e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Η Press Time αποκαλύπτει

- Το θρίλερ με τους υπουργούς του ΛΑΟΣ. Πώς ο Καρατζαφέρης πέταξε το γάντι και πρόλαβε τον Σαμαρά. Ανοιχτός ο ανασχηματισμός.

- Η «καυτή» αλήθεια που τρομάζει. Τι θα γίνει αν δεν πληρώσουμε το ομόλογο των 14,5 δις. Το δίλημμα που θέτουν για την πτώχευση και το ευρώ. Τι θα περάσουμε αν γυρίσουμε στη δραχμή. Αναλύσεις ειδικών για όσα κρύβει το Μνημόνιο 2.

Η Ελλάδα εάλω


Διαβάστε στην Press Time



Οι διεφθαρμένοι του Δημόσιου με τα 9 εκατομμύρια ευρώ που δεν τιμωρούνται. Τα καρτέλ και τα μυστικά κονδύλια.

O φιλέλληνας κύριος Κον Μπεντίτ και η βράβευσή του.


Διαβάστε στην Press Time 



Ο ηγέτης των Πρασίνων στην Ευρωβουλή που έγινε επίτιμος διδάκτορας της Νομικής και το παρελθόν του

«Γίνονται παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη».


Διαβάστε στην Press Time 




Ο πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, Χαράλαμπος Αθανασίου μιλάει στην “PRESS”.

Η «καυτή» αλήθεια που τρομάζει.


Διαβάστε στην Press Time


Τι θα γίνει αν δεν πληρώσουμε το ομόλογο των 14,5 δις. Το δίλημμα που θέτουν για την πτώχευση και το ευρώ. Τι θα περάσουμε αν γυρίσουμε στη δραχμή. Αναλύσεις ειδικών για όσα κρύβει το Μνημόνιο 2.

Λίγο πριν τα 54α βραβεία Grammy


Τα 54α βραβεία Grammy, τα Όσκαρ της μουσικής στις ΗΠΑ, που θα απονεμηθούν την Κυριακή (12/2) στο Λος Άντζελες, γιορτάζουν την επιστροφή των μυθικών Beach Boys και της τραγουδίστριας Adele, η οποία ξεπέρασε τα προβλήματα στις φωνητικές της χορδές και θεωρείται το μεγάλο φαβορί της βραδιάς, μαζί με τον Kanye West, τον Bruno Mars και τους Foo Fighters.

Μερκελ: Δεν πρέπει η Ελλάδα να βγει απο την ευρωζώνη


Τα «μάζεψε» όσα είχε πει η Άνγκελα Μέρκελ για πιθανή αποχώρηση της Ελλάδας από την ευρωζώνη.Μάλιστα η γερμανίδα καγκελάριος έκανε λόγο για «ανεξέλεγκτες συνέπειες» από μια πιθανή χρεοκοπία της Ελλάδας.

Λαϊκό κάλεσμα Θεοδωράκη - Γλέζου για αντίσταση


Σε συγκέντρωση έξω από τη Βουλή την Κυριακή καλούν τον ελληνικό λαό ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Μανώλης Γλέζος, για να σταματήσει, όπως αναφέρουν, η προδοσία και να αποτραπεί η ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης.

"Πισογυρίσματα" τώρα από Σόιμπλε

Την εκτίμηση ότι οι νέες δεσμεύσεις της Ελλάδας για οικονομικές μεταρρυθμίσεις δεν θα φέρουν το δημόσιο χρέος της σε βιώσιμα επίπεδα φέρεται να εξέφρασε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε μιλώντας σήμερα στο γερμανικό κοινοβούλιο.

Διέκοψε την εξαγωγή ηλεκτρικού ρεύματος η Βουλγαρία


Στη διακοπή των εξαγωγών ηλεκτρικού ρεύματος προχώρησε χθες, μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα η Βουλγαρία, καθώς η χώρα δεν μπορεί να καλύψει την εγχώρια ζήτηση που προκλήθηκε από το ψύχος των τελευταίων δύο εβδομάδων.

Αισιόδοξος δηλώνει ο Μπαρόζο


Τη βεβαιότητά του ότι θα οριστικοποιηθεί σύντομα το δεύτερο πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας, εξέφρασε σήμερα ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, καλώντας παράλληλα τη χώρα να προχωρήσει σε διαρθρωτικές και οικονομικές μεταρρυθμίσεις.

Άγνωστος Μονέ αξίας 9,8 εκ. ευρώ


Ένας πίνακας του Κλοντ Μονέ με θέμα ένα χιονισμένο τοπίο, ο οποίος ουδέποτε είχε εκτεθεί στο κοινό, πωλήθηκε έναντι 9,8 εκατ. ευρώ σε δημοπρασία αριστουργημάτων ιμπρεσιονιστών και μοντέρνων καλλιτεχνών, που διοργάνωσε ο οίκος Σόθμπι’ς στο Λονδίνο, ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές.

Παραιτήθηκε ο Παύλος Στασινός - Αναβρασμός στο ΠΑΣΟΚ

Πριν από λίγα λεπτά έγινε γνωστό πως υπέβαλε την παραίτηση του στον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο, Παύλος Στασινός. Ο κ. Στασινός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δήλωσε πως δεν μπορεί να ψηφίσει τα αιματηρά μέτρα που επιβάλλουν οι δανειστές και θα θέσουν δέσμιους τους Έλληνες για πολλές γενιές.

Η Naomi Watts σε ρόλο Πριγκίπισσας Νταϊάνα!


Η Naomi Watts προετοιμάζεται για το ρόλο της ζωής της! Η 43χρονη ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει σε άλλη μια αυτοβιογραφική ταινία για την Πριγκίπισσα Νταϊάνα!

Τί λέει το FBI για τον Στιβ Τζομπς;


Ο ιδρυτής της Apple, ο οποίος απεβίωσε τον Οκτώβριο του 2011μετά από μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο, ήταν ένας ακόμα πλούσιος και διάσημος που είχε μπει στο στόχαστρο του FBI.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που αφορούσαν τον Στιβ Τζομπς, και τα οποία δόθηκαν στη δημοσιότητα από το ίδιο το FBI, πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχρηζε σεβασμού για την πρωτοπορία του, ωστόσο ήταν αμφιβόλου ειλικρίνειας και ηθικής.

"Αρκετά άτομα αμφισβήτησαν την ειλικρίνεια του Τζομπς, λέγοντας ότι ο κ. Τζομπς θα διαστρεβλώσει την αλήθεια και θα αλλάξει την πραγματικότητα, προκειμένου να επιτύχει τους στόχους του" αναφέρει η περίληψη της έρευνας του FBI.

Πρώην συνεργάτης του Τζομπς, που κατηγορούσε τον ιδρυτή της Apple, επειδή δεν έλαβε μετοχές που πίστευε ότι άξιζε, χαρακτήρισε τον Τζομπς ως "ειλικρινή και άξιο εμπιστοσύνης. Ωστόσο, ο ηθικός χαρακτήρας του είναι αμφισβητούμενος"



Ορισμένοι από τους συνεντευξιαζόμενους δήλωσαν ότι ο Τζομπς ήταν δύσκολος συνεργάτης, χαρακτηριστικό που αναφέρεται και στη βιογραφία του που κυκλοφόρησε πέρυσι.

Τα έγγραφα αποκαλύπτουν ότι ο ιδρυτης της Apple είχε πέσει θύμα απειλής για βόμβα το 1985.

Αναφέρονται, επίσης, η επιλογή του να στραφεί στον Βουδισμό και η παραδοχή του για χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Ο φάκελος συστάθηκε το 1991, όταν η τότε κυβέρνηση Μπους σκεφτόταν να του δώσει κυβερνητικό πόστο. Τελικά, διορίστηκε αμισθί σε θέση συμβουλευτική του προέδρου για θέματα πολιτικής εξαγωγών.
nooz.gr

Σε αρνητικό έδαφος το ΧΑ


Πτωτικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης , με τις τραπεζικές μετοχές να βρίσκονται στο επίκεντρο των ρευστοποιήσεων.

"Στρατηγείο δράσης" η Νομική ενόψει των κινητοποιήσεων


Κατάληψη για δεύτερη ημέρα πραγματοποιούν την Παρασκευή στη Νομική Σχολή Αθηνών στη Σίνα, ομάδες φοιτητών και άλλοι πολίτες, οι οποίοι σκοπεύουν να εγκαταστήσουν εκεί το "στρατηγείο" τους, εν όψει των κινητοποιήσεων για το νέο μνημόνιο.

Όρος στη δανειακή σύμβαση το ειδικό ταμείο;


Αρκετούς υποστηρικτές στην Ευρώπη φαίνεται ότι έχει βρει η γαλλογερμανική πρόταση για δημιουργία "ειδικού λογαριασμού" από τον οποίο θα αποπληρώνονται οι τόκοι του ελληνικού χρέους, και που έχει συνδεθεί άμεσα με την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδας.

"Ο Πάπας θα πεθάνει εντός ενός έτους"


Η ιταλική εφημερίδα Il Fatto Quotidiano στο πρωτοσέλιδο της υποστηρίζει ότι «υπάρχει μια συνωμοσία κατά του Πάπα» και προσθέτει ότι «θα πεθάνει εντός δώδεκα μηνών».

Λοβέρδος: Κοιτούσαμε τον κόσμο και όχι τη χώρα

«Ο πολιτικός κόσμος στην Ελλάδα κοιτούσε να έχει ικανοποιημένο κόσμο και όχι ικανοποιημένη χώρα», παραδέχθηκε στο ΣΚΑΪ ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, και απέδωσε τη δυσπιστία των εταίρων στο γεγονός ότι οι πολιτικοί δεν αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει.

Συνάντηση Καρατζαφέρη-Παπούλια στο Προεδρικό

Στο Προεδρικό Μέγαρο μεταβαίνει στις 12:30 μετά το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, προκειμένου να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.Τη συνάντηση ζήτησε ο ίδιος ο κ. Καρατζαφέρης, προκειμένου να ενημερώσει τον κ. Παπούλια για τις απόψεις του γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις και τη συμφωνία των πολιτικών αρχηγών, καθώς και για την περαιτέρω στάση του έναντι της κυβέρνησης.