e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Νέος Γεν. Γραμματέας στη ΓΣΕΕ

Τον Βαγγέλη Μπουζούλα επέλεξε ως γενικό γραμματέα της ΓΣΕΕ η Ολομέλεια της Διοίκησης μετά την παραίτηση, για προσωπικούς λόγους, του μέχρι πρότινος γενικού γραμματέα, Γιώργου Τσαλικάκη. Ο νέος γεν. γραμματέας προέρχεται από το χώρο της ΔΕΗ, όπου κατείχε επί μακρόν τη θέση του γεν. γραμματέα της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.

Ο Λαζόπουλος δεν πέταξε την σπόντα για τον ALPHA;

Εντάξει, δεν πωλείται ο ALPHA. Μα, αν δεν κάνω λάθος ο Λάκης Λαζόπουλος πέταξε την σπόντα στην χθεσινή, τελευταία εκμπομπή του "τσαντηριού" και μάλιστα αναρωτήθηκε αν γίνονται όλα αυτά για να φύγουν κάποιοι από το κανάλι και άλλα, που για να είμαι απολύτως ειλικρινής δεν κατάφερα να τα αποκρυπτογραφίσω και να τα συνδέσω 100% μεταξύ τους. Ο Λάκης το είπε παιδιά και για να το είπε, ενδεχομένως και να έχει inside ενημέρωση!
Ας του πάρει κάποιος δημοσιογράφος μια συνέντευξη και ας τον ρωτήσει για το 'καυτό" θέμα, διότι θα είναι πολύ μεγάλη επιτυχία.   
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ DEALNEWS


Deal μαζί σας στα περίπτερα
Εφημερίδα Deal news


Διαβάστε από την Παρασκευή όλα όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο του χρήματος.
Οικονομία, επιχειρήσεις, χρηματιστήριο και πολιτική.
Παρασκήνιο και αποκαλύψεις.
Deal news. Η αξιόπιστη εφημερίδα.




Σωσίβιο 120 δις ευρώ στις Τράπεζες.
Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα «σκουπίζει» τη χρεοκοπία.
Ξεμπλοκάρεται ο διατραπεζικός δανεισμός και ανοίγει ο κουμπαράς των χρηματοδοτήσεων για την Ανάπτυξη.

Αποκυήματα φαντασίας, η πώληση του Alpha

ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ



Πιο κατηγορηματικά δεν γίνεται. Και αυτό είναι και απόλυτο, και επιβεβαιωμένο.

Ποινή φυλάκισης τριών χρόνων επειδή είχε είχε ήχo κλήσης απόσπασμα ομιλίας του Χίτλερ

Ένας Γερμανός είχε βάλει ήχο κλήσης στο κινητό του τηλέφωνο απόσπασμα ομιλίας του Αδόλφου Χίτλερ που τελείωνε με το γνωστό "Sieg Heil" και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης τριών χρόνων γιατί παραβίασε το νόμο. Ο 54χρονος άνδρας συνελήφθη σε σιδηροδρομικό σταθμό μετά από ειδοποίηση της αστυνομίας από πολίτες που ενοχλήθηκαν από τον ήχο του κινητού του, το οποίο και κατασχέθηκε.

Ποιo αντικείμενο πουλάει περισσότερο από το iPhone 4?

http://viviennemackie.files.wordpress.com/2009/08/vuvuzela2.jpgΗ ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΑ!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

6.000.000 τεμάχια έχουν πουληθεί μέχρι σήμερα και συνεχίζει…
Όλοι θέλουν να έχουν από μία! Την αναζητούν μικροί και μεγάλοι! Σε σημείο να γίνει αυτή τελικά, η μασκότ του Μουντιάλ!

Το ΔΝΤ και η φοροδιαφυγή


Διαβάστε στην Deal news


Η ακτινογραφία του ΔΝΤ στο φάκελο Φοροδιαφυγή στην Ελλάδα. Πώς αντέδρασαν οι απεσταλμένοι του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης στα στοιχεία που τους παρουσιάστηκαν. Τι ζήτησαν από την Ελληνική Κυβέρνηση άμεσα. «Να το έχετε κάνει πράξη μέχρι να ξανάλθουμε»

Βουβουζέλα με διαμάντια

ΑΞΙΑΣ 17.000 ΕΥΡΩ






Ενας χρυσοχόος απο την Αυστρία πήρε μια πλαστική βουβουζέλα και την διακόσμησε με λευκόχρυσο και διαμάντια. Την έκανε πολύτιμη και η αξια της αγγίζει τα 17,000 ευρώ. Την βουβουζέλα αγόρασε...

Το εφοπλιστικό λόμπι του City


Διαβάστε στην Deal news


Αλλαγή σκυτάλης στο εφοπλιστικό lobby του Λονδίνου. Οι ανακατατάξεις και το νέο αίμα. Τα πρόσωπα - πρωταγωνιστές, οι επενδύσεις τους, η δυναμική τους παρουσία στη θάλασσα και τι σχεδιάζουν τώρα.

Αποφασίζει η εισαγγελέας τις περαιτέρω ενέργειες για την ιδιωτική κλινική «ΙΑΣΩ»

Σε τετράωρο έλεγχο των χειρουργείων της ιδιωτικής κλινικής «ΙΑΣΩ» προέβη σήμερα πολυμελές κλιμάκιο ελεγκτών της 4ης ΥΠΕ (Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης).


Το κλιμάκιο συνόδευαν και καθηγητές ιατρικής μεταξύ των οποίων και ο καθηγητής Παθολογίας του ΑΠΘ, Παύλος Νικολαϊδης, ο καθηγητής Οφθαλμολογίας του ΑΧΕΠΑ, Παναγιώτης Οικονομίδης, και ο διευθυντής της Οφθαλμολογικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ, Νίκος Γεωργιάδης.

5στερη φιλοξενία


Διαβάστε στην Deal news


Προτάσεις για αξέχαστες διακοπές.
Τρία λουξ ξενοδοχεία σας περιμένουν στις Τσαγκαράδες Πηλίου, στη Λευκάδα και στη Φολέγανδρο. Διαμονή υψηλών απαιτήσεων. Τι προσφέρουν. Ζουμ της Deal για να οργανώσετε τη φυγή σας από την καθημερινότητα.

Κέρδη 1,34% στο Χ.Α

Σε θετικό έδαφος βρέθηκε σήμερα ο γενικός δείκτης τιμών του Χρηματιστηρίου Αθηνών παρά το αρνητικό κλίμα που επικρατεί στις ευρωπαϊκές αγορές.


Πιο συγκεκριμένα, έκλεισε στις 1.453,43 μονάδες, καταγράφοντας κέρδη της τάξης του 1,34%.

Νέες αποκαλύψεις για Κόκκκαλη



Διαβάστε στην Deal news


Αυστραλιανή εφημερίδα «αδειάζει» τον Σωκράτη Κόκκαλη; Τι γράφει η Herald Sun για τον κίνδυνο να χάσει την άδεια της Intralot στην μακρινή ήπειρο. Ο πονοκέφαλος που έρχεται να προστεθεί στον άλλοτε πανίσχυρο άνδρα του επιχειρείν στην Ελλάδα.

Εγκρίθηκε το ν/σ για τον αγωγό Μπουργκάς- Αλεξανδρούπολη

Εγκρίθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο το νομοσχέδιο για τον αγωγό Μπουργκάς- Αλεξανδρούπολη, που ρυθμίζει τα θέματα απαλλοτριώσεων, αποζημιώσεων για τους ιδιοκτήτες κλπ.

Τελεσίγραφο Βωβού


Διαβάστε στην Deal news


Ο Βωβός φλέγεται και απειλεί για τον Βοτανικό. Το τελεσίγραφο των 15ημερών προς την Μπιρμπίλη και η προειδοποίηση ότι θα προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.
Δεν έχει τελειωμό το θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού τη στιγμή που η οσμή σκανδάλου για τις χάρες στον επιχειρηματία ξεχειλίζει.

''Έφυγε'' ο ηθοποιός Άρτο Απαρτιάν.

"Τίτλοι τέλους" για το γνωστό ηθοποιό...

Ο γνωστός ηθοποιός Άρτον Απαρτιάν έφυγε από τη ζωή χθες το πρωί. 30 χρόνια ηθοποιός ξεχώρισε με την φυσιογνωμία του και την χαρακτηριστική φωνή του. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1956 και η καταγωγή του ήταν από την Αρμενία.

Καλαμάτα: Κινεζικό ενδιαφέρον για ελαιόλαδο!

Στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα από το πρωί, αντιπροσωπία από την κινεζική πόλη Σιάν...

«Σεισμός» στο επιχειρηματικό τοπίο


Διαβάστε στην Deal news


Πολλές ανακατατάξεις, στο επιχειρηματικό σκηνικό.
Το διαζύγιο που πήρε ο Ευάγγελος Μυτιληναίος από την ΕΛΒΟ.
Πώς η Cosmocar διέκοψε τη συνεργασία με τον Παζαρόπουλο.
Η διπλή επίθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη. Γιατί επέλεξε να πάει με το μετρό. Πώς και γιατί παίζει το τελευταίο του χαρτί ο Πανούσης. Γιατί βρίσκει αντιμέτωπους τους Ιωάννου, Μπόμπολα ο Περιστέρης.

Στους δρόμους τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ

Στους δρόμους της Αθήνας βγήκαν και πάλι, λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ, καθώς ικανοποιήθηκε το αίτημά των εργαζομένων για την καταβολή της μισθοδοσίας τους, το οποίο ήταν η αιτία να προχωρήσουν το πρωί σε επίσχεση εργασίας, με αποτέλεσμα την...

Μυστική συνάντηση Τουρκίας - Ισραήλ

ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Οπως ανακοινώθηκε υπουργοί της Τουρκίας και του Ισραήλ πραγματοποιούν μυστική συνάντηση στην Ευρώπη για να συζητήσουν για τις σχέσεις των δυο χορών. Ειναι η πρώτη συνάντηση υπουργών των δυο χωρών μετά...

Στο στόχαστρο ένοπλων, ο εφοπλιστής Φράγκος

Διαβάστε στην Deal news


Σοκ και αγωνία στον εφοπλιστικό κόσμο. Ομάδα ενόπλων έβαλε στο στόχαστρο την οικογένεια Φράγκου. Η επίθεση στη βίλα του Γιάννη Φράγκου πρώην συζύγου της Κλέλιας Χατζηιωάννου και η απόπειρα απαγωγής του. Πού επικεντρώνονται οι έρευνες της Αστυνομίας και ποιο είναι το πιθανότερο σενάριο.

Σύγκλιση της Εθνικής Επιτροπής Υδάτων

Ο καθορισμός των Λεκανών Απορροής Ποταμών της χώρας και ο ορισμός των Περιφερειών που είναι αρμόδιες ή συναρμόδιες για τη διαχείριση και προστασία τους, θα είναι το αντικείμενο της συνεδρίασης της Εθνικής Επιτροπής Υδάτων στην οποία συγκαλεί, στις 16 Ιουλίου 2010, τα μέλη της επιτροπής η πρόεδρός της και υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Τ. Μπιρμπίλη.

Ρευστό 120δις στις Τράπεζες


Διαβάστε στην Deal news


Χρήμα-σωσίβιο για τις Τράπεζες με 120δις ευρώ, από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα που «σκουπίζει» την χρεοκοπία.
90+30δις για αγορά και ενέχυρο ομολόγων. Ξεμπλοκάρεται ο διατραπεζικός δανεισμός και η χρηματοδότηση για την Ανάπτυξη.
Ακόμα. Η αλήθεια για Κατάρ και Εθνική.
Αίτημα της Siemens να ανοίξει δική της Τράπεζα.
Οι Ελβετοί αγοράζουν την FBB. Άρχισαν οι διαπραγματεύσεις.

5.136 άτομα συνελλήφθησαν απο την Ελληνική αστυνομία τον προηγούμενο μήνα


Κατά τη διάρκεια του μηνός ΙΟΥΝΙΟΥ , από τις Υπηρεσίες της Γ.Α.Δ.Α., συνελήφθησαν συνολικά -5.136- άτομα και ειδικότερα...

Το σχέδιο της Κυβέρνησης για την Ανάπτυξη


Διαβάστε στην Deal news


Η επικοινωνιακή αντεπίθεση του Γιώργου Παπανδρέου.
Αποκαλύπτουμε το σχέδιο των κινήσεων του Πρωθυπουργού ως τον Αύγουστο. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρει για την ανάπτυξη, πέρα από τα μέτρα που έφερε με το νομοσχέδιο στη Βουλή η Κατσέλη. Ετοιμάζει και πακέτο στήριξης των κοινωνικών τάξεων με μέτρα μικρού κόστους αλλά μεγάλης ωφέλειας.

Ελληνική αποστολή στο νησί του Πάσχα για την ολική έκλειψη Ηλίου


Απαντήσεις στον τρόπο θέρμανσης του στέμματος του Ηλίου και τα αίτια που προκαλούν την αντιστροφή του μαγνητικού πεδίου του Ήλιου κάθε περίπου 11 χρόνια θα αναζητήσει η ελληνική αποστολή, που θα αναχωρήσει την Κυριακή 4 Ιουλίου για το Νησί του Πάσχα, όπου θα παρατηρήσει την πρώτη ολική έκλειψη ηλίου που συμβαίνει μετά την αντιστροφή του μαγνητικού πεδίου του Ήλιου (το 2009).

Η πρώτη...

Χώρα άστεγων, φτωχών, πεινασμένων και ζητιάνων;

Τι θα συμβεί στην Ελλάδα, αν δεν βρεθούν οι τρόποι να σταματήσουν τα μέτρα- θηλιά και δεν δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, δεν δοθούν κίνητρα στην επιχειρηματικότητα και δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη ανάπτυξη; Θα μετατραπεί σε χώρα...άστεγων, φτωχών, πεινασμένων και ζητιάνων, όπου και οι άποροι ακόμα (οι πραγματικοί...άποροι) θα χρωστούν στην εφορία λόγω...τεκμηρίων;  
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Απελπισία κύριε υπουργέ, θα δώσετε λύση:

Αν κάνεις μια βόλτα στην Πατησίων και άλλους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, σε πιάνει απελπισία από τη θέα των...κλειστων μαγαζιών, ο αριθμός των οποίων ολοένα και αυξάνεται σε απίστευτα μεγάλους ρυθμούς. Ο υπουργός οικονομικών κ.Γιώργος Παπακωνσταντίνου έκανε την δραματική πρόβλεψη ότι η ανεργία θα εκτοξευθεί στο 13%, πράγμα το οποίο αποδυκνείει ότι έχει πλήρη γνώση της κατάστασης και της εικόνας που επικρατεί στην αγορά. Οδεύουμε ολοταχώς, δηλαδή, για ανεργία στο 20%, φτώχεια στο...40% και ο Θεός να βάλει το χέρι Του. Κλείνουν μαγαζιά κ.υπουργέ, μένουν άνθρωποι στο δρόμο και το κράτος χάνει πολύτιμα έσοδα από εισφορές και φόρους, αδυνατώντας πλέον να δώσει μια αξιοπρεπή λύση για το μέλλον των ασφαλισμένων και των συνταξιούχων που θα πεινάσουν στα αλήθεια. Λύση σε αυτό το τεράστιο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ θέμα θα δοθεί; Αν ναι, πως; Και πότε; Δεν θα αντέξει ο κοσμάκης με 13% ανεργία (και μακάρι να είναι μόνο...τόση), αυτός που δεν έχει ούτε ένα...ευρώ (στην κυριολεξία) εισόδημα πως θα πληρώσει το...τεκμήριο του υπογείου όπου (...λέμε) μένει; Να πάει να κοιμηθεί σε παγκάκι; Να κλέψει; Να ζητιανέψει; Να μεταναστέψει; Να κάνει τι, τέλος πάντων; Τι του προτείνει το κράτος; 
Για ανάπτυξη, δουλειές, θέσεις εργασίας, επιχειρηματικότητα; Υπάρχει κάποια...καλή ιδέα;   
 

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δάνειο 2 δισ. για χρηματοδότηση επενδύσεων

Υπεγράφη η χορήγηση δανείου ύψους 2 δισ. ευρώ προς τη χώρα μας από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων για τη χρηματοδότηση επενδύσεων καίριας σημασίας για την Ελλάδα. Όπως ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου, στην τελετή υπογραφής του δανείου, η χρηματοδότηση αυτή αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελληνική οικονομία και σήμα προς τους ξένους επενδυτές ότι η οικονομία ξεπεράσει τα προβλήματά της και ότι στη χώρα μας υπάρχουν επενδυτικές δυνατότητες.

Με το ποσό των 2 δισ. ευρώ, σημείωσε επίσης ότι θα ενθαρρυνθεί η απρόσκοπτη χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ.

Γλυπτό του Βαρώτσου στην Αλεξάνδρεια

Το γλυπτό του Κώστα Βαρώτσου με τίτλο «Το φεγγάρι της Αλεξάνδρειας» θα φιλοξενείται μόνιμα από σήμερα, 1 Ιουλίου στη Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, στην Αίγυπτο.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ BLOGS


Donna Wares on Seal Beach, and Southern California travel
Μια πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι τα blogs επηρεάζουν, και μάλιστα πολύ, όχι μόνο το κοινό, αλλά και τους δημοσιογράφους.

Η έρευνα έγινε on line, σε τυχαία επιλεγμένους δημοσιογράφους των ΗΠΑ, ενώ ζητήθηκε η συμμετοχή 4.000 άλλων μέσω e-mail και κατέδειξε ότι...

Δράσεις για το θρησκευτικό τουρισμό θα προωθήσουν Εκκλησία - κυβέρνηση

Κοινή επιτροπή η οποία θα προωθήσει δράσεις για το θρησκευτικό τουρισμό συστήνουν η Εκκλησία και το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού.

Τέλος ο Λάκης για φέτος..

http://www.xblog.gr/wp-content/uploads/2009/07/lakis-lazopoulos-1.jpgΧθες το βράδυ ο Λαζόπολους μας αποχαιρέτησε με το τελευταίο τσαντίρι της χρονιάς..!! Η καλύτερη στιγμή βέβαια της βραδιάς, ήταν τα βραβεία "ΠΑΠΑΡΙΩΝ" που μοίρασε απλόχερα στην Ελληνική showbiz.. Δείτε το βίντεο..

Intracom Telecom: Υπογραφή σύμβασης πλαισίου με την Rolaware

Την υπογραφή σύμβασης πλαισίου με την Rolaware, ύψους 3,4 εκατ. ευρώ, για την προμήθεια του ασύρματου ευρυζωνικού της συστήματος WiBAS ανακοίνωσε η Intracom [INRr.AT] Telecom, μέλος της Sitronics.

Το δράμα της Έλενας Ακρίτα!

Η Έλενα Ακρίτα περνάει την πιο δύσκολη φάση της ζωής της. Τόσο καιρό υπομένει έναν βαρύ πόνο τον οποίο δεν θέλησε να μοιραστεί με κανέναν.

Η Έλενα Ακρίτα της τελευταίες μέρες ζει το δικό της, προσωπικό δράμα. Πριν από λίγες μέρες...

Η ΣΤΑΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Ή ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕ;




Αλήθεια, πού χάθηκε η Έλλη Στάη; Καλά που ο Θέμος έδειξε την παλιά συνέντευξή της και ...

Νέα 24ωρη απεργία στις 8 Ιουλίου


Νέα 24ωρη απεργία και συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος αποφάσισαν ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ την ερχόμενη Πέμπτη 8 Ιουλίου, κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό...

Νέα ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας


Ανανεώνεται πλήρως από σήμερα ο διαδικτυακός τόπος του Υπουργείου Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης, από «www.ypepth.gr» σε «www.minedu.gov.gr», ακολουθώντας τα πρότυπα ονοματοδοσίας του

Βρέθηκε ψάρι 31 εκατοστά, στον Κηφισό !

To ποτάμι αναπνέει,  παρά την έκταση της ρύπανσης...

Παρά τη έντονη ρύπανση του ποταμού και τα προβλήματα υποβάθμισης του παραποτάμιου τοπίου, ο Κηφισός αντιστέκεται.

Ένα ψάρι μήκους 31 εκατοστών αλλά και...

Διάβημα της Αθήνας για τη δραστηριότητα του Cesme στο Αιγαίο


Ενώ το τουρκικό υδρογραφικό σκάφος Cesme πλέει από το βράδυ της Τετάρτης και πάλι στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Σαμοθράκης και Θράκης, ο εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών Γρηγόρης Δελαβέκουρας δήλωσε την Πέμπτη πως το...

Εχεις νεύρα Σβάινστάιγκερ;


Πέντε παγκόσμια κύπελλα έχουν, συνολικά, σηκώσει στο παρελθόν Αργεντινή και Γερμανία. Τρία έχουν πανυγυρίσει τα «πάντσερ» και δύο οι «αλμπισελέστε». Η προηγούμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων σε τελική φάση Μουντιάλ ήταν το 2006 στα γήπεδα της Γερμανίας με τους οικοδεσπότες να επικρατούν στα πέναλτι. Η προϊστορία είναι με το μέρος της Αργεντινής αλλά ο Μαραντόνα δεν κρίνει ...