e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Γερμανία - Αγγλία 4-1

Προ ολίγου έληξε ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των Εθνικών Ομάδων Γερμανίας και Αγγλίας με νικήτρια την Γερμανία που κυριολεκτικά συνέτριψε την Αγγλία με σκόρ 4 - 1. Είμαστε περίεργοι τι θα λένε σήμερα οι σχολιαστές της τηλεόρασης του BBC που προχθές που η Εθνική μας έπαιζε με την Αργεντινή,όπως μας ενημέρωσε Ελληνίδα απο το Brtistol, έσυραν τα μύρια όσα σε βάρος της Εθνικής μας.

Σεισμός στο Τολό

Σεισμός σημειώθηκε πριν λίγη ώρα λίγα χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Τολό. Το μέγεθός του ήταν 3,8 ρίχτερ και το εστιακό βάθος 56 χλμ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις. Ο σεισμός έγινε αισθητός και στην Αθήνα.

Καθηλώνουν οι σημερινοί αγώνες Γερμανία- Αγγλία και Αργεντινή -Μεξικό

Καθηλώνουν οι σημερινοί αγώνες Γερμανία- Αγγλία και Αργεντινή 
-Μεξικό

Αγγλία – Γερμανία και Αργεντινή – Μεξικό αναμετρώνται σήμερα για μια θέση στις «8» καλύτερες ομάδες του κόσμου. Η μονομαχία των «λιονταριών» με τα «πάντσερ» παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον, ενώ το παιχνίδι ανάμεσα στην «αλμπισελέστε» και το Μεξικό θα ξεκινήσει με την ομάδα του Μαραντόνα να θεωρείται το φαβορί για την πρόκριση.


Tι απάντησε η Τζούλια για τον Ζαγορίτη και το Πολεμικό μουσείο

Η Τζούλια μίλησε αποκλειστικά στην Τατιάνα για το περιστατικό με τον Ζαγορίτη και το "Πολεμικό μουσείο. Δείτε τι είπε:
Τζούλια, γνωρίζεις ότι κυκλοφορούν άσεμνες φωτογραφίες σου, που τραβήχτηκαν ξημερώματα μέσα στο Πολεμικό Μουσείο;

Βρέθηκε νεκρός στο πάρκινγκ του «THE MALL»

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο ενός 32χρονου, ο οποίος βρέθηκε χθες το απόγευμα νεκρός εντός του εμπορικού κέντρου «THE MALL».

F1 : Το απίστευτο ατύχημα του Mark Webber

ΠΕΤΑΞΕ - ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ

Δείτε το απίστευτο ατύχημα του Αυστραλού οδηγού Mark Webber ο οποίος έπεσε πίσω απο προπορευόμενο όχημα και κυριολεκτικά πέταξε! Ειναι θαύμα που ζει μετά απο αυτό το ατύχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Μεγάλες θεσμικές αλλαγές στα ΑΕΙ - Αποκλείεται αύξηση στη χρηματοδότηση


Τις μεγάλες αλλαγές στην ανώτατη εκπαίδευση, που θα θέσει σε διαβούλευση από τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά, συζήτησε με τους πρυτάνεις όλων των πανεπιστήμιων της χώρας, η υπουργός Παιδείας.

Η συζήτηση έγινε στο πλαίσιο της 64ης Συνόδου πρυτάνεων και διοικουσών επιτροπών, που διοργάνωσε το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο...

Πόρισμα-φωτιά του ΣΔΟΕ «τορπιλίζει» το Πολεμικό Ναυτικό


Αναφορά-βόμβα του ΣΔΟΕ, έχει φθάσει στο γραφείο του υπουργού Άμυνας Βαγγέλη Βενιζέλου. Τεράστιες διαφορές σε τιμολόγια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κλιμάκιο του ΣΔΟΕ, το οποίο πριν από ένα μήνα έκανε έφοδο στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά και συγκέντρωσε υλικό για την...

Σαμαράς: «Χρεοκόπησε η φθηνή πολιτική του ΠΑΣΟΚ»


«Και εγώ και η παράταξη, το μήνυμά σας το πήραμε» είπε ο Αντώνης Σαμαράς στη δευτερολογία του και για ακόμη μια φορά εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στο ΠΑΣΟΚ. Κάλυψη στις κυβερνήσεις Καραμανλή, νέα επίθεση στη Ντόρα.

Ο Αντώνης Σαμαράς εξαπέλυσε εκ νέου επίθεση στο ΠΑΣΟΚ, κατηγορώντας την κυβέρνηση πως «παρέδωσε τα κλειδιά της χώρας υπογράφοντας το...

Ροζ βραδιά στο Πολεμικό Μουσείο για Τζούλια και γιο στελέχους της ΝΔ!


Ενορκη Διοικητική Εξέταση διατάχθηκε για τις περιπτύξεις της Αλεξανδράτου και του ναύτη στο Πολεμικό Μουσείο!

Φωτογραφίες σοκ, με τη Τζούλια Αλεξανδράτου αγκαλιά με τον γιο του γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Ζαγορίτη, Γεράσιμο να περνάνε το κατώφλι του Πολεμικού μουσείου, δημοσιεύει η εφημερίδα VETO και προκαλούν νέα θύελλα στο υπουργείο Αμυνας!

Πριν κοπάσει ο θόρυβος από...

Πυρκαγιά στον Κιθαιρώνα Αττικής


Πευκόφυτη έκταση στον Κιθαιρώνα, σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Αττικής, κατακαίει φωτιά που ξέσπασε στις 14:40 το μεσημέρι της Κυριακής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, επί τόπου βρίσκονται 36 πυροσβέστες με 12 οχήματα, ενώ στη μάχη της κατάσβεσης μετέχουν και...