e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Ζημιές 28,6 εκατ. ευρώ για Τράπεζα Πειραιώς

Ζημιογόνο ήταν το 2010 για την Τράπεζα Πειραιώς σύμφωνα με έκθεση της Marfin Analysis.

Ανακάμπτει το αργό λόγω Ιαπωνίας

Ανέκαμψε η τιμή του αργού ξεπερνώντας τα 100$, μετά από δημοσιεύματα που θέλουν τις προσπάθειες των Ιαπώνων να περιορίσουν τη διαρροή ραδιενέργειας στο εργοστάσιο της Φουκουσίμα να φέρνουν αποτέλεσμα.

Συνάντηση Μαρινάκη με οπαδούς του Ολυμπιακού

Με τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού θα συναντηθεί σήμερα ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με σκοπό να τους επιστήσει την προσοχή ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» θέλει να αποφύγει τα επεισόδια κόντρα στην «Ένωση», σε ένα ματς το οποίο μπορεί να σημάνει την κατάκτηση του τίτλου.

Κίνα: Μαζικές αγορές αλατιού

Στο αλάτι το έχουν ρίξει πολλοί Κινέζοι πολίτες για να καταπολεμήσουν τυχόν δηλητηρίαση από την ραδιενέργεια. Οι μαζικές αγορές αλατιού έχουν αδειάσει τα ράφια των σούπερ μάρκετ με τις αρχές να διαβεβαιώνουν τους πολίτες ότι δεν υπάρχουν ελλείψεις σε εδώδιμο αλάτι.

Αλλάζει ενεργειακή πολιτική η Γερμανία

Χρονοδιάγραμμα για την αλλαγή της ενεργειακής της πολιτικής μακριά από την πυρηνική ενέργεια θα παρουσιάσει η γερμανική κυβέρνηση, στον απόηχο της καταστροφής στην Ιαπωνία, σύμφωνα με την γερμανίδα καγκελάριο Angela Merkel.

Ποινική Δίωξη στον αποστολέα του e -mail περί χρεοκοπίας

Εντοπίστηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος –σε βάρος του οποίου αναμένεται να ασκηθεί ποινική δίωξη- ο αποστολέας του περιβόητου e-mail με τις δήθεν πληροφορίες περί χρεοκοπίας της χώρας, που αναρτήθηκε την περασμένη Πέμπτη στο διαδίκτυο, με αποτέλεσμα να προκαλέσει πανικό σε χιλιάδες πολίτες.Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν 40χρονο φανοποιό από τα Χανιά της Κρήτης.

Υποχωρεί το ελληνικό spread

Πτωτικά κινείται σήμερα το spread του ελληνικού δεκαετούς, μετά από την δημοπρασία μακροπρόθεσμων τίτλων του ισπανικού δημοσίου και εν μέσω χαμηλού ρίσκου υπό το φόβο των εξελίξεων στην Ιαπωνία.

Εναλλαγές προσήμου στο Χρηματιστήριο

Με εναλλαγές προσήμου κινείται η σημερινή συνεδρίαση του χρηματιστηρίου Αθηνών, μετά από το θετικό άνοιγμα, ως εξελίξεων στο «μέτωπο» της Ιαπωνίας.

Ενίσχυση 9 δισ. για επανεκκίνηση Οικονομίας

Μιλώντας στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου στη Βουλή, ο Υπουργός Περιφερειακής ανάπτυξης παρουσίασε με συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα τις προκηρύξεις του νέου Επενδυτικού Νόμου, του ΕΤΕΑΝ, του ΕΣΠΑ, του Jeremie και των ΣΔΙΤ

Κυκλοφοριακό χάος και συγκεντρώσεις στην Αθήνα

Με πολύ υπομονή πρέπει να είναι οπλισμένοι σήμερα οι οδηγοί, καθώς η κίνηση στους δρόμους της πρωτεύουσας είναι ιδιαίτερα αυξημένη, λόγω της απεργίας των μέσων μεταφοράς, αλλά και των συγκεντρώσεων που πραγματοποιούνται στο κέντρο της Αθήνας.

Λιβύη: Πιθανή επέμβαση ΗΠΑ

Συνεχίζονται οι σκληρές μάχες μεταξύ κυβερνητικών δυνάμεων και αντικαθεστωτικών στο δρόμο προς τη Βεγγάζη, τη στιγμή που οι ΗΠΑ εξετάζουν το ενδεχόμενο αεροπορικών επιδρομών προκειμένου να σταματήσουν τις δυνάμεις του Καντάφι. Ωστόσο η διεθνής συζήτηση για το είδος της δράσης που θα πρέπει να ληφθεί φαίνεται να «τραβάει» πολύ και να μην βοηθάει τους αντικαθεστωτικούς, οι οποίοι μάχονται για να κρατήσουν τα εδάφη που έχουν καταλάβει.

"Δεν απειλούνται οι ευρωπαϊκές ασφαλιστικές"

Δεν υφίσταται σημαντική απειλή για τις ευρωπαϊκές ασφαλιστικές εταιρίες από την καταστροφή στην Ιαπωνία, όπως διαβεβαιώνει η ευρωπαϊκή εποπτική αρχή ΕΙΟΡΑ.

«Γιαούρτωμα» Πάγκαλου στα Καλύβια

Δεκάδες κάτοικοι της Κερατέας έσπευσαν στην ταβέρνα «Τρίγωνο» των Καλυβίων, όπου έτρωγε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, μαζί με τη σύζυγό του και ολιγομελή παρέα φίλων.

Αυξάνουν τα διόδια και... απολύουν εργαζόμενους!

Δεν έχει τέλος η κοροϊδία, σε όλα τα επίπεδα, των εργολάβων. Ενώ εδώ και μήνες όλη η Ελλάδα έχει ξεσηκωθεί με τις τιμές των διοδίων που αυξάνονται χωρίς να παραδίδεται ούτε μέτρο δρόμουτώρα οι πληροφορίες κάνουν λόγο και για δεκάδες απολύσεις εργαζομένων από τους ίδιους εργολάβους που παίρνουν τα χρήματα από τα αυξημένα διόδια.

Προσφυγή Σάνυο Ελλάς στα φορολογικά δικαστήρια

Την προσφυγή της στα φορολογικά δικαστήρια για πρόστιμα που ανέρχονται στο ποσό των 3.598.288 ευρώ και προέκυψαν από την ολοκλήρωση του φορολογικού ελέγχου των χρήσεων 2004 έως και 2007 ανακοίνωσε η Σάνυο Ελλάς. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οριστικοποιήθηκαν τα αποτελέσματα του φορολογικού ελέγχου των χρήσεων 2004 έως και 2007, από όπου προέκυψαν τέλη και πρόστιμα που ανέρχονται στο ποσό των 3.598.288 ευρώ.

Ευρωζώνη: Αύξηση παραγωγής κατασκευαστικού τομέα Προτεινόμενο

Κατά 1,8% αυξήθηκε σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα ενώ πτώση της τάξεως του 4,5% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2010 σημείωσε τον Ιανουάριο η παραγωγή του κατασκευαστικού κλάδου στην Ευρωζώνη, όπως ανακοίνωσε η Eurostat.

Η κρίση στέλνει τους 40άρηδες στην πόρτα του ψυχίατρου

Μέχρι τώρα τα σκήπτρα τα κρατούσαν οι γυναίκες της ίδιας ηλικίας, η οικονομική κρίση φαίνεται όμως ότι άλλαξε τα δεδομέναΤι είναι αυτό που κάνει τους πιο παραγωγικούς άνδρες (από 40 έως 50 ετών) να καταλήγουν στον ψυχίατρο;