e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Το αντιο απο τον Βγενόπουλο δημιουργεί νέο σκηνικό.


Η επίσημη  δήλωση που εξέδωσε πριν από λίγο και δημοσιεύσαμε ολόκληρη, ο Ανδρέας Βγενόπουλος,  δρομολογεί πιά νέες εξελίξεις στον Παναθηναικό. Ο Βγενόπουλος αποχωρεί, ο Πατέρας έφυγε,ο Παναθηναικός ξαναγυρνάει στον Βαρδινογιάννη. Το ερώτημα που τίθεται είναι εάν θα συνεχίσει η ομάδα να είναι ισχυρή και εάν θαύονται οι φιλοδοξίες των οπαδών και το οραμα τους να δούν κάποτε το τριφύλλι να
μεγαλουργεί όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Η ανακοίνωση Βγενόπουλου περιείχε ευθείες βολές στον βαρδινογιάννη. Ο μεγαλομέτοχος του τριφυλλιού θεωρείται σίγουρο οτι θα απαντήσει, αλλά εκ των πραγμάτων πλέον αποδεικνύεται οτι οι διαφορές των μετόχων δεν είχαν σχέση με τις ...λεπτομέρειες για το ποιός θα είναι πρόεδρος κλπ.
Τααίτια ήταν βαθύτερα και η πολυμετοχικότητα δεν μπορούσε να προσωρήσει . Απο τη στιγμή μάλιστα που ο Βγενόπουλος έκρινε ότι δεν ήταν σωστό ή δεν είχε τη δυνατότητα να αγοράσει πλήρως τον Παναθηναικό η εξέλιξη της επιστροφής στα χρόνια του Τσίγγερ ήταν αναμενόμενη. Το θέμα είναι τι θα κάνουν τώρα οι φίλαθλοι του ΠΑΟ. Πως ο Βαρδινογιάννης και ο ...αδυνατισμένος νέος πρόεδρος θα καταφέρουν να πείσουν ότι το όραμα δεν θα εγκαταληφθεί.