e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ DEALnews


Deal μαζί σας στα περίπτερα
Εφημερίδα Deal news

Διαβάστε από την Παρασκευή όλα όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο του χρήματος.
Οικονομία, επιχειρήσεις, χρηματιστήριο και πολιτική.
Παρασκήνιο και αποκαλύψεις.
Deal news. Η αξιόπιστη εφημερίδα.

Αποκάλυψη.
Μπλόκο στη σωτηρία των τραπεζιτών.
Το κρυφό ραντεβού του μεγαλομετόχου με τον υπουργό.
Δεν πέρασε το αίτημα για τις προνομιούχες μετοχές.
Η τροπολογία που τελικά δεν κατατέθηκε και το δραματικό ραντεβού Προβόπουλου – Θωμόπουλου.

Ένα βήμα πριν την αποκρατικοποίησή τους οι τράπεζες.
Μετά την Proton ακολουθεί η Αγροτική.

Ευτύχης Βασιλάκης : Οι θέσεις του αντιπροέδρου της Aegean Airline



Διαβάστε στην Deal news



«Αναταράξεις» για το Νο2 της Aegean .
Οι τοποθετήσεις του αντιπροέδρου για το Καστέλι και τα αεροδρόμια δημιούργησαν μέτωπα.
Η αεροπορική εταιρία και οι κινήσεις του διαδόχου.


Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Μεγαλώνει αντί να μικραίνει το έλλειμμα


Διαβάστε στην Deal news



Κάθε χθές και καλύτερα. Καταφέραμε να μεγαλώσουμε κατά 15,1% το έλλειμμα μέσα στο πρώτο 9μηνο του 2011. Τώρα τρέχουμε για έσοδα 15,5δις ευρώ μέχρι το τέλος του χρόνου. Το πόρισμα της τρόικας, οι εντολές που έδωσε και τα νέα μέτρα που έρχονται.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Οι συμφωνίες των ισχυρών με τους Γερμανούς


Διαβάστε στην Deal news



Όλο το παρασκήνιο των συζητήσεων των Ελλήνων επιχειρηματιών με τους Γερμανούς συναδέλφους τους που συνόδευαν τον αντικαγκελάριο Ρέσλερ. Οι συμφωνίες που ήδη έκλεισαν και ποιες βρίσκονται στα σκαριά. Ο Περιστέρης, ο Κοπελούζος, ο Μπόμπολας, ο Θεοδωρίδης και άλλοι τρεις ισχυροί «δένονται» στο γερμανικό άρμα.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

O Κοντομηνάς ξαναπαίρνει τον Alpha


Διαβάστε στην Deal news


Δραματικές εξελίξεις στον Alpha. Τα τέσσερα σενάρια για την επόμενη μέρα ενόψει της απόφασης των Γερμανών του RTL να αποχωρήσουν.
Θέλει να επαναγοράσει το κανάλι ο Κοντομηνάς.
Ανοικτό το θέμα της συμφωνίας με τον ΑNT1 και τον Κυριακού.
Διαβάστε λεπτομέρειες.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Τα νέα σχέδια σωτηρίας της Ελλάδας


Διαβάστε στην Deal news



Σε δύο στρατόπεδα η Ευρώπη. Στο μέσον η Ελλάδα. Το παρασκήνιο για την απόφαση που μας αφορά και οι εξελίξεις. Ανοικτό το θέμα των εκλογών μετά το Νοέμβριο. Τα σχέδια σωτηρίας που κατατίθενται το ένα μετά το άλλο και τι προβλέπει η πρόταση Allianz-Goldman Sachs.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Το πόρισμα : 4 ασφαλιστικές στο κόκκινο


Διαβάστε στην Deal news



Το έγγραφο φωτιά από το πόρισμα της εποπτείας Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων. Τέσσερις ασφαλιστικές εταιρίες βρίσκονται στο κόκκινο.
Οι 103 επιτόπιοι έλεγχοι, τα αποθεματικά και ο φόβος για νέα λουκέτα στον κλάδο.


Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Η μαύρη λίστα του ΕΦΕΤ


Διαβάστε στην Deal news


Η λίστα των φοροφυγάδων που εντόπισε το ΣΔΟΕ και τι αποκάλυψαν οι έφοδοι των συνεργείων στα e-shop τα ΜΑΚΡΟ Cash&Caru και σε άλλες επιχειρήσεις.
Ακόμα οι 250 επιχειρήσεις που μπήκαν στο στόχαστρο του ΕΦΕΤ. Η Μαύρη λίστα και τα πρόστιμα μαμούθ.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Τι φέρνει το «κούρεμα» των ομολόγων


Διαβάστε στην Deal news



Πόσο συμφέρουσα λύση είναι το «κούρεμα» των ομολόγων; Οι αναλύσεις της Credit Swiss και της Nomura.
Οι επιπτώσεις στις τράπεζες, στο εμπόριο, στα ταμεία, στα ακίνητα αλλά και στα οικονομικά του κράτους. Μόνο στο 9,2% θα είναι η μείωση το χρέους; Θα δεσμευτούν ως και 50δις από το δανεισμό μας.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Ανοδος 1,64% στο Χ.Α.

Με κέρδη 1,64%, στις 772,36 μονάδες έκλεισε ο Γενικός Δείκτης Τιμών στο Χρηματιστήριο Αθηνών, εν μέσω προσδοκιών για ολοκληρωμένη λύση στο χρέος της Ελλάδας στην σύνοδο κορυφής της ΕΕ την ερχόμενη εβδομάδα.

"Λουκέτο" στα εμπορικά και τις βιοτεχνίες στις 19 Οκτωβρίου

Κλείνουν τα εμπορικά καταστήματα και οι βιοτεχνίες στις 19 Οκτωβρίου με απόφαση της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου.

Κομπίνα με την Wall Street Journal


Νέο σκάνδαλο βαραίνει την μιντιακή αυτοκρατορία του Ρούπερτ Μέρντοχ και αφορά αυτή τη φορά την εφημερίδα Wall Street Journal, η οποία - όπως αποκαλύφθηκε - αγόραζε τα φύλλα της στην Ευρώπη, προκειμένου να αυξήσει πλασματικά την κυκλοφορία της.

Ετοιμάζονται τα «ραβασάκια» για τους μεγαλοοφειλέτες


Στην τελική ευθεία φαίνεται να μπαίνει πλέον η εφαρμογή του αυτόφωρου για τους μεγαλοφειλέτες του δημοσίου.

Έληξε το "μπλόκο" της ΓΕΝΟΠ


Αποχώρησαν από το Κέντρο Εκτύπωσης Λογαριασμών της ΔΕΗ οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, οι οποίοι από το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποιούσαν κατάληψη, με στόχο την παρεμπόδιση έκδοσης λογαριασμών με το τέλος ακινήτων, που φτάνει στους καταναλωτές τις επόμενες ημέρες.

«Αλλαγές όσο επώδυνες κι αν είναι»


Ολοκληρώθηκε η κρίσιμη συνάντηση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τον πρόεδρο της ΕΕ Χερμάν Βαν Ρομπάι στις Βρυξέλλες.

"Τυφλά" αεροπλάνα στο ελληνικό FIR


Στα τυφλά πετούσαν επί 8 λεπτά 150 αεροσκάφη πάνω από το ελληνικό FIR μετά από βλάβη στο σύστημα ηλεκτροδότησης του Κέντρου Ελέγχου Αθηνών - Μακεδονίας, που είχε ως αποτέλεσμα να σβήσουν οι οθόνες των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας.

Στον "πάγο" οι κλαδικές συμβάσεις μέχρι το τέλος του Μεσοπρόθεσμου


Αλλαγές προς το χειρότερο του πολυνομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών, με κύρια αυτή της επέκτασης της αναστολής των κλαδικών συμβάσεων έως το τέλος του Μεσοπρόθεσμου ανακοίνωσε ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής.

Σημαντική αύξηση στις τιμές εισαγωγών στη Βιομηχανία


Ανοδικά κατά 6,4% κινήθηκε ο Γενικός Δείκτης Τιμών Εισαγωγών στη Βιομηχανία (ΓΔΤΕ) σε ετήσια βάση τον Αύγουστο του 2011, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.

Διαχειρίσιμη η χρεοκοπία αλλά... δεν τη θέλουμε


Όλο και πιο συχνά γίνεται πλέον λόγος στην Ευρώπη για την ελληνική χρεοκοπία εν μέσω συζητήσεων και διαπραγματεύσεων για κούρεμα το οποίο μπορεί να αγγίξει το 50% ίσως και το 60%. Ο γερμανικός άξονας είναι εκείνος ο οποίος προωθεί το σχέδιο του μεγάλου «κουρέματος» ενώ η γαλλική πλευρά διαφωνεί λόγω του ότι εντείνεται ο κίνδυνος ενός πιστωτικού γεγονότος.

Αύξηση προκαταβολής φόρου για ελεύθερους επαγγελματίες

 Νέο "χτύπημα" αναμένεται να δεχθούν εντός του 2012 οι ελεύθεροι επαγγελματίες, καθώς όπως όλα δείχνουν, θα βρεθούν αντιμέτωποι με την αύξηση της προκαταβολής φόρου.

Ταμπού η επιχειρηματικότητα για τις Ελληνίδες

Στο 5% με 7% της συνολικής επιχειρηματικής δραστηριότητας στην Ελλάδα αντιστοιχεί σήμερα η γυναικεία επιχειρηματικότητα. Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, η πρόεδρος του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ), Σοφία Οικονομάκου, στην εσπερίδα που διοργάνωσε ο Τομέας Ανάπτυξης Γυναικών Μάνατζερ και Επιχειρηματιών (ΤΟΓΜΕ) της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), με θέμα "Και τώρα τι; Καριέρα ή Επιχειρηματικότητα" - Συμβουλές και ευκαιρίες για την επόμενη μέρα", με σκοπό την ενημέρωση των συμμετεχόντων για την παρούσα κατάσταση στο χώρο εργασίας.

Τις επόμενες 10 ημέρες η εκταμίευση της 6ης δόσης

Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες θα πραγματοποιηθεί η εκταμίευση της έκτης δόσης του δανείου προς την Ελλάδα, δηλώνει Ευρωπαίος αξιωματούχος σύμφωνα με το Dow Jones Newswires.

Αίτημα για σύλληψη του Μπους


Η Διεθνής Αμνηστία ζήτησε από τις καναδικές αρχές να συλλάβουν και να παραπέμψουν στη δικαιοσύνη τον αμερικανό πρώην Πρόεδρο Τζορτζ Μπους, κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης επίσκεψης του στον Καναδά στις 20 Οκτωβρίου, κατηγορώντας τον για "εγκλήματα", και κυρίως για "βασανιστήρια".Το αίτημα αυτό περιλαμβάνεται σε ένα υπόμνημα που έχει υποβληθεί από τη διεθνή ανθρωπιστική οργάνωση στις καναδικές αρχές στις 21 Σεπτεμβρίου, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αμνηστία.

Η τεχνολογία στην υπηρεσία της ορθοπεδικής

Την τεχνολογία των υπερήχων αξιοποίησαν επιστήμονες του Βασιλικού Νοσοκομείου της Γλασκώβης για την ταχύτερη αποκατάσταση των καταγμάτων.

«Όχι» από Deutsche Bank σε ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών




Αρνητική είναι η γερμανική τράπεζα, Deutsche Bank στην υποχρεωτική ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με τον διευθύνοντα σύμβουλό της, Γίοσεφ Άκερμαν, να επισημαίνει πως η DT θα κάνει ότι είναι δυνατόν έτσι ώστε να αποφύγει μια υποχρεωτική ανακεφαλαιοποίηση.

Διαδικτυακή απάτη με... αεροπλανάκι


Σοβαρή υπόθεση απάτης με εικονικές κρατήσεις σε ξενοδοχεία και χρεώσεις πιστωτικών καρτών πολιτών μέσω διαδικτύου εξιχνιάστηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έπειτα από έρευνα που ξεκίνησε από καταγγελίες ιδιοκτητών ξενοδοχείων στην Ελλάδα και κατόχων καρτών που έπεσαν θύματα των απατεώνων.

"Τις επόμενες ώρες αρχίζει η αποκομιδή"

Λύση στο θέμα των σκουπιδιών προανήγγειλε ο υφυπουργός Εσωτερικών Π. Κουκουλόπουλος, σημειώνοντας ότι μέσα στις επόμενες ώρες θα ξεκινήσει η αποκομιδή. Στη 1 μετά το μεσημέρι ο υπουργός Εσωτερικών Χ. Καστανίδης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για το ζήτημα.Η κυβέρνηση δείχνει αποφασισμένη να απαντήσει σκληρά στις συνεχιζόμενες κινητοποιήσεις των εργαζομένων στου δήμους, οι οποίοι δεν προτίθενται να μην αλλάξουν στάση μετά την άκαρπη συνάντηση της ΠΟΕ-ΟΤΑ με τον κ. Καστανίδη.

Πόσο θα κοστίσει ένα "κούρεμα" 50%;

Ολοένα και περισσότερο έδαφος κερδίζει το κούρεμα του ελληνικού χρέους κατά 50%, με το υπουργείο οικονομικών της Γερμανίας να έχει μάλιστα προχωρήσει ένα βήμα πιο πέρα, υπολογίζοντας το ενδεχόμενο κόστος μίας τέτοιας κίνησης.

Συνεχίζεται το «ράλι» στην Αθηνών

Με το βλέμμα της Ευρώπης να βρίσκεται στραμμένο στην Ελλάδα εν όψει της κρίσιμης Συνόδου Κορυφής στις 23 Οκτωβρίου αλλά και εν όψει της σημερινής συνάντησης του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τον Χερμάν Βαν Ρομπάι, στις Βρυξέλλες, το Χρηματιστήριο Αθηνών συνεχίζει τη χθεσινή ανοδική του πορεία.