e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

"Υψηλότερες από το αναμενόμενο οι τιμές στην αγορά"


Αποδέκτης διαμαρτυριών από πολίτες για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, έγινε ο υφυπουργός Υποδομών Γιάννης Μαγκριώτης, στην αγορά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου ενημερώθηκε για τις τιμές των προϊόντων, την κίνηση στην αγορά και αντάλλαξε ευχές με καταστηματάρχες και καταναλωτές.

Γάλλοι, οι απελπισμένοι της Ευρώπης


Η Γαλλία είναι η πλέον απαισιόδοξη χώρα του κόσμου σε σχέση με την οικονομία, σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα της Gallup International, με τίτλο "End of Year".

Ρουμανία: Δύσκολοι καιροί για... μάγισσες

Χριστούγεννα πίσω από της φυλακής τα σίδερα θα περάσουν δυο Ρουμάνες, που υποστηρίζοντας πως έχουν μαγικές ικανότητες, κατόρθωναν να αποσπούν μεγάλα χρηματικά ποσά, χρυσαφικά και άλλα τιμαλφή από τα θύματά τους.

Επικίνδυνα ή όχι τα εμφυτεύματα στήθους ΡΙΡ;


Ο γάλλος υπουργός Υγείας Ξαβιέ Μπερτράν συνέστησε "για προληπτικούς λόγους και χωρίς χαρακτήρα του επείγοντος" την αφαίρεση των εμφυτευμάτων στήθους της εταιρίας ΡΙΡ, ακόμα και αν δεν έχει παρατηρηθεί πρόβλημα.

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο ηγούμενος Εφραίμ

Προφυλακιστέος κρίνεται, με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ, εκ των βασικών κατηγορουμένων στην υπόθεση της ανταλλαγής ακινήτων της Μονής με το ελληνικό δημόσιο.

Goldman Sachs: Το 2026 η Ελλάδα θα επανέλθει

Δυσοίωνες είναι οι εκτιμήσεις της Goldman Sachs για την Ελλάδα καθώς εκτιμά πως η χώρα δεν θα μπορέσει να σταθεί στα πόδια της πριν από το 2026.

Οι Έλληνες «φορτώνουν» για Γερμανία -Στην Αυστραλία μαζεύουν χρήματα

Την μετανάστευση επιλέγουν οι Έλληνες, για την αναζήτηση καλύτερων συνθηκών επιβίωσης, με την Γερμανία να είναι ο πρώτος σε επιλογή προορισμός.Σύμφωνα με γερμανικά στοιχεία, ο αριθμός των νέων μεταναστών από τη χώρα μας, αυξήθηκε κατά 84% το πρώτο εξάμηνο του έτους, ένα ποσοστό που μεταφράζεται σε 4.100 ανθρώπους.

Το μενταγιόν του Tom Cruise

Έχει μια λαμπρή καριέρα στο Hollywood, η γυναίκα του είναι μια κούκλα διάσημη ηθοποιός και έχει αξιολάτρευτα παιδιά. Τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει ο Tom Cruise για τα Χριστούγεννα; Τι μπορεί να του λείπει;

Η Madonna ρωτάει: «Truth or Dare»


Πάντα προκαλούσε η βασίλισσα της ποπ και τώρα μας ρωτάει αν θα παίξουμε μαζί της «Αλήθεια ή Θάρρος». Το πρώτο άρωμα της Madonna είναι γεγονός και θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα τον ερχόμενο Απρίλιο.

Οι ποινές για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές

Ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές που θα «δένουν» ποινικά όσους έχουν χρέη πάνω από 150.000 ευρώ καθώς και τις τροποποιήσεις του Πτωχευτικού Κώδικα, θα προωθήσει την ερχόμενη εβδομάδα το Υπουργείο Οικονομικών.

Τα «έψαλαν» σε Παπαδήμο και Πετσάλνικο

Τα «έψαλλαν» (τα κάλαντα) στον Λουκά Παπαδήμο αλλά και τη σύζυγο του ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης, η χορωδία και το χορευτικό τμήμα των παιδιών του προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ..

Αυστραλία: Χριστούγεννα με 50 βαθμούς και κυκλώνα!


Στην περιοχή Πιλμπάρα της Δυτική Αυστραλίας, ο υδράργυρος χτύπησε κόκκινο, αγγίζοντας τους 49,9 βαθμούς Κελσίου! Πρόκειται για τη δεύτερη θερμότερη μέρα του Δεκεμβρίου, όλων των εποχών σε όλη την Αυστραλία και τη θερμότερη στη Δ. Αυστραλία. Οι μετεωρολόγοι για τη Μελβούρνη, την ημέρα των Χριστουγέννων, προβλέπουν βροχές και τη θερμοκρασία γύρω στους 30 βαθμούς.

Κόψτε τις θερμίδες για καλύτερη μνήμη

Ένας ακόμη λόγος αντιμετώπισης της παχυσαρκίας είναι ότι η μείωση της κατανάλωσης φαγητού μπορεί να βελτιώσει τη μνήμη και τη μάθηση.

ΟΟΣΑ: Το κόστος εξόδου από το ευρώ μεγαλύτερο από το όφελος

Ενδεχόμενη διάσπαση της Ευρωζώνης θα αποτελούσε εξαιρετικά αρνητικό γεγονός και το κόστος της αποχώρησης μίας χώρας από το ευρώ θα ήταν μακράν μεγαλύτερο από το όφελος, ακόμη και για την Ελλάδα, δήλωσε ο επικεφαλής οικονομολόγος του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), Πιερ Κάρλο Πάντοαν, σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Il Mondo. "Θα οδηγούσε σε υψηλότερα επίπεδα το δημόσιο χρέος και συνεπώς σε ύφεση", δήλωσε ο κ. Πάντοαν.

Υπέρ της «ποσοτικής χαλάρωσης» από την ΕΚΤ τάχθηκε ο Σμάγκι

Υπέρ της πολιτικής της "ποσοτικής χαλάρωσης" από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα , εφόσον προκύψει κίνδυνος αποπληθωρισμού στην Ευρωζώνη, τάχθηκε το απερχόμενο μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΕΚΤ Λορέντσο Μπίνι Σμάγκι, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Financial Times.

Το ΔΝΤ ζητά άμεσα διπλασιασμό των πόρων του

Η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ κάλεσε τις χώρες - μέλη του να υλοποιήσουν γρήγορα τη συμφωνία για τον διπλασιασμό των πόρων του Ταμείου και την αύξηση των δικαιωμάτων ψήφου σε αυτό αναδυόμενων οικονομιών.

Ο Guardian "έστειλε" ορδές Ελλήνων στην Αυστραλία


Εκπρόσωπος του αυστραλιανού υπουργείου Μετανάστευσης δήλωσε ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα τελευταία δημοσιεύματα περί "πλημμυρίδας" μεταναστών από την Ελλάδα προς την Αυστραλία, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

Μετ' εμποδίων η έξοδος των Χριστουγέννων

Με βροχές, χιονοπτώσεις, θυελλώδεις ανέμους και τσουχτερό κρύο θα ταξιδέψουν όσοι θελήσουν να μετακινηθούν για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Στα Τρίκαλα πάνω από 20 χωριά παραμένουν χωρίς ρεύμα, ενώ εξομαλύνεται η κατάσταση στην Εγνατία Οδό.

ΗΠΑ: Αποσύρεται βρεφικό γάλα μετά τον θάνατο βρέφους


Το διάσημο αμερικανικό πολυκατάστημα Wal-Mart και αξιωματούχοι του τομέα υγείας συνεργάζονται στην έρευνα για να διακριβωθούν τα αίτια θανάτου ενός νεογέννητου από το Μιζούρι το οποίο πέθανε από μια σπάνια βακτηριακή μόλυνση που μπορεί να συνδέεται με την κατανάλωση βρεφικού γάλακτος σε σκόνη.Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων και τα Κέντρα για τον Έλεγχο και την Πρόληψη των Ασθενειών ανακοίνωσαν την Πέμπτη ότι επίσης συμμετέχουν στην έρευνα, καθώς και σε μια άλλη που αφορά ένα βρέφος, το οποίο επέζησε αφού μολύνθηκε από τα ίδια βακτήρια.

Γιορτινή διάθεση στο ΧΑΑ


Τη χριστουγεννιάτικη διάθεση φαίνεται πως «φόρεσε» το Χρηματιστήριο Αθηνών, το οποίο παρά το ρευστό πολιτικό κλίμα που επικρατεί τις τελευταίες μέρες αλλά και τις εκκρεμότητες για το ελληνικό PSI, κινείται σε θετικό έδαφος.