e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Η Press Time αποκαλύπτει

- 20 εκατομμύρια δολάρια πήρε ο Γιώργος από τον Καντάφι! Τι αποκαλύπτει συνεργάτης του δικτάτορα για τον Παπανδρέου. Το ταξίδι στην Τρίπολη και η «στήριξη» του Μουαμάρ.

«Βράζει» το ηφαίστειο της Σαντορίνης


Διαβάστε στην Press Time



Οι σεισμοί και η προειδοποίηση. Τι δηλώνει για τον κίνδυνο έκρηξης ο καθηγητής Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Βαλιανάτος. Τα χτυπήματα του εγκέλαδου και τι λένε οι σεισμολόγοι.

Ο υπουργός, η βουλευτίνα και το διαζύγιο.


Διαβάστε στην Press Time



Ο υπουργός, η βουλευτίνα και το διαζύγιο.
Διαβάστε στην Press Time
Ποιος είναι ο υπουργός που χωρίζει τη γυναίκα του, λόγω του έρωτα με όμορφη βουλευτή.

Συνέντευξη: Χρήστος Πρωτόπαπας


Διαβάστε στην Press Time 



«Δεν θα ψηφίσω για τους μισθούς». Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ μιλά για εκλογές, μέτρα και τη διαδοχή.

Τι φέρνει στη ζωή μας το μεγάλο «κούρεμα».


Διαβάστε στην Press Time



Το νέο μνημόνιο και οι επιπτώσεις που θα έχει στην καθημερινότητά μας. Το PSI, οι τράπεζες, οι καταθέσεις, η ακρίβεια, οι εργασιακές σχέσεις. Ο εκβιασμός της Τρόικας και το υπόμνημα λαιμητόμος των δανειστών. Πόσο θα αντέξουμε;

Τα αποτυπώματα του Michael Jackson

Τα παιδιά του Michael Jackson τίμησαν τη μνήμη του πατέρα τους αφήνοντας τα αποτυπώματα των χεριών και των ποδιών τους την Πέμπτη (26/1) στο Λος Άντζελες.

Παρκόμετρα για... τις γυναίκες του πεζοδρομίου!

Η Βόννη, η πρώην πρωτεύουσα της δυτικής Γερμανίας, αποφάσισε να επεκτείνει τα παρκόμετρά της, στο πλαίσιο ενός δημοτικού τέλους για την πορνεία... Πρόκειται για ένα μέτρο που απέφερε έσοδα 250.000 ευρώ το 2011 στα ταμεία της.

Την ερχόμενη εβδομάδα επανακαταθέτει τη διάταξη για τα φαρμακεία ο Λοβέρδος


Επαναφέρει στη Βουλή, την ερχόμενη εβδομάδα, σε νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας, τη διάταξη για τα φαρμακεία, η οποία καταψηφίστηκε από τη Βουλή την περασμένη Τρίτη, ο υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος.

Φυντανίδης στο δικαστήριο: «Δεν έκανα λεφτά από αυτή τη δουλειά»

Άνεργος, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, υποστήριξε, ότι είναι ο γνωστός δημοσιογράφος, Σεραφείμ Φυντανίδης, κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας.Ο κ. Φυντανίδης τόνισε ότι βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, παρότι υπήρξε διευθυντής της Ελευθεροτυπίας τα τελευταία 31 χρόνια αλλά και ότι δεν έχει κάνει χρήματα από το επάγγελμα.

Στους μισθούς "σκόνταψε" η συνάντηση Κουτρουμάνη - Τρόικα

Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε, πριν από λίγο ,η συνάντηση των επικεφαλής της Τρόικα με τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κουτρουμάνη.

Υστατο χαίρε στον Θόδωρο Αγγελόπουλο


Το ύστατο χαίρε στον Θόδωρο Αγγελόπουλο αποτίνουν από τις δύο το μεσημέρι, στο Α' Νεκροταφείο οι δικοί του άνθρωποι.

Τα παιδιά "προβλέπουν" την υγεία των γονιών τους

Αν τα παιδιά έχουν υψηλή χοληστερόλη ή αρτηριακή πίεση, τότε είναι πιθανό ότι οι γονείς τους θα αντιμετωπίσουν αυξημένο κίνδυνο καρδιολογικού προβλήματος ή διαβήτη τις επόμενες δεκαετίες, σύμφωνα με αμερικανική έρευνα, που συμπέρανε ότι η σημερινή κατάσταση της υγείας των παιδιών συνιστά προγνωστικό δείκτη για τη μελλοντική υγεία των γονιών.Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον Τσαρλς Γκλουκ του Ιουδαϊκού Νοσοκομείου του Σινσινάτι, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο παιδιατρικό περιοδικό "Journal of Pediatrics", σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, μελέτησαν περίπου 850 παιδιά με μέση ηλικία 12 ετών και τα επαναξιολόγησαν μετά από 26 χρόνια, ενώ παράλληλα συνέκριναν την υγεία των γονιών τους, οι οποίοι είχαν πλέον μέση ηλικία 66 ετών.

Ο καρκίνος του στόματος και του λαιμού "χτυπά" τους άνδρες

Η στοματική μόλυνση με τον ιό των ανθρωπίνων θηλωμάτων (HPV), που προκαλεί καρκίνο και κονδυλώματα στα γεννητικά όργανα, είναι πιο συχνή στους άνδρες παρά στις γυναίκες, γεγονός που σημαίνει ότι οι άνδρες, για άγνωστη αιτία, κινδυνεύουν περισσότερο με καρκίνο του στόματος και του λαιμού,
σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Αυξήσεις έως 5% στα νέα τιμολόγια μέσης τάσης της ΔΕΗ

Αυξήσεις έως 5% στις χρεώσεις της ενέργειας, "πάγωμα" στα τέλη χρήσης δικτύου και μεγάλες ανατιμήσεις (έως και πενταπλασιασμός) των τελών για τις Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας προβλέπουν τα νέα τιμολόγια της ΔΕΗ για τις επιχειρήσεις και τις αγροτικές εκμεταλλεύσεις (άρδευση, αποστράγγιση κλπ.) που τροφοδοτούνται από το δίκτυο μέσης τάσης.

Διχασμένη εμφανίζεται η ΕΚΤ σχετικά με τη συμμετοχή της στο "κούρεμα"

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) είναι διχασμένη για το αν πρέπει να δεχθεί -ή όχι- ζημιές από τα ελληνικά ομόλογα, που έχει στο χαρτοφυλάκιό της, μεταδίδει το Reuters.

Στους ιδιώτες οι τράπεζες – Υιοθετούν πορτογαλικό μοντέλο

 Σε ιδιωτικά χέρια θα παραμείνουν οι ελληνικές τράπεζες μετά και την εισήγηση της Τρόικα να υιοθετηθεί το πορτογαλικό μοντέλο, δηλαδή να εκδοθούν από τα πιστωτικά ιδρύματα κοινές μετοχές άνευ ψήφου, για την άντληση κρατικών κεφαλαίων από το Tαμείο Xρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Ρεν: Συμφωνία για το PSI εντός του Σαββατοκύριακου

Μια συμφωνία για τη μείωση του χρέους της Ελλάδας προς τον ιδιωτικό τομέα είναι επικείμενη και θα ολοκληρωθεί πριν από το τέλος Ιανουαρίου το αργότερο, δήλωσε ο Όλι Ρεν, επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της ΕΕ μιλώντας στο 42ο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας.

Ο Σόιμπλε βάζει σκληρά διλήμματα στην Ελλάδα

"Ανακοινώσεις από την Ελλάδα έχουμε αρκετές. Τώρα όμως η κυβέρνηση πρέπει να πράξει", δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, μιλώντας στην εφημερίδα "Stuttgarter Zeitung".

Μηχανισμό λογοκρισίας εγκαινιάζει το Twitter

Το κοινωνικό δίκτυο Twitter ανακοίνωσε ότι διαθέτει πλέον την τεχνολογία που του επιτρέπει να μπλοκάρει μηνύματα, από συγκεκριμένες μόνο χώρες. Σύμφωνα με το BBC, το δίκτυο διευκρίνισε ότι τα κομμένα μηνύματα θα είναι διαθέσιμα στον υπόλοιπο κόσμο. Μέχρι τώρα, όταν ένα μήνυμα διαγραφόταν από το Twitter (π.χ. επειδή περιείχε μια ηλεκτρονική διεύθυνση παιδικής πορνογραφίας), εξαφανιζόταν σε όλο τον κόσμο και κανείς χρήστης δεν μπορούσε να το δει.

Αποζημίωση στους επιβάτες του Concordia

Η ιδιοκτήτρια εταιρία του Costa Concordia συμφώνησε να καταβάλει αποζημίωση 11.000 ευρώ στον καθένα από τους 3.000 επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου, το οποίο ναυάγησε κοντά στο ιταλικό νησί Τζίλιο στις 13 Ιανουαρίου, ανακοίνωσε η μεγαλύτερη ένωση tour operator της Ιταλίας.

Τράπεζα Στήριξης για την Ελλάδα προτείνει ο Ρέσλερ


Το ενδεχόμενο ορισμού "Επιτρόπου" για την Ελλάδα δεν αποκλείει ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας ,Φίλιπ Ρέσλερ, σε συνέντευξη που παραχωρεί σήμερα στο γερμανικό Ραδιόφωνο.

"Πώληση και των υδροηλεκτρικών μονάδων της ΔΕΗ θέλει η τρόικα"

Την πώληση και υδροηλεκτρικών μονάδων ηλεκτροπαραγωγής της ΔΕΗ, και όχι μόνο λιγνιτικών, προβλέπουν οι προτάσεις της τρόικας, ενόψει της διαπραγμάτευσης για το νέο πρόγραμμα στήριξης της ελληνικής οικονομίας, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές.

Πυρετώδης συναντήσεις Παπανδρέου με στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Σε πυρετό επαφών και συσκέψεων βρίσκεται σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, μετά το ταξίδι του στη Κόστα Ρίκα, όπου προήδρευσε στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Κάτι ήξεραν στις Κυκλάδες με τα άσπρα σπίτια...


Άσπρα γραφικά σπιτάκια, σε καταπράσινο ή γαλάζιο φόντο, με μια πολύ πρακτική διάσταση, την εξασφάλιση δροσιάς, θα μπορούσαν να έχουν εμπνεύσει τους μελετητές έρευνας, που αποδεικνύει ότι όντως το λευκό των σπιτιών ελαττώνει τη θερμότητα στο εσωτερικό τους. Αυτό που οι απλοί άνθρωποι γνώριζαν εκατοντάδες χρόνια πριν, έρχεται η επιστήμη σήμερα να το παρουσιάσει σαν τη μεγάλη αποκάλυψη.

Χιόνια και στην Αθήνα από Δευτέρα

Κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας στις περισσότερες περιοχές της χώρας προβλέπει η ΕΜΥ για τις επόμενες ημέρες, ενώ περαιτέρω επιδείνωση αναμένεται από τη Δευτέρα - με χιόνια ακόμα και στην Αθήνα -, η οποία θα διαρκέσει έως την Πέμπτη.Την Παρασκευή, στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με ασθενείς παροδικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και βόρεια του νομού. Ασθενείς χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.

Καψής: Δεν θα υπάρξουν νέα φορολογικά μέτρα

«Δεν τίθεται θέμα αύξησης των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων, ούτε νέα φορολογικά μέτρα» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής, σχολιάζοντας το υπόμνημα της τρόικας για το δάνειο των 130 δισ. ευρώ.

Συνεχίζεται η άνοδος στο Χ.Α.

Ανοδικές τάσεις επικρατούν και σήμερα στο Χρηματιστήριο Αθηνών, καθώς συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό οι συζητήσεις για το PSI με στόχο την επίτευξη συμφωνίας μέσα στις επόμενες ημέρες.