e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ DEALNEWS


Deal μαζί σας στα περίπτερα
Εφημερίδα Deal news

Διαβάστε εκτάκτως από την Μ. Πέμπτη όλα όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο του χρήματος.
Οικονομία, επιχειρήσεις, χρηματιστήριο και πολιτική.
Παρασκήνιο και αποκαλύψεις.
Deal news. Η αξιόπιστη εφημερίδα.

O Γιάννης Αλαφούζος μιλάει στην deal για τον Παναθηναϊκό. Οι προσπάθειες του, η εταιρία λαϊκής βάσης, του σχέδιό του και ο ορίζοντας των δύο μηνών.
Ακόμα τη λέει για τις παράγκες και τι πρέπει να αλλάξει.

Όσα συμβαίνουν στις επιχειρήσεις.


Διαβάστε στην Deal news


Ο Κωνσταντίνου, το Mall, τα πρόστιμα για το αυθαίρετο και το «χτύπημα» στο IBC.
Η Aegean Airline, τα κενά αέρος και ο Θόδωρος Βασιλάκης.
Χαμός στη Βουλή για το Καζίνο Λουτρακίου και τη μαρίνα.
Το μπάσιμο του Περιστέρη στην Ενέργεια και οι ζημιές στην ακτοπλοΐα.


Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Διαβάστε στην Deal news


Σπάνε στα 5 τον διαγωνισμό για το ελληνικό, προκειμένου να βρεθούν επενδυτές και να συγκεντρωθούν τα 5δις.


Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Διαβάστε στην Deal news



Οι εκθέσεις του ΔΝΤ για τη ρύθμιση των χρεών των νοικοκυριών και για το πετρέλαιο. Γιατί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την ύφεση.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Η κρίση σκοτώνει την αγορά.


Διαβάστε στην Deal news


15 μεγάλες εταιρίες αναζητούν κεφάλαια στο εξωτερικό. Τρεις επιχειρήσεις στο «κόκκινο».

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Η ακτινογραφία των ισχυρών


Διαβάστε στην Deal news

 Οι οφειλές 48,55δις 20 εισηγμένων. Βρόγχος τα δάνεια.
Μέρισμα; Τείνει να γίνει άγνωστη λέξη. Ποιες εταιρίες θα διανείμουν. Αρνητικό ρεκόρ με το ποσό που θα μοιραστεί.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Το εκλογικό διακύβευα


Διαβάστε στην Deal news

Τι θα φέρει η 6η Μαΐου. Το στοίχημα της σταθερής κυβέρνησης και ο αγώνας ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να συγκεντρώσουν το 50%. Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις.

Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Ένα απλό ηλεκτροκαρδιογράφημα μπορεί να προβλέπει εμφράγματα

Ακόμα κι ένα κοινό τεστ που καταγράφει την ηλεκτρική δραστηριότητα της καρδιάς, το ηλεκτροκαρδιογράφημα, αν ερμηνευθεί σωστά, θα μπορούσε να προβλέψει έγκαιρα ένα μελλοντικό έμφραγμα σε κατά τα άλλα υγιείς ενηλίκους άνω των 70 ετών, σύμφωνα με αμερικανούς επιστήμονες.

Στα 1,318 δισ. ευρώ το ταμειακό έλλειμμα

Μειωμένο στα 1.318 εκατ. ευρώ εμφανίστηκε το ταμειακό έλλειμμα της κεντρικής διοίκησης την περίοδο Ιανουαρίου-Μαρτίου 2012 σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2011 οπότε και διαμορφωνόταν στα 4.254 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, στην περίοδο αυτή, τα έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού αυξήθηκαν σε 11.413 εκατ. ευρώ από 11.184 εκατ. ευρώ πέρυσι, ενώ οι δαπάνες του τακτικού προϋπολογισμού μειώθηκαν σε 13.575 εκατ. ευρώ από 15.048 εκατ. ευρώ.

Χάνει πλοία η ελληνική σημαία


Στροφή στην... ποιότητα σε βάρος της ποσότητας φαίνεται πως πραγματοποίησαν το τελευταίο διάστημα οι εφοπλιστικές εταιρείες ελληνικών συμφερόντων.

Με την Ντόρα πολιτεύεται ο Ντανιέλ Μπατίστα


Στο ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμμαχίας εντάχθηκε και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Ντανιέλ Μπατίστα.

Ο μοναδικός έγχρωμος, ο οποίος αγωνίστηκε στην Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου, συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα με την πρόεδρο της ΔΗΣΥ, κυρία Ντόρα Μπακογιάννη και συμφώνησε να είναι υποψήφιος βουλευτής στη Β' Περιφέρεια της Αθήνας.

Το ποδήλατο κερδίζει τους Έλληνες


Ραγδαία αναπτύσσεται η αγορά του ποδηλάτου στην Ελλάδα, και αυτό παρά την οικονομική κρίση. Την εικόνα αυτή μεταφέρουν οι επαγγελματίες του χώρου του ποδηλάτου, που βλέπουν τον τζίρο των επιχειρήσεων τους να μεγαλώνει με αριθμητική πρόοδο.

Έρχονται οι εύκαμπτες οθόνες της Samsung


Οι εύκαμπτες οθόνες κινητών τηλεφώνων θα φάνταζαν για τους περισσότερους σενάριο επιστημονικής φαντασίας, όχι όμως για τη Samsung, που ανακοίνωσε πως η παραγωγή τους θα ξεκινήσει μέσα στους επόμενους τρεις μήνες.

Στο έλεος των ακρίδων πολλές περιοχές της Αχαΐας


Εκτεταμένες περιοχές της Αχαΐας κηρύχθηκαν ως ακριδόπληκτες με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Γρηγόρη Αλεξόπουλου και ταυτόχρονα συγκροτούνται επιτροπές καταπολέμησης των ακρίδων κατά δημοτική και κοινοτική ενότητα.

Σπάνιο ροζ διαμάντι ανακαλύφθηκε στην Αυστραλία


Μια σπουδαία ανακάλυψη έγινε πρόσφατα στην Αυστραλία καθώς βρέθηκε ένα από τα μεγαλύτερα ροζ διαμάντια όλων των εποχών.

Γυμναστική και καφές "σκοτώνουν" τον καρκίνο του δέρματος

Ο συνδυασμός που μάλλον "σκοτώνει" τον καρκίνο του δέρματος φαίνεται ότι είναι η καφεΐνη μαζί με την άσκηση..

Ακίνητα 204.000 οχήματα για να γλυτώσουν τα τέλη


Εντυπωσιακή άνοδο σημείωσαν οι ιδιοκτήτες οχημάτων που αποφάσισαν να θέσουν σε ακινησία τα αυτοκίνητά τους για να γλυτώσουν τα τέλη κυκλοφορίας.

Γύρισαν την «πλάτη» στην Ελλάδα οι τουρίστες


Δραματική μείωση κατέγραψε ο αριθμός των τουριστών που επισκέφθηκαν τη χώρα μας κατά το α' τρίμηνο του 2012. Σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) από τα 13 κύρια αεροδρόμια της χώρας, οι αφίξεις τουριστών το α' τρίμηνο του 2012 κατέγραψαν πτώση της τάξης του 8,8% σε σχέση με πέρυσι. Συγκεκριμένα, το εν λόγω διάστημα επισκέφθηκαν την Ελλάδα 551.442 άτομα.

Διάλυση της Βουλής και προκήρυξη εκλογών

Τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών στις 6 Μαΐου, αναμένεται να ζητήσει σήμερα ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, με τον οποίο θα συναντηθεί στις 5 το απόγευμα. Θα προηγηθεί συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου για το Προεδρικό Διάταγμα Διαλύσεως της Βουλής και προκηρύξεως εκλογών.

Έκτακτα μέτρα λόγω συμφόρησης στα λιμάνια

Έκτακτα μέτρα εν όψει της αυξημένης επιβατικής κίνησης, λόγω και της 48ωρης απεργίας της ΠΝΟ που λήγει απόψε τα μεσάνυχτα, έχει λάβει το Λιμεναρχείο Πειραιά. Σε ετοιμότητα βρίσκονται οι λιμενικές Αρχές και στη Ραφήνα.

Στην Ουάσινγκτον για... αναφορά ο Σαχινίδης


Τον... λογαριασμό για ό,τι έχει γίνει και κυρίως ό,τι δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα από τα συμφωνηθέντα στο πλαίσιο του δεύτερου Μνημονίου θα πρέπει να δώσει την ερχόμενη εβδομάδα ο υπουργός Οικονομικών κ. Φίλιππος Σαχινίδης. Πού; Στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) και συγκεκριμένα στην εαρινή του σύνοδο, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του, στην Ουάσιγκτον.

Πεζοδρομείται η Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας


Τη θετική γνωμοδότηση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου ΚΑΣ έλαβε το έργο της πεζοδρόμησης της λεωφόρου Βασιλίσσης Όλγας, το οποίο πλέον μπαίνει στην τελική του τροχιά.

Φορολογικά πρόστιμα 7,6 δισ. ευρώ στα... χαρτιά

Ποσό ύψους 7,6 δισ. ευρώ στερείται το ελληνικό Δημόσιο από φορολογικά πρόστιμα που, παρότι έχουν επιδικασθεί, δεν κατάφεραν να μπουν στα ταμεία του κράτους.

Καθολική συμμετοχή των ιδιωτών ζητά το IIF

Με νέες πιέσεις για μια καθολική συμμετοχή των ιδιωτών πιστωτών στην αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους επανέρχεται το Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Ινστιτούτο (IIF).

Σε δύο φάσεις η στήριξη των ελληνικών τραπεζών


Σήμερα αναμένεται να οριστικοποιηθεί η πρώτη φάση της επίπονης διεργασίας για την ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών, η οποία θα αφορά στην δομή και σύνθεση του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ). Σε δεύτερη φάση, θα ακολουθήσουν (μετά το Πάσχα) οι διαβουλεύσεις σχετικά με την εξειδίκευση των κρίσιμων παραμέτρων, θα ακολουθήσει μετά το Πάσχα.

Πέρασε η τροπολογία για τους παράνομους μετανάστες

Με 117 υπέρ και 37 κατά, πέρασε τελικώς από τη Βουλή η τροπολογία για τη δημιουργία κέντρων κράτησης παράνομων μεταναστών με λοιμώδη νοσήματα.

Συμμαχίες και στρατηγική στη «μάχη» για τη ΔEΠA


Tα φαβορί, τα αουτσάιντερ και ο παροξυσμός με τους 17 «μνηστήρες»

Συμμαχίες στρατηγικής σημασίας για την επόμενη φάση διεκδίκησης της ΔΕΠΑ συνάπτουν οι «μνήστηρες» που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τον έλεγχο της εταιρίας. Αρχικά υπήρξε το δημοσίευμα ρωσικής εφημερίδας που αναφέρθηκε στους «βοηθούς» που θα έχει η Gazprom στην περίπτωση που δεν καταφέρει να αγοράσει τη ΔΕΠΑ.

Συνελήφθη ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Συνελήφθη πριν από λίγη ώρα στην οικία του επί της οδού Διονυσίου Αρεοπαγίτου ο πρώην υπουργός, Άκης Τσοχατζόπουλος, μετά από ένταλμα σύλληψης που εξεδόθη σε βάρος του.

Σταθεροποιητικές τάσεις στο Χ.Α.

Σταθεροποιητικές τάσεις επικρατούν στο Χ.Α. μετά τα σημαντικά κέρδη της προηγούμενης συνεδρίασης, με το ενδιαφέρον να παραμένει στις τράπεζες εν αναμονή των αποφάσεων για τους όρους της κεφαλαιακής τους ενίσχυσης.«Η προσοχή παραμένει στο θέμα της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών και αναμένουμε την αγορά να συνεχίσει να έχει θετικό κλίμα σήμερα, αν και με πιο ήπιο ρυθμό», ανέφερε η Eurobank [EFGr.AT] Χρηματιστηριακή στο πρωινό της σχόλιο.