e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Moody's: 44 δις ευρώ πρέπει να βρουν οι ελληνικές τράπεζες

Δυναμική ενίσχυση θα χρειαστούν οι ελληνικές τράπεζες στο πλαίσιο της κεφαλαιακής τους ενίσχυσης, σύμφωνα με την έκθεση της Moody's η οποία κάνει λόγο για το αστρονομικό ποσό των 44 δις ευρώ.

Η ασπιρίνη επιτείνει την απώλεια όρασης


Διπλάσιες πιθανότητες εμφάνισης Κηλιδώδους Εκφυλισµού (MD) σε προχωρημένο στάδιο παρουσιάζουν, ηλικιωμένοι που λαμβάνουν καθημερινά ασπιρίνη σύμφωνα με νέα έρευνα του Ολλανδικού Ινστιτούτου Νευροεπιστήμης και του Ακαδημαϊκού Ιατρικού Κέντρου.

Παναγόπουλος: Το κράτος κλείνει το μάτι στους επιχειρηματίες

Ευρεία σύσκεψη της ΓΣΕΕ με τις ομοσπονδίες μέλη της στις ΔΕΚΟ στους Οργανισμούς και φορείς που σχεδιάζονται εφεδρείες, πραγματοποιείται αυτή την ώρα στα γραφεία της Συνομοσπονδίας.

Συσκευή που "εμφανίζει" και "εξαφανίζει"

Μια νέου τύπου συσκευή, η οποία με τη χρήση ενός διακόπτη μπορεί να "εξαφανίζει" και "εμφανίζει" κατάφεραν να δημιουργήσουν ερευνητές του πανεπιστημίου του Ντάλας στο Τέξας.Πρόκειται για μια συσκευή που αξιοποιεί το φαινόμενο του αντικατοπτρισμού στη φύση, ιδίως στις έρημους, και παράλληλα μπορεί να το χρησιμοποιεί, όσες φορές θέλει ο χρήστης.

Το Νόμπελ Ιατρικής σε τρεις ερευνητές


Το βραβείο Νόμπελ Ιατρικής 2011 κέρδισαν ο Αμερικανός Μπρους Μπέτλερ, ο Λουξεμβούργιος Ζιλ Χόφμαν και ο Καναδός Ραλφ Στάινμαν, ανακοίνωσε η επιτροπή Νόμπελ.

«Ψηφίζουν» Ελλάδα και τον Σεπτέμβρη οι τουρίστες


Φαίνεται πως οι τουρίστες δεν επισκέπτονται την Ελλάδα μόνο για τα καλοκαιρινά τους μπάνια καθώς ενώ βρισκόμαστε και επίσημα στο φθινόπωρο ο αριθμός αφίξεών τους διπλασιάστηκε για το Σεπτέμβριο, συνεχίζοντας να ενισχύουν τον πλέον παραγωγικό κλάδο της οικονομίας μας.

«Μάστιγα» η πειρατεία στα πλοία


Σημαντική αύξηση αλλά και αλλαγές στη γεωγραφική κατανομή των πειρατειών σε πλοία δείχνει έρευνα της Aon Corp, που δραστηριοποιείται στη μεσιτεία ασφαλίσεων, αντασφαλίσεων και υπηρεσιών διαχείρισης κινδύνων. Πρόκειται για την πρώτη σε βάθος έρευνα, ανάλυσης περιστατικών πειρατείας με σκοπό την ενημέρωση των πλοιοκτητών παγκοσμίως, σχετικά με τις πλέον πρόσφατες εξελίξεις που αφορούν στον κίνδυνο αυτό.

UBS: Η Ελλάδα θα λάβει την 6η δόση


Αισιόδοξος για την εκταμίευσης της 6ης δόσης από την Ελλάδα είναι ο αναλυτής της UBS Τζόφρει Γιου, επισημαίνοντας ότι «δεν αναμένεται να οδηγήσει σε εκτροχιασμό των διαπραγματεύσεων με την τρόικα». «Η Ελλάδα έχει δεσμευτεί να προχωρήσει σε πρόσθετες περικοπές δαπανών για να διασφαλίσει την επόμενη δόση του δανείου. Διατηρούμε την άποψη ότι η Ελλάδα τελικά θα λάβει την τρέχουσα δόση».

Facebook... το μάτι του Μεγάλου Αδελφού


Σε συνεχή παρακολούθηση φαίνεται πως βρίσκονται οι χρήστες της διαδικτυακής σελίδας κοινωνικής δικτύωσης facebook.

Διαψεύδει τις φήμες για πώληση του "Υγεία" η MIG

Σε διάψευση δημοσιεύματος κυριακάτικης εφημερίδας περί πώλησης του «Υγείας» προχώρησε σήμερα η Marfin Investment Group.

Φέκτερ: Χωρίς συναίνεση του ΔΝΤ δεν έχει 6η δόση

Παρά τις χθεσινές δηλώσεις της με τις οποίες εξέφραζε την αισιοδοξία ότι η Ελλάδα θα λάβει την έκτη δόση, η αυστριακή υπουργός Οικονομικών Μαρία Φέκτερ, προειδοποιεί σήμερα ότι η καταβολή της βοήθειας θα γίνει μόνο με τη συναίνεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Νέα επιδείνωση της μεταποίησης


Αποκαρδιωτικά είναι τα στοιχεία του Σεπτεμβρίου για την ελληνική μεταποίηση, με το σχετικό δείκτη, PMI, να υποδεικνύει νέα επιδείνωση σε σχέση με τον Αύγουστο.

Εξοδος της Γερμανίας από ευρώ και νόμισμα Βόρειας Ευρώπης

 Tην έξοδο της Γερμανίας και των υπολοίπων πλούσιων χωρών από το ευρώ «θέλει» με άρθρο του το Bloomberg, και τη δημιουργία νομίσματος της Βόρειας Ευρώπης.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, θα ήταν καλύτερο να εγκαταλείψουν το ευρώ οι πλούσιες χώρες γιατί εαν έφευγαν οι ''φτωχές'' όπως η Ελλάδα θα κατέρρεαν άμεσα οι τράπεζες τους.

"Ακροβατεί" η έκτη δόση με τις διαπραγματεύσεις να συνεχίζονται

Στον αέρα φαίνεται πως εξακολουθεί να βρίσκεται η εκταμίευση της έκτης δόσης προς τη χώρα μας, καθώς, παρά τις διαβεβαιώσεις του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Παντελή Οικονόμου, ότι οι διαβουλεύσεις με την τρόικα έχουν ουσιαστικά καταλήξει, το Reuters, σε δημοσίευμά του επισημαίνει πως οι συζητήσεις συνεχίζονται.

Μήνυση στο Facebook για αντιγραφή


Την παγκοσμίως γνωστή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook μήνυσε μία ιστοσελίδα από το Σικάγο, επειδή όπως ισχυρίζεται χρησιμοποίησε το όνομά της.

Χαμηλές πτήσεις στο Χ.Α.Α.

Καθοδικές τάσεις επικρατούν αυτή την ώρα στο Χρηματιστήριο Αθηνών, καθώς τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο Eurogroup.