων, στο πλαίσιο του PSI+.

SOS για τη συνταγή της μείωσης των ελλειμμάτων

Η δημοσιονομική προσαρμογή - η μείωση των ελλειμμάτων - των υπερχρεωμένων χωρών της Ευρώπης πρέπει να γίνεται με τρόπο, ώστε να ενισχύονται αντί να περιορίζονται οι προοπτικές ανάπτυξής τους, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ομάδας Διεθνών Θεμάτων του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (World Economic Forum, WEF) πριν από την έναρξη του ετήσιου συνεδρίου του WEF στο Νταβός της Ελβετίας, μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg.

Έλληνας ο καλύτερος δημόσιος υπάλληλος στον κόσμο!

Στις μέρες που το ελληνικό Δημόσιο «βάλλεται» πανταχόθεν - με διάφορους, όχι και τόσο κολακευτικούς, χαρακτηρισμούς για τους υπαλλήλους του - η βράβευση ενός δημόσιου λειτουργού με το Διεθνές Βραβείο για τη Δημόσια Διοίκηση, της Αμερικανικής Εταιρείας Διοικητικής Επιστήμης (ASPA), σίγουρα αποτελεί καλή είδηση...

Λεονετί: Η Ευρώπη δεν θα πληρώσει επιπλέον για την Ελλάδα

Ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Γαλλίας Ζαν Λεονετί δήλωσε την Παρασκευή ότι "η Ευρώπη δεν θα πληρώσει επιπλέον" για την Ελλάδα.

Η Lady Gaga εγκαινιάζει το δικό της ίδρυμα!

Τον περασμένο Νοέμβριο η Lady Gaga είχε ανακοινώσει ότι θα δημιουργήσει το δικό της ίδρυμα, το Born This Way Foundation, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ. Στις 29 Φεβρουαρίου θα γίνουν τα εγκαίνια με μια λαμπρή τελετή στο χώρο του θεάτρου Sanders.

Έλαμψαν οι μούσες του Dior


Στην φετινή απονομή για τις Χρυσές Σφαίρες (Golden Globes), κυριάρχησαν οι τέσσερις μούσες του Dior:

Καψής: Ενιαία η θέση των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση

«Η χώρα θα πάει στη διαπραγμάτευση με ενιαία θέση όλων των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής, αναφερόμενος στη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών την Πέμπτη.

Ρεν: Να πειστεί η Ελλάδα να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις

Με νέες πιέσεις προς την Ελλάδα για την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων επανήλθε σήμερα ο Ευρωπαίος Επίτροπος Olli Rehn, ενόψει μάλιστα της έναρξης των κρίσιμων συνομιλιών με την Τρόικα για το νέο δάνειο.

Κουτρουμάνης: Θα σεβαστούμε τις αποφάσεις των εταίρων

 Τη διαβεβαίωση ότι η κυβέρνηση θα σεβαστεί τις αποφάσεις των κοινωνικών εταίρων σχετικά με τα εργασιακά έδωσε ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κουτρουμάνης.Μιλώντας στη ΝΕΤ ο κ. Κουτρουμάνης εκτίμησε ότι τις επόμενες μέρες οι κοινωνικοί εταίροι θα καταλήξουν σε αποφάσεις, τονίζοντας εκ νέου ότι είναι πολύ σημαντικό να υπάρξει συμφωνία.

Ενεργειακό... φλερτ Ελλάδας - Κατάρ


Στο Κατάρ και στο ενδιαφέρον που έχει εκδηλώσει για επενδύσεις στην Ελλάδα στους τομείς της ενέργειας, των τροφίμων, της αγοράς ακινήτων και του τουρισμού στρέφεται το ενδιαφέρον, στο πλαίσιο του Επιχειρηματικού - Οικονομικού Φόρουμ Ελλάδας - Κατάρ, που λαμβάνει χώρα σήμερα στο Λαγονήσι, σε συνέχεια του αντίστοιχου φόρουμ με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ανοδικές τάσεις στο Χ.Α.

Ανοδικά κινείται και σήμερα ο γενικός δείκτης του Χρηματιστηρίου Αθηνών με πρωταγωνιστές τους τραπεζικούς τίτλος.Η μετοχή της ΕΤΕ σημειώνει άνοδο άνω του 3%.