e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Αρνήθηκε το i-Phone 4S ο Γερουλάνος


Μετά τα επικριτικά σχόλια που ακούστηκαν κατά του υπουργού Πολιτισμού, Παύλου Γερουλάνου για την παραγγελία ενός καινούριου iPhone 4S, ο κ. Γερουλάνος επέστρεψε το κινητό πίσω αποδίδοντας την ενέργεια σε λάθος.

Ρομποτικό ελικόπτερο "παρακολουθεί" τον Θερμαϊκό


Την πρώτη του πτήση πραγματοποίησε το ειδικό, μη επανδρωμένο ελικόπτερο, το οποίο θα "παρακολουθεί" τα επίπεδα της ρύπανσης στον Θερμαϊκό Κόλπο.

Το κοινωνικό παντοπωλείο που έχει ιδρύσει η ΟΝΝΕΔ επισκέφθηκε ο Σαμαράς

Την προσπάθεια της ΟΝΝΕΔ για τη συλλογή τροφίμων που θα μοιραστούν αυτές τις ημέρες σε όσους έχουν ανάγκη στήριξε ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος επισκέφτηκε το κοινωνικό παντοπωλείο που έχει ιδρύσει η οργάνωση των νέων του κόμματος στην οδό Ερμού.

«Σπρεντ» βάπτισαν το... νέο παράνομο πυροτέχνημα της Νάπολης

Όπως μεταδίδουν ιταλικά μέσα ενημέρωσης, το νέο πυροτέχνημα που παράγεται εφέτος στην Νάπολη προκειμένου να διατεθεί στην παράνομη αγορά λίγο πριν από την πρωτοχρονιά βαπτίσθηκε... "σπρεντ".

Κουβέλης: Δύο μήνες μετά τη 19η Φεβρουαρίου οι εκλογές

Την εκτίμηση ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν δυο μήνες μετά τη 19η Φεβρουαρίου, διατύπωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

"Η Ελλάδα, σοβαρή παραγωγός χρυσού"


Την εκτίμηση ότι η Ελλάδα μπορεί να γίνει σοβαρή παραγωγός χρυσού έκανε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της μεγάλης καναδικής μεταλλευτικής εταιρίας Eldorado Gold Πολ Ράιτ σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Financial Times.

Παράταση για λήψη δανείων με την εγγύηση του δημοσίου

Κατά έξι μήνες, έως τις 30 Ιουνίου 2012, παρατείνεται η δυνατότητα των ελληνικών επιχειρήσεων να λαμβάνουν δάνεια με την εγγύηση του δημοσίου.

Απειλείται με υποβάμιση η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων

Το ενδεχόμενο ανάκλησης της αξιολόγησης "ΑΑΑ" που έχει χορηγήσει στην "Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων", ανακοίνωσε ότι εξετάζει ο οίκος Fitch.

Λαγκάρντ: Η παγκόσμια οικονομία σε "επικίνδυνη" τροπή

Η παγκόσμια οικονομία βρίσκεται σε ένα "πολύ επικίνδυνο σημείο καμπής", δήλωσε η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) Κριστίν Λαγκάρντ στο Λάγκος.

"Βουτιά" στις νέες παραγγελίες στη Βιομηχανία


Σημαντική πτώση κατέγραψαν οι νέες παραγγελίες στη Βιομηχανία τον Οκτώβριο του 2011, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.

Χρυσοχοΐδης: Έπρεπε να αποφύγουμε το μνημόνιιο

"Έπρεπε να αποφύγουμε το μνημόνιο", υποστήριξε ο υπουργός Ανάπτυξης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ."Από τη στιγμή που μπήκαμε στο μνημόνιο, δε διαπραγματευτήκαμε σωστά και βέβαια αποδειχθήκαμε πλήρως ανίκανοι στην διαχείριση των υποχρεώσεων που είχαμε αναλάβει", ανέφερε, ενώ τάχθηκε υπέρ της παράτασης της θητείας της κυβέρνησης Παπαδήμου "όσο χρειάζεται" και δήλωσε αντίθετος με το ενδεχόμενο ανασχηματισμού.

Άνυδρη ήπειρος η Ευρώπη

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν οι επιστήμονες για τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής στη «Γηραιά Ήπειρο».

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία της Βρετανίας (Met Office) παρουσίασε μια από τις πλέον δυσμενείς εκθέσεις για τις άμεσες συνέπειες της κλιματικής αλλαγής σε χώρες όπως η Αγγλία, η Ισπανία, η Γαλλία και η Γερμανία. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Συνόδου των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα που διεξήχθη στο Ντέρμπαν της Νότιας Αφρικής.

Η υπερκατανάλωση φαγητού γερνάει τον εγκέφαλο

Οι γιορτές δεν είναι η πιο κατάλληλη εποχή του έτους για να περάσει το μήνυμα ότι αν κανείς τρώει λιγότερο, θα διατηρεί τον εγκέφαλό του υγιή, αλλά η επιστήμη είναι ...ανάλγητη.

ΠΑΣΟΚ: Αναβλήθηκε για τις 27/12 το Πολιτικό Συμβούλιο


Στις 27 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί τελικά - αντί για την Τετάρτη - η διευρυμένη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, με τη συμμετοχή υπουργών.

Αντλήθηκαν 1,3 δισ. από τη δημοπρασία

Ο ΟΔΔΗΧ άντλησε σήμερα με ιδιαίτερα αυξημένο κόστος, 1,3 δισ. ευρώ, μέσω της έκδοσης εντόκων γραμματίων 3 μηνών. Η απόδοση ήταν κατά 5 μονάδες βάσης αυξημένη σε σχέση με την αντίστοιχη δημοπρασία, το Νοέμβριο.

Αγώνας δρόμου για τη... διάσωση των εσόδων


Συσκέψεις επί συσκέψεων λαμβάνουν χώρα τα τελευταία 24ωρα στο υπουργείο Οικονομικών με αντικείμενο τη ...διάσωση των εσόδων, έστω και στο παρά 5' του 2011.

Η νέα Mercedes CLC ακόμη πιο κοντά στην παραγωγή!

To 2013, θα μπει στην παραγωγή το πρώτο μεσαίο 4θυρο κουπέ της Mercedes και σήμερα, οι κατάσκοποί μας, μας φέρνουν ακόμη πιο κοντά στο τελικό ποιόν του γερμανικού μοντέλου!

Social-mediaκες υπερβολές για το Μέγαρο Μαξίμου

Πόσα άτομα χρειάζονται για να ανεβάσουν ένα κείμενο στο Facebook ή στο Twitter; Ένα, άντε το πολύ δύο, αν το έργο είναι μεγάλο. Κι αν πρόκειται για το πρωθυπουργικό γραφείο; Δημοσίευμα υποστηρίζει ότι στον τομέα των social media εργάζονταν 100 άτομα. Η "είδηση" διαψεύστηκε από το ίδιο το Μέγαρο Μαξίμου.

Το καλοκαίρι ανήκει στον Versace και τη Giselle

Δυναμική άνοδο σημειώνει ο οίκος Versace καθώς οι επιλογές της Donatella αποδεικνύονται σοφές και είναι αυτές που αργά αλλά σταθερά ξαναδίνουν στον φημισμένο οίκο την χαμένη αίγλη του.

Κίνηση "για μια νέα σοσιαλδημοκρατία" από πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Κίνηση "για μια Νέα σοσιαλδημοκρατική Συμφωνία" συγκρότησαν πέντε πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τα οποία προ μηνός παραιτήθηκαν από μέλη του Εθνικού Συμβουλίου. Πρόκειται για τους Γιώργο Θωμά, Βαγγέλη Μαλέσιο, Στέφανο Μανίκα, Γιάννη Νικολάου και Μηνά Σταυρακάκη.Σε κείμενο που έδωσαν στη δημοσιότητα αναφέρουν, μεταξύ άλλων, ότι "το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πια εδώ" και ότι "έκλεισε τον ιστορικό του κύκλο".

"Λουκέτο" σε 18 ξενοδοχεία της Αθήνας το 2011

Συναγερμός έχει σημάνει στον ξενοδοχειακό κλάδο της πρωτεύουσας, καθώς μέρα με τη μέρα το ξενοδοχειακό δυναμικό της πόλης αποδυναμώνεται. Ενδεικτικό της κατάστασης είναι το γεγονός ότι 18 ξενοδοχεία της Αθήνας έβαλαν «λουκέτο» μέσα στο 2011.