e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ DEALnews


Deal μαζί σας στα περίπτερα
Εφημερίδα Deal news

Διαβάστε από την Παρασκευή όλα όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο του χρήματος.
Οικονομία, επιχειρήσεις, χρηματιστήριο και πολιτική.
Παρασκήνιο και αποκαλύψεις.
Deal news. Η αξιόπιστη εφημερίδα.


Όλο το παρασκήνιο της συμφωνίας με τις χειροπέδες και η νέα δραματική τροπή για το PSI. Οι πολιτικές συγκρούσεις, η αβεβαιότητα, τα μέτρα της οργής και τι αναμένεται να αλλάξει στο σκηνικό.
Φούλ οι ρυθμοί για τη σύσταση νέου κόμματος.
Σε πρώτο πλάνο οι επειχειρηματίες.

Τράπεζες, ικανοποίηση αλλά και αγώνας δρόμου για να προλάβουν τις εξελίξεις. Οι συζητήσεις στην Κίνα για Εθνική και Alpha. Οι αποφάσεις του Απόστολου Ταμβακάκη και η συμφωνίες που έκλεισε. Οι άραβες και ο Κωστόπουλος. Τι θα κάνει ο Λάτσης και η λύση του μυστηρίου με τις μετοχές της Eurobank.

Το παρασκήνιο με το μπλόκο στη συνένωση ΜΕΒΓΑΛ – ΔΕΛΤΑ.


Διαβάστε στην Deal news



Ακόμα. Το μίνι κραχ στα πλοία ξηρού φορτίου.
Οι συσκέψεις στη Βιοχάλκο και η αλλαγή ρότας του Στασινόπουλου. Το μπαράζ επενδύσεων του Σπύρου Θεοδωρόπουλου της Chipita, τα χρέη της Καψής, η έξωση της Eurobank και το μεγάλο θέμα που ξέσπασε με τα επιμελητήρια. Γιατι κατηγορούνται ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Προβόπουλος και ο πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Δασκαλόπουλος

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Φάκελος real estate. Η πιο μεγάλη κρίση της αγοράς -50%.


Διαβάστε στην Deal news



80.000 λουκέτα στα εμπορικά ακίνητα 50% η πτώση των πωλήσεων. «Έσκασαν» ήδη 1.500 εταιρίες. Ποιες άλλες κινδυνεύουν. Πρόβλημα ακόμα και με τους ισχυρούς του κλάδου.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Διαβάστε στην Deal news

Η αποκάλυψη σοκ για τη Vodafone, που βγάζει τα λεφτά στο εξωτερικό και γιατί πραγματικά χάλασε ο ‘γάμος’ με την wind.
Ο χρησμός του Τζαμαζ. Ποια εταιρία κινητής τηλεφωνία θα πτωχεύσει. Ακροβασία Ζαρκαλή με τη Forthnet;

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Ο Ραινχεμπαχ αναλαμβάνει και επίσημα επίτροπος.

Διαβάστε στην Deal news




Αποκλειστικό. Ο Λουκάς Παπαδήμος μετά την ολοκλήρωση του έργου του, δεν θέλει να παίξει πολιτικό ρόλο στη χώρα.


Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς λόγω της 48ωρης απεργίας ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ

Δύσκολη θα είναι η αυριανή μέρα για τους εργαζόμενους καθώς χειρόφρενο θα τραβήξουν τα Μέσα Μεταφοράς. Θα λειτουργήσουν μόνο από τις 10.00 το πρωί έως τις 5.00 το απόγευμα μόνο τα Τρένα (ΗΣΑΠ) και οι συρμοί του Τραμ για να διευκολύνουν τους διαδηλωτές να κατέβουν στο Σύνταγμα όπου θα γίνει η μεγάλη συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Παραμένουν στις θέσεις τους Πεπόνης-Μουζακίτης

Το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης, με ψήφους 7 υπέρ και 4 κατά, αποφάσισε ότι πρέπει να παραμείνουν στις θέσεις των οικονομικών εισαγγελέων, οι Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης.

Το μήνυμα του Καρατζαφέρη στην Μέρκελ μέσω της Εθνικής Τράπεζας

Το ποσό των 1.000 ευρώ κατέθεσε στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, στη Βουλή, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, δηλώνοντας ότι είναι μια συμβολική κίνηση να σταλεί το μήνυμα προς όλους ότι η Ελλάδα δεν κινδυνεύει να επιστρέψει στη δραχμή, αλλά και ένα μήνυμα προς την 'Αγκελα Μέρκελ ότι δεν είμαστε υπάλληλοί της.

Από το ψωμί το περισσότερο αλάτι

Εννέα στους δέκα Αμερικανούς ενήλικες καταναλώνουν υπερβολικά μεγάλες ποσότητες αλατιού και ο κυριότερος υπαίτιος δεν είναι τα πατατάκια ή το ποπ κορν αλλά οι φέτες ψωμιού, ανακοίνωσαν τα Κέντρα για τον Έλεγχο και την Πρόληψη των Ασθενειών.Το 44% του αλατιού που καταναλώνεται συνδέεται με δέκα τύπους τροφίμων, σύμφωνα με τα Κέντρα.

"Σοκαριστικά μικρή η πρόοδος στην Ελλάδα"


«Η πολιτική ηγεσία της Ελλάδας πολλές φορές δεν είναι σε ευρωπαϊκό επίπεδο», δήλωσε αργά το βράδυ της Τετάρτης και ενώ στην Αθήνα συνεχίζονταν οι διαπραγματεύσεις- ο υφυπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, αρμόδιος για ευρωπαϊκές υποθέσεις, Τόμας Στέφεν.

Hλεκτροσόκ στον εγκέφαλο για καλύτερη μνήμη


Αμερικανοί επιστήμονες ανακάλυψαν μια νέα μέθοδο βελτίωσης της μνήμης, μέσω ηλεκτρικής διέγερσης συγκεκριμένης περιοχής του εγκεφάλου. Υποβάλλοντας σε μικρής ισχύος «ηλεκτροσόκ» τον εγκέφαλο, πέτυχαν τον ευκολότερο σχηματισμό και την καλύτερη διατήρηση της μνήμης.

Ψάχνουν με το τσιμπιδάκι 200 εκατ. ευρώ


Σε αναζήτηση 200 εκατ. ευρώ βρίσκεται αυτή τη στιγμή το Μέγαρο Μαξίμου και η τρόικα των πιστωτών μας, προκειμένου να κλείσει οριστικά το δεύτερο Μνημόνιο της ελληνικής οικονομίας.

Ανεργία: Άλμα στο 20,9% τον Νοέμβριο, με 1 εκ. ανέργους


Την ώρα που οι δανειστές απαιτούν και επιβάλουν τα πιο αιμοβόρα μέτρα στην ελληνική ιστορία με πρόσχημα την ανάπτυξη του τόπου η ανεργία γιγαντώνεται.

Αποφασίζει ο Άρειος Πάγος για Πεπόνη-Μουζακίτη

Σήμερα, Πέμπτη, αναμένεται η απόφαση του Αρείου Πάγου για την παραμονή ή μη στις θέσεις τους, των οικονομικών εισαγγελέων Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη, μετά από σχετικό ερώτημα του υπουργού Δικαιοσύνης.

Αποκωδικοποιήθηκε εξαφανισμένος πρόγονός μας


Γερμανοί επιστήμονες έδωσαν στη δημοσιότητα το γονιδίωμα ενός εξαφανισμένου είδους συγγενικού των σύγχρονων ανθρώπων, των λεγόμενων Ντενίσοβαν, οι οποίοι ήταν ακόμα πιο στενοί συγγενείς των Νεάντερταλ.

ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ: Απάντηση με 48ωρη απεργία στα άγρια μέτρα


Απάντηση στα πιο άγρια μέτρα που πάρθηκαν ποτέ από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ με 48ωρη απεργία Παρασκευή και Σάββατο.

Στο Eurogroup η επόμενη "μάχη" για το νέο μνημόνιο

Στις Βρυξέλλες μεταφέρεται πλέον η "μάχη" για τη διάσωση της Ελλάδας, καθώς στις επτά το απόγευμα συναντώνται οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης, οι οποίοι αναμένεται να ασκήσουν έντονες πιέσεις για την υιοθέτηση του νέου μνημονίου, προκειμένου να αποφευχθεί μια άτακτη χρεοκοπία της χώρας.

Μανώλης Κεφαλογιάννης: «Να γίνουν εκλογές στις 4 Μαρτίου»

 Άμεσα εκλογές φαίνεται να επιθυμούν στο γαλάζιο στρατόπεδο και μάλιστα ο Μανώλης Κεφαλογιάννης πριν από λίγο ζήτησε αυτές να γίνουν στις 4 Μαρτίου. Πιο συγκεκριμένα ζήτησε εκλογές στις 4 Μαρτίου, προκειμένου να υπάρξει μια «θεσμική κοινοβουλευτική επανάσταση και να επανακαθοριστεί το πολιτικό σύστημα», σχολιάζοντας και τις χθεσινοβραδινές δηλώσεις του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη.

Σε θέση μάχης τα συνδικάτα για τα νέα μέτρα


Συναγερμός έχει σημάνει στα συνδικάτα, τα οποία προσανατολίζονται σε νέες κινητοποιήσεις, υπό την προοπτική της υιοθέτησης από το ελληνικό κοινοβούλιο του νέου πακέτου των δυσβάστακτων μέτρων.

Χαράτσια σε εισόδημα και περιουσίες κρύβει το προμνημόνιο

Νέες καταργήσεις σε φοροαπαλλαγές και καινούργια χαράτσια σε ακίνητη περιουσία και αποταμιεύσεις των Ελλήνων πολιτών φέρνει το νέο φορολογικό πακέτο, όπως αυτό περιγράφεται στις 50 σελίδες του προσχεδίου της συμφωνίας που πλασάρει η Τρόικα στους πολιτικούς αρχηγούς προς υπογραφή.

Ούτε στη Βουλγαρία - Θα δουλεύουμε για 0,27 ευρώ την ώρα!


Μέσα σε μία νύχτα συμφώνησαν στην κατάλυση του εργατικού δικαίου. Έτσι με το νέο Μνημόνιο, όταν στο 3μηνο πια θα παύει η ισχύς των συμβάσεων εργασίας και όταν δεν θα συνάπτεται επιχειρησιακή ή νέα κλαδική σύμβαση. Σύμφωνα με τον εργατολόγο Σ.Ρομπόλη με αυτόν τον τρόπο οι μειώσεις των αποδοχών στον ιδιωτικό τομέα θα φτάσουν εως το 50% απ΄ότι σήμερα.

Παραίτηση Μανώλη από την Γραμματεία Συνδικαλιστικού


Την παραίτησή του από τη θέση του γραμματέα Συνδικαλιστικού της Νέας Δημοκρατίας υπέβαλε σήμερα και μάλιστα δημόσια ο Γιάννης Μανώλης.

Κουβέλης:Τα επώδυνα μέτρα του μνημονίου δεν ήταν μονόδρομος

 «Θα πάρω το βάρος και την ευθύνη και όταν έρθει το νέο μνημόνιο στη Βουλή, εγώ θα το καταψηφίσω», δήλωσε πριν από λίγο στο ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της «Δημοκρατικής Αριστεράς» Φώτης Κουβέλης. «Εδώ και δύο χρόνια δεν έχει γίνει τίποτα και αυτοί που χειρίστηκαν το θέμα θέλουν τώρα συμμετοχή σε ένα άκριτο «ΝΑΙ»», σημείωσε και επανέλαβε την άποψή του ότι τα νέα επώδυνα μέτρα που μνημονίου δεν ήταν μονόδρομος.

Σοκ και δέος από τα νέα μέτρα


Στο νέο μνημόνιο περιλαμβάνονται σκληρά μέτρα λιτότητας, που αναμένεται να αλλάξουν άρδην τη ζωή των Ελλήνων. Το συνολικό ύψος των μέτρων στο νέο Μνημόνιο, σύμφωνα με το Reuters, ανέρχεται σε 13 δισ. ευρώ μέχρι το 2015. Τα 3 δισ. ευρώ πρέπει να εξασφαλιστούν εφέτος.

Νευρικότητα στο Χ.Α.

Νευρικότητα επικρατεί στο Χρηματιστήριο Αθηνών την Πέμπτη, καθώς οι πολιτικοί αρχηγοί συμφώνησαν μεν στο μεγαλύτερο μέρος των νέων μέτρων που ζητεί η τρόικα, ωστόσο το θέμα των επικουρικών συντάξεων παραμένει ανοικτό.«Αναμένουμε διατήρηση της μεταβλητότητας καθώς οι διαπραγματεύσεις για τα νέα μέτρα και την τελική συμφωνία συνεχίζονται», σχολίασε η Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος (IBG).