e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Εκλογές ζητά και πάλι ο Σαμαράς


Εκλογές ζήτησε ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματός του και απέρριψε το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης.

Διαψεύδει τα περί χορηγίας το Τ.Τ.


Διαψεύδει με ανακοίνωσή του, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, δημοσίευμα που το θέλει να χορηγούσε χρήματα στο κέντρο «Thalassa».

Μ. Παπαϊωάννου: Δεν δέχομαι εκβιασμούς


Με το μήνυμα «τα ζητήματα λύνονται με διάλογο όχι με εκβιασμό» έστειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου προς τους δικηγόρους, σε απάντηση του αιτήματός τους να υπάρξει γραπτή δέσμευσή του για τη μη μεταφορά δικαστηριακής ύλης στους συμβολαιογράφους.

ΟΤΟΕ: 48ωρη απεργία στις 18 και 19 Οκτωβρίου

Σε 48ωρη απεργία, στις 18 και 19 Οκτωβρίου, ημέρες που απεργεί και η ΓΣΕΕ, προχωράει η ΟΤΟΕ, μετά από απόφαση της Εκτελεστικής της Γραμματείας.

Αναβλήθηκε για τις 23/10 η Σύνοδος Κορυφής

Για τις 23 Οκτωβρίου αναβλήθηκε τελικά η Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ και της Ευρωζώνης, που ήταν προγραμματισμένη για τις 17 του μηνός.

Γερμανία: Η ευρωζώνη βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη φάση

Ο εκπρόσωπος της καγκελαρίου Μέρκελ δήλωσε ότι η ζώνη του ευρώ βρίσκεται "σε πολύ δύσκολη κατάσταση" και πως η γαλλο-γερμανική πρωτοβουλία που ανακοινώθηκε έχει στόχο "να αποφευχθεί ή τουλάχιστον να γίνει πιο ήπια η διάχυση στην πραγματική οικονομία".

Υπάρχει ζωή στη μαύρη τρύπα του σύμπαντος;


Η ανθρωπότητα κάποια στιγμή μπορεί να φθάσει στο σημείο να ζει μέσα σε μια υπερμεγέθη μαύρη τρύπα του σύμπαντος, κάτι που ίσως ήδη κάνουν μερικοί εξελιγμένοι πολιτισμοί εξωγήινων, ακόμα και στον δικό μας γαλαξία. Αυτό ισχυρίζεται τουλάχιστον ένας ρώσος κοσμολόγος, υποστηρίζοντας ότι είναι θεωρητικά εφικτό, αν και θα χρειαστεί ασφαλώς πολύς χρόνος για να αποδειχτεί αν κάτι τέτοιο έχει βάση αλήθειας.

Τα βλέπετε όλα "ροζ"; Φταίει ο εγκέφαλος...

Για ορισμένους ανθρώπους το ποτήρι είναι πάντα μισογεμάτο, παρά τις αντιξοότητες του περιβάλλοντος, με αποτέλεσμα να παραμένουν σταθερά αισιόδοξοι για το μέλλον, παρ’ όλο που υπάρχουν ξεκάθαρες ενδείξεις για το αντίθετο.

"Έφυγε" ο φωτογράφος της Εθνικής Αντίστασης

Πλήρης ημερών - στα 91 του χρόνια - πέθανε ο φωτογράφος Κώστας Μπαλάφας, ο οποίος με το φακό του απαθανάτισε μερικά από τα πιο σκληρά γεγονότα στη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και της Εθνικής Αντίστασης.

Εκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Σε συνέχεια του από 7-10-2011/12:30 c αα.10/2011 εκτάκτου δελτίου πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων ανακοινώνονται τα παρακάτω:

Προειδοποιεί για τα χειρότερα ο Κοστάντσιο


Το κώδωνα του κινδύνου για τα προβλήματα που προκάλεσε η κρίση χρέους τα οποία ενδέχεται να γίνουν ακόμη μεγαλύτερα, κρούει ο αντιπρόεδρος της ΕΚΤ, Βίτορ Κοστάντσιο.

Τι εμποδίζει την Κυβέρνηση για τις αποκρατικοποιήσεις;

Καθησυχαστικός προς τις αγορές και τους εταίρους προσπαθεί να εμφανιστεί ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Μιχάλης Χρυσοχοϊδης ο οποίος σε συνέντευξη του στη Fiogaro, τονίζει πως η Ελλάδα θα συγκεντρώσει 4 δις ευρώ από τις αποκρατικοποιήσεις έως το τέλος του έτους.

Δεν υπάρχουν σχέδια για νέες κρατικοποιήσεις τραπεζών


Με αφορμή την ανακοίνωση της ενεργοποίησης του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας για την Proton Bank, η Κυβέρνηση δια μέσου του εκπροσώπου της Ηλία Μόσιαλου τόνισε πως δεν σχεδιάζεται κρατικοποίηση και άλλων τραπεζών.

Τέλος στις συνομιλίες - Συμφώνησαν για μέτρα 6 δισ.


Ένα βήμα πριν από την εκταμίευση της έκτης δόσης βρίσκεται πλέον η χώρα μας, καθώς ολοκληρώθηκε σήμερα ο μαραθώνιος συνομιλιών μεταξύ των επικεφαλής της Τρόικα και της Κυβέρνησης, με τη μεταξύ τους συμφωνία για μέτρα 6 δισ. ευρώ την περίοδο 2013-2014.

Ο «Τόνι» και το καλάσνικοφ του στα χέρια της Ασφάλειας


Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ο αρχηγός της εγκληματικής ομάδας με τα καλάσνικοφ, η οποία είχε προκαλέσει το τρόμο σε όλο το λεκανοπέδιο.

Όμιλος επενδυτών του Κατάρ εξαγοράζει το λουξεμβουργιανό τμήμα της Dexia

Όμιλος επενδυτών, που πρόσκειται στην βασιλική οικογένεια του Κατάρ θα εξαγοράσει τις δραστηριότητες της τράπεζας Dexia στο Λουξεμβούργο, υπό την επωνυμία Dexia BIL, που αφορούν στη λιανική τραπεζική και στη διαχείριση στοιχείων ενεργητικού, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών του Λουξεμβούργου Λουκ Φρίντεν.

Την Τετάρτη θα συνεδριάσει το Υπουργικό Συμβούλιο

Την Τετάρτη θα συνεδριάσει το Υπουργικό Συμβούλιο υπό τον Πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, χωρίς να έχει γίνει γνωστή , μέχρι στιγμής, η ατζέντα με τα προς συζήτηση θέματα.Στη διάρκεια της εβδομάδας θα υπάρξει και σύγκλιση της Κυβερνητικής Επιτροπής, ενώ ο Πρωθυπουργός θα έχει κατ ιδίαν συναντήσεις με υπουργούς του.

Επιτροπεία για τα κράτη που δεν μπορούν να αποπληρώσουν τα χρέη τους, εισηγείται το CDU

Ο έλεγχος των δημοσίων δαπανών και των αναγκαίων διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων των χωρών της Ευρωζώνης που δεν θα μπορούν να αποπληρώσουν τα χρέη τους, από Επίτροπο της ΕΕ, προβλέπεται μεταξύ των αλλαγών στην Ευρωπαϊκή Συνθήκη που προωθεί το κυβερνών κόμμα των Χριστιανοδημοκρατών (CDU) στη Γερμανία, σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής ιστοσελίδας Spiegel On Line.

Ράλι Αντίκα "24 ώρες Ελλάδα"


Σε δύο εβδομάδες θα γίνει η εκκίνηση του ράλι Regularity εντός συνόρων, με την ονομασία “24 Ώρες Ελλάδα”. Ο αγώνας, που γίνεται για 14η φορά, θα ξεκινήσει το πρωί του Σαββάτου 22 Οκτωβρίου από τις Αχαρνές Αττικής και θα ολοκληρωθεί το πρωί της Κυριακής 23 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Αλκυωνίς στον Ωρωπό Αττικής.

Πτώση 36,7% στην ιδιωτική οικοδομική δραστηριότητα

Νέα μεγάλη πτώση κατά 36,7% σημείωσε ο όγκος της ιδιωτικής οικοδομικής δραστηριότητας στη χώρα τον Ιούνιο εφέτος, ενώ για το α΄ εξάμηνο καταγράφεται "καθίζηση" στον οικοδομικό όγκο κατά 44,6%.

Σρέντερ: "Έξυπνο κούρεμα του ελληνικού χρέους"

Απαραίτητο ένα "έξυπνο κούρεμα" του ελληνικού χρέους κατά 50% θεωρεί ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Γκέρχαρντ Σρέντερ, με άρθρο του στην εφημερίδα Financial Times Deutschland.

Τα διυλιστήρια σώζουν την παρτίδα των ελληνικών εξαγωγών

Ελάχιστα αυξήθηκαν οι ελληνικές εξαγωγές τον Αύγουστο σύμφωνα με στοιχεία την Ελληνικής Στατιστικής Αρχής καθώς η ισχνή αύξηση 0,9% που κατεγράφη αφήνουν μια χαραμάδα φωτός στους σκοτεινούς καιρούς που διανύει το ελληνικό εμπόριο. Ωστόσο μεγάλο μέρος της ελληνικής επιτυχίας οφείλεται στην κινητικότητα που παρουσιάζουν τα ελληνικά διυλιστήρια.

Ολοκληρώθηκαν οι συνομιλίες με την Τρόικα - Εν αναμονή εξελίξεων

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο οι συνομιλίες της Κυβέρνησης με τους επικεφαλής της Τρόικα και τα βλέμματα όλων είναι πλέον στραμμένα στις ανακοινώσεις που θα ακολουθήσουν.

Τρίτο στεφάνι για το "σκαθάρι"

Ο Πολ Μακάρτνι, 69 ετών, πρώην μέλος των Μπιτλς, παντρεύτηκε σε τρίτο γάμο την αμερικανίδα Νάνσι Σέβελ, 51 ετών, στο δημαρχείο του Λονδίνου όπου είχε παντρευτεί και την πρώτη σύζυγό του, Λίντα, το 1969.

Η Lady Gaga μέλος των Queen!

H Lady Gaga συμφώνησε να γίνει προσωρινά η front των Queen, σύμφωνα με δηλώσεις του Brian May στην εφημερίδα Daily Star.

Αύξηση επισκεπτών στα μουσεία της Ελλάδας

Αύξηση 6% σημείωσε ο αριθμός των επισκεπτών στα μουσεία της χώρας τον Ιούνιο εφέτος, ενώ και οι εισπράξεις αυξήθηκαν κατά 5%.

Αμετακίνητοι στην "πολιορκία" του κατώτατου μισθού


Αμετακίνητη στην απαίτηση της να μειωθεί κι άλλο ο κατώτερος μισθός στον ιδιωτικό τομέα, εμφανίζεται τις τελευταίες ώρες η τρόικα των ελεγκτών.

43 τρανταχτά ονόματα στο δόκανο του ΣΔOE


O αστρολόγος, ο κομμωτής, ο κοσμηματοπώλης και οι 31 γιατροί

EΓΓPAΦA ΦΩTIA

Aν και το θέμα των λεγόμενων «προσωπικών δεδομένων» παραμένει «θολόζ» και ο ίδιος ο πρόεδρος της Aρχής, με τον οποίο επικοινωνήσαμε δεν είναι σε θέση να δώσει σαφή απάντηση εάν επιτρέπεται ή όχι η δημοσιοποίηση των ονομάτων.Aν και το υπουργειο Oικονομικών επιλέγει να δίνει τα ονόματα μόνο των εταιριών, ενώ σύντομα θα «απαγκιστρωθεί» δίνοντας στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία των «παραβατών» η "Press" επιλέγει να δημοσιοποιήσει μονο τα αρχικά των ονομάτων που αναφέρονται και τα οποία στην παρούσα τουλάχιστον χρονική στιγμή, βάσει των εγγράφων εμφανίζονται «πρωταγωνιστές» σε ένα απίθανο χορό φοροδιαφυγής.

«Νέα Proton Bank» με ενεργοποίηση του ΤΧΣ

Αλλάζει σελίδα η Proton Bank, καθώς μετά από την ενεργοποίηση του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας για τη διάσωσή της, ιδρύεται νέα «καλή τράπεζα», με την επωνυμία «Νέα Proton Bank».

"Πολιτικές πιέσεις έβαλαν την Ελλάδα στο ευρώ χωρίς να πληροί τις προϋποθέσεις"

Άστραψε και βρόντηξε ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, εξαπολύοντας πυρά κατά των κρατών μελών της Ευρωζώνης, με την κατηγορία ότι άσκησαν «τεράστιες πολιτικές πιέσεις» προκειμένου να ενταχθεί η Ελλάδα στη νομισματική ένωση το 2001, χωρίς ωστόσο η χώρα να πληροί τα απαραίτητα κριτήρια.