e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Άρση των περιοριστικών όρων προτίθεται να ζητήσει ο Γ. Αγγέλου

Το ενδεχόμενο να προσφύγουν στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο και να ζητήσουν άρση των αυστηρών περιοριστικών όρων που επιβλήθηκαν στον Γιάννη Αγγέλου, διευθυντή του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, αμέσως μετά την απολογία του για το σκάνδαλο του Βατοπαιδίου, εξετάζουν σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο δικηγόροι του Κωνσταντίνος Ζήσης και Ράνια Καραπλιάνη. ...

Αιχμές «καπετάνιου» για Πατέρα

Αιχμές προς τον Νικόλα Πατέρα άφησε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Νίκο Κωνσταντόπουλο.
Ο «καπετάνιος» με δηλώσεις του εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τον «παραγκωνισμό» του επί των ημερών του πρώην προέδρου των «πρασίνων».....

Ο Μπουτάρης υποψήφιος στο δήμο

Ο επιχειρηματίας Γιάννης Μπουτάρης θα είναι υποψήφιος για το δήμο της Θεσσαλονίκης, στις προσεχείς εκλογές του Νοεμβρίου.
Σε συνέντευξη Τύπου, ο επιχειρηματίας ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του και υποσχέθηκε πως η παράταξη, της οποίας θα ηγηθεί, «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη», θα προσπαθήσει να ανατρέψει το «σύστημα», το οποίο επί 25 χρόνια έφερε τη Θεσσαλονίκη στα όρια τριτοκοσμικής πόλης....

Σπανός φαβορί, επιμένει ο Κανελλόπουλος

Στο φουλ βρίσκεται το παρασκήνιο ενόψει των εκλογών για την προεδρία της Σούπερ Λίγκας, οι οποίες έχουν προγραμματισθεί για την Πέμπτη. Ο πρόεδρος του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του και είναι το...

"Φωτιά στο Αλιβέρι"

"Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από μία ώρα περίπου σε αγροτοδασική έκταση στη θέση Γαβαλά Αλιβερίου Ευβοίας.Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 11 οχήματα, 18 άτομα πεζοπόρο, 5 υδροφόρες...
ΟΤΑ, 3 αεροσκάφη, 1 ελικόπτερο..:"

Μαίνεται φωτιά στη Σάμο

 Με κατεύθυνση προς το Βαθύ μαίνεται η πυρκαγιά, που εκδηλώθηκε στις 2.30 το μεσημέρι στην περιοχή Κέδρος της Σάμου και επεκτάθηκε στις θέσεις Ζερβός και Πλάτανος.
Επί τόπου βρίσκονται 52 πυροσβέστες με 17 οχήματα, 70 εθελοντές με 20 εθελοντικά οχήματα, τέσσερα ιδιωτικά βυτιοφόρα και δύο δημοτικά. Οι επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις είναι ενισχυμένες από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ με στρατιωτικό αεροσκάφος C130 αναμένεται η άφιξη στο νησί, πεζοπόρου τμήματος της Πυροσβεστικής, αποτελούμενο από πενήντα άνδρες...

Στη Σαντορίνη η ηχογράφηση του νέου album των U2....


Ευκαιρία για διακοπές έψαχνε το συγκρότημα των U2 και να που θα τις κάνει σε συνδυασμό πάντα με την δουλειά. Όλοι γνωρίζουμε για την πολυαναμενόμενη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, καθώς αποτελεί το πιο Hot event της πόλης. Λίγες μέρες πριν λοιπόν σύμφωνα με...

Kατσέλη: Οι φόροι επιβαρύνουν τον πληθωρισμό


Η ΚΑΤΣΕΛΗ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ;



Ο πληθωρισμός θα είχε μειωθεί αν δεν είχαν αυξηθεί οι έμμεσοι φόροι, αναφέρει ανάλυση του υπουργείου Οικονομίας. Και όχι μόνο αυτό, επικαλείται και στοιχεία πως αν δεν υπήρχε αλλαγή στον ΦΠΑ και στους ειδικούς φόρους θα είχε πέσει τον Ιούνιο στο...

Χ.Α.: Απώλειες 0,54% και μειωμένος τζίρος

Σε αρνητικό έδαφος βρέθηκε και σήμερα το Χρηματιστήριο Αθηνών με το γενικό δείκτη τιμών να κλείνει στις 1.570,59 μονάδες, με απώλειες 0,54% και τη συναλλακτική δραστηριότητα να παραμένει σε χαμηλά επίπεδα.

Ειδικότερα, η συνολική αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα...


Ανακάλυψη ναυαγίου του 18ου αιώνα στη Βουλγαρία

Ομάδα δυτών έφερε στο «φως» ναυάγιο, που χρονολογείται από τον 18ο-19ο αιώνα, στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά από τη βουλγαρική πόλη Σωζόπολη.

Τα συντρίμμια του πλοίου, που έφερε τρία κατάρτια, βρέθηκαν 90 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, όπως ανακοίνωσε το βουλγαρικό Κέντρο Υποβρύχιας Αρχαιολογίας.
Σύμφωνα με τον...

Δήλωση συνεργατών Κ. Καραμανλή, για το θέμα Ιω. Αγγέλου


Με αφορμή το θέμα Ιω. Αγγέλου, συνεργάτες του Κ. Καραμανλή, απέστειλαν ανακοίνωση από το γραφείο του πρ. πρωθυπουργού, σύμφωνα με την οποία:

«Η εξοντωτική και εμφανώς άδικη αντιμετώπιση του Γιάννη Αγγέλου...... αποδεικνύει, πέρα από οποιαδήποτε αμφιβολία πως το ΠΑΣΟΚ και ο αρχηγός του οργανώνουν συστηματικά πολιτικές διώξεις, με στόχο την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κώστα Καραμανλή.

Εκρηκτικό κοκτέιλ ζέστης και ρύπανσης στην Αθήνα

Το υπουργείο Υγείας δίνει οδηγίες για την προφύλαξη του πληθυσμού


Σύμφωνα με μετρήσεις του Δικτύου Παρακολούθησης Ατμόσφαιρας της Αθήνας παρατηρήθηκαν υπερβάσεις του ορίου όζοντος στην ατμόσφαιρα. Συγκεκριμένα, καταγράφηκαν οι εξής υπερβάσεις:


Υποψήφιος για το Δήμο Θεσσαλονίκης ο Στέλιος Παπαθεμελής



Υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης κατέρχεται ο Στέλιος Παπαθεμελής, ο οποίος θα τεθεί επικεφαλής ενός «δημοκρατικού κινήματος». Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο Στέλιος Παπαθεμελής ανακοίνωσε πως σημαντικοί άνθρωποι της Θεσσαλονίκης του ζήτησαν να ηγηθεί στο...

Ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ για την εξαγορά του Τ.Τ και της ΑΤΕ



"Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ., μετά τη δημοσιοποίηση της πρότασης, της Τράπεζας Πειραιώς, για την εξαγορά του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και της Αγροτικής Τράπεζας, ανακοινώνει τα εξής:

Σ’ αυτή την περίοδο όπου...

Οκτώ εκατ. τόνοι αποβλήτων φτάνουν καθημερινά στις θάλασσες

Περίπου οκτώ εκατομμύρια τόνοι αποβλήτων φτάνουν καθημερινά στις θάλασσες από προϊόντα που χρησιμοποιούνται από τους ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο, δημιουργώντας σοβαρή απειλή για το οικοσύστημα και την υγεία μας. Υπολογίζεται ότι σε κάθε τετραγωνικό χιλιόμετρο των ωκεανών επιπλέουν περίπου 28.750 κομμάτια πλαστικού.

Θύματα των αποβλήτων πέφτουν πολλοί θαλάσσιοι οργανισμοί, ενώ ταυτόχρονα υφίστανται και τις επιπτώσεις της υποβάθμισης του θαλάσσιου περιβάλλοντος, που προκαλούνται από τη δράση της ύπαρξης απορριμμάτων στον βυθό. Συγκεκριμένα, 700.000 με 1.000.000 θαλασσοπούλια πεθαίνουν κάθε χρόνο, επειδή παγιδεύονται σε πλαστικά απόβλητα ή καταπίνουν διάφορα απόβλητα που βρίσκονται στη θάλασσα.

"Eθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της κρίσης"


Την πρόθεσή του να παρέμβει μέσα στην επόμενη εβδομάδα, με νομοθετική πρωτοβουλία που θα καταργεί αποφάσεις των μηχανισμών διαιτησίας για αυξήσεις στους μισθούς μεγαλύτερες από τις προβλέψεις του μνημονίου, επανέλαβε σήμερα ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ανδρέας Λοβέρδος.

Δήλωση εκπροσώπου Τύπου ΝΔ, Π. Παναγιωτόπουλου, για θέμα Ιω. Αγγέλου


«Η μεταχείριση, που επιφυλάχθηκε στον Γιάννη Αγγέλου παραβιάζει βασικές Αρχές της Δικονομίας και του Ποινικού Δικαίου. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που καταλαβαίνουν, πλέον, όλοι είναι ότι ...

Δημοσιονομική σύγκλιση Γαλλίας - Γερμανίας ζητεί ο Νικολά Σαρκοζί


Την καταβολή προσπαθειών με στόχο τη δημοσιονομική σύγκλιση της Γαλλίας και της Γερμανίας, ζήτησε ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Νικολά Σαρκοζί.
Με δήλωσή του, η οποία εκδόθηκε μετά τη συμμετοχή του γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε...

Αρχίζουν τη Δευτέρα οι νέοι έλεγχοι της τρόικας

Στις 26 Ιουλίου μπαίνει και πάλι στο στόχαστρο της τρόικας το πρόγραμμα δημοσιονομικής εξυγίανσης της χώρας, καθώς καταφθάνουν στην Αθήνα οι αξιωματούχοι της Ε.Ε., του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ΔΝΤ και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) για νέους ελέγχους.

«Οι αξιωματούχοι της Ε.Ε., της ...

Τα τεστ αντοχής σε ευρωπαϊκές τράπεζες αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα

ΛΕΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ

Η γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ υπερασπίστηκε σήμερα τα τεστ αντοχής στα οποία υποβάλλονται 91 ευρωπαϊκές τράπεζες, δηλώνοντας ότι οι συνθήκες υπό τις οποίες διενεργούνται τα τεστ δημιουργήθηκαν για να αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα.

Ιδιώτης διεκδικεί το 84% του Facebook

Να αποκτήσει τον έλεγχο του Facebook επιδιώκει ένας Αμερικανός web designer, ο οποίος μήνυσε τον ιδρυτή του Μαρκ Ζούκερμπεργκ, κατηγορώντας τον για αθέτηση συμφωνίας και απαιτώντας να του εκχωρήσει το 84% των μετοχών της εταιρείας...

Σκευωρία του ΠΑΣΟΚ η δικαστική απόφαση για Αγγέλου λέει η ΝΔ!


Για κορύφωση της σκευωρίας που έχει στήσει το ΠΑΣΟΚ σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας, κάνει λόγο υπεύθυνος τουΤομέα Πολιτικής Ευθύνης Δικαιοσύνης της ΝΔ, Αναστάσιος Νεράντζης.

Go home..Frau Merkel λένε οι γερμανοί!

Η δημοτικότητα του κυβερνητικού συνασπισμού της καγκελαρίου Αγγελα Μέρκελ έχει πέσει σε χαμηλά επίπεδα ρεκόρ, σύμφωνα με μία νέα δημοσκόπηση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Ο Λοβέρδος καταργεί με νόμο οτι είναι εκτός μνημονίου!

Σκληρά λόγια στην Βουλή για την απόφαση Λοβέρδου να καταργήσει δια νόμου τις μεγάλες, όπως ο ίδιος χαρακτήρισε, αυξήσεις που δίνονται στον ιδιωτικό τομέα...

Γ. Παπανδρέου: Στόχος ο τερματισμός της τουρκικής κατοχής της Κύπρου


Το Κυπριακό είναι πρώτο θέμα στην ατζέντα των ελληνοτουρκικών τόνισε από τη Λάρνακα ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. «Η Κύπρος ή θα μας διαιρεί ή θα μας ενώνει με την Τουρκία» δήλωσε ενώ εξέφρασε τη στήριξή του στις προτάσεις που κατέθεσε ο...

Τους μηχανικούς ελέγξτε κα Μπιρμπίλη!

Καίγεται η κυρία Μπιρμπίλη για τα έσοδα από τους υμιυπαίθριους και δεν σκέφτεται ότι στα καλά καθούμενα βάζει τον κοσμάκη (ναι, τον απλό κοσμάκη) να τρέχει καλοκαιριάτικα για να «νομιμοποιήσει» ένα δωματιάκι μερικών τετραγωνικών πληρώνοντας μερικές χιλιάδες ευρουλάκια σε καιρούς κρίσης, όταν το έχει ήδη χρυσοπληρώσει στον κατασκευαστή-πωλητή αγοράζοντας το σε κανονική τιμή, όπως και τα υπόλοιπα τ.μ. του σπιτιού. Γιατί, άραγε, δεν σκέφτηκαν ποτέ να ελέγξουν τους μηχανικούς και όσους χτίζουν και κλείνουν, αλλά και πωλούν παράνομα κλεισμένους υμιυπαίθριους χώρους.
Τι; Αν στέκεται η δικαιολογία «δεν ήξερα, να ρώταγες»; Μα, όταν το πληρώνεις για κανονικό σπίτι, εσύ είσαι που την πάτησες, στο τέλος, τέλος και σου ζητούν και τα ρέστα! Ας ψάξει το υπουργείο πρώτα τους μηχανικούς!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ 

"Ο Σουμάχερ θα πάει για τίτλο του χρόνου"

Το "αφεντικό" της Mercedes GP δήλωσε ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ θα παραμείνει στην ομάδα και το 2011, οπότε και θα κάνει την "επίθεση" του για τον παγκόσμιο τίτλο.

Πιλοτικό δίκτυο LTE ετοιμάζει η Cosmote



Πιλοτικό ευρυζωνικό δίκτυο νέας τεχνολογίας LTE (Long Term Evolution), η οποία αποτελεί προπομπό των δικτύων κινητής τηλεφωνίας 4ης γενιάς, είναι έτοιμη να εγκαταστήσει η Cosmote

Στο +0,60% το χρηματιστήριο



Ανοδικές τάσεις εξακολουθούν να καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στη χρηματιστηριακή αγορά. O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 13:00 διαμορφώνεται στις 1.588,60 μονάδες σημειώνοντας άνοδο σε ποσοστό 0,60%...

Αυξάνεται ο αριθμός των δυσαρεστημένων χρηστών στο Facebook!

Ο αριθμός τον χρηστών που έχουν κάποιο παράπονο από το Facebook όλο και αύξανεται.

Αν και το Facebook ανακοίνωσε πρόσφατα τον αριθμό των περίπου 500 εκατομμυρίων εγγεγραμμένων χρηστών, υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό χρηστών, που δεν είναι ικανοποιημένο από την δημοφιλή υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης.

Αυστραλία: Πέθανε ο εφευρέτης του «μαύρου κουτιού»

Σε ηλικία 85 ετών πέθανε σήμερα ο Αυστραλός Ντέιβιντ Γουόρεν, που πριν από 54 χρόνια εφηύρε τον καταγραφέα δεδομένων πτήσεως, το γνωστό «μαύρο κουτί».


Κοντά στο υψηλό 10 εβδομάδων το ευρώ

Κοντά στο υψηλότερα επίπεδα των τελευταίων 10 εβδομάδων παραμένει το ευρώ [EUR=X] έναντι του δολαρίου χάρη στα θετικά εταιρικά αποτελέσματα που προσέφεραν στήριξη στα διεθνή χρηματιστήρια.

Ο μεγαλύτερος πλανήτης που έχει παρατηρηθεί ως σήμερα

Ένας γιγάντιος πλανήτης, ο οποίος έχει το 320πλάσιο μέγεθος από τον Ήλιο εντόπισαν οι επιστήμονες, χαρακτηρίζοντάς τον ως τον μεγαλύτερο πλανήτη που έχει παρατηρηθεί ποτέ στο διάστημα.

Merit: Δεν επιφυλάσσουν δυσάρεστες εκπλήξεις τα τεστ αντοχής

Στην εκτίμηση ότι όλες οι ελληνικές τράπεζες, εκτός ίσως μίας, θα περάσουν επιτυχώς τα τεστ αντοχής, δημιουργώντας ένα βραχύ θετικό momentum στην αγορά, προέβη η Merit ΧΑΕΠΕΥ, αν και εκφράζει επιφυλάξεις σχετικά με τους όρους και τη μεθοδολογία των τεστ.

Στη Βουλή η δίωξη του δημοσιογράφου Σ. Μπαλάσκα


Το θέμα της δίωξης κατά του δημοσιογράφου της  "Ελευθεροτυπίας" Στρατή Μπαλάσκα, φέρνουν στη Βουλή οι τέσσερις βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς με ερώτηση που κατέθεσαν προς του υπουργούς: Δικαιοσύνης, Εσωτερικών, Προστασίας του Πολίτη και Εθνικής Άμυνας

Πάνω από τα 78 δολ. η τιμή του αργού

Πάνω από τα 78 δολάρια το βαρέλι ενισχύονται οι τιμές του «μαύρου χρυσού», καθώς τα ισχυρά εταιρικά αποτελέσματα στις ΗΠΑ ενέτειναν την αισιοδοξία για την οικονομική ανάκαμψη στη Νο2 πλέον – σύμφωνα με την Διεθνή Υπηρεσία Ενέργειας (ΙΕΑ) – καταναλώτρια ενέργειας στον κόσμο.

Η ΒΡ πουλάει περιουσιακά στοιχεία αξίας 7 δισ. δολαρίων


Η ΒΡ πιθανόν να επισκιάσει την επίσκεψη του Βρετανού πρωθυπουργού στις ΗΠΑ με τις πωλήσεις περιουσιακών στοιχείων της στο Τέξας, Καναδά και Αίγυπτο προκειμένου να χρηματοδοτήσει μερικώς το κόστος καθαρισμού του...

Κίνδυνος από νέο κενό ασφαλείας στα Windows!

Η Microsoft ανακοίνωσε με έκτακτο δελτίο Τύπου, μία νέα απειλή που ανακαλύφθηκε πρόσφατα στα Windows.



Η νέα αυτή απειλή, εντοπίζεται στο shell των Windows και ειδικότερα στα αρχεία αρχεία .lnk και στο σύστημα που τα διαχειρίζεται.

Moody΄s: Δεν επίκειται χρεοκοπία της Ελλάδας



Πριν λίγες εβδομάδες υποβάθμιζε την ελληνική οικονομία, αλλά...

Εκταφή των σορών του ζεύγους Τσαουσέσκου για ταυτοποίηση...

Άρχισε σήμερα το πρωί στο Βουκουρέστι η εκταφή της σορού του εκτελεσθέντος δικτάτορα της Ρουμανίας Νικολάε Τσαουσέσκου και αυτής της συζύγου του Έλενα, προκειμένου να πιστοποιηθεί με τη βοήθεια τεστ DNA η ταυτότητά τους, μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Κυκλοφόρησε το πρώτο ηλεκτρονικό βιβλίο με ενσωματωμένο βίντεο


Το πρώτο ηλεκτρονικό βιβλίο με ενσωματωμένο βίντεο κυκλοφόρησε ο εκδοτικός οίκος Penguin, μία πρωτοβουλία που αντανακλά την επιθυμία της εκδοτικής βιομηχανίας να βρει νέους...

Συμφωνία με τους δανειστές πέτυχε η Wind


Η Wind Ηellas ανακοίνωσε ότι συγκεντρώθηκε ποσοστό 80,6% - πάνω από το απαιτούμενο που είναι 75% - των κατόχων ομολογιών πρώτης...

Στην Αττάλεια επέστρεψε το Πίρι Ρέις


Στον κόλπο της Αττάλειας επέστρεψε το τουρκικό ερευνητικό πλοίο Πίρι Ρέις, το οποίο την προηγούμενη εβδομάδα βρισκόταν νότια του Καστελόριζου εντός των ορίων της ελληνικής υφαλοκρηπίδας...

Απίστευτο! 'Εβαλαν στο Google Earth την σημαία των Σκοπίων δίπλα από τον Λευκό Πύργο!

Τι δουλειά μπορεί να έχει η σημαία της ΠΓΔΜ δίπλα στον Λευκό Πύργο; Σε αυτό το ερώτημα πρέπει να απαντήσουν οι υπεύθυνοι της Google Maps.Κι όμως! Στην τρισδιάσταση απεικόνιση του Λευκού Πύργου της Θεσσαλονίκης, κυματίζει δίπλα μία σημαία της ΠΓΔΜ!

Ρεκόρ στο βάδην από ρομπότ!

Ένα δίποδο ρομπότ του αμερικανικού πανεπιστημίου Κορνέλ με την ονομασία Ranger περπάτησε 14,3 μίλια (γύρωστα 23 χιλιόμετρα) σε περίπου 11 ώρες, κάνοντας νέο ανεπίσημο παγκόσμιο ρεκόρ.

Έκτακτη συνάντηση του Γ. Παπακωνσταντίνου με την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας


Έκτακτη συνάντηση θα έχουν σήμερα στις 16:00 ο υπουργός Οικονομικών με τον Ανδρέα Λοβέρδο και τον υφυπουργού Εργασίας Γιώργο Κουτρουμάνη, ενόψει της...

Επίκειται παραίτηση του γενικού διευθυντή της ΒΡ


Ο γενικός διευθυντής του βρετανικού πετρελαϊκού ομίλου ΒΡ Τόνι Χέιγουορντ, ο οποίος έχει βρεθεί στο επίκεντρο των επικρίσεων για τον τρόπο διαχείρισης της διαρροής πετρελαίου στον Κόλπο του Μεξικού, πρόκειται...

Ερώτηση Κουβέλη για ελαττωματικούς εξοπλισμούς



Ο βουλευτής, με ερώτησή του στους υπουργούς Άμυνας και Δικαιοσύνης, επικαλείται δημοσίευμα εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο το Ελληνικό Δημόσιο κατέβαλε 6,5 δισ. ευρώ για αγορά αρμάτων μάχης Leopard και...

Στο +0,92% το χρηματιστήριο


Σε θετικό έδαφος κινείται το Χρηματιστήριο Αθηνών την Τετάρτη, ακολουθώντας την άνοδο των ευρωπαϊκών αγορών.Στις 10:35 ο Γενικός Δείκτης Τιμών...

Βόμβες κατά ΝΔ και Σανιδά

Νέες «βόμβες» κατά της κυβέρνησης της ΝΔ και του τότε εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γ. Σανιδά για τη συγκάλυψη του «γαλάζιου» σκανδάλου των δομημένων ομολόγων έριξε χθες...