e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ DEALnews


Deal μαζί σας στα περίπτερα
Εφημερίδα Deal news


Διαβάστε από την Παρασκευή όλα όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο του χρήματος.
Οικονομία, επιχειρήσεις, χρηματιστήριο και πολιτική.
Παρασκήνιο και αποκαλύψεις.
Deal news. Η αξιόπιστη εφημερίδα.


Το σχέδιο διάσωσης σε δύο φάσεις.
Στο φως όλες οι μυστικές διαπραγματεύσεις με τρόικα και Βρυξέλλες.
Κάλυψη ομολογιών με νέες εκδόσεις.
Η συνδυαστική λύση στο δρόμο προς το EMS και η στάση της ΕΚΤ.
Κρίσιμες ώρες και στο Λουξεμβούργο.
Αλλάζει στάση η Γερμανία.

Χρηματιστήριο προς τις 1.400 μονάδες

 

Διαβάστε στην Deal news


 Ριμπάουντ στο Χρηματιστήριο με στόχο τις 1.400 μονάδες του Γενικού Δείκτη. Πίεση στους σορτάκηδες για να ανέβουν οι τιμές. Μείωσε το βάρος το fortellus. Σόρταρε τώρα ΕΤΕ το fund Marshall.
«Μίκρυναν» οι τράπεζες. Τον Γενικό Δείκτη ελέγχουν τώρα άλλες μετοχές. Κερδίζουν βάρος οι επιχειρήσεις.


Deal και στην online εποχή http://www.dealnews.gr/
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Ρεκόρ ρίσκου τα ομόλογα

 

Διαβάστε στην Deal news


 Ρεκόρ ρίσκου στα ελληνικά ομόλογα και ρεκόρ κερδών για τα καρτέλ των ασφαλιστών. Αύξηση 40% στο ελληνικό ασφάλιστρο κερδίζουν. Είμαστε οι πρωταθλητές για τα κέρδη στις διεθνείς αγορές.
Τα μηνύματα της Moody΄s και τα νέα σενάρια για χρεοκοπία.


Deal και στην online εποχή http://www.dealnews.gr/
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Η βοήθεια που έρχεται για την Ελλάδα

 

Διαβάστε στην Deal news


 Το σχέδιο διάσωσης της ελληνικής οικονομίας. Με λεπτομέρειες όλες οι μυστικές διαπραγματεύσεις με την τρόικα τις Βρυξέλλες και το Βερολίνο σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Οι δύο φάσεις που προβλέπει το σχέδιο διάσωσης. Η κάλυψη ομολόγων με νέες εκδόσεις το EMS, η 5η δόση και η έκτακτη ενίσχυση.


Deal και στην online εποχή http://www.dealnews.gr/
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Καταγγελίες για την Τεχνική Ολυμπιακή


Διαβάστε στην Deal news

 Αλέξανδρος Φουρλής: Οι 7 μεγάλες «αμαρτίες» του Στέγγου
Τι αποκαλύπτει ο επιχειρηματίας εκπρόσωπος των μικρομετόχων (κατέχει το 6,75%) της Τεχνικής Ολυμπιακής.


Deal και στην online εποχή http://www.dealnews.gr/
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Θεόδωρος Βασιλάκης: Η διαδρομή του αφεντικού της Aegean

 
Διαβάστε στην Deal news


 O Mr Aegean και οι πτήσεις ισορροπίας.
-Το σχέδιο ανάπτυξης της αεροπορικής εταιρίας
- Οι ζημιές τα «κενά αέρος» και οι επιτυχίες του
-Οι φίλοι, οι εχθροί και τα «μυστικά» με τον Παναθηναϊκό και το γκόλφ.


Deal και στην online εποχή http://www.dealnews.gr/
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Τα νέα σκληρά μέτρα



Διαβάστε στην Deal news
 


Οι νέες αποφάσεις με τα μέτρα – σοκ. Στα 592 ευρώ προσγειώνεται ο βασικός μισθός. Το «κούρεμα» γενικά των μισθών, των συντάξεων και οι νέοι φόροι.
Οι απολύσεις που έρχονται και οι πιέσεις της τρόικας για γραπτές διασφαλίσεις και οι αποκρατικοποιήσεις.

Deal και στην online εποχή http://www.dealnews.gr/
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Πτώση 0,99% στο Χ.Α.

Πτωτικά κινήθηκε σήμερα ο γενικός δείκτης τιμών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, μια ημέρα μετά την υποβάθμιση από τον οίκο Moody΄s και εν αναμονή της αξιολόγησης της τρόικας για την εκταμίευση της 5ης δόσης του δανείου προς τη χώρα μας.Ειδικότερα, ο γενικός δείκτης έκλεισε στις 1.277,23 μονάδες, καταγράφοντας πτώση 0,99%.


Οικονομική ενίσχυση στον Εθνικό Κήπο

Με το ποσό των 302.400 ευρώ, ενισχύει το υπουργείο Εσωτερικών το Δήμο Αθηναίων, για τις ανάγκες του Εθνικού Κήπου, σύμφωνα με απόφαση που υπέγραψε ο υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Ντόλιος. Τα 201.600 ευρώ, από το παραπάνω ποσό, αφορούν στη μισθοδοσία του προσωπικού και τα υπόλοιπα 100.800 ευρώ τη λειτουργία και συντήρηση του Εθνικού Κήπου, για τους τέσσερις πρώτους μήνες του 2011.

Γιούνκερ: «Μέχρι τέλος Ιουνίου το νέο πακέτο βοήθειας στην Ελλάδα»

«Η Ελλάδα πιθανότατα θα λάβει νέο πακέτο βοηθείας μέχρι το τέλος Ιουνίου, αρκεί να δείξει έμπρακτα ότι μπορεί να εφαρμόσει τις σκληρές μεταρρυθμίσεις και να προχωρήσει σε ιδιωτικοποιήσεις», δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν – Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος συναντάται αύριο στο Λουξεμβούργο με τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Τα ακριβά γούστα της Κομισιόν

Περισσότερα από 7,5 εκατ. ευρώ έχει ξοδέψει η Κομισιόν σε ταξίδια με ιδιωτικά τζετ, πολυτελή θέρετρα διακοπών και κοκτέιλ πάρτι, διαπίστωσε έρευνα. Σε καιρούς λιτότητας και την ώρα που ζητούν επώδυνες περικοπές δαπανών και αυξήσεις φόρων από τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, οι Επίτροποι ταξιδεύουν με λιμουζίνες, μένουν σε 5στερα ξενοδοχεία και κάνουν ακριβά δώρα, όπως κοσμήματα από το φημισμένο κατάστημα Tiffany.

Δίκες "εξπρές" για τη διαφθορά

Νομοσχέδιο μέσω του οποίου θα εκδικάζονται με διαδικασίες εξπρές εγκλήματα υπουργών, υφυπουργών, γενικών και ειδικών γραμματέων, διοικητών δημοσίων οργανισμών κλπ., θα καταθέσει σύντομα στη Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χάρης Καστανίδης.

"Σε αναζήτηση 12,5 δισ. δολ. για έργα υποδομής"

Τη συγκέντρωση 12,5 δισ. δολ.. για την χρηματοδότηση έργων υποδομής επιδιώκει η ελληνική κυβέρνηση, η οποία για το λόγο αυτό πραγματοποιεί επαφές με τράπεζες και άλλους επενδυτές, αναφέρει το πρακτορείο Bloomberg. Σύμφωνα με το πρακτορείο, στόχος της ελληνικής κυβέρνησης είναι να δοθεί ώθηση στην ελληνική οικονομία με την επαναφορά τεσσάρων έργων υποδομής για αυτοκινητόδρομους που έχουν "παγώσει" εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο.

"Κλειδώνει" το μεσοπρόθεσμο

Το αργότερο μέχρι αύριο, Παρασκευή, οπότε και ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου συναντάται με τον προεδρεύοντα του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνγκερ, αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ελλάδας και της τρόικας, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο πηγές του υπουργείου Οικονομικών που δεν ονοματίζει.

"Η Ελλάδα μπορεί να αντιμετωπίσει το χρέος της"

Την ανάγκη να συρρικνωθεί ο δημόσιος τομέας, επισήμανε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «ΣΚΑΪ Τώρα», ο οικονομολόγος νομπελίστας, Χριστόφορος Πισσαρίδης. Όπως είπε χρειάζεται μια συρρίκνωση αλλά όχι απαραίτητα με μειωμένους μισθούς.

Ζητάει υπουργείο Οικονομικών ευρωζώνης ο Τρισέ

Την δημιουργία βάσης και κεντρικού ελέγχου της Ευρώπης ενδεχομένως με την ίδρυση ενός ευρωπαϊκού υπουργείου Οικονομικών υποστήριξε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Ζαν Κλόντ Τρισέ.

Οι γερμανικές εταιρείες εν μέσω ελληνικής κρίσης

Ποιες γερμανικές εταιρίες κερδίζουν ή χάνουν από την ελληνική κρίση


Καθόλου ασήμαντος δεν είναι ο αριθμός των γερμανικών εταιρειών που έχουν θυγατρικές στην Ελλάδα και οι οποίες ανησυχούν για τους τζίρους στην παρούσα οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα.

"Έκλεισε" στα 410,75 εκατ. η συμφωνία για ΟΤΕ

Στο τέλος του μήνα θα γίνει η τελική μεταβίβαση του πακέτου 10% του ΟΤΕ που κατέχει του ελληνικό δημόσιο.

"Αντάρτικο" από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Πριν από λίγη ώρα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στην συχνότητα του Βήμα Fm, επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν βουλευτές της κυβέρνησης να σηκώνουν "μπαϊράκι" για το μεσοπρόθεσμο.Ο κ. Κουρουμπλής μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ανέφερε ότι μεγάλος αριθμός βουλευτών της κυβέρνησης έχουν ετοιμάσει ανοιχτή επιστολή στον πρωθυπουργό στο περιεχόμενο της οποίας αναφέρονται οι διαφωνίες για το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.

Εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις για τα εργασιακά με επίκεντρο τις κλαδικές συμβάσεις

Σκληρή στάση από την τρόικα


Το θέμα της μη επέκτασης της ισχύος των κλαδικών συλλογικών συμβάσεων εργασίας και ειδικότερα το αίτημα να μην ισχύουν οι κλαδικές και οι ομοιοεπαγγελματικές συλλογικές συμβάσεις εργασίας στις επιχειρήσεις που δεν εκπροσωπούνται στη συλλογική διαπραγμάτευση, επανέφερε η τρόικα κατά τις διαπραγματεύσεις στο υπουργείο Εργασίας.

Νέο δάνειο προς την Ελλάδα ετοιμάζει η ΕΕ, ασυμφωνία Γερμανίας - ΕΚΤ για το ελληνικό χρέος

Στην τελική ευθεία το πακέτο βοήθειας


Αξιωματούχοι από τα ευρωπαϊκά υπουργεία Οικονομικών συναντήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στη Βιέννη, στο πλαίσιο των προετοιμασιών για τη χορήγηση ενός νέου δανείου προς την Ελλάδα και ενώ παραμένει το χάσμα απόψεων μεταξύ της γερμανικής κυβέρνησης και της ΕΚΤ για το θέμα του ελληνικού χρέους και ειδικότερα για τη συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα.Η πρόταση που κυριαρχεί σχετικά με το νέο δάνειο προς την Ελλάδα προβλέπει τη χορήγηση ενός ποσού της τάξεως των 60-65 δισ. ευρώ για την περίοδο 2012-2013.

Δυνατά ονόματα της ροκ έρχονται στην Αθήνα για το Rockwave Festival

Από 1η έως 3 Ιουλίου


Με πολύ ροκ, βίντατζ και πανκ μουσική ξεκινά το φετινό Rockwave Festival που θα διεξαχθεί στο Terra Vibe Park στη Μαλακάσα από την Παρασκευή 1η Ιουλίου έως την Κυριακή 3 Ιουλίου.Οι 25 καλλιτέχνες της ελληνικής και παγκόσμιας μουσικής σκηνής που θα φιλοξενηθούν φέτος στο φεστιβάλ, θα κυριαρχήσουν στις δύο σκηνές του Terra Vibe, την κεντρική Terra Stage και τη μικρότερη Vibe Stage.

Διευρύνεται το spread μετά την υποβάθμιση

Ανοδικά κινούνται τα spreads των ελληνικών ομολόγων, μετά την υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας από τη Moody's.

Πιο τεμπέληδες οι Γερμανοί από τους Έλληνες

Υπέρ των Ελλήνων τάσσεται η γαλλική εφημερίδα Le Monde καταρρίπτοντας τα όσα ειπώθηκαν από την κυρία Μέρκελ περί «τεμπέληδων» Ελλήνων και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι «οι Έλληνες δουλεύουν περισσότερο από τους Γερμανούς».

Ήπια άνοδος στο ΧΑΑ

Με σταθεροποιητικές τάσεις ξεκίνησαν οι σημερινές συναλλαγές στη χρηματιστηριακή αγορά.