e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Απώλειες 1,39% στο Χ.Α.

Σε αρνητικό έδαφος έκλεισε και σήμερα το Χ.Α., καθώς στο επίκεντρο παρέμειναν οι συζητήσεις για τον τρόπο εμπλοκής των ιδιωτών στο νέο πακέτο διάσωσης της Ελλάδας.Ο Γενικός Δείκτης υποχώρησε κατά 1,39% στις 1.288,32 μονάδες, ενώ ο τζίρος διαμορφώθηκε στα 53,87 εκατομμύρια ευρώ.

Νέοι περιορισμοί στη χορήγηση του Mesulid

Νέους περιορισμούς στη χρήση σκευασμάτων που περιέχουν τη δραστική ουσία νιμεσουλίδη επιβάλει ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ), για δεύτερη φορά μετά το 2007, καθώς έκρινε ότι η μακροχρόνια χορήγησή τους μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο πρόκλησης ηπατικών βλαβών.

Αυστηρή προειδοποίηση Μέρκελ προς οίκους αξιολόγησης για την Ελλάδα

Η καγκελάριος της Γερμανίας ʼΑγκελα Μέρκελ προειδοποίησε σήμερα ότι τα κράτη και οι διεθνείς οργανισμοί «δεν θα επιτρέψουν να τους στερήσουν (σ.σ.: οι οίκοι αξιολόγησης) την ελευθερία τους να αποφασίζουν» σε ό,τι αφορά τη στήριξη της Ελλάδας.  

"Μεταναστεύουν" στη Βουλγαρία οι ελληνικές επιχειρήσεις


Με επιπλέον "δυναμικό" 800 εταιρειών ελληνικών συμφερόντων, το οποίο αναζητούσε, κατά κύριο λόγο, διέξοδο από την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, ενισχύθηκε η βουλγαρική αγορά το πρώτο εξάμηνο του 2011, όπως μετέδωσε το ιδιωτικό πρακτορείο ειδήσεων "Sofia News Agency", επικαλούμενο ρεπορτάζ του βουλγαρικού ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού bTV.

Ποιός είναι ο μισθός της κ. Λαγκάρντ;

Μισθό της τάξης των 551.700 δολαρίων το χρόνο θα λαμβάνει η νέα γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) Κριστίν Λαγκάρντ, όπως ανακοίνωσε το ΔΝΤ. Η κ. Λαγκάρντ, η οποία ανέλαβε σήμερα τα καθήκοντά της, έφτασε γύρω στις 09:00 τοπική ώρα (16:00 ώρα Ελλάδας) στην έδρα του ΔΝΤ στην Ουάσινγκτον.

Δωρεάν διάθεση ποδηλάτων από το Τραμ

Συνεχίζεται και φέτος στον Φλοίσβο το πρόγραμμα διάθεσης ποδηλάτων «Τραμ – Ποδήλατο, Παράλληλες Διαδρομές» από την ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. (Μετρό, Τραμ) με τη συνεργασία του Υπουργείου Υποδομών, του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου και πολλών ιδιωτικών φορέων.

Ακινητοποιούνται την Τετάρτη τα ταξί σε όλη την χώρα

Στο χορό των κινητοποιήσεων



Σε 24ωρη πανελλαδική κινητοποίηση από τις 5 π.μ. της Τετάρτης έως και 5 π.μ. της Πέμπτης προχωρούν οι οδηγοί ταξί σε όλη τη χώρα, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στην απελευθέρωση του επαγγέλματος. Την Τετάρτη αναμένεται να έχουν συνάντηση με τον υπουργό Υποδομών.  

«Ναι» του Σισέ στη Λάτσιο

Ο Τζιμπρίλ Σισέ συμφώνησε με τη Λάτσιο και ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην ιταλική πρωτεύουσα


Ο Σισέ απάντησε θετικά στη βελτιωμένη πρόταση που έκανε η ιταλική ομάδα και σύμφωνα με τις πληροφορίες θα έχει αποδοχές 2,1 εκατ ευρω ετησίως.

Μείωση των νεκρών απο τροχαία ατυχήματα στην Ελλάδα το 2010

Κατά 10% μειώθηκαν οι νεκροί τροχαίων ατυχημάτων στην Ελλάδα το 2010 σε σχέση με το 2009, και έφτασαν τα 116 ανά εκατομμύριο πολιτών, σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που δόθηκαν στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες. Την ίδια περίοδο, στην ΕΕ οι νεκροί τροχαίων ατυχημάτων μειώθηκαν κατά 11% και ήταν 62, ανά εκατομμύριο πολιτών.

Τους «παίρνουν» μια σύνταξη για κάλυψη του Μεσοπρόθεσμου

Με μια και ίσως παραπάνω σύνταξη πληρώνουν οι συνταξιούχοι του ιδιωτικού τομέα τα νέα μέτρα της κυβέρνησης στο πλαίσιο της εφαρμογής του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος.

Οι «σκόπελοι» της αξιοποίησης δημόσιων ακινήτων

Σε περαιτέρω καθυστερήσεις του σχεδίου αποκρατικοποίησης οδηγούν οι απανωτές αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο και τους κρατικούς φορείς που ασχολούνται με τα δημόσια ακίνητα.

Η ΑΕΚ παρουσίασε Χουάν Κάλα και Χοσέ Κάρλος

Η ΑΕΚ παρουσίασε σήμερα τους Ισπανούς Χουάν Κάλα και Χοσέ Κάρλος, η απόκτηση των οποίων ανακοινώθη
κε και επίσημα από την ΠΑΕ

Τα παιδιά που αργούν να μιλήσουν, δεν υστερούν όταν μεγαλώνουν

Καθησυχαστική για τους γονείς είναι μια νέα αυστραλιανή επιστημονική έρευνα, που κατέληξε στο συμπέρασμα ότι όσα παιδιά αργούν να μιλήσουν, είναι απίθανο να έχουν αργότερα στη ζωή τους νοητικά, ψυχολογικά ή άλλα προβλήματα συμπεριφοράς.

Λιγότερο γόνιμοι οι παχύσαρκοι άνδρες

Οι παχύσαρκοι και υπέρβαροι άνδρες διαθέτουν σπέρμα χαμηλότερης ποιότητας, με συνέπεια να έχουν μικρότερες πιθανότητες να γίνουν γονείς, ιδίως σε μεγαλύτερη ηλικία, όπως άλλωστε αντίστοιχα συμβαίνει και με τις γυναίκες που έχουν παραπανίσια κιλά, σύμφωνα με μια νέα ευρωπαϊκή επιστημονική έρευνα, την μεγαλύτερη του είδους της μέχρι σήμερα.

Ευνοϊκότερη συμφωνία σήμερα (;)

Ακόμα δεν είδαμε το γαλλικό σχέδιο και τρέχουν να το αλλάξουν άρδην σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην πόλη των Παρισίων.

Δικαιωμένη η Βρετανία…που δεν αναγκάζεται να βοηθήσει την Ελλάδα

Ναι στην βοήθεια στην Ιρλανδία αλλά όχι και μάλιστα βροντερό λένε αναφερόμενοι στην Ελλάδα, οι Βρετανοί δια στόματος του Βρετανού υπουργού ευρωπαϊκών υποθέσεων Ντέιβιντ Λίντινγκτον. Η άποψη αυτή του Βρετανού αξιωματούχου, φιλοξενείται από την εφημερίδα Financial Times Deutschland.

Τρεις μήνες ζήτησαν οι πρυτάνεις για να μελετήσουν το νομοσχέδιο

Συνάντηση με τους εκπροσώπους των ΑΕΙ και των Ελλήνων Ερευνητών είχε σήμερα η υπουργός Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου, προκειμένου να συζητήσουν τις αλλαγές που φέρνει το νέο νομοσχέδιο.

Ακυρώσεις κρατήσεων λόγω των επεισοδίων

Σε 8.000 ανέρχονται οι ακυρώσεις στις διανυκτερεύσεις σε 20 ξενοδοχεία της Αθήνας, μέσα σε διάστημα πέντε ημερών, όπως τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής, Γιάννης Ρέτσος, σε συνέντευξη Τύπου, λίγες ημέρες μετά τα γεγονότα στο κέντρο της Αθήνας.

Αυξημένα έσοδα για τα ασφαλιστικά Ταμεία προβλέπει για το 2011 το υπουργείο Εργασίας

Πλεόνασμα ύψους 2,580 δισ. ευρώ εκτιμά το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης ότι θα έχουν το 2011 οι ασφαλιστικοί οργανισμοί από 73 εκατ. ευρώ το 2010.

Ολιγοήμερες «διακοπές» της Τρόικα στην Αθήνα

Έρχεται μέσα στο κατακαλόκαιρο, περί τα τέλη Ιουλίου συγκεκριμένα, η τρόικα και όχι για να χαρεί τον αθηναϊκό ήλιο, αφού δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο –«ο χρόνος είναι χρήμα»- αλλά για να επισπεύσει την εφαρμογή του μεσοπρόθεσμου και του σχεδίου αποκρατικοποιήσεων.

«Μίνι» Σύσκεψη για το Μεσοπρόθεσμο

Υπό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο πραγματοποιήθηκε σήμερα η σύσκεψη υπουργών με θέμα την υλοποίηση του Μεσοπρόθεσμου Πογράμματος.Στη σύσκεψη, στην οποία εξετάσθηκε το χρονοδιάγραμμα που έχει συμφωνηθεί με την τρόικα, προκειμένου μέχρι τις 15 Ιουλίου να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις που απορρέουν από το Μεσοπρόθεσμο, συμμετείχαν ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρης Ρέππας, ο υπουργός Εσωτερικών Χάρης Καστανίδης, ο υφυπουργός Υποδομών Γιάννης Μαγκριώτης και ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Super model... βαρέων βαρών!

Οι φωτογραφίες του γνωστού μοντέλου, Tyra Banks, από τις διακοπές της στο Μεξικό, προκαλούν σοκ! Η παρουσιάστρια του αμερικάνικου Next Top Model εμφανίζεται με πολλά παραπανίσια κιλά, περιφέρεια και κυτταρίτιδα! Τίποτα δε θυμίζει την καλλονή του μόντελινγκ...

Ατύχημα στη θάλασσα για τον Αλέξη Κούγια!

Για ένα χαλαρό πρωινό στην παραλία ξεκίνησε ο Αλέξης Κούγιας το περασμένο Σάββατο παρέα με τα παιδιά του και τελικά κατέληξε με εξάρθρωση ώμου! Ο γνωστός ποινικολόγος κινδύνεψε να πνιγεί όταν ενώ βρισκόταν στη θάλασσα του βγήκε ο ώμος με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κολυμπήσει...

Εγκαταλείπει την εξουσία ο Κανταφι;

Ρωσική εφημερίδα, επικαλούμενη υψηλόβαθμο Ρώσο αξιωματούχο, γράφει σήμερα ότι ο Λίβυος ηγέτης Μουάμαρ Καντάφι προτίθεται να εγκαταλείψει την εξουσία σε αντάλλαγμα με εγγυήσεις για την ασφάλειά του.

Αυστηρά τα κριτήρια –πλέον- σε συντάξεις αλλοδαπών ανήγγειλε ο Κουτρουμάνης

Δεν έχουν τα ταμεία να καλύψουν τις ανάγκες των πολιτών, αλλά παράλληλα έδιναν συντάξεις σε ανθρώπους που δεν τους αναλογούσαν.

Naike Rivelli: Η κόρη της Ornella Muti σπάει τα ταμπού!

Η κόρη της Ornella Muti είναι από μόνη της sexy... Η φωτογράφισή της όμως σε ερωτικές περιπτύξεις με άλλη γυναίκα ανεβάζει τη θερμοκρασία επικίνδυνα! Η Naike Rivelli φωτογραφήθηκε ολόγυμνη για το ισπανικό περιοδικό Interviu και άρχισε τα ''παιχνίδια'' με μια φίλη της...Ερωτώμενη σχετική με την ομοφυλοφιλία η Naike εξέφρασε την άποψη ότι ο κόσμος πρέπει επιτέλους να ξεπεράσει τα ταμπού! Και μπορεί να μην αναφέρθηκε προσωπικά στον εαυτό της, αλλά η ίδια φρόντισε να κάνει τα λόγια της πράξη και μάλιστα μπροστά στον φωτογραφικό φακό...

Εξάμηνη παράταση στα πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης

Για τις 9 Ιανουαρίου του 2012 μετατέθηκε η υποχρεωτική έκδοση πιστοποιητικών ενεργειακής απόδοσης για τις μισθώσεις που αρχικά προβλεπόταν για τις 9 Ιουλίου, φέτος.

Η ΕΚΤ θα συνεχίσει να αποδέχεται ελληνικά ομόλογα

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα συνεχίσει να αποδέχεται ελληνικά κρατικά ομόλογα ως εγγύηση για την παροχή ρευστότητας έως ότου το σύνολο των οίκων αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας τα κατατάξουν σε επίπεδο "χρεοκοπίας", επισημαίνεται σε δημοσίευμα της βρετανικής οικονομικής εφημερίδας Financial Times.Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η κίνηση αυτή αναμένεται να διευκολύνει την επίτευξη συμβιβαστικής λύσης αναφορικά με την ελληνική κρίση χρέους, καθώς δεν είναι ακόμη βέβαιο ότι όλοι οι οίκοι αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας θα υποβαθμίσουν το ελληνικό αξιόχρεο σε καθεστώς χρεοκοπίας μετά την εθελοντική μετακύλιση χρέους που κατέχει ο ιδιωτικός τομέας στο πλαίσιο του δεύτερου χρηματοδοτικού πακέτου προς τη χώρα.

Τσιπς όπως... μαριχουάνα

Δύσκολα μπορεί να αντισταθεί κανείς στον πειρασμό να φάει μόνο ένα πατατάκι και συχνά καταλήγει να καταναλώσει όλη τη σακούλα με τα τσιπς.

Σε ένα ειδοποιητήριο οι έκτακτοι φόροι

Ένα ραβασάκι για όλα (έκτακτη εισφορά, τέλος επιτηδεύματος, ειδικός φόρος για πολυτελή ΙΧ, σκάφη, πισίνες) εξετάζει να αποστείλει στους φορολογούμενους το υπουργείο Οικονομικών.

Οι αγανακτισμένοι δεν πάνε παραλία μένουνε πλατεία

Οι Αγανακτισμένοι δεν πάνε παραλία, αλλά μένουνε πλατεία, αφού το προσεχές Σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιουλίου προγραμματίζουν πανελλαδικό διήμερο απολογισμού δράσεων και έχουν καλεστεί στο Σύνταγμα εκπρόσωποι απ' όλες τις συνελεύσεις της χώρας. Επίσης, στη συνέλευση που πραγματοποιούν οι «Αγανακτισμένοι» στην πλατεία αποφάσισαν τη διεξαγωγή πανελλήνιου δημοψηφίσματος που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο, ενώ οι κάλπες θα στηθούν με ευθύνη των τοπικών συνελεύσεων σε όλες τις πλατείες της χώρας.

Ζέστη σε όλη την χώρα

Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα, περιμένουμε σήμερα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 ως 29 βαθμούς Κελσίου στη Β. Ελλάδα, 21 ως 34 βαθμούς Κελσίου στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 18 ως 30 Κελσίου στη Δυτική Ελλάδα, 23 ως 30 βαθμούς Κελσίου στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Χ.Α.: «Στο κόκκινο» το ταμπλό

Σε αρνητικό έδαφος κινείται σήμερα ο Γενικός Δείκτης στο Χ.Α., με την προσοχή να είναι στραμμένη στις συζητήσεις για την εμπλοκή του ιδιωτικού τομέα στο νέο σχέδιο στήριξης της χώρας.

Η Kelly Osbourne είναι ένα Material Girl

Ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε τη νέα συλλογή ρούχων της κόρης της Madonna, Lourdes “Lola” Leon, για το φθινόπωρο/ χειμώνα 2011. Πριν λίγες μέρες, η Lourdes παρέα με την Kelly Osbourne φωτογραφήθηκαν για την προώθηση της κολεξιόν «Material Girl», η οποία θα βρίσκεται αποκλειστικά στα καταστήματα Macy’s.Η ίδια η Madonna δήλωσε ότι η συνεργασία της με την κόρης της και την Kelly Osbourne ήταν απολαυστική. Η φωτογραφική καμπάνια εξελίσσεται στη Νέα Υόρκη, με την Osbourne να ποζάρει παντού, από την Rockefeller Plaza, το Soho, το West Village μέχρι και την Μικρή Ιταλία και την Chinatown.

To πάρτυ του Tom Cruise που έγινε... 49!

Μία ανάσα πριν κλείσει τα 50 ο Tom Cruise και η σύντροφός του, Katie Holmes, του επιφύλασσε ένα surprise party στο σπίτι τους πάνω στην παραλία του Miami. Η μικρή Suri με τα δύο της ετεροθαλή αδέλφια, Connor και Isabella, από τον γάμο του Cruise με την Kidman, είπαν το ''happy birthday'' στον μπαμπά τους...

Ψάχνουν φιλέτα -ακίνητα πίσω από 2000 off-shore

Ξεσκονίζουν και τις off-shore εταιρίες αυτή τη στιγμή, ειδικά κλιμάκια του υπουργείου οικονομικών.



Η κίνηση αυτή του υπουργείου να «σκανάρει» 2.000 υπεράκτιες εταιρείες από το σύνολο των 3.500 που είχαν εντοπιστεί σε προηγούμενο έλεγχο, αποτελεί το πρώτο βήμα για την πάταξη της φοροδιαφυγής στην Ελλάδα.

Χωρίς διακοπές φέτος το καλοκαίρι έξι στους δέκα Έλληνες

Υψηλό το κόστος του ταξιδιού



Έξι στους δέκα Έλληνες φέτος δεν θα πάνε διακοπές λόγω των οικονομικών προβλημάτων και του υψηλού κόστους των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, ανέφερε μιλώντας στον Βήμα 99,5 η πρόεδρος της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος της ΓΣΕΕ Γιάννα Καραντινάκη. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι για να ταξιδέψει μια τετραμελής οικογένεια στην Κ΄ρητη τα ναύλα κοστίζουν 600 ευρώ, ενώ αντίστοιχο είναι το ποσό που χρειάζεται για να ταξιδέψει κανείς και στις Κυκλάδες.

Η Moody's δεν συμμετέχει στις συζητήσεις για μετακύλιση του ελληνικού χρέους

Στην αποκάλυψη πως η Moody's δεν συμμετέχει στις συζητήσεις για μετακύλιση του ελληνικού χρέους και θα γνωστοποιήσει την άποψή της επί του θέματος μόλις οριστικοποιηθεί το σχετικό γαλλικό σχέδιο, προχώρησε η διοίκηση του οίκου αξιολόγησης.

"Ζωτικής σημασίας η ελληνική διάσωση"

Με τη βοήθεια των εταίρων της στην ΕΕ και με ανανεωμένη αποφασιστικότητα η Ελλάδα θα ανακτήσει το συντομότερο δυνατόν την οικονομική κυριαρχία της και σκοπεύει να επιστρέψει στις αγορές το 2014, τονίζει σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Reuters ο Ευ. Βενιζέλος.

Απολύσεις και εθελούσια στο Δημόσιο

Αντιμέτωποι με την απειλή της απόλυσης, μέσω του νέου θεσμού της 12ημηνης "εργασιακής εφεδρείας" θα βρεθούν πολλοί υπάλληλοι στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, καθώς δεν θα μπορούν να απορροφηθούν σε άλλη θέση.Για το στενό δημόσιο τομέα, η κυβέρνηση αποκλείει κατηγορηματικά απολύσεις καθώς υπάρχουν και οι συνταγματικές δεσμεύσεις. Ωστόσο, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο απολύσεων στις ΔΕΚΟ, παραπέμποντας στα διοικητικά συμβούλια των οργανισμών..